afiyet olsun canım güzelBugünkü yediklerim
Kalkinca 2 tane kuru kayısı
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 fincan yesil cay
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 tane karniyarik cacik
Ara 1 cig badem 2 tane cikolatali leblebi 5 er tane dut kurusu kuru üzüm
Ara 1 nescafe
Aksam kocaman tabak ton balikli salata 2 lokma börek 2 tk bulgur pilavı
Su 3 lt
Bakalim artik kim kimi yenecekMenu gayet iyi. Bakalim yarin sonuc nasil olcak
Menun de spor da cok iyi canim. Masallah. Zordur tabi butun gun ayakta
Cok az yemissin canim. Yarina gelsiiin eksiler. Sporun da super
Yapma yapma yat dinlen ablacimSlm kizlar
Bugunku menum
Sabah: 1 dilim ekmek. 2 dilim peynir. Domates
Ara: 1 fincan sutlu kahve. 1 a vuc hurma
Oglen: 4yk karnibaharli yarma. 1 tabak kinoyali kisir. 1 buyuk domates
Ara: 1 fincan kafeinsiz sutlu kahve. 5 badem. 5 findik. 3 kuru incir
Ara: 2 portakal
Aksam: 1 tabak kiymali yumurta. 1 tabak salata.
Su: 2.5 lt
Spor: galiba bugun yapamiycam biraz atesim var
Ozellikle sabah icince bütün gün tatli istemiyor canin ben de bile etkiliyse iyidir yani :)Butun tatli istegini aliyo ben cok sevdim milli icecegi :))
Gule gule kullan canim :)Hemen temin edeyim diye bulundugum yerde baktim bugun arzum,feliks falan vardi almadim netten siparis verdim muhtemelen pazartesi gelir
Karniyarik kizartma patlicandan degilse sorun yok ama kizartmaysa pek iyi olmamis aksam da salata super cislarinda bi tadina bakilmis sorun olmaz o kadar :))Bugünkü yediklerim
Ara 1 fincan yesil cay
Ara 1 nescafe
Su 3 lt
Gayet guzel bol cesitli olmus canim. Afiyet olsunBugünkü yediklerim
Ara 1 fincan yesil cay
Ara 1 nescafe
Su 3 lt
Bugun dinleniyorum. Hastayim biraz. Ama sadece bitki cayi iciyorum evdeyim diye yemiycemBakalim artik kim kimi yenecek
Yapma yapma yat dinlen ablacim
Ozellikle sabah icince bütün gün tatli istemiyor canin ben de bile etkiliyse iyidir yani :)
Gule gule kullan canim :)
Karniyarik kizartma patlicandan degilse sorun yok ama kizartmaysa pek iyi olmamis aksam da salata super cislarinda bi tadina bakilmis sorun olmaz o kadar :))
Cikarsa azar tadina bakarsin canim.inşallah börek çörek çıkmaz menüde
Karniyarik yemekhanede çıkmıştı canim cok yağlı değildi ama kizartmaydiBakalim artik kim kimi yenecek
Yapma yapma yat dinlen ablacim
Ozellikle sabah icince bütün gün tatli istemiyor canin ben de bile etkiliyse iyidir yani :)
Gule gule kullan canim :)
Karniyarik kizartma patlicandan degilse sorun yok ama kizartmaysa pek iyi olmamis aksam da salata super cislarinda bi tadina bakilmis sorun olmaz o kadar :))
Sok diyet menusu gibi olmus. Aslinda persembeleri ben de yapabilsem iyi olur. Masallah canim 1 hurma mi. Ben 1 avuc yedim daha da yerdim.Selam kızlar bugünkü menüm şöyle :
Sabah= süt +tahil gevreği (sade olandan)
Ara= papatya cayi + beyaz leblebi
Öğle= yoğurt + 1 orta boy haşlanmış patates
Ara= Türk kahvesi + 1 hurma
Aksam= haşlanmış taze fasulye +birax yagsiz tuzsuz patlamis misir
Spor yapamadim ama su cok içtim. Cok sicak cok
Kizlar yarın anneme gidiyorum ogleden sonra halama sene mevludu yapıcaz 1 yıl geçti hala yokluğuna alışamadım alışamadık Rabbim yerinde dinlendirsin cennetini nasip etsin tüm ölmüşlerimize.
Cuma yada yarın gece dönerim. Yarın perşembe kaçamak yapmayın arkadaşlar geçen hafta 9. Olduk bize hiç yakışmadı inanın yarın ne kadar dikkat edersek o kadar iyi. Hepinize güzel birgün diliyorum cansınız.
canım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor banaZen71 çok iyi gidiyor mesela
Evet canım maşallahZen71 süper gidiyor ben de eskiden gitmiştim listeler elimdeydi onları uygulayarak kilo verdim .. sorumluluk ondan kontrol onda kafa rahat olur gerçekten
Canim tek diyecegim mozerella kasar gibi yağı bol bir peynir ona dikkat onun disinda iyi yani :)Allah kabul etsin ablam. Mekani cennet olsun
Hic diyetisyene gitmedim. Kayitli oldugum sigorta diyetisyeni karsilamiyor. Degistirmeye de firsat olmadi.
Karatay dan memnunum. Sadece pek alisveris yapmiyoruz eve tatile gidicez diye. Cesit cok yok yani. Ve sporsuz girniyor anlicaginiz...
Menüm
Kayinvalideme gittik kahvaltiya
Sabah 10-11
2 yumurta
1 avuc badem
Bol cherry domates ve mozzerella peyniri
Bol salatalik
Tavuk salami
2 incir
1 bardak süt
Aksam 16.30
1 tabak bulgurlu kiymali ispanak yemegi
300gr yogurt
Salata
2l su
Ins yatana kadar daha icerim
İnşallah canımAksam haric birsey yememissin canim. Ins yarin bol eksili olur senin icin. Biraz daha su ic yatana kadar.
ay yok kız daha ona cesaret etmeme çok varOhh ne guzel canim. Iyice eglen. Soyle guzel ustune oturan kiyafet gir guzel gorsun millet
inşallah canımaz olmuş sanki bakalim yarına iyi bir eksi gelir gibi
Kiyamam sana ben. Sivi almaya zorla kendini yoksa vucuttan atamazsin mikrobu canim. Allahim bir an once sifa versin.ağzımın içi acıyor, inan su içmek bile istemiyorum tadı farklı geliyor.. biraz limon sıkmaya çalışıyorum içine..sevil mutsuz..
Benim ki de yag kas olcuyor ama diyetisyende ki olcumlerle gram uyum saglamiyor. Duz tarti niyetine kullaniyorum artuk.Benimki de yag kas olcumu yapiyordu sozde ama o ozellige gerek yok dogru olcmuyor zaten.Tefal duymamistim ona da bakarim sagol canim
Katiliyorum. Bence de diyetisyene git canim.canım bence bi diyetisyene gitsen hem daha çok şey yersin hem daha hızlı zayıflarsın gibi geliyor banaZen71 çok iyi gidiyor mesela
Aman dikkat derya cim. Istirahat ve bol siviyla atmaya bak. Gecmis olsun simdiden. Yavrun nasil oldu iyi mi canim.slm canim. Hafif bir kirginligim var galiba kizim biraz gribi bulastirdi bana. Sen nasilsin?
Katiliyorum. Bence de diyetisyene git canim.
Insallah canim. Gecmis. Olsun.Şimdiden yoyullldummaman oraya buraya derken yoruldum valla ..
geçmiş olsun canım benimde başım ağrıyor bugün ..genelde gripten önce böyle olur ..inşallah toparlanırız hemen
Tamam canim. Kendini nasil mutlu hissedersen tabi.Yok ablam ben öle listelere uyamam. Karatay iyi gidiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?