Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sorma ya artık tatil deyince aklıma valizler ütüler alınan kilolar geliyor bu ara ama toparlamaya başlamışsın ne güzel

Bu gün çok işim var arkadaşlar. Benden bir tane daha kopyalasalar ancak yetişirimdiyetisyen de beklerken bir de gece misafirlerden sonra girebilirim. Bilginize...
Kolay gelsin canım benimde işlerim var ..istemesem de mecbur yapıyorum işte

Allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun inşallah ..boş dünya gerçekten gideceğimiz yer orası ...

Geçmiş olsun canım ..ses telleri iltihabı olmasın ?bir doktora görün istersen ..ılık şeyler içmekte biraz iyi geliyor ..dinlenmekte ..ama bazen ilaçsız geçmiyor işte

Gunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Çıkmadan gördüm ..benim tefaldi eskisi çok uzun yıllar kullandım .arzumdan da çok memnun olanlar var...ama yağ kas ölçenler pek sağlıklı değil gerek yok diyorlardı kızlar ..Yeni tartınla bol kilo vermeler olsun inşallah şimdiden

Gunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Ben tefal kullanıyorum, annemlerde king ikisinin arasında 800 gr fark var tefal daha düşük gösteriyor.

Günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol bitki çayı ve sıvı almaya çalış güzelim. Önce sağlık olsun sonra kilo verirsin onu kafana takma şimdi.

ağzımın içi acıyor, inan su içmek bile istemiyorum tadı farklı geliyor.. biraz limon sıkmaya çalışıyorum içine.. sevil mutsuz..

Günaydın kızlar erken kalk okul derken sıkı bir yürüyüşle başladım güne bende

ohh ne güzel, keşke benim de sabahları öyle bir motivasyonum olsa..

Geçmiş olsun canım ..ses telleri iltihabı olmasın ?bir doktora görün istersen ..ılık şeyler içmekte biraz iyi geliyor ..dinlenmekte ..ama bazen ilaçsız geçmiyor işte

ben de pek kolay kolay hasta olmam ama dikkat edemedim herhalde.. ofiste klimanın altında hissetmedim galibaçç

yağ kas ölçen doğru değil diyorlar, benim ki almanyadan gelmişti, ölçüyor o da ama, hiç yoktan takip sağlıyor bana.. yurtiçinde tefali duyuyorum ben de hep..

Benimki de yag kas olcumu yapiyordu sozde ama o ozellige gerek yok dogru olcmuyor zaten.Tefal duymamistim ona da bakarim sagol canim

Tesekkur ederim canim diger kizlarda hep tefal demisler zaten,iyisimi ben o markaya yogunlasayim

Başınız sağolsun canım. Allah kabul etsin.
Halanin ve tüm komşularımızın mekanı cennet olsun.
amin ablam.

Ah canım ya geçmiş olsun ılık tüketici suyunu fena üsüttun demekki.

Afiyet olsun canım. Başarılı bir menü.

canım veriyoruz ama geçen hafta 1.2 kilo vermiştim
Ah ya ben 2 haftada o kadar veremiyorum şanslısın cano.

Günaydın kızlar erken kalk okul derken sıkı bir yürüyüşle başladım güne bende
Ne güzel yaptın Yeliz im.

Allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun inşallah ..boş dünya gerçekten gideceğimiz yer orası ...
Amin boş gerçekten 16 yaşında kızı kaldı ablasiyla yaşıyor şimdi çok gencti.

tabiki tefal

Gunaydin kizlar
Tefal tarti bende iyi diye duymustum benimki felix senelerdir kullaniyorum sorun yok
Baskulden baskule 1 kg farkediyor anneme gidince 1 kg eksik cikiyorum baslangic kilom aslinda 79 dur benim 78 i annemde tartilmistim
Bende 12 sene kullanmışım daha çalışırdı belki ama sağa sola taşımaktan bozuldu tamam canım bildirimlerini hep aynı tartıdan yap ama ben senin için 25 Ağustos'ta 76,6 başlangıçlı diye not almışım geçmiş mesajlarına bakıp ..geçen hafta Cuma da 76 olmuşsun gidiyor kilolar hadi bakalım

canım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor bana Zen71 çok iyi gidiyor mesela

canım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor bana Zen71 çok iyi gidiyor mesela
Evet canım maşallah Zen71 süper gidiyor ben de eskiden gitmiştim listeler elimdeydi onları uygulayarak kilo verdim .. sorumluluk ondan kontrol onda kafa rahat olur gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…