Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gecmis olsun canim. Hastayken yapma zaten daha kotu olursun.

Paylasimlara soyle bir goz gezdirdim coguna yorum yapamadim. Cok yorgunum biraz da keyfim yok sanki. Insallah sabaha dinlenince toparlanirim.
Yarin en eksili paylasimlari bizim takimin yapmasi umuduyla... iyi geceler arkadaslar.

Günaydınnn kızlaaar yeni uyandım tartıldım üzücü bir sonuç gördüm artı çıktım kızlar listeye eksi getiremedim çok üzgünüm sizin hakkınıza girmiş gibi hissediyorum benim yüzümden yüzde düşecek geçen hafta 72,3 kg idim bu hafta 73,3 kg çıktım 1 haftada 1 kg alınırmı nasıl oldu anlayamadım hatta tartım çıktığımda sürekli değişken sayı gösteriyor nedenini bilen varmı farklı farklı sonuç görüyorum acaba bozuldumu artık 3 yıl oldu alalı. Bugün cuma haftasonu spor yapayım pazartesiye eksi görmek istiyorum artık eksi beklerken +1 çıkmak çok sinir bozucu

Riske atma başka yerde eczane de falan tartıl istersen

Kiyamam sana ben. Sivi almaya zorla kendini yoksa vucuttan atamazsin mikrobu canim. Allahim bir an once sifa versin.

günaydın canımm, dün bütün gece öksürükten uyuyamadım ya.. çok kötüydü.. ilaçlar boğaz pastilleri fln işe yaramadı.. sabah erkenden uyandım öksürükten..

ben de hayatımda doğru düzgün bilmem öksürdüğümü fln.. yaşlanıyorum sanırım.. ya da bu diyetler benim bağışıklık sistemimi çökertiyor..

günaydınnn kızlar hepinizee iyi sabahlar diliyorum.. kaç gündür doğru düzgün beslenemedim, burada sizinle olamadım.. aksi gibi hem işlerim yoğundu hem de hastalıkla uğraştım durdum.. dün gece de hiç uyuyamadım.. hafta sonu yataktan çıkmayı düşünmüyorum ama bugün yine bir gezmem fln var, arkadaşlar illa çağırıyor bakalım nasıl olacak..

gelelim kilo bildirimine, sabah 76,6 çıktım.. dün gece geç saatte aldığım ilaçların etkisi olabilir belki, daha eksi çıkarım diye bekliyordum ama bu kadar oldu.. obezzto cuumm bu haftaki yarışta ben doğru düzgün oynayamadım.. hafta sonu iyileşince yarışa devam ederiz dimiiii??? lütfeeennnn.. ( ben zaten içimden 6 hafta verdim de, sen de dahil ol.. yenilen pehlivan misali, al beni sar kollarına.. )

herkese günaydın öncelikle kilo bildirimi yapayım başlangıç 58.5
bugün 56.5 -2 kilo yüzde 3.41
hızlı verdim çünkü bunlar yeni alınan kilolar çok çabuk gitti ben yıllardır 55 kiloyum asıl zor olan bundan sonrasını vermek çünkü yılların kilosu.
dünkü menü
sabah
meyveli yoğurtlu yulaf lapası
aa öğün 6 adet çiğ fındık
öğlen
100 gr tavuk döner
ayran,salata
ara 10 adet çiğ badem
akşam
zeytinyağlı kabak
yoğurt
1 dilim ekmek
su:2.5 litre
spor internetten 25 dklık cardio videosu ile spor yaptım ama hareketleri çok hızlı geçiyorlardı kafam karıstı mal mal zıplayıp durdum :)

canım yeni bir tartı al istersen

Sanırım yapıştı bu 81 82 ler benim üstüme hiç sevmiyorum bu iki rakamı artık ya bi 79 olamadım

bak uzun yollardan geliyoruz, sabret, seninle aynı yollardan geçiyorum ben de.. çok uzun süre kaldım o kilolarda.. hayatına ufak değişiklikler katmaya çalış.. 100gr bile versen hiç vermemekten hatta almaktan bile daha kıymetli.. sakın üzülme ve küçümseme.. süper gidiyor..

Canim o tartiya guvenme git bir eczanede tartil ve kendine yeni tarti al gitmis o belli ki ya da bi ayagi oynuyordur
Eksi 2 miii gitti grup birinciliği :)

Günaydın kızlar. Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.4 :) fark-900 (hedef 57)
Vaaaay süper neredeyse 1 kilo :))

Canim o tartiya guvenme git bir eczanede tartil ve kendine yeni tarti al gitmis o belli ki ya da bi ayagi oynuyordur

Eksi 2 miii gitti grup birinciliği :)

Vaaaay süper neredeyse 1 kilo :))
beni birinciden saymayın ya sonuçta yeni alınan bir kilo o yüzden hemen verdim bence birinciliği yılların kilosunu verenler hak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…