Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla evde spor sart... baska olmuyo.
Yeterli verelim...

Spor ģüzelmisss. Evet kabak iyi fikir

Afiyet olsun cnm gayet güzel. Karatay yapmicakmisin?

Eve donerken bi pantolon daha aldim gene 38 beden ve bu sefer likrali degil baya düz kumas pantolon 38i olmaz bunun dedim ama tam oldu cok mutluyum :))

Oh negüzel cok sevindim. Ben hayatim boyunca 38 hic giymedim. Hep 44 -50 beden

Aksam ekmek yemeyerek dengelemissin gzl.

Gzl cnm. Hurma aksam icin tatli olmasin?

Herzamanki gibi cok gzl

Afiyrt olsun cmm

börek tarhana bol.karbon olmuş kalori düşük ama bilemedim bugün tartıldıysan yarında tartıl Merak ettim sonucu.

Afiyet olsun canım
bu haftaki eksiyi merak ediyorum bu ekmekler hep çok geliyor bana ya Zen71 Nihal abla da yiyor ama veriyorsunuz bende mi yesem ne yapsam bilmiyorum .

Afiyet olsun ablacim 6 dilim ekmek ahh ahh bende yesem mi ki bilmiyorum.

Afiyet olsun canım güzel görünüyor menun.

emriniz olur sultanim

Ben izmir grubu olarak bir yerler de buluşalım diyorum arkadaşlar. Artık izmirli kaç kişiysek. Kahvaltı olur bi kahve icimi olur. Haftaici haftasonu gece gunduz benim icin farketmez. Bu konu da yorum bekliyorum.
Keşke izmir de olsam ablis ya

değişik bir menü olmuş afiyet olsun.

Inşallah canım. okul açıldı mı iyi oluyor. Yatış kalkis saati düzenli oluyor.
aynen ablacim is guc yetişiyor erken kalkmak iyi oluyor :)

himm kısır yerine başka birşey olabilirdi o yeşillik in içine balık yada tavuk falan dimi afiyet olsun canım.

Suveybe13 canim yaziyor musun gurupta ben mi kaciriyorum mesajlarini,malum tasinma telasi ben de pek giremiyorum
ben görmedim Suveybe13 hoşgeldin tatlım ben Elif.

Arkadaşlar yarın diyetisyen di misafirdi ne kadar girebilirim bilemiyorum. Uslu durursaniz kaçamak yapmazsanız bol bol spor yaparsanız cuma günü hepimiz mutlu olur gecesine ne güzel muhabbetler yaparız de mi.
ovv kolay gelsin.

Iyi gcler kizlar ablalar

Bugün cok yogundumm.

Firini temizledim. Mutfagin camini sildim cokkk sükürr.
Carsiya gittim kumas aldimm.
Gece yegenimle ogluma sapka diktim ay cok zevkliii.

Yarinda sabah kayinvalideme gidiyoruz. Kayinpeder tr den döndü. Sonra arkadas gelcek bana. Yine yogunumm.

Menüm

Sabah 12.30

3 yumurtali peynirli omlet
Kuruyemis
1 bardak süt

Ara 16.00
Sütlü kahve carsida. 1 minik kurabiye koymuslar yanina.

Aksam 19

1 tabak dünkü pirasa yemegi
300gr yogurt

1.7l su malesef 2 olmamistir belki

5000 adim yürüyüs

Kizlar yarın anneme gidiyorum ogleden sonra halama sene mevludu yapıcaz 1 yıl geçti hala yokluğuna alışamadım alışamadık Rabbim yerinde dinlendirsin cennetini nasip etsin tüm ölmüşlerimize.

Cuma yada yarın gece dönerim. Yarın perşembe kaçamak yapmayın arkadaşlar geçen hafta 9. Olduk bize hiç yakışmadı inanın yarın ne kadar dikkat edersek o kadar iyi. Hepinize güzel birgün diliyorum cansınız.

Başınız sağolsun canım. Allah kabul etsin.
Halanin ve tüm komşularımızın mekanı cennet olsun.

günaydın kızlarrrr,

iyi sabahlar, bu arkadaşınız hasta oldu.. sanırım mide ağrılarım yiyeceklerden değil, üşütmedenmiş.. sesim travesti sesi gibi, boğazım da ağrıyor.. niye hasta oldum ben yaa.. bu duruma moralim bozuluyor, kendimi halsiz hissediyorum çok, sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum..

off. obezzto kuzuma bu hafta avans olsun napayım ben şimdi..

dün ki menüm;

sabah; yarım kase yoğurt
öğlen;ton balıklı salata, 2 dilim ekmek
akşam; yarım tabak kısır, 1 dilim borek ( annem hastayım diye bana bunları yapmış )

su;3lt
spor;yok

Günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol bitki çayı ve sıvı almaya çalış güzelim. Önce sağlık olsun sonra kilo verirsin onu kafana takma şimdi.

herkese günaydın. Bu sabah tartıda az bi eksi daha vardı diğer günlere göre daha az vermişim bakalım biran önce vermek lazım tatil kilolarını
sabah
hindi jambonlu 1 yumurtalı omlet
6 yeşil zeytin
1 dal örgü peynir
yarım domates
yarım dilim tt ekmek
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon türlü
ara 6 adet çiğ fındık
akşam
1 tabak tavuk fajita
salata
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor sadece dambılla kol çalıştım
şu akşam ara öğününü kaldırıp sporu artırmaya karar verdim

canım veriyoruz ama geçen hafta 1.2 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…