Ceviz,leblebi,findik ve sut turu seyler alicam yanima benim icin harika ara ogun olur.Olur canım inşallah kısa zamanda düzen kurarsın ..
Giderken şu diyet atıştırmalıklardan alırsın yarın ..Zaten eksiklerinin farkındasın düzelir merak etmebol su ses telleri içinde iyi olur ayrıca
ben de 1çay sonra düşünüyorum bakalim hedefledigim kiloda olursamBelki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkii
bizde de öğlen arası nöbetteyiz çok köyü ya çocuklar çıkmasın dışarı diye biz heba oluyoruzKeşke canım ya. Bi de ilk hafta ya bünyem kaldirmadi resmen. Hem de bahçe nobetcisiydim. Öğlen arasi da da duruyoruz biz nöbet yerinde. Piştim güneşte
Tek iyi yani sporu aradan çıkardım. Ogrencilerle voleybol oynadik
o kandil simidi olmayaymış iyiymiş canım çok yağlı ve bol kaloriliMenüm
07.30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 5 misket peynir
12.00
2 fırında baget, 1 kepçe çorba, 2 yk pilav, 1 dl ekmek
16.50
2 Su br.ayran, 2 yk bulgur pilavı, 1 yt patlıcan, 2 tane kandil simiti (salata yapacaktım ama aç kurtlar domates salatalığı bitirmiş yarın okuldan sonra alışverişe çıkacağız)
Su:2,5 lt
Spor :yapmadım bugün okula gittim sabah 9 dan 3 e kadar ders dinledim yoruldum evdede yemek yedim dinlendim bu saat oldu şimdi ders çalışıyorum spor yine yalan oldu durağa kadar yürüdüm bugün sadece toplam 40 dk gidiş geliş
hurma bir avuç çok fazla diyecektim ki regliden dolayı tatlı krizin olduğunu yazmışsın o zaman afiyet olsunSlm kizlar
Spor bitti menumu yazayim
Sabah: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Domates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 avuc dut kurusu. 5 findik. 5 badem
Oglen: 1 tabak kiymali sebze yemegi. 2 yk yogurt. 1 tabak salata
Ara: 1 avuc hurma. 5 badem
Ara: 1 elma. 2 erik.
Ara: 1 avuc dut kurusu
Aksam: 2 dilim ekmek. Peynirli salata.
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat yogun tempoda interval
tavuk dürümü çok severim ama çok kalorili bir gıda bence öğlen de yeme onu hem kilo hem ödem yaparSabah
Domates salata
Peynir
Labne
Biraz biber buğulama
2 dik ekmek
Öğlen akşam
1 kaşe yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya
1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata
Ara
2 3 ısırık kadar tavuk durum sabaha ayırdım öğle yemeği yapcam onuuu
chia puding küçük kaşe
1.5 şu
5 büyük bardak çay tarçınlı
Kızlar hiç spor yapasım yok ne olacak böyle
ilk güne göre fena değil bir iki güne kalmaz rayına oturtursun okula giderken yanına mutlaka ara öğün al senin için daha iyiIlk gunku menumu yazayim hemen
Sabah:11.00 bir dilim peynir,7 zeytin,domates salatalik,biber ve cay,2 dilim ekmek.
Ara ogun, bir top kek
Aksam bir porsiyon istavrit bol salata 2 dilim ekmek.
Okula yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine 40 dk 1.5 litre su
Kizlar beslenme hatalarimi biliyorum tabi siz de elestirebilirsiniz ama hala yerlesemedim ve market alisverisi dahi yapamadik,ogleciyim yanimda atistimaliklarim yokti o nedenle cok acikinca top kek aldim,su oranim da az oldu,ekmegide kismam lazim
maşallah süpersinİyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma
Ara: 1 bardak süt
Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası
Ara:
1 muz
Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine
okulun ilk haftasına ben de bir adapte olamadım acayip yorgun hissediyorum kendimi ve beslenmeye dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum kaç gündür inşallah bir an evvel düzene girerizKızlar bugün düzgün bi menüm olamadi malesef. O yuzden paylasmayayim. (cok kötü degil aslinda ama sabah iyiydi-aksam bozulduCumaya azicik kaldi yarın bugüne göre fazla çıkabilirim tartida ama toparlarim insallah.
Kendimce iyi gidiyordum da okulun ilk haftasi diye duzenim bozuldu biraz. Adapte olucaz bakalim. iyi geceler hepinize
Benim ilk gunlerdeki menulerim cok cissliydi. Hala meyveden vazgecemiyorum ama en azindan sagliksiz cisslarim yok artik.Tesekkur ederim canim,bu yola baslayinca ilk gun son gun yok nasil baslarsa oyle gider,kendimi elestireyim
Kolay gelsin canim.Kizlar eve yerlesmeye calisiyorum cok yogun oluyor,bu aralar menulere yorum yapamiycam ama toplaninca dikkatli bir sekilde ben de katilirim insallah
Bence de cok iyi fikir. Ve kuru meyve sever olarak kuru meyve de alCeviz,leblebi,findik ve sut turu seyler alicam yanima benim icin harika ara ogun olur.
Bugun gecti gitti canim. Yarina sIKi tut persembeye de bugun haric cok iyiydin bozma moraliniKızlar bugün düzgün bi menüm olamadi malesef. O yuzden paylasmayayim. (cok kötü degil aslinda ama sabah iyiydi-aksam bozulduCumaya azicik kaldi yarın bugüne göre fazla çıkabilirim tartida ama toparlarim insallah.
Kendimce iyi gidiyordum da okulun ilk haftasi diye duzenim bozuldu biraz. Adapte olucaz bakalim. iyi geceler hepinize
Sagol canim fazla farkindayim. Canim cok tatli isteyince en azindan saglik tatli yiyeyim diye hurma ve dut kurusu yedim. Ins kotu olmaz sonucu.ben de 1çay sonra düşünüyorum bakalim hedefledigim kiloda olursam
bizde de öğlen arası nöbetteyiz çok köyü ya çocuklar çıkmasın dışarı diye biz heba oluyoruz
o kandil simidi olmayaymış iyiymiş canım çok yağlı ve bol kalorili
hurma bir avuç çok fazla diyecektim ki regliden dolayı tatlı krizin olduğunu yazmışsın o zaman afiyet olsun
tavuk dürümü çok severim ama çok kalorili bir gıda bence öğlen de yeme onu hem kilo hem ödem yapar
ilk güne göre fena değil bir iki güne kalmaz rayına oturtursun okula giderken yanına mutlaka ara öğün al senin için daha iyi
maşallah süpersin
okulun ilk haftasına ben de bir adapte olamadım acayip yorgun hissediyorum kendimi ve beslenmeye dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum kaç gündür inşallah bir an evvel düzene gireriz
Kuru meyveleri sabah uyaninca tercih ediyorum canim,ozellikle kuru kayisi ve incir,sabah metabolizmami daha olumlu etkiledigini dusunuyorum.Kolay gelsin canim.
Bence de cok iyi fikir. Ve kuru meyve sever olarak kuru meyve de al
Sporun çok iyi abla :)Iyi akşamlar arkadaslarhemen menünün yazayım sonra sohbet ederiz.
Kahvaltı
3dl. Ekmek
2dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalık yesillik
Çay
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Etli bamya yemeği
Salata
Yoğurt
2 dl. Ekmek
Ara
1/2 şu brad. Leblebi
1 şu bard. Ayran
Akşam
Koz patlıcan ve biber karışık salata
Marul salatası
Yoğurt
2 dl.ekmek
Ara
1 şeftali
1 su bard. sut
Su 3 lt.
Spor 45 dk. Yürüyüş sabah
1 saat yürüyüş akşam
En iyisini yapiyorsun canim. Ben kendimi tutamayinca bugunku gibi her ogun yiyebiliyorum. Ama dedigin dogru bugun metabolizmam acayip hizliydi galiba kuru meyvelerden dolayi.Kuru meyveleri sabah uyaninca tercih ediyorum canim,ozellikle kuru kayisi ve incir,sabah metabolizmami daha olumlu etkiledigini dusunuyorum.
Masallah Nihalcim yuruyusler super. Hem yururum hem de cissiz yerim diyorsun yani masallah.Iyi akşamlar arkadaslarhemen menünün yazayım sonra sohbet ederiz.
Kahvaltı
3dl. Ekmek
2dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalık yesillik
Çay
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Etli bamya yemeği
Salata
Yoğurt
2 dl. Ekmek
Ara
1/2 şu brad. Leblebi
1 şu bard. Ayran
Akşam
Koz patlıcan ve biber karışık salata
Marul salatası
Yoğurt
2 dl.ekmek
Ara
1 şeftali
1 su bard. sut
Su 3 lt.
Spor 45 dk. Yürüyüş sabah
1 saat yürüyüş akşam
Canim hic denemedim ama pamukluysa kesin kuculur,kumasi onemli yaniKizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim
Sporun çok iyi abla :)[/QUOTE
E işin ucunda rekabet olunca aşka geldim.
Canim hic denemedim ama pamukluysa kesin kuculur,kumasi onemli yani
Gözden cikardiysan dene canım. Çünkü benim başıma geldi orantisiz küçüldu ve sertleşti. Bol hali daha iyiydi yani .Kizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim
Birazcık öyle galibaMasallah Nihalcim yuruyusler super. Hem yururum hem de cissiz yerim diyorsun yani masallah.
Evet benide alın :)Kizlar bir arkadasim daha gelmek istiyor liste kalabalik demistiniz ama biz bekleriz,o benden daha hirsli ve daha kolay veriyor umarim sizler icin problem olmaz
Biz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))afiyet olsun canım menün güzel
ayy benim eşim de açıyor ya baba resmen o kadarcık ka doyulur mu hic yemedin falan diyor..biz de üniversitesi en hep makarna patdis
ooo maşallah deryayı alt edecek gibisin ama o da sıkı tutuyor işi yalnız
Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yaniAaaadomates salatalığına sahip çok canım kızlar kızıyor de iyi alışverişler şimdiden kandil simidi olamamış bir tek ..istersen wasa galeta al acil durumlar için ..hiç olmadı peynirle yersin
Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindimSlm kizlar
Spor bitti menumu yazayim
Sabah: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Domates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 avuc dut kurusu. 5 findik. 5 badem
Oglen: 1 tabak kiymali sebze yemegi. 2 yk yogurt. 1 tabak salata
Ara: 1 avuc hurma. 5 badem
Ara: 1 elma. 2 erik.
Ara: 1 avuc dut kurusu
Aksam: 2 dilim yak. Peynirli salata.
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat yogun tempoda interval
Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zatenSabah
Domates salata
Peynir
Labne
Biraz biber buğulama
2 dik ekmek
Öğlen akşam
1 kaşe yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya
1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata
Ara
2 3 ısırık kadar tavuk durum sabaha ayırdım öğle yemeği yapcam onuuu
chia puding küçük kaşe
1.5 şu
5 büyük bardak çay tarçınlı
Kızlar hiç spor yapasım yok ne olacak böyle
Bak yaaDene canim. 1 saat sonunda sirilsiklam oluyorum. Cumadan sonra dene mesela
Insallaah.
Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))İyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma
Ara: 1 bardak süt
Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası
Ara:
1 muz
Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?