Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah ki yürüyüş yetmedi şimdi kızımla tekrar yürüyüşe gidicez e malum cuma yaklaşıyor. Menünün o zaman yazarım. Bu gün de pek giremedim ama ablam bizdeydi. Yarın olgusunun yanına gidicek bir süre görüşemicez diye.

Maşallah iyi yürüyüşler

sen canlanırsın canım maşallah sporkonusunda pek azimlisin

afiyet olsun canım menün güzel

ayy benim eşim de açıyor ya baba resmen o kadarcık ka doyulur mu hic yemedin falan diyor ..biz de üniversitesi en hep makarna patdis
ooo maşallah deryayı alt edecek gibisin ama o da sıkı tutuyor işi yalnız

Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni

Ben de nöbetçiydim. Aynen geberdim yorgunluktan. Sonra cocukari filan aldim. Yemek memek. Hiç halim kalmadi. Bi de okulda cok az yedim. Eve gelince de gözüm döndü resmen. Fazla kaçırdım bugün

Şu lahmacuna çok ozeniyorum ya. Bugün okuldakiler oglen arasinda sipariş ettiler de yemedim. Hemen ertesi gün + yapiyor beni
ben de aşırıyorum resmen lahmacun ama annemin yaptığına yarın kardeşim.geliyor anneme diyecektim yap gönder diye ama denedim hemen artı ya geçerim diye ama çok da canım çekiyor

Ben de nöbetçiydim. Aynen geberdim yorgunluktan. Sonra cocukari filan aldim. Yemek memek. Hiç halim kalmadi. Bi de okulda cok az yedim. Eve gelince de gözüm döndü resmen. Fazla kaçırdım bugün
bence bayan öğretmene nöbet olmasa çok iyi olur onca saat nöbet üstüne çocuğu kreşten al gel eve yemek yap bulaşık yıka pöfff

ben de aşırıyorum resmen lahmacun ama annemin yaptığına yarın kardeşim.geliyor anneme diyecektim yap gönder diye ama denedim hemen artı ya geçerim diye ama çok da canım çekiyor
Belki erken saatte yesek olabilir. Cuma sonucum iyiyse haftasonu deneyebilirim. Belkii

bence bayan öğretmene nöbet olmasa çok iyi olur onca saat nöbet üstüne çocuğu kreşten al gel eve yemek yap bulaşık yıka pöfff
Keşke canım ya. Bi de ilk hafta ya bünyem kaldirmadi resmen. Hem de bahçe nobetcisiydim. Öğlen arasi da da duruyoruz biz nöbet yerinde. Piştim güneşte
Tek iyi yani sporu aradan çıkardım. Ogrencilerle voleybol oynadik

Menüm
07.30
1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 5 misket peynir
12.00
2 fırında baget, 1 kepçe çorba, 2 yk pilav, 1 dl ekmek
16.50
2 Su br.ayran, 2 yk bulgur pilavı, 1 yt patlıcan, 2 tane kandil simiti (salata yapacaktım ama aç kurtlar domates salatalığı bitirmiş yarın okuldan sonra alışverişe çıkacağız)
Su:2,5 lt
Spor :yapmadım bugün okula gittim sabah 9 dan 3 e kadar ders dinledim yoruldum evdede yemek yedim dinlendim bu saat oldu şimdi ders çalışıyorum spor yine yalan oldu durağa kadar yürüdüm bugün sadece toplam 40 dk gidiş geliş

Pembe_patikli yelizcim canım bugün bizi motive etmek için ne güzel seyler yazmissin her birimize ayri ayri. Teşekkürler.
Ne olacak canım tek takımca kilo verelim de
Hayatlar zor zaten şurda birkaç tombiş dertleşip kilo verelim 2 sohbet edelim ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…