- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Sorma ya artık tatil deyince aklıma valizler ütüler alınan kilolar geliyor bu araherkese günaydın. Bu sabah tartıda az bi eksi daha vardı diğer günlere göre daha az vermişim bakalım biran önce vermek lazım tatil kilolarını
sabah
hindi jambonlu 1 yumurtalı omlet
6 yeşil zeytin
1 dal örgü peynir
yarım domates
yarım dilim tt ekmek
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon türlü
ara 6 adet çiğ fındık
akşam
1 tabak tavuk fajita
salata
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor sadece dambılla kol çalıştım
şu akşam ara öğününü kaldırıp sporu artırmaya karar verdim
Kolay gelsin canım benimde işlerim var ..istemesem de mecbur yapıyorum işteBu gün çok işim var arkadaşlar.Benden bir tane daha kopyalasalar ancak yetişirim diyetisyen de beklerken bir de gece misafirlerden sonra girebilirim. Bilginize...
Allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun inşallah ..boş dünya gerçekten gideceğimiz yer orası ...Kizlar yarın anneme gidiyorum ogleden sonra halama sene mevludu yapıcaz 1 yıl geçti hala yokluğuna alışamadım alışamadık Rabbim yerinde dinlendirsin cennetini nasip etsin tüm ölmüşlerimize.
Cuma yada yarın gece dönerim. Yarın perşembe kaçamak yapmayın arkadaşlar geçen hafta 9. Olduk bize hiç yakışmadı inanın yarın ne kadar dikkat edersek o kadar iyi. Hepinize güzel birgün diliyorum cansınız.
Geçmiş olsun canım ..ses telleri iltihabı olmasın ?bir doktora görün istersen ..ılık şeyler içmekte biraz iyi geliyor ..dinlenmekte ..ama bazen ilaçsız geçmiyor iştegünaydın kızlarrrr,
iyi sabahlar, bu arkadaşınız hasta oldu.. sanırım mide ağrılarım yiyeceklerden değil, üşütmedenmiş.. sesim travesti sesi gibi, boğazım da ağrıyor.. niye hasta oldum ben yaa.. bu duruma moralim bozuluyor, kendimi halsiz hissediyorum çok, sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum..
off. @obezzto kuzuma bu hafta avans olsun napayım ben şimdi..
dün ki menüm;
sabah; yarım kase yoğurt
öğlen;ton balıklı salata, 2 dilim ekmek
akşam; yarım tabak kısır, 1 dilim borek ( annem hastayım diye bana bunları yapmış)
su;3lt
spor;yok
Hadi bakalım hoşgelmişsennnGünaydın kızlar
Herkese tartı günü öncesi bol sporlu ve bol dietli bir gün diliyorumen çok ta kendime tabii
Çıkmadan gördüm ..benim tefaldi eskisi çok uzun yıllar kullandım .arzumdan da çok memnun olanlar var...ama yağ kas ölçenler pek sağlıklı değil gerek yok diyorlardı kızlar ..Yeni tartınla bol kilo vermeler olsun inşallah şimdidenGunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Ben tefal kullanıyorum, annemlerde king ikisinin arasında 800 gr fark var tefal daha düşük gösteriyor.Gunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Günaydın canım. Geçmiş olsun. Bol bol bitki çayı ve sıvı almaya çalış güzelim. Önce sağlık olsun sonra kilo verirsin onu kafana takma şimdi.
Bu gün çok işim var arkadaşlar.Benden bir tane daha kopyalasalar ancak yetişirim diyetisyen de beklerken bir de gece misafirlerden sonra girebilirim. Bilginize...
Günaydın kızlarerken kalk okul derken sıkı bir yürüyüşle başladım güne bende
Geçmiş olsun canım ..ses telleri iltihabı olmasın ?bir doktora görün istersen ..ılık şeyler içmekte biraz iyi geliyor ..dinlenmekte ..ama bazen ilaçsız geçmiyor işte
Gunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Benimki de yag kas olcumu yapiyordu sozde ama o ozellige gerek yok dogru olcmuyor zaten.Tefal duymamistim ona da bakarim sagol canimÇıkmadan gördüm ..benim tefaldi eskisi çok uzun yıllar kullandım .arzumdan da çok memnun olanlar var...ama yağ kas ölçenler pek sağlıklı değil gerek yok diyorlardı kızlar ..Yeni tartınla bol kilo vermeler olsun inşallah şimdiden
O zaman kesin tefal almaliyimBen tefal kullanıyorum, annemlerde king ikisinin arasında 800 gr fark var tefal daha düşük gösteriyor.
Tesekkur ederim canim diger kizlarda hep tefal demisler zaten,iyisimi ben o markaya yogunlasayimohh ne güzel, keşke benim de sabahları öyle bir motivasyonum olsa..
ben de pek kolay kolay hasta olmam ama dikkat edemedim herhalde.. ofiste klimanın altında hissetmedim galibaçç
yağ kas ölçen doğru değil diyorlar, benim ki almanyadan gelmişti, ölçüyor o da ama, hiç yoktan takip sağlıyor bana.. yurtiçinde tefali duyuyorum ben de hep..
amin ablam.Başınız sağolsun canım. Allah kabul etsin.
Halanin ve tüm komşularımızın mekanı cennet olsun.
Ah canım ya geçmiş olsun ılık tüketici suyunu fena üsüttun demekki.günaydın kızlarrrr,
iyi sabahlar, bu arkadaşınız hasta oldu.. sanırım mide ağrılarım yiyeceklerden değil, üşütmedenmiş.. sesim travesti sesi gibi, boğazım da ağrıyor.. niye hasta oldum ben yaa.. bu duruma moralim bozuluyor, kendimi halsiz hissediyorum çok, sürekli yatma ihtiyacı hissediyorum..
off. @obezzto kuzuma bu hafta avans olsun napayım ben şimdi..
dün ki menüm;
sabah; yarım kase yoğurt
öğlen;ton balıklı salata, 2 dilim ekmek
akşam; yarım tabak kısır, 1 dilim borek ( annem hastayım diye bana bunları yapmış)
su;3lt
spor;yok
Afiyet olsun canım. Başarılı bir menü.herkese günaydın. Bu sabah tartıda az bi eksi daha vardı diğer günlere göre daha az vermişim bakalım biran önce vermek lazım tatil kilolarını
sabah
hindi jambonlu 1 yumurtalı omlet
6 yeşil zeytin
1 dal örgü peynir
yarım domates
yarım dilim tt ekmek
ara 6 adet çiğ fındık
öğlen
1 kase yayla çorbası
yarım porsiyon türlü
ara 6 adet çiğ fındık
akşam
1 tabak tavuk fajita
salata
ara 2 adet ev yapımı grissini
su 2,5 litre
spor sadece dambılla kol çalıştım
şu akşam ara öğününü kaldırıp sporu artırmaya karar verdim
Ah ya ben 2 haftada o kadar veremiyorum şanslısın cano.canım veriyoruz ama geçen hafta 1.2 kilo vermiştim
Ne güzel yaptın Yeliz im.Günaydın kızlarerken kalk okul derken sıkı bir yürüyüşle başladım güne bende
Amin boş gerçekten 16 yaşında kızı kaldı ablasiyla yaşıyor şimdi çok gencti.Allah rahmet eylesin ..mekanı cennet olsun inşallah ..boş dünya gerçekten gideceğimiz yer orası ...
tabiki tefalGunaydin kizlar,bugun tarti bakicam hangi markadan olsun onerileriniz var mi? Benim onceki arzumdu internetten almistim,memnundum aslinda ama baska oneriniz varsa dikkate alirim:)
Bende 12 sene kullanmışım daha çalışırdı belki ama sağa sola taşımaktan bozulduGunaydin kizlar
Tefal tarti bende iyi diye duymustum benimki felix senelerdir kullaniyorum sorun yok
Baskulden baskule 1 kg farkediyor anneme gidince 1 kg eksik cikiyorum baslangic kilom aslinda 79 dur benim 78 i annemde tartilmistim
canım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor banaIyi gcler kizlar ablalar
Bugün cok yogundumm.
Firini temizledim. Mutfagin camini sildim cokkk sükürr.
Carsiya gittim kumas aldimm.
Gece yegenimle ogluma sapka diktim ay cok zevkliii.
Yarinda sabah kayinvalideme gidiyoruz. Kayinpeder tr den döndü. Sonra arkadas gelcek bana. Yine yogunumm.
Menüm
Sabah 12.30
3 yumurtali peynirli omlet
Kuruyemis
1 bardak süt
Ara 16.00
Sütlü kahve carsida. 1 minik kurabiye koymuslar yanina.
Aksam 19
1 tabak dünkü pirasa yemegi
300gr yogurt
1.7l su malesef 2 olmamistir belki
5000 adim yürüyüs
geçmiş olsun canım dinlen bol bolağzımın içi acıyor, inan su içmek bile istemiyorum tadı farklı geliyor.. biraz limon sıkmaya çalışıyorum içine..sevil mutsuz..
Evet canım maşallahcanım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor banaZen71 çok iyi gidiyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?