Gitsin canim insallah senelerdir yuk tasiyorum resmenBende 12 sene kullanmışım daha çalışırdı belki ama sağa sola taşımaktan bozuldutamam canım bildirimlerini hep aynı tartıdan yap ama ben senin için 25 Ağustos'ta 76,6 başlangıçlı diye not almışım geçmiş mesajlarına bakıp ..geçen hafta Cuma da 76 olmuşsun gidiyor kilolar hadi bakalım
Bugün tartilamadim canim islerim vardı yarın soylerim artık ama artı olduğunu sanmiyorumbörek tarhana bol.karbon olmuş kalori düşük ama bilemedim bugün tartıldıysan yarında tartıl Merak ettim sonucu.
Afiyet olsun canım
bu haftaki eksiyi merak ediyorum bu ekmekler hep çok geliyor bana yaZen71 Nihal abla da yiyor ama veriyorsunuz bende mi yesem ne yapsam bilmiyorum .
Afiyet olsun ablacim 6 dilim ekmek ahh ahh bende yesem mi ki bilmiyorum.
Afiyet olsun canım güzel görünüyor menun.
emriniz olur sultanim
Keşke izmir de olsam ablis ya
değişik bir menü olmuş afiyet olsun.
aynen ablacim is guc yetişiyor erken kalkmak iyi oluyor :)
Yaa minnoşum oldu mu şimdigünaydın kızlarrrr,
iyi sabahlar, bu arkadaşınız hasta oldu.. sanırım mide ağrılarım yiyeceklerden değil, üşütmedenmiş.. sesim travesti sesi gibi, boğazım da ağrıyor.. niye hasta oldum ben yaa.. bu duruma moralim bozuluyor, kendimi halsiz hissediyorum çok, sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum..
off.obezzto kuzuma bu hafta avans olsun napayım ben şimdi..
dün ki menüm;
sabah; yarım kase yoğurt
öğlen;ton balıklı salata, 2 dilim ekmek
akşam; yarım tabak kısır, 1 dilim borek ( annem hastayım diye bana bunları yapmış)
su;3lt
spor;yok
Amin canım. Allah kabul etsin ibadetinizi..Kizlar yarın anneme gidiyorum ogleden sonra halama sene mevludu yapıcaz 1 yıl geçti hala yokluğuna alışamadım alışamadık Rabbim yerinde dinlendirsin cennetini nasip etsin tüm ölmüşlerimize.
Cuma yada yarın gece dönerim. Yarın perşembe kaçamak yapmayın arkadaşlar geçen hafta 9. Olduk bize hiç yakışmadı inanın yarın ne kadar dikkat edersek o kadar iyi. Hepinize güzel birgün diliyorum cansınız.
dümdüz olan bi model sadece kilo ölçüyorKizlar internetten siparis vericem bulamadim burda tefali,vucut analiz olandan mi kullaniyorsunuz yoksa baska bir model mi?
Yaa minnoşum oldu mu şimdineyse, geçmiş olsun. Burada da herkes grip, mevsimsel bir şey herhalde.sen iyi ol da ben seni geçmem merak etme
Bak sırf senin icin bu hafta az kilo vericembu kadar da vefalı bir arkadaşımdır
slm canim. Hafif bir kirginligim var galiba kizim biraz gribi bulastirdi bana. Sen nasilsin?Heyooo gençlik nassiniz?
Aa supermis canim. Varsovayada beklerimdomates işi bitti annem çok şükür bin şükür.
cırkım, cırksın, cırk hepsi su yüzünden
seneye eylül de polonyadayim inşallah baby düğünü muz var Berlin e yakın bir yer szczecin sanırım Berlin den gecicez nasıl bir yer bilmiyorum ama gelini mız çok akıllı ve Terbiyeli maşallah.
afiyet olsun meyve canavarı.
tatlış afiyet olsun bakim o salkım larda kaç üzüm vardı acep?
açlık candir
iyi geceler canım.
Ins canim nasip olur birgun.Belli olmaz canım kısmet. Belki yolumuz bir yerlerde kesişirde karşılıklı kahve içmek nasıl olur.
Msallah canim o kdara kosusturmaya cok guzel dikkat etmissinIyi geceler kizlar,bu saat oldu isler bitmedi,o kadar yorgunumkimenumu yazayim gecmis de birikmis bakayim hemen yatmadan.
Menum sabah uyandigimda bir elma
Kahvalti;11 de bir dilim peynir,bir kucuk ucgen peynir,8 zeytin,domates,biber salatalik,2 dilim ekmek ve iki kasik yogurt.
Ara bir avuc leblebi ve bir bardak sut.
Aksam:19.30 bol yesillikli kisir bir orta boy tabak,domates,biber ve marul.
40 dk yuruyus 2 litre su.
Ins canim eksiler gelsin cumayaArkadaşlar yarın diyetisyen di misafirdi ne kadar girebilirim bilemiyorum. Uslu durursaniz kaçamak yapmazsanızbol bol spor yaparsanız cuma günü hepimiz mutlu olur gecesine ne güzel muhabbetler yaparız de mi.
Su rakibe bak sen yaaYenilecegini bile bile
Cok gecmis olsun canim. Aksama kacamaga ragmen yine de cok yememissingünaydın kızlarrrr,
iyi sabahlar, bu arkadaşınız hasta oldu.. sanırım mide ağrılarım yiyeceklerden değil, üşütmedenmiş.. sesim travesti sesi gibi, boğazım da ağrıyor.. niye hasta oldum ben yaa.. bu duruma moralim bozuluyor, kendimi halsiz hissediyorum çok, sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum..
off.obezzto kuzuma bu hafta avans olsun napayım ben şimdi..
dün ki menüm;
sabah; yarım kase yoğurt
öğlen;ton balıklı salata, 2 dilim ekmek
akşam; yarım tabak kısır, 1 dilim borek ( annem hastayım diye bana bunları yapmış)
su;3lt
spor;yok
Himm annene gitsem 69 olurum demek super sevdim bu isiGunaydin kizlar
Tefal tarti bende iyi diye duymustum benimki felix senelerdir kullaniyorum sorun yok
Baskulden baskule 1 kg farkediyor anneme gidince 1 kg eksik cikiyorum baslangic kilom aslinda 79 dur benim 78 i annemde tartilmistim
Bu hafta goruyor musun 6lariHimm annene gitsem 69 olurum demek super sevdim bu isi
Yaa minnoşum oldu mu şimdineyse, geçmiş olsun. Burada da
geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor bugün ..genelde gripten önce böyle olur ..inşallah toparlanırız hemenslm canim. Hafif bir kirginligim var galiba kizim biraz gribi bulastirdi bana. Sen nasilsin?
İmkan varsa git canım ..yağ oranın kas oranın belli olur ..hem sağlıklı vermiş olursun ..koruma programı da yaparsın ..sizin üniversitenin iyidir diyetisyenleriBen okul baslayinca uninin hastanede diyetisyene giderim belki diyetisyenle vereyim son 7 kiloyu da :)
Yaa minnoşum oldu mu şimdineyse, geçmiş olsun. Burada da herkes grip, mevsimsel bir şey herhalde.sen iyi ol da ben seni geçmem merak etme
Bak sırf senin icin bu hafta az kilo vericembu kadar da vefalı bir arkadaşımdır
DUZELTME. halanin ve tum olmuslerimizin2amin ablam.
Ah canım ya geçmiş olsun ılık tüketici suyunu fena üsüttun demekki.
Afiyet olsun canım. Başarılı bir menü.
Ah ya ben 2 haftada o kadar veremiyorum şanslısın cano.
Ne güzel yaptın Yeliz im.
Amin boş gerçekten 16 yaşında kızı kaldı ablasiyla yaşıyor şimdi çok gencti.
tabiki tefal
Tum olmuslerimizin olcakti komsularimizin olmus. Komsularim duymasin cok gucenirler hepsini oldurmusum.Başınız sağolsun canım. Allah kabul etsin.
Halanin ve tüm komşularımızın mekanı cennet olsun.
İlahiii ne güldümDUZELTME. halanin ve tum olmuslerimizin2
Tum olmuslerimizin olcakti komsularimizin olmus. Komsularim duymasin cok gucenirler hepsini oldurmusum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?