Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gitsin canim insallah senelerdir yuk tasiyorum resmen

Bugün tartilamadim canim islerim vardı yarın soylerim artık ama artı olduğunu sanmiyorum

Yaa minnoşum oldu mu şimdi neyse, geçmiş olsun. Burada da herkes grip, mevsimsel bir şey herhalde.sen iyi ol da ben seni geçmem merak etme

Bak sırf senin icin bu hafta az kilo vericembu kadar da vefalı bir arkadaşımdır

Amin canım. Allah kabul etsin ibadetinizi..

haydaaaa ben sana kıyamam kuzuuummm.. lütfen az kilo vermee.. :) yolumuz uzun.. devam edeceğiz.. sen bana bakma, ben toparlarım bu hafta.. iyi dinlenemedim.. inşallah haftasonu toparlarım..

Aa supermis canim. Varsovayada beklerim Gelininiz Polonyali galiba. Supermis

Belli olmaz canım kısmet. Belki yolumuz bir yerlerde kesişirde karşılıklı kahve içmek nasıl olur.
Ins canim nasip olur birgun.
Msallah canim o kdara kosusturmaya cok guzel dikkat etmissin

Cok gecmis olsun canim. Aksama kacamaga ragmen yine de cok yememissin

Gunaydin kizlar
Tefal tarti bende iyi diye duymustum benimki felix senelerdir kullaniyorum sorun yok
Baskulden baskule 1 kg farkediyor anneme gidince 1 kg eksik cikiyorum baslangic kilom aslinda 79 dur benim 78 i annemde tartilmistim
Himm annene gitsem 69 olurum demek super sevdim bu isi

Şimdiden yoyullldumm aman oraya buraya derken yoruldum valla ..
Yaa minnoşum oldu mu şimdi neyse, geçmiş olsun. Burada da
slm canim. Hafif bir kirginligim var galiba kizim biraz gribi bulastirdi bana. Sen nasilsin?
geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor bugün ..genelde gripten önce böyle olur ..inşallah toparlanırız hemen

Ben okul baslayinca uninin hastanede diyetisyene giderim belki diyetisyenle vereyim son 7 kiloyu da :)
İmkan varsa git canım ..yağ oranın kas oranın belli olur ..hem sağlıklı vermiş olursun ..koruma programı da yaparsın ..sizin üniversitenin iyidir diyetisyenleri
Kızlar evrak peşinde dolanıyorum ..orası burası kafam döndü ..rüzgar de kafamı sersemletti iyice .inşallah hasta olmadan iyice atlatırız ..

DUZELTME. halanin ve tum olmuslerimizin2
Başınız sağolsun canım. Allah kabul etsin.
Halanin ve tüm komşularımızın mekanı cennet olsun.
Tum olmuslerimizin olcakti komsularimizin olmus. Komsularim duymasin cok gucenirler hepsini oldurmusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…