Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Olur canım inşallah kısa zamanda düzen kurarsın ..
Giderken şu diyet atıştırmalıklardan alırsın yarın ..Zaten eksiklerinin farkındasın düzelir merak etme bol su ses telleri içinde iyi olur ayrıca
Ceviz,leblebi,findik ve sut turu seyler alicam yanima benim icin harika ara ogun olur.

Kızlar bugün düzgün bi menüm olamadi malesef. O yuzden paylasmayayim. (cok kötü degil aslinda ama sabah iyiydi-aksam bozuldu Cumaya azicik kaldi yarın bugüne göre fazla çıkabilirim tartida ama toparlarim insallah.

Kendimce iyi gidiyordum da okulun ilk haftasi diye duzenim bozuldu biraz. Adapte olucaz bakalim. iyi geceler hepinize

Belki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkii
ben de 1çay sonra düşünüyorum bakalim hedefledigim kiloda olursam
bizde de öğlen arası nöbetteyiz çok köyü ya çocuklar çıkmasın dışarı diye biz heba oluyoruz

o kandil simidi olmayaymış iyiymiş canım çok yağlı ve bol kalorili

hurma bir avuç çok fazla diyecektim ki regliden dolayı tatlı krizin olduğunu yazmışsın o zaman afiyet olsun

tavuk dürümü çok severim ama çok kalorili bir gıda bence öğlen de yeme onu hem kilo hem ödem yapar

ilk güne göre fena değil bir iki güne kalmaz rayına oturtursun okula giderken yanına mutlaka ara öğün al senin için daha iyi
maşallah süpersin
okulun ilk haftasına ben de bir adapte olamadım acayip yorgun hissediyorum kendimi ve beslenmeye dikkat ediyorum ama spor yapmıyorum kaç gündür inşallah bir an evvel düzene gireriz

Bugun gecti gitti canim. Yarina sIKi tut persembeye de bugun haric cok iyiydin bozma moralini

Sagol canim fazla farkindayim. Canim cok tatli isteyince en azindan saglik tatli yiyeyim diye hurma ve dut kurusu yedim. Ins kotu olmaz sonucu.

Iyi akşamlar arkadaslar hemen menünün yazayım sonra sohbet ederiz.
Kahvaltı
3dl. Ekmek
2dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalık yesillik
Çay

Ara
1 incir 2 ceviz

Öğle
Etli bamya yemeği
Salata
Yoğurt
2 dl. Ekmek

Ara
1/2 şu brad. Leblebi
1 şu bard. Ayran

Akşam
Koz patlıcan ve biber karışık salata
Marul salatası
Yoğurt
2 dl.ekmek

Ara
1 şeftali
1 su bard. sut

Su 3 lt.
Spor 45 dk. Yürüyüş sabah
1 saat yürüyüş akşam

Kizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim

Sporun çok iyi abla :)

Kuru meyveleri sabah uyaninca tercih ediyorum canim,ozellikle kuru kayisi ve incir,sabah metabolizmami daha olumlu etkiledigini dusunuyorum.
En iyisini yapiyorsun canim. Ben kendimi tutamayinca bugunku gibi her ogun yiyebiliyorum. Ama dedigin dogru bugun metabolizmam acayip hizliydi galiba kuru meyvelerden dolayi.

Masallah Nihalcim yuruyusler super. Hem yururum hem de cissiz yerim diyorsun yani masallah.

Canim hic denemedim ama pamukluysa kesin kuculur,kumasi onemli yani

Canim hic denemedim ama pamukluysa kesin kuculur,kumasi onemli yani

Gözden cikardiysan dene canım. Çünkü benim başıma geldi orantisiz küçüldu ve sertleşti. Bol hali daha iyiydi yani .

Masallah Nihalcim yuruyusler super. Hem yururum hem de cissiz yerim diyorsun yani masallah.
Birazcık öyle galiba canım kilo bir yana sağlığım için yürümek zorundayim. Bir kaç gün ihmal ettim mi geri sarıyor hemen rahatsızlığım

Biz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))

Aaaa domates salatalığına sahip çok canım kızlar kızıyor de iyi alışverişler şimdiden kandil simidi olamamış bir tek ..istersen wasa galeta al acil durumlar için ..hiç olmadı peynirle yersin
Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yani

Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindim ya da tam tersi
Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zaten
Dene canim. 1 saat sonunda sirilsiklam oluyorum. Cumadan sonra dene mesela

Insallaah.
Bak yaa onu hocasiz yapamam heralde ama bugün yaptigim sey baya iyiydi ya 100den fazla squat ve daha bi sürü degisik hareket vardi gene kaslarim hissizlesti ve bunu cok seviyorum

Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…