Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben Migros'tan alıyordum Türkiye'de ..hatta sandviç gibi olanları da çıkmıştı en son ..ne güzel katır kutur v
Hmm bakicam bi aklimda bulunsun bu :)

Bayiliyorum su tariflerine ya su opsie ekmegini denicem bi gün anlattigin mesajin ekran görüntüsünü almistim ama yapmak nasip olmadi daha :)

Menüm

Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)

3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay

Aksam 17.30

2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt

3l su
Bu gun menü gayet guzel canim spora seni de bekliyoruz artik :))
Kolay gelsin hilalcim iyi yapmissin sporu misafirin gelecekse zamanin olmaz belki diger gunler

Oh masallah cok iyi yapmissin cnmm. Bence en iyi spor. Of benimdee yapasim varrr.

Kolay gelsin bu arada

Insallahhhh. Persembe günü su eliptiki alayimdee

Hepsi guzel ama tostlara kasar yerine tulum peyniri kullansan kasari aratmiyor cok guzel eriyor hem kasar kadar yagli da degil daha iyi olur

zukkum Pembe_patikli eliptik benim almak istedigim aletin adiymis yaa hay allah almancasi crosstrainer deniliyor. Bende alicam bundan iste. Bi 10 sene öncesinde 1 saat yapardim. Insallah yine yapabilirim
Sıkıyor Aylin ya yoksa ise yarıyor alet bacak popo da falan
bugün de yaparım perşembe kalır akşama da annem gelcekcanim

baaaakk baaaakkk :) üzerime geliniyor.. gaza getiriliyorum... :) ama yattığım doğrudur :)

yaa bir kere obezzto nun kilosu benden 3 kilo az olduğu için en az, zaten onun yüzdesi fazla çıkacak.. banane yaaa.. ben oynamıyorum.. ayrıca benim iddaam 6 haftalık... :) bu yarış bitmeeeezzzz.. diğer grupların var mı bakayım öyle büyük çaplı hedefleri?

Sıkıyor Aylin ya yoksa ise yarıyor alet bacak popo da falan
bugün de yaparım perşembe kalır akşama da annem gelcekcanim

Büyük bir motivasyonla yspinca ise yariyo. Ve en cok kaloriyi onda yakarsin cünkü heryerin hareket halinde oluyo.
Hevesliyim ben ama nereye kadar görecez ah sporu bi sevsek twmbel olmasakk ah ah

Herkese günaydın
mutlu az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
Günaydinnnn

Abla sana veriyorum motivasyon görevini su epileptiki alayimm de

günaydın kızlarrr iyi sabahlarrr..

dün öğlen arkadaşım acı biber turşusu getirmiş, salatamın yanına 3-4 tane yedim.. yemez olaydım ya.. geceyi çok kötü geçirdim.. sürekli bir tuvalete gitme isteği, ama bişi yok.. arkadaşın da baya sıkıntılı olmuş. dokundu mu noldu.. ilk defa yesem neyse..
baya fenayım..

bu aralar yoğunum diye beni çaptan düşürmüşsünüz, çok fena alındım

şaka şaka.. hoşuma gidiyor.. yokluğum belli oluyor..

gelelim dün ki menüye;

sabah; 1 fincan filtre kahve
öğlen; börülce salatası yanına 2 kaşık da barbunya, 1,5 dilim ekmek
akşamüstü;1 dilim kıtır ekmek, 1 dilim peynir
akşam; 6yk patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 kase yaz turşusu, 2 dilim ekmek

su;3lt
spor;yok ( halbuki bugün minik de olsa evde spor yapmaya çok niyetliydim ama bağırsaklarım bozulunca tuvalete kamp kurdum)

herkese günaydın. tatil kiloları yavaş yavaş gidiyor niye çünkü henüz kahverengi yağlar tabiki çok çabuk gidiyor önemli olan yılların kilosunu verebilmek 55 ten sonra bende mücadele başlayacak
sabah
1 dal örgü peynir
yarım domates
6 yeşil zeytin
yarım dilim tam tahıllı ekmek
yarım yağsız hindi jambon
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 adet köfte
ara 6 çiğ fındık
akşam
haşlanmış tavuk but 200 gr
1 kase yoğurt
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor valla 2.5 saat ütü yaptım derman kalmadı :)

Menüm

Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)

3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay

Aksam 17.30

2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt

3l su
afiyet olsun canım menün gayet güzel

menün çok iyi canım afiyet olsun bugünlerde ben de spor yapamıyorum ya 3-4 gündür boşa geçiyor yani

afiyet olsun canım menün çok güzel dengeli bence

Oooo hedef deyince bol valla haftalık,aylık,yılbaşına kadar bir sürü hedef var inşallah hedefler tutar
Motivasyon için fıstık gibi hatun resimleri koyuyorum yok çok şişman resimleri koyuyorum yine yok yok daha ne yapalım yahuu

Bu arada kızlar buraya kış geldi sanki ...sabah şemsiyemle uçacaktım valla ..o yağmurda incecik koşu kıyafeti giyip koşu yapan kadınları görünce vayyy beeee diyorum ..maşallahları var gerçekten ..aslında enerjim çok düşük değildir ama o soğukta yağmurda koşuya çıkmak düşüncesi bana uygun değil valla karşılığını alıyorlar tabi çoğu arkadan genç kız gibi ..ancak yüzünü görünce 50nin üstündedir dediklerim de oldu .
Sporsuz olmuyor yani keşke çocukluktan alışsaymışız

Güzel olmuş haklısın ..inşallah o da olur ..ütü deyince üşenmeyip yapayım bende bugün puffff

Gecmis olsun migdeni yakti sanirim

Aksam o citir ekmekle kalsaydi sadece... aksam ekmek yemeyin bence. Onun yerine bol yogurt tok tutar

Hahaa
Ablam arkadan arkadan süzmüs valla keskeeee yapabilsekkk. Herseyi bahane ediyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…