Allah korusun canim. Yaradanim elinden ileri hayırlı evlat etsin iyi insanlarla karşılaştırsinBenim doğumdan sağ çıkamamak gibi bir sorunum oluyor malesef kan degerlerimden dolayibaşından sonuna kadar stres yani. Eşime iyi bir anne bul deyip girdim sezeryana bunları yaşamak ürkütüyor belki de bilmiyorum. Ölmek değilde geride bırakmak koyuyor bana.
Çok şükür. belki de ondan istemiyor soylemiyor baba bilmiyorum.Alah gostermesin canim. Tabi senin durumun farkliymis. Bence esin de o yuzden istemiyordur. sukur saglikli kocaman cocugun var.
sagol xanim benim. Sende yarın yersin olmaz mı ?Deme yaa benim de karnim acikti. Off ama sabah ekmek yedim oglene de yemek istemiyorum. Bakayim bir mutfaga. Tostu da cok severim afiyet olsun canim.
inşallah kısmet artık bakalım hayat ne gösterecek.37 yaş hic gec degil senin icin canim dusun bence 43 de dogum yapan tanidiklarim var esinin yasina takilma bence
Selamlar ablişe sevgiler.Yok canım. Ablam burda muhabbete daldık.
aminnn ablam cümlemızın evlatları ni.Allah korusun canim. Yaradanim elinden ileri hayırlı evlat etsin iyi insanlarla karşılaştırsin
Ben yiyecegimi yiyorum sonra hesapliyorum bu kadar çıkıyor 1300 kalori sinirim tatilde dolduruyordum hepte normalde doldurmuyorum ki hic800 kalori çok az canım 1000-1200 civarında alsan daha iyi olmaz mı sağlığın için
Sen de öğretmensin sanirim ne kadar öğretmenli bir grup oldukEvi yeni tasidik bir taraftan temizlik yerlestirme bir taraftan yaziyorum,saat 1 de okula gidicem biraz yogunluk var bu aralar ama bir kac gune duzene girer daha cok katilirim
Derya ablaDeme yaa benim de karnim acikti. Off ama sabah ekmek yedim oglene de yemek istemiyorum. Bakayim bir mutfaga. Tostu da cok severim afiyet olsun canim.
Sinif ogretmeniyim canim,esimin osmangazi benim yildirim olduEvet canım. Burdayım Beril 13 ü açtı bizde peşine takıldık.
Anam harika bi haber bu bende Bursa dayım. Bursa nin neresine taşındın. Snin branş neydi Zeyno.
galiba en iyisi yarin yemek olacak benim icinÇok şükür. belki de ondan istemiyor soylemiyor baba bilmiyorum.
sagol xanim benim. Sende yarın yersin olmaz mı ?
inşallah kısmet artık bakalım hayat ne gösterecek.
Selamlar ablişe sevgiler.
aminnn ablam cümlemızın evlatları ni.
Esim aldirmiyor adeta markete gidince cocuklarin aldiklarini birakir ya anne babalari esim de benimkileri birakiyor bu sagliksiz diyeBen yiyecegimi yiyorum sonra hesapliyorum bu kadar çıkıyor 1300 kalori sinirim tatilde dolduruyordum hepte normalde doldurmuyorum ki hic
Sen de öğretmensin sanirim ne kadar öğretmenli bir grup olduk
Derya ablakos mutfaga soyle en guzelinden karisik bi tost yap kendine gerci sizin evde oyle cok kalorili seyler yok yaaa poff
olsun canım il içi istersin ikamet neresi evi nerde tuttunuz. Eşin ne öğretmeniydi Zeyno m okulun nasıl bari inşallah öğretmenler iyidir.Sinif ogretmeniyim canim,esimin osmangazi benim yildirim olduosmangazi yuksek kapatti ama en aizndan gelebildim buna da sukur:)
supermis valla Derya çok şanslısın.Esim aldirmiyor adeta markete gidince cocuklarin aldiklarini birakir ya anne babalari esim de benimkileri birakiyor bu sagliksiz diye
Evet canim ogretmenim:))Ben yiyecegimi yiyorum sonra hesapliyorum bu kadar çıkıyor 1300 kalori sinirim tatilde dolduruyordum hepte normalde doldurmuyorum ki hic
Derya ablakos mutfaga soyle en guzelinden karisik bi tost yap kendine gerci sizin evde oyle cok kalorili seyler yok yaaa poff
ayy ben 1200 kalori alıyorum sanki midemin %75 boş gibi :))))Ben yiyecegimi yiyorum sonra hesapliyorum bu kadar çıkıyor 1300 kalori sinirim tatilde dolduruyordum hepte normalde doldurmuyorum ki hic
Canim ev yildirimda polis lojmani oldu,biraz derme catma ama bir kac sene ev alana kadar idare edicez,esim polis memuru canim,bakalim ilici bizim icin zor ama es ozru isterim yine suubatta.olsun canım il içi istersin ikamet neresi evi nerde tuttunuz. Eşin ne öğretmeniydi Zeyno m okulun nasıl bari inşallah öğretmenler iyidir.
supermis valla Derya çok şanslısın.
O lojmanlari yikmadilar mi ya yikacaklardi diye duymustum bosaltmislardi falan sanki. Olsun canım idare et evi nilüfer de al mutlaka canım. Bursa nin en güzel yeri nilüfer. Sen aslen nerelisin.Canim ev yildirimda polis lojmani oldu,biraz derme catma ama bir kac sene ev alana kadar idare edicez,esim polis memuru canim,bakalim ilici bizim icin zor ama es ozru isterim yine suubatta.
Simdilik iyi gibi okul ama hic bu kadar buyuk okulda calismadim cok yogun geciyor 1.siniflar bir de olunca daha bir yogun.
Baska yerdekileri yikmis olabilirler canim bizimki polis merkezinin ustu,evet biliyorum en guzel yer nilufer ama oralara yakin bir okula tayinim cikmadikca oraya gitmem,ilk hafta cekirgede polisevinde kaldik okula otobusle gidip gelene kadar migde bulantisindan oluyordum,yol tutuyor beni cok uzaga mumkin degil tasinamam ama insallah o zamana kadar tayinim cikarO lojmanlari yikmadilar mi ya yikacaklardi diye duymustum bosaltmislardi falan sanki. Olsun canım idare et evi nilüfer de al mutlaka canım. Bursa nin en güzel yeri nilüfer. Sen aslen nerelisin.
Tamam anladım o başka benim dediğim bir sürü blok lu bir yerdi sitelerde. İnşallah çıkar canım ya tayin işte her fırsatta Yıldırım pek çekilir bir yer değil. Bi ihtiyac olursa mutlaka bana söyle olurmu her zaman yardimci olurum canım.Baska yerdekileri yikmis olabilirler canim bizimki polis merkezinin ustu,evet biliyorum en guzel yer nilufer ama oralara yakin bir okula tayinim cikmadikca oraya gitmem,ilk hafta cekirgede polisevinde kaldik okula otobusle gidip gelene kadar migde bulantisindan oluyordum,yol tutuyor beni cok uzaga mumkin degil tasinamam ama insallah o zamana kadar tayinim cikar
Arada bi kacamak yapmak istiyom evde birsey yok. Bolca kuru meyve findik fistik aldik internetten dun geldi. Diyete yardimci. Artiyi gorunce elimden geldigince sIkI tutuyorum bakalim.olsun canım il içi istersin ikamet neresi evi nerde tuttunuz. Eşin ne öğretmeniydi Zeyno m okulun nasıl bari inşallah öğretmenler iyidir.
supermis valla Derya çok şanslısın.
Ne guzel bir suru ogretmenimiz olduCanim ev yildirimda polis lojmani oldu,biraz derme catma ama bir kac sene ev alana kadar idare edicez,esim polis memuru canim,bakalim ilici bizim icin zor ama es ozru isterim yine suubatta.
Simdilik iyi gibi okul ama hic bu kadar buyuk okulda calismadim cok yogun geciyor 1.siniflar bir de olunca daha bir yogun.
Oyle canim pek cekilir bir yer degil gibi ama okulum burda oldugu surece mecbur artikTamam anladım o başka benim dediğim bir sürü blok lu bir yerdi sitelerde. İnşallah çıkar canım ya tayin işte her fırsatta Yıldırım pek çekilir bir yer değil. Bi ihtiyac olursa mutlaka bana söyle olurmu her zaman yardimci olurum canım.
canım adetten olabilir ben adet olacağım zaman artı 1 bile çıkıyorum
bayağı yoğunsun sen de canım kolay geksin..bu arada 2günde eksi 200gram süper tebrikler
Kolay gelsin bakalım ..çok yoğunsun canım mesajlarından belli oluyor ..o yüzden sana taciz yapmıyoruzsen yine sık sık bakmaya çalış bir yerden yakala sohbetleri direkt dal .
zaten tatil diyorsun tatilden önce ne versen kârdır
Kapışma mı desek destek mi desek yarışmacılar şöyle
@nefertityy ile @obezzto
eliya ile @Sena616
@DeryaOnDiet ileormangozlu
@linnmhm ile @lina0156
@Zeroks ile @zukkum
Zen71 ile aylin90
@meliyke ile @Sfem
@55olmakistiyorum ile @anderes
ben de bireysel takılayım hepinize meydan okuyayım diyorum ama ben yinede bir düşüneyim
aylin90 rakibine dikkat et sen görmedin galiba bu listeyi Cuma yapmıştık
@kitkurdu nerdesin kuzum ?haydi sen de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?