Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Supersin canim tebrikler

Slm kizlar
Cok kotu bir gune basladim.
Gecen haftaki kilom: 70.6
bugunku Kilom: 71
Maalesef: +400 gr
yuzde: +0.56

uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
Hala mi arti cok sasirdim ya arti cikmani hic beklemiyordum

Günayydddıınnnn
Sabah alarmı kapatmamla bir geç kalma olayı ..koşturmaca ..aman allahım ..neyse ki saniye farkıyla okula yetiştik ..şöyle bir kahve yapayım bakalım 13.takkm ne yapmış bu hafta?
Durum kotu Yelizim artidayim ilk defa.
kac hafta artida olunca veya sabit kalinca atiliyoruz listeden ?

Benim ilk kilo alma serüvenim üniversitedeyken başlamıştı ..hattta ilk dönemin sonunda eve geldiğimde herkes şok olmuştu ..aslında dün akşam merak ettim seni ..o yüzden senacım kontrollü şekilde haftaya verirsin zaten hemen kilo olmamıştır ..haftaya takımı sırtlama sırası sende tamam mı? Güzel bir eksi bekliyoruz senden bak..hadi bakalım
günaydın hanımlar hemen kilo bildirimi yapayım
geçen cuma 73.1
bugün 72.6
eksi 500 gram malesef spor olmayınca
Güzel canım zaten geçen hafta çok vermiştin bu hafta da eksi olman güzel ..
Haklısın bende pazar kaçamağımın acısını çektim ne gerek varsa ama biran önce iyileş canım daha yol var olacak olacak
Günaydın

Geçen cuma 81.9
Bu cuma 81.4
Giden eksi 500
Yüzde 0.610

Dün 81.1 di sanırım yarın ki adet bana pahalıya patladı
Evet olsun canım direnç kiloları elbet gidecek ..sen inatçı ol ..düzensiz beslendin yoğundun bu hafta daha iyi olacak inşallah
Günaydın kızlar. Geçen hafta 65.3
Bu hafta 64.4 :) fark-900 (hedef 57)
Çok güzel süperrrvalla iyi toparladın canım demekki senin metabolizman hızlıymış

Durum kotu Yelizim artidayim ilk defa.
kac hafta artida olunca veya sabit kalinca atiliyoruz listeden ?
3 hafta artıda olandı galiba emin değilim berile sorarız ..hastalıktan ödem yapmıştır Derya ..ne kadar çabaladığını gördük hepimiz ..haftaya süper olacak merak etme

3 hafta artıda olandı galiba emin değilim berile sorarız ..hastalıktan ödem yapmıştır Derya ..ne kadar çabaladığını gördük hepimiz ..haftaya süper olacak merak etme
Ins canim. 2 gundur ilac da kullaniyorum. Umarim ondandir. ins bu ilk ve son olsun artida olmam.

Slm kizlar

uzgunum kizlar. Off gece gece ne kadar da spor yaptim. Bir tek dun yapmadim o da baya hasta hisettigim icin.
epey kilo verdin arada duracağın ya da gerileyeceğin zamanlar illaki olacak üzülme azimli ve kararlısın önümüzdeki hafta eksi olacaktır.

Hala burnu akiyor ve oksuruyor canim. Ins pazartesie kadar iyulesir kziim da

çok geçmiş olsun, bir an önce geçip gidiversin inşallah..

Slm kizlar

spor sayesinde kas yapmış olabilir misin acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…