- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Menun guzel aksam ekmekde yok iyi benceSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 a vuc hurma
Oglen: 4yk karnibaharli yarma. 1 tabak kinoyali kisir. 1 buyuk domates
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve. 5 badem. 5 findik. 3 kuru incir
Ara: 2 portakal
Aksam: 1 tabak kiymali yumurta. 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Spor: galiba bugun yapamiycam biraz atesim var
Sagol canim. Kizim 1 haftadir hasta ondan gecti galibaMenun guzel aksam ekmekde yok iyi bence
Gecmis olsun canim herkescikler hastalaniyor dikkat edin
Geçmiş olsun canım ..gerçekten mevsim geçişleri zor ..bol su iç hatta ıhlamur da yapsan o da çok iyi gelirSagol canim. Kizim 1 haftadir hasta ondan gecti galiba
inşallah canım rakip de olsa vermeni isterimHaha göreceğiz bakalım yarın tartı ne gösterecek :)
Şu ödem gitmiştir umarım
evet canım 30 saat derse giriyorum haftalık zaten en fazla da 30 saat girebiliyoruz yorucu oluyor malesef..bazen acaba 21 saat üzerindek iki geri mi versem diyorum zaten ders programımı da çok kötü yapmışlar moralimi bozuyorlarKolay değil gerçekten .hele de ilk hafta..
.inşallah bu haftadan sonra daha iyi olur ..çok mu dersin var ?
aynen canım ayakta da dursam spor gibi olmuyor onun farkındayım çünkü bu hafta hep ayaktaydım yorgunluktan spor yapamadım ama çok az kilo verdim bakalim yarın kesin belli olur daOyy ins karsiligini alacaksin bu kadar zorlanmanin canim iyi yapmissin yurumekte ama butun gun ayakta dursan da sporun yerini tutmuyor iste
Guzel menu canim
Cay bastirmaz ya git ye bi seyler daha saat erken :))
diyetisyen e gidiyorum zaten tatlımMenun cok guzel canim tam diyetisyen listesi gibi olmus
Sagol canim. Ihlamurum yok adacayi iciyorum canim. Gervi o da son bir iki dal. Unuttum bu sene almayi.Geçmiş olsun canım ..gerçekten mevsim geçişleri zor ..bol su iç hatta ıhlamur da yapsan o da çok iyi gelir
Aksam haric birsey yememissin canim. Ins yarin bol eksili olur senin icin. Biraz daha su ic yatana kadar.Kahvaltım yok kızlar
Yarım misir haşlama
Öğlen akşam
1 kaşe tarhana
Servis tabağına
3 dilim beyti kebabı
5 tane yaprak sarma minik
5 parmak patates
Salata meze (havuç yoğurtlu biber patlıcan )
Ara 2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu havuç
1.5 litre su
Spor yok koşturmaca geçti sabah 7 de kalktım iş güç yemek
Ohh ne guzel canim. Iyice eglen. Soyle guzel ustune oturan kiyafet gir guzel gorsun milletYarın akşam kına var kızlar kuzenimin bol bol oyniycam bu şekil almış vücudum la önceden löp löp eden etlerim yok artık yani var da o kadar yok :)
Hemen temin edeyim diye bulundugum yerde baktim bugun arzum,feliks falan vardi almadim netten siparis verdim muhtemelen pazartesi gelirCanım carfour da var tefal mağazası. Media Markt ta da var.
Canim guncel kilomu bilmiyorum ben,simdilik katilmayayim haftaya insallah katilirim ben deGrup içi birincisine de sanal plaket mi versek ?
Bu hafta @amandey @burcugncymasal3487 sizleri katabiliriz isterseniz ..unuttuğum olursa söyleyin ekleyeyim
rahatsizsan spor yapma canım cü ki hastalığı artırıyormuş..bu arada menün güzel ama hala reglisin anlaşılan 1 avuç hurma yediğine göreSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 a vuc hurma
Oglen: 4yk karnibaharli yarma. 1 tabak kinoyali kisir. 1 buyuk domates
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve. 5 badem. 5 findik. 3 kuru incir
Ara: 2 portakal
Aksam: 1 tabak kiymali yumurta. 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Spor: galiba bugun yapamiycam biraz atesim var
az olmuş sanki bakalim yarına iyi bir eksi gelir gibiKahvaltım yok kızlar
Yarım misir haşlama
Öğlen akşam
1 kaşe tarhana
Servis tabağına
3 dilim beyti kebabı
5 tane yaprak sarma minik
5 parmak patates
Salata meze (havuç yoğurtlu biber patlıcan )
Ara 2 yemek kaşığı kadar yoğurtlu havuç
1.5 litre su
Spor yok koşturmaca geçti sabah 7 de kalktım iş güç yemek
Ne yazik ki hala devam. Bakalim yarin eksi cikmazsam kotuu cok kotuu.rahatsizsan spor yapma canım cü ki hastalığı artırıyormuş..bu arada menün güzel ama hala reglisin anlaşılan 1 avuç hurma yediğine göre
Ohh ne guzel. Azar azar yersin canim.cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya gideceğiz serpme köy kahvaltısı inşallah kendime sahip olurum
inşallah börek çörek çıkmaz menüdeOhh ne guzel. Azar azar yersin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?