Hmm bakicam bi aklimda bulunsun bu :)Ben Migros'tan alıyordum Türkiye'de ..hatta sandviç gibi olanları da çıkmıştı en son ..ne güzel katır kuturv
Bayiliyorum su tariflerine ya su opsie ekmegini denicem bi gün anlattigin mesajin ekran görüntüsünü almistim ama yapmak nasip olmadi daha :)Diyet bozmayan 3 çeşit lahmacun yapabiliyorsun arkadaşım.
1 opsie ekmeği ile
2 koz patlıcani cirpilmis yumurta ve kaşar yada tulum peyniri rendesini karıştırıp (ben tulum tercih ediyorum) lahmacun tabanı şeklinde tepsiye yayip üstüne iç harcini döküp pisirerek
3 tam buğday unlu çok ince hamurla
Tavsiye ederim 3 şekli ile de güzel oluyor. Aynı tariflere pizza da oluyor.
Bu gun menü gayet guzel canim spora seni de bekliyoruz artik :))Menüm
Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)
3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay
Aksam 17.30
2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt
3l su
Kolay gelsin hilalcim iyi yapmissin sporu misafirin gelecekse zamanin olmaz belki diger gunler35 dakika eliptik ile iyi geceler diliyorum kızlar bi gaz la kalkıp yaptım üstüne bir de ütü üstün sıcak duş ohhhh kızımı uyutup uyuycam perşembe ağır misafirlerim geliyor yoğun olacağım yarında temizlik alışveriş epey yorucu olacak
Oh masallah cok iyi yapmissin cnmm. Bence en iyi spor. Of benimdee yapasim varrr.35 dakika eliptik ile iyi geceler diliyorum kızlar bi gaz la kalkıp yaptım üstüne bir de ütü üstün sıcak duş ohhhh kızımı uyutup uyuycam perşembe ağır misafirlerim geliyor yoğun olacağım yarında temizlik alışveriş epey yorucu olacak
Insallahhhh. Persembe günü su eliptiki alayimdeeHmm bakicam bi aklimda bulunsun bu :)
Bayiliyorum su tariflerine ya su opsie ekmegini denicem bi gün anlattigin mesajin ekran görüntüsünü almistim ama yapmak nasip olmadi daha :)
Bu gun menü gayet guzel canim spora seni de bekliyoruz artik :))
Kolay gelsin hilalcim iyi yapmissin sporu misafirin gelecekse zamanin olmaz belki diger gunler
Menumu de yazayım
Saat 8
1 parça peynir
Saat 13
2 tam d.buğday ekmekginden kaşarlı tost
Saat 17:30
4 kaşık etli taze fasulye
Bolca salata
4 kaşık yoğurtlu kabak salatası
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş
Hepsi guzel ama tostlara kasar yerine tulum peyniri kullansan kasari aratmiyor cok guzel eriyor hem kasar kadar yagli da degil daha iyi olurMenumu de yazayım
Saat 8
1 parça peynir
Saat 13
Bolca salata
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş
Sıkıyor Aylin ya yoksa ise yarıyor alet bacak popo da falanzukkum Pembe_patikli eliptik benim almak istedigim aletin adiymis yaa hay allah almancasi crosstrainer deniliyor. Bende alicam bundan iste. Bi 10 sene öncesinde 1 saat yapardim. Insallah yine yapabilirim
bugün de yaparım perşembe kalır akşama da annem gelcekcanimHmm bakicam bi aklimda bulunsun bu :)
Bayiliyorum su tariflerine ya su opsie ekmegini denicem bi gün anlattigin mesajin ekran görüntüsünü almistim ama yapmak nasip olmadi daha :)
Bu gun menü gayet guzel canim spora seni de bekliyoruz artik :))
Kolay gelsin hilalcim iyi yapmissin sporu misafirin gelecekse zamanin olmaz belki diger gunler
Evet benide alın :)
Kızlar selam.öyle ortadan bodoslama alıntıladım kusura bakmayın..
Dün bugün okul malum açıldı alışverişiydi, kitap defter kaplamasıydı, toplantısıydı derken ugrayamadım ama yaşasın düzenli hayat beevallahi böylesi daha iyi.erken yat erken kalk, üç yumurtayı sütle çarp miss.ayağının altında çocuk da yok.ohh bundan alası şamda kayısı şimdi örtmenlerim diyecek ki siz iki çocukla sıkılıyorsunuz biz n'edelim canlar sizi 40 yıl sırtımızda taşısak zaten hakkınız ödenmez
Neyse kızlar cumaya var daha, benimde ümidim var. Sevil de yatıyo zaten e daha ne olsunnefertityy
Şimdi bir bakalım şu listeye
eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
nefertityy toparlanıp obezzto yu yenecek mi ?rakip kankiler bak yüzdelere bakacaz haa
aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
@Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım @Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
@Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
@55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah
Sıkıyor Aylin ya yoksa ise yarıyor alet bacak popo da falan
bugün de yaparım perşembe kalır akşama da annem gelcekcanim
GünaydinnnnHerkese günaydın
mutlu az kalorili bol sporlu bir gün olsun inşallah
afiyet olsun canım menün gayet güzelMenüm
Sabah 12.30 (malesef gec oldu baya)
3 yumurtali az kiymali melemen
Zeytin peynir
Kuruyemis
1 bardak süt
Yesil cay
Aksam 17.30
2 tabak kiymali pirasa yemegi
300gr yogurt
3l su
menün çok iyi canım afiyet olsun bugünlerde ben de spor yapamıyorum ya 3-4 gündür boşa geçiyor yaniMenumu de yazayım
Saat 8
1 parça peynir
Saat 13
Bolca salata
Su 2.5 litre
Spor 20 dk yürüyüş
afiyet olsun canım menün çok güzel dengeli benceherkese günaydın. tatil kiloları yavaş yavaş gidiyor niye çünkü henüz kahverengi yağlar tabiki çok çabuk gidiyor önemli olan yılların kilosunu verebilmek 55 ten sonra bende mücadele başlayacak
sabah
1 dal örgü peynir
yarım domates
6 yeşil zeytin
yarım dilim tam tahıllı ekmek
yarım yağsız hindi jambon
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 adet köfte
ara 6 çiğ fındık
akşam
haşlanmış tavuk but 200 gr
1 kase yoğurt
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor valla 2.5 saat ütü yaptım derman kalmadı :)
Oooo hedef deyince bol vallabaaaakk baaaakkk :) üzerime geliniyor.. gaza getiriliyorum... :) ama yattığım doğrudur :)
yaa bir kereobezzto nun kilosu benden 3 kilo az olduğu için en az, zaten onun yüzdesi fazla çıkacak.. banane yaaa.. ben oynamıyorum.. ayrıca benim iddaam 6 haftalık... :) bu yarış bitmeeeezzzz.. diğer grupların var mı bakayım öyle büyük çaplı hedefleri?
Motivasyon için fıstık gibi hatun resimleri koyuyorum yokBüyük bir motivasyonla yspinca ise yariyo. Ve en cok kaloriyi onda yakarsin cünkü heryerin hareket halinde oluyo.
Hevesliyim ben ama nereye kadar görecezah sporu bi sevsek twmbel olmasakk ah ah
Günaydinnnn
Abla sana veriyorum motivasyon görevinisu epileptiki alayimm de
Güzel olmuş haklısın ..inşallah o da olur ..ütü deyince üşenmeyip yapayım bende bugün puffffherkese günaydın. tatil kiloları yavaş yavaş gidiyor niye çünkü henüz kahverengi yağlar tabiki çok çabuk gidiyor önemli olan yılların kilosunu verebilmek 55 ten sonra bende mücadele başlayacak
sabah
1 dal örgü peynir
yarım domates
6 yeşil zeytin
yarım dilim tam tahıllı ekmek
yarım yağsız hindi jambon
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase tarhana çorbası
1 adet köfte
ara 6 çiğ fındık
akşam
haşlanmış tavuk but 200 gr
1 kase yoğurt
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor valla 2.5 saat ütü yaptım derman kalmadı :)
günaydın kızlarrr iyi sabahlarrr..
dün öğlen arkadaşım acı biber turşusu getirmiş, salatamın yanına 3-4 tane yedim.. yemez olaydım ya.. geceyi çok kötü geçirdim.. sürekli bir tuvalete gitme isteği, ama bişi yok.. arkadaşın da baya sıkıntılı olmuş. dokundu mu noldu.. ilk defa yesem neyse..
baya fenayım..
bu aralar yoğunum diye beni çaptan düşürmüşsünüz, çok fena alındım
şaka şaka.. hoşuma gidiyor.. yokluğum belli oluyor..
gelelim dün ki menüye;
sabah; 1 fincan filtre kahve
öğlen; börülce salatası yanına 2 kaşık da barbunya, 1,5 dilim ekmek
akşamüstü;1 dilim kıtır ekmek, 1 dilim peynir
akşam; 6yk patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 1 kase yaz turşusu, 2 dilim ekmek
su;3lt
spor;yok ( halbuki bugün minik de olsa evde spor yapmaya çok niyetliydim ama bağırsaklarım bozulunca tuvalete kamp kurdum)
Oooo hedef deyince bol vallahaftalık,aylık,yılbaşına kadar bir sürü hedef var inşallah hedefler tutar
Motivasyon için fıstık gibi hatun resimleri koyuyorum yokçok şişman resimleri koyuyorum yine yok yok daha ne yapalım yahuu
Bu arada kızlar buraya kış geldi sanki ...sabah şemsiyemle uçacaktım valla ..o yağmurda incecik koşu kıyafeti giyip koşu yapan kadınları görünce vayyy beeee diyorum ..maşallahları var gerçekten ..aslında enerjim çok düşük değildir ama o soğukta yağmurda koşuya çıkmak düşüncesi bana uygun değil vallakarşılığını alıyorlar tabi çoğu arkadan genç kız gibi ..ancak yüzünü görünce 50nin üstündedir dediklerim de oldu .
Sporsuz olmuyor yani keşke çocukluktan alışsaymışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?