Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haydaaaa ben sana kıyamam kuzuuummm.. lütfen az kilo vermee.. :) yolumuz uzun.. devam edeceğiz.. sen bana bakma, ben toparlarım bu hafta.. iyi dinlenemedim.. inşallah haftasonu toparlarım..

Yahu dur kendime bahane bulmuşum ne güzel, bu fırsatı kaçırırmıyım :))

Amin canım. Allah kabul etsin ibadetinizi..
Amin.

slm canim. Hafif bir kirginligim var galiba kizim biraz gribi bulastirdi bana. Sen nasilsin?
deme ya kötü olmuş geçmiş olsun. Ben de annem geldim mevlüt yaptık 70 kişi vardı aşure yaptık yorulduk canım ya nasil olayım.

Aa supermis canim. Varsovayada beklerim Gelininiz Polonyali galiba. Supermis
Varşova 8 saat mis sanırım inşallah gelebilirim çok istiyorum :)

DUZELTME. halanin ve tum olmuslerimizin2

Tum olmuslerimizin olcakti komsularimizin olmus. Komsularim duymasin cok gucenirler hepsini oldurmusum.
Amin ablacim. Alemsin kız sen

Diyetisyen de beklerken yazarim dedim ama kosusturmaktan gec gittigim icin bekletmeden aldi. Yemekleri hazirlamam lazım kısmetse gece görüşürüz.
kolay gelsin ablam mm.

Iyilerdir heralde doktorlari iyi genel olarak :))
Tam hastalik mevsimi ablacim ya dikkat et valla

Iyilerdir heralde doktorlari iyi genel olarak :))
Tam hastalik mevsimi ablacim ya dikkat et valla
Sağol canım kendime geldim biraz ..ya bir akraba vardı resim göndermiş nasıl zayıflamış ayy bir güzel olmuş pek sevindim ..ameliyat olmuştu geçen sene ..sağlık problemleri vardı ..kafaya koyunca oluyor demekki ..en az 15 yaş genç gözüküyor valla

Oyle oluyor ya zayif insanlar yasini gostermez genelde :)

@DeryaOnDiet ne dersin tatlim seninle son ugrasmalarimi yapayim yarina kadar bence bu aksam guzel bi ziyafet cekersin

Grup içi birincisine de sanal plaket mi versek ?
Bu hafta amandey B burcugncy masal3487 sizleri katabiliriz isterseniz ..unuttuğum olursa söyleyin ekleyeyim
Ayy bi merak aldi beni kim olacak acep birinci :))

Menu:
Sabah:
1 yk kavurma
Yarim dilim cavdar ekmegi
1 kk tulum peyniri
1 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Ara:
2 cig fndik
Oglen:
1 kase seftalili cevizli chia puding
Ara:
2 kuru kayisi
1 sutlu sekersiz nescafe
Aksam:
1 orta boy firinda levrek
Firinda pismis sogan
4 yl borulce salatasi
Su: 3 litre
Spor: yarim saat kosu bandinda hizli tempo yuruyus
Temizlik yaptik annemle butun gün sporu iki arada bi derede bu kadarcik yapabildim valla simdi de gezmeye gidiyoruz bi duramadik ki spor yapayim

vayy tam perşembe menüsü spor da iyi tebrikler canım

afiyet olsun canım menün gayet güzel o kadar temizlikle bir de spor yapmışsın süpersin

ben de yazayım menümü
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
6 yeşil zeytin
salatalık

Ara 10.00
yarim paket eti form

Öğlen 12.00
1dilim kepek ekmeği
1 kepçe çorba
4kaşık et sote
3 dal marul

Ara 15.30
2 hurma

Akşam 18.00
yarim dilim kepek ekmeği
1 kase çorba
1kaşık et sote
4 dal marul

Su 2.5 litre şimdilik..spor 1 saat yürüyüş ama o yürüyüşü nasıl yaptım bir de bana sorun 8 saat ders üzerine yürümek beni öldürdü çünkü tüm gün ayakta olunca az daha dönüşte minibüse binecektim yani o derece zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…