- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
AaaaMenüm
07.30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 5 misket peynir
12.00
2 fırında baget, 1 kepçe çorba, 2 yk pilav, 1 dl ekmek
16.50
2 Su br.ayran, 2 yk bulgur pilavı, 1 yt patlıcan, 2 tane kandil simiti (salata yapacaktım ama aç kurtlar domates salatalığı bitirmiş yarın okuldan sonra alışverişe çıkacağız)
Su:2,5 lt
Spor :yapmadım bugün okula gittim sabah 9 dan 3 e kadar ders dinledim yoruldum evdede yemek yedim dinlendim bu saat oldu şimdi ders çalışıyorum spor yine yalan oldu durağa kadar yürüdüm bugün sadece toplam 40 dk gidiş geliş
Masallah canim yogun gune ragmen menun cok iyi.bugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
Bana da pek iyi gelmiyor ama canim cok tatli istedi ben de kendimi tatli kuru meyvelere vurdum.Aynen öyle canım evde yalnız kalmak ne güzelmişAllah öğretmenlere kolaylık versin gerçekten ..
Hani diyorum düzene kavuştuk menü spor falan diyorum acaba ne alemde ?gel artık gözlerimiz yollarda kaldı be yaaa
Meyve de akşam iyi gelmiyor bana ..tarçınlı süt ile yeşil elmaya devam ediyorum valla
Aboosakın sakın ..bak deneme süresindesin listeye kilo verenler girebiliyor ..hemi de akşam ooo nooo ..tarçınlı süt süper olur mesela ..
Korkudan tartilmiyorum canim. Cumaya kadar yasakladim kendime tartiyi.Şimdi bir bakalım şu listeye
@eliya 71 e iyice yaklaşır mı
zukkum seni merak ettim direnç kırıldı mı?az kaldı 80lerin gitmesine ha gayret
@DeryaOnDiet ödemde azalma var mı?
@nefertityy toparlanıp @obezzto yu yenecek mi ?rakip kankilerbak yüzdelere bakacaz haa
@aylin90 uğradı hadi aylinim şu 3 hanelerden yavaş yavaş kurtulacaksın az kaldı
@Sena616 akşam yemeklerine dikkat Cuma'ya kadar emekler boşa gitmesin döktür salataları bakalım @Zen71 sen yazdıkça ben gaza geliyorum valla bizi desteklemeye devam maşallah bu hafta dimi diyetisyen kontrolü ?
@linnmhn sporlar menüler gayet güzeldi 70lere bye demene az kaldı bence
@lina0156 gayet iradeli maşallah
@ormangözlü maşallah sana da
@Sfem nohutları azaltmışsın iyi olmuş iyi gidecek inşallah tatlıdan kaç kuzu
@Zeroks senin nasıl gidiyor ?bir kaçamak hatırlamadın sendede
@55olmakistiyorum rakibem bu hafta listeye inşallah
Babasiyla duruyor canim. Yoldayim simdi uyumustur kesin. Yani insallahGeçmiş olsun canım kuzucuğa
Baba iyi bakıyorsa git bence ..interval çok etkili gerçekten
Ah o kucuk kardesler gozumuzde hep bebekler cocuklar zaten. Ama iyiki de varlar. Bugun oyle cok meyve yedim ki belki birazini eritmisimdirCanim dinlen bugün birazcik ya ama sen de hep spor spor kendini yoruyosun sonra hic halin kalmayacakanane taktigi denedim bu seferde
Bu ay cikana kadar 60lara bye deriz belki acayip heyecanliyim :))
Bi de öğretmen adayi olunca bi su soruya baksana su konuyu anlatsana hadi bi saat bi ders calisin oluyor :)) hayir beni dinlese seve seve anlatcam ama benden dinlemiyor cok yüz göz olduğumuzdan öğretmenden saymiyor beni
Yaa keske yazmasaydim sporu hirs yapti hemen :)) intervali de bilmiyorum ya cahil miyim ben ona da bakayim hemen :)
Oldum canim oyle diyim. Hadi bugun yine birkac kisi vardi cuma gunu sadece ben ve bir kiz daha hoca canimizi cikardi. Kalabalik olunca arada kayniyozBen etkili olduğunu biliyorum tavsiye ediyorlardı ..nabzı artırıp azaltarak galiba daha çok kalori yakılıyormuş ..videosunu seyretmiştim bende
kiricaz inşallah canım cumaya belli olurzukkum senden ses yok hala direnç devam ediyor mu?
Ay elif bu ara çok monotonlastim spor dahi yapmıyorum eliptik bana ben ona bakıyoruz noldu bana yaaHilal kız sende ihmal ediyorsun burayı kızmama az kaldı haberin olsunzukkum
Öyle menü yazıp çıkmak yok hadi canlanın biraz.
Afiyet olsun canım elma çok iyi oluyorBugunku menum kizlar
07.30
1 bardak tarcinli süt
40 dk yürüyüş
11.00
1 lahmacun
1 salatalik
14.00
1 armut
15.00
2 turk kahvesi
17.00
4 kasik nohut
2 dilim tam bugday ekmegi
1 tabak salata
Aksam 10 da bir ekşi elma yerim
Suyu bu ara az iciyorum 2lt zor oluyor okul acildi disari cik gel ondan
ay şu jilli ben yapamadım bir yaaaMenü:
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim tt ekmek
3 dilim sucuk
1 kk tulum peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
Öğlen:
3 kepçe tarhana çorbası
Yarim kase yogurt
Aksam:
3 köfte
Misirli yesillik salata bi tabak kadar
Su: 3 litre
Spor:
Leslie ile jillian arasi 300 kalori yaktiran bi sey yaptim (40 dk) bunun icinde 100 squat var bu arada bacaklarim hissizlesti resmen
40 dk kosu bandinda tempolu yürüyüş
Çok hafif menü olmuş kiiizzz akşamınbugün çok yoğundu okul hem de nobetciydim öldüm yorgunluktan tüm ayakta neyse menümü yazayım
Sabah 7.15
2 dilim ekmek
1kk peynir
1yumurta
5 zeytin yarim domates
Ara 3 hurma 1 bardak ayran
Öğlen
2 dilim ekmek
1 kase çorba
5 kaşık zeytin yağlı taze fasulye
1 kk peynir
Ara yarim paket eti form
Akşam
1.5 dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
salata
Bulgur ve simit olmamış canım malesef artı yapıyor bu bulgur mübarek yaMenüm
07.30
12.00
16.50
2 Su br.ayran, 2 yk bulgur pilavı, 1 yt patlıcan, 2 tane kandil simiti (salata yapacaktım ama aç kurtlar domates salatalığı bitirmiş yarın okuldan sonra alışverişe çıkacağız)
Spor :yapmadım bugün okula gittim sabah 9 dan 3 e kadar ders dinledim yoruldum evdede yemek yedim dinlendim bu saat oldu şimdi ders çalışıyorum spor yine yalan oldu durağa kadar yürüdüm bugün sadece toplam 40 dk gidiş geliş
ay çok hafif ya ne kadar güzel der ya :)Slm kizlar
Spor bitti menumu yazayim
Sabah: 1 dilim ekmek. 1 dilim peynir. Domates
Ara: 2 fincan sutlu kahve. 1 avuc dut kurusu. 5 findik. 5 badem
Oglen: 1 tabak kiymali sebze yemegi. 2 yk yogurt. 1 tabak salata
Ara: 1 avuc hurma. 5 badem
Ara: 1 elma. 2 erik.
Ara: 1 avuc dut kurusu
Aksam: 2 dilim ekmek. Peynirli salata.
Su: 3.5 lt
Spor: 1 saat yogun tempoda interval
Dene canim. 1 saat sonunda sirilsiklam oluyorum. Cumadan sonra dene meselaO nabizla yapilan seyi ben de biliyorum adi bu mu :)) bugün daha hal kalmadi valla bakariz bir ara :)
Insallaah.Evet kızlar herkes eksi olsun grupça inşallah
Diyette tutturamayinca bari sporla kapatayim diyorum. Ve gercekten de cok canlandim saat gec olmasa bir saat daha kalabilirdim yani.sen canlanırsın canım maşallah sporkonusunda pek azimlisin
Bir benimki yemee diyenafiyet olsun canım menün güzel
ayy benim eşim de açıyor ya baba resmen o kadarcık ka doyulur mu hic yemedin falan diyor..biz de üniversitesi en hep makarna patdis
ooo maşallah deryayı alt edecek gibisin ama o da sıkı tutuyor işi yalnız
Hayiir off ya rakibim fena. Ben bugun cok abarttim meyveyi.afiyet olsun canım menün güzel
ayy benim eşim de açıyor ya baba resmen o kadarcık ka doyulur mu hic yemedin falan diyor..biz de üniversitesi en hep makarna patdis
ooo maşallah deryayı alt edecek gibisin ama o da sıkı tutuyor işi yalnız
Sporsuz olmuyor maalesefSabah
Domates salata
Peynir
Labne
Biraz biber buğulama
2 dik ekmek
Öğlen akşam
1 kaşe yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya
1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata
Ara
2 3 ısırık kadar tavuk durum sabaha ayırdım öğle yemeği yapcam onuuu
chia puding küçük kaşe
1.5 şu
5 büyük bardak çay tarçınlı
Kızlar hiç spor yapasım yok ne olacak böyle
Olur canım inşallah kısa zamanda düzen kurarsın ..Ilk gunku menumu yazayim hemen
Sabah:11.00 bir dilim peynir,7 zeytin,domates salatalik,biber ve cay,2 dilim ekmek.
Ara ogun, bir top kek
Aksam bir porsiyon istavrit bol salata 2 dilim ekmek.
Okula yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine 40 dk 1.5 litre su
Kizlar beslenme hatalarimi biliyorum tabi siz de elestirebilirsiniz ama hala yerlesemedim ve market alisverisi dahi yapamadik,ogleciyim yanimda atistimaliklarim yokti o nedenle cok acikinca top kek aldim,su oranim da az oldu,ekmegide kismam lazim
Dayan dayanİyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma
Ara: 1 bardak süt
Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası
Ara:
1 muz
Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine
Benim de canim kac gundur lahmacun cekiyor.Belki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkii
En azindan yuruyusun var canim o da iyi. Birkac kisi ortak yeyince oluyor maakesef bitirmeler. Kotu olmus salata yiyememen.Menüm
07.30
12.00
16.50
Meyve cok abarttim canim bugun. Reglyim ya nasil tatli istiyir canim off.kiricaz inşallah canım cumaya belli olur
Ay elif bu ara çok monotonlastim spor dahi yapmıyorum eliptik bana ben ona bakıyoruz noldu bana yaa
Afiyet olsun canım elma çok iyi oluyor
ay şu jilli ben yapamadım bir yaaa
Çok hafif menü olmuş kiiizzz akşamın
Bulgur ve simit olmamış canım malesef artı yapıyor bu bulgur mübarek ya
ay çok hafif ya ne kadar güzel der ya :)
Canim oglenki pilav biraz fazla olmus ama aksam yememissin ya ondN sorun yok. Bak sana tavsiye ama yap lutfen sevdigin diziyi ac karsisina gecip spor yap. Inan zamanin nasil gectigini anlamazsin. Hergun 30 dakika ile basla. Evde aletin var galiba ac dizini cik aletin ustune ilk hedef hergun 30 dk.Sabah
Domates salata
Peynir
Labne
Biraz biber buğulama
2 dik ekmek
Öğlen akşam
1 kaşe yoğurt çorbası
1 kepçe barbunya
1 servis kaşığı arpa şehriye pilavı
Salata
Ara
2 3 ısırık kadar tavuk durum sabaha ayırdım öğle yemeği yapcam onuuu
chia puding küçük kaşe
1.5 şu
5 büyük bardak çay tarçınlı
Kızlar hiç spor yapasım yok ne olacak böyle
Slm canim khnin cok olmasina ragmen yine de fazla yememissin canim. Topkek sadececsagliksiz olmus ama ilk gune gore gayet iyi bir menu.Ilk gunku menumu yazayim hemen
Sabah:11.00 bir dilim peynir,7 zeytin,domates salatalik,biber ve cay,2 dilim ekmek.
Ara ogun, bir top kek
Aksam bir porsiyon istavrit bol salata 2 dilim ekmek.
Okula yuruyerek gidip geliyorum spor niyetine 40 dk 1.5 litre su
Kizlar beslenme hatalarimi biliyorum tabi siz de elestirebilirsiniz ama hala yerlesemedim ve market alisverisi dahi yapamadik,ogleciyim yanimda atistimaliklarim yokti o nedenle cok acikinca top kek aldim,su oranim da az oldu,ekmegide kismam lazim
Canim menun cok iyi sporun super. Ve tatli krizim vardi bugun tavsiye ederim kuru meyveler cok iyi geliyor.İyi akşamlar kızlar
Eve anca gelebildim. Hemen menümü yazayım
Sabah:
Soğanlı omlet ( 2 yumurta)
Domates
1 kk peynir
1/2 elma
Ara: 1 bardak süt
Öğle:
3 tavuk köfte
Lahana salatası
Ara:
1 muz
Akşam:
1 yt domates soslu közlenmiş patlıcan
1 bardak ayran
Su: 3l
Spor: 30dk cardio, 60 dk pilates, 45 dk tempolu yürüyüş
Yakında regl olacağım ben de kendimi zor tuttum çikolataya atlamamak için. Bugünlük bir muz yetti bakalım yarın dayanabilecek miyim şu tatlı krizlerine
Tesekkur ederim canim,bu yola baslayinca ilk gun son gun yok nasil baslarsa oyle gider,kendimi elestireyimSlm canim khnin cok olmasina ragmen yine de fazla yememissin canim. Topkek sadececsagliksiz olmus ama ilk gune gore gayet iyi bir menu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?