- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gel canım gel yeterki kilo vermek işteEvet benide alın :)
Ben Migros'tan alıyordum Türkiye'de ..hatta sandviç gibi olanları da çıkmıştı en son ..ne güzel katır kuturBiz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))
Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yani
Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindimya da tam tersi
Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zaten
Bak yaaonu hocasiz yapamam heralde ama bugün yaptigim sey baya iyiydi ya 100den fazla squat ve daha bi sürü degisik hareket vardi gene kaslarim hissizlesti ve bunu cok seviyorum
Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))
Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni
O sorun ben de de varKizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim
Sen de tanıt kendini canımEvet benide alın :)
Kolay gelsin. Görüşürüz canım.Bu sefer kaçtımsabah erken kalkmaca ..çocukları hazırlama .okula götürme ...telaşem çok ..kahve molasında görüşürüz inşallah
Evet pamuklu.Canim hic denemedim ama pamukluysa kesin kuculur,kumasi onemli yani
Tamam canim sertlesme oluyorsa denemeyeyim guzel aslinda tunik olarak da. Ya da bir tanesini deneyeyimGözden cikardiysan dene canım. Çünkü benim başıma geldi orantisiz küçüldu ve sertleşti. Bol hali daha iyiydi yani .
Gecmis olsun canim. TBirazcık öyle galibacanım kilo bir yana sağlığım için yürümek zorundayim. Bir kaç gün ihmal ettim mi geri sarıyor hemen rahatsızlığım
Slm canimEvet benide alın :)
Biz iki rakip iyi gaza getirdik birbirimizi bu hafta valla :))
Wasayi nerde bulabiliriz ablacim ya turkiyede yani
Sporuna suyuna canim sıkıldı ama meyvelerine pek bi sevindimya da tam tersi
Canim ne kadar az yesende en kötü meto duruyor bi sure sonra ve spora kaliyor is yani sporsuz diyet pek yaramiyor bana oyle en azindan gayret et alisinca yapmadan eksik hissedeceksin zaten
Bak yaaonu hocasiz yapamam heralde ama bugün yaptigim sey baya iyiydi ya 100den fazla squat ve daha bi sürü degisik hareket vardi gene kaslarim hissizlesti ve bunu cok seviyorum
Dondurma yedim ben dun regl donemini cikolatasiz atlatmaya alisamadim hala dunde ilk gündü dondurma daha masum diye ona yoneldim :))
Sagol canim. Ben beceremem ama esimin elinden gelir. Su tam tahillisini yapsa da yesem himm.Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.
Ee sende kesin vardir masallah tam fistik oldun.O sorun ben de de var
Menü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
bugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
Off yabugun adeta ayaklarim geri geri gidiyor hic spora gidesim yok. Kizim cok yordu beni bugun. Bir de gece uyuyamadim surekli uyandi yavrucum nefes almakta zorlaniyor. Ee tabi ustune naz ve huysuzluk da ekleniyor. Gidicem birazdan spora belki yolda canlanirim
Şimdi bir bakalım şu listeye
eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
@nefertityy toparlanıp @obezzto yu yenecek mi ?rakip kankilerbak yüzdelere bakacaz haa
aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
@Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalımZen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
@lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
@Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
@55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah
Sabah ki yürüyüş yetmedi şimdi kızımla tekrar yürüyüşe gidicez e malum cuma yaklaşıyor.Menünün o zaman yazarım. Bu gün de pek giremedim ama ablam bizdeydi. Yarın olgusunun yanına gidicek bir süre görüşemicez diye.
İyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma
Ara: 1 bardak süt
Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası
Ara:
1 muz
Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine
Sporsuz olmuyor maalesefhem sen şanslısın eliptik var ne güzel ..bir başlayınca devamı geliyor merak etme
Iyi akşamlar arkadaslarhemen menünün yazayım sonra sohbet ederiz.
Kahvaltı
3dl. Ekmek
2dl. Peynir
1 hasl. Yumurta
Domates salatalık yesillik
Çay
Ara
1 incir 2 ceviz
Öğle
Etli bamya yemeği
Salata
Yoğurt
2 dl. Ekmek
Ara
1/2 şu brad. Leblebi
1 şu bard. Ayran
Akşam
Koz patlıcan ve biber karışık salata
Marul salatası
Yoğurt
2 dl.ekmek
Ara
1 şeftali
1 su bard. sut
Su 3 lt.
Spor 45 dk. Yürüyüş sabah
1 saat yürüyüş akşam
Kizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim
Kizlar bir arkadasim daha gelmek istiyor liste kalabalik demistiniz ama biz bekleriz,o benden daha hirsli ve daha kolay veriyor umarim sizler icin problem olmaz
Evet benide alın :)
yatak odamda alet bedava müzikle yapıyorum canımCanim oglenki pilav biraz fazla olmus ama aksam yememissin ya ondN sorun yok. Bak sana tavsiye ama yap lutfen sevdigin diziyi ac karsisina gecip spor yap. Inan zamanin nasil gectigini anlamazsin. Hergun 30 dakika ile basla. Evde aletin var galiba ac dizini cik aletin ustune ilk hedef hergun 30 dk.
ay ne güzel bak :))) ye ye birşey olmaz şaka bir yana tabi toplarsın salma kendini hemen biz ne kilolar veriyoruz onu düşünKızlar bugün düzgün bi menüm olamadi malesef. O yuzden paylasmayayim. (cok kötü degil aslinda ama sabah iyiydi-aksam bozulduCumaya azicik kaldi yarın bugüne göre fazla çıkabilirim tartida ama toparlarim insallah.
Kendimce iyi gidiyordum da okulun ilk haftasi diye duzenim bozuldu biraz. Adapte olucaz bakalim. iyi geceler hepinize
daha çok bollasabilir canım ben bir kere 50 de yikmistim ve kazak resmen bıraktı kendini bence terziye ver direk deryacimKizlar hep yazacagim unutuyorum. Aranizda hic bol bir kazagi kuculsun diye yuksek isida yikayan var mi? Varsa sobuc nasildi? Hamileyken alip giymedigim 3 tane cok guzel kazagim var suanda tunik niyetine spora giderken taytin ustune giyiyorum. Ama ben onlari normal kazak gibi giymek istiyorum. O yuzden de kuculmeleri lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?