Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben Migros'tan alıyordum Türkiye'de ..hatta sandviç gibi olanları da çıkmıştı en son ..ne güzel katır kutur v

Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni
Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.

O sorun ben de de var

Birazcık öyle galiba canım kilo bir yana sağlığım için yürümek zorundayim. Bir kaç gün ihmal ettim mi geri sarıyor hemen rahatsızlığım
Gecmis olsun canim. T
Evet benide alın :)
Slm canim

Cok yorma canim kendini dinlen cumaya kadar
Sagol canim. Ben beceremem ama esimin elinden gelir. Su tam tahillisini yapsa da yesem himm.

Ufff spora gelinn sahaneee masallah vallahi kiskandmm masallah
Menünde güzel afiyrt olsun

Gayet güzel

Ah canim hastaydi sanirim. Daha iyilesemedimi kuzu. Sende böyle sersem olursun tabi.
Gecer hemen insallah

Ablam sahanesin ya tsk ederim ah insallah görürüm 90 lilari...

Bak abla olmuyor böylee3 kiskaniyorumm masallah güzel yürümüssün. Ah bide bende biseyler yapsam

Su menünü okurken spor kismina geldigimde inan bana her kelimeyi okudugumda agzim acik okudum wowwwww o nasil bi spor öle masallah

Sporsuz olmuyor maalesef hem sen şanslısın eliptik var ne güzel ..bir başlayınca devamı geliyor merak etme

Hep okuyorum eliptik diye ama ne oldugunu bilmiyorum alet mi google amcaya bakayim

Afiyet olsun ablam. Bamyayi cokkkk severim.

Ay aynennnn benimde 2 kazagim varr bendemi yikasam öyle

Kizlar bir arkadasim daha gelmek istiyor liste kalabalik demistiniz ama biz bekleriz,o benden daha hirsli ve daha kolay veriyor umarim sizler icin problem olmaz

Evet benide alın :)

Hosgeldin cnm kendini tanitirmisin bize

Yas
Sehir
Meslek
Kilo
Boy
Hedef
Evli bekar cocuk?

yatak odamda alet bedava müzikle yapıyorum canım

ay ne güzel bak :))) ye ye birşey olmaz şaka bir yana tabi toplarsın salma kendini hemen biz ne kilolar veriyoruz onu düşün

daha çok bollasabilir canım ben bir kere 50 de yikmistim ve kazak resmen bıraktı kendini bence terziye ver direk deryacim

35 dakika eliptik ile iyi geceler diliyorum kızlar bi gaz la kalkıp yaptım üstüne bir de ütü üstün sıcak duş ohhhh kızımı uyutup uyuycam perşembe ağır misafirlerim geliyor yoğun olacağım yarında temizlik alışveriş epey yorucu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…