Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aaaa domates salatalığına sahip çok canım kızlar kızıyor de iyi alışverişler şimdiden kandil simidi olamamış bir tek ..istersen wasa galeta al acil durumlar için ..hiç olmadı peynirle yersin

Slm kizlar
Spor bitti menumu yazayim
Sabah: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Domates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 avuc dut kurusu. 5 findik. 5 badem
Oglen: 1 tabak kiymali sebze yemegi. 2 yk yogurt. 1 tabak salata
Ara: 1 avuc hurma. 5 badem
Ara: 1 elma. 2 erik.
Ara: 1 avuc dut kurusu
Aksam: 2 dilim ekmek. Peynirli salata.

Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat yogun tempoda interval

Masallah canim yogun gune ragmen menun cok iyi.
Bana da pek iyi gelmiyor ama canim cok tatli istedi ben de kendimi tatli kuru meyvelere vurdum.

Korkudan tartilmiyorum canim. Cumaya kadar yasakladim kendime tartiyi.
Geçmiş olsun canım kuzucuğa
Baba iyi bakıyorsa git bence ..interval çok etkili gerçekten
Babasiyla duruyor canim. Yoldayim simdi uyumustur kesin. Yani insallah
Ah o kucuk kardesler gozumuzde hep bebekler cocuklar zaten. Ama iyiki de varlar. Bugun oyle cok meyve yedim ki belki birazini eritmisimdir
Ben etkili olduğunu biliyorum tavsiye ediyorlardı ..nabzı artırıp azaltarak galiba daha çok kalori yakılıyormuş ..videosunu seyretmiştim bende
Oldum canim oyle diyim. Hadi bugun yine birkac kisi vardi cuma gunu sadece ben ve bir kiz daha hoca canimizi cikardi. Kalabalik olunca arada kayniyoz evet canim hizli yavas hizli yavas seklinde yag yakiminda en etkilisi defiler deniyom herseyi bakalim.

zukkum senden ses yok hala direnç devam ediyor mu?
kiricaz inşallah canım cumaya belli olur

Hilal kız sende ihmal ediyorsun burayı kızmama az kaldı haberin olsun zukkum
Öyle menü yazıp çıkmak yok hadi canlanın biraz.
Ay elif bu ara çok monotonlastim spor dahi yapmıyorum eliptik bana ben ona bakıyoruz noldu bana yaa
Afiyet olsun canım elma çok iyi oluyor
ay şu jilli ben yapamadım bir yaaa

Çok hafif menü olmuş kiiizzz akşamın

Bulgur ve simit olmamış canım malesef artı yapıyor bu bulgur mübarek ya

ay çok hafif ya ne kadar güzel der ya :)

Sabah

Domates salata
Peynir
Labne
Biraz biber buğulama
2 dik ekmek

Öğlen akşam

1 kaşe yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya
1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata

Ara
2 3 ısırık kadar tavuk durum sabaha ayırdım öğle yemeği yapcam onuuu
chia puding küçük kaşe
1.5 şu
5 büyük bardak çay tarçınlı
Kızlar hiç spor yapasım yok ne olacak böyle

Ilk gunku menumu yazayim hemen

Sabah:11.00 bir dilim peynir,7 zeytin,domates salatalik,biber ve cay,2 dilim ekmek.

Ara ogun, bir top kek

Aksam bir porsiyon istavrit bol salata 2 dilim ekmek.

Okula yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine 40 dk 1.5 litre su

Kizlar beslenme hatalarimi biliyorum tabi siz de elestirebilirsiniz ama hala yerlesemedim ve market alisverisi dahi yapamadik,ogleciyim yanimda atistimaliklarim yokti o nedenle cok acikinca top kek aldim,su oranim da az oldu,ekmegide kismam lazim

sen canlanırsın canım maşallah sporkonusunda pek azimlisin
Diyette tutturamayinca bari sporla kapatayim diyorum. Ve gercekten de cok canlandim saat gec olmasa bir saat daha kalabilirdim yani.
Bir benimki yemee diyen ama kendi de cok dikkat eder. Masallah cok fittir yani. Ben yaninda hamilelik sobrasi tam bir tombalaktim. Ins yavas yavas fitlesiyorum.
Hayiir off ya rakibim fena. Ben bugun cok abarttim meyveyi.

İyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma

Ara: 1 bardak süt

Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası

Ara:
1 muz

Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran

Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine

Sporsuz olmuyor maalesef hem sen şanslısın eliptik var ne güzel ..bir başlayınca devamı geliyor merak etme

Olur canım inşallah kısa zamanda düzen kurarsın ..
Giderken şu diyet atıştırmalıklardan alırsın yarın ..Zaten eksiklerinin farkındasın düzelir merak etme bol su ses telleri içinde iyi olur ayrıca

Dayan dayan elmaya tarçın dök ye istersen ..tarçınlı suda iyi geliyor ..sporda güzelmiş

Belki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkii
Benim de canim kac gundur lahmacun cekiyor.
En azindan yuruyusun var canim o da iyi. Birkac kisi ortak yeyince oluyor maakesef bitirmeler. Kotu olmus salata yiyememen.

Meyve cok abarttim canim bugun. Reglyim ya nasil tatli istiyir canim off.

Canim oglenki pilav biraz fazla olmus ama aksam yememissin ya ondN sorun yok. Bak sana tavsiye ama yap lutfen sevdigin diziyi ac karsisina gecip spor yap. Inan zamanin nasil gectigini anlamazsin. Hergun 30 dakika ile basla. Evde aletin var galiba ac dizini cik aletin ustune ilk hedef hergun 30 dk.

Slm canim khnin cok olmasina ragmen yine de fazla yememissin canim. Topkek sadececsagliksiz olmus ama ilk gune gore gayet iyi bir menu.

Canim menun cok iyi sporun super. Ve tatli krizim vardi bugun tavsiye ederim kuru meyveler cok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…