Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kinoali kisir nasil bi sey bulgur yerine kinoa koyuyorsunuz galiba zeytinyagi da dokeydin az meyve az olmus bugun

menun gayet iyi canim. Cikolata yemissin ama miktar az. sporun da gayet iyi

arkadaslarimla ya da soyle diyim anne olan arkadaslarimla gece icmeye gitcez. Cocuklar babalara emanet o yuzden yarin aksama iyilesmem lazim ;P
Vaaay alkol diyosun kalorileri göze aldim diyosun hadi bakalm şöyle tekilalar vodkalar yanina cerezler cipsler hadi göreyim seni derya abla bira da patatessiz gitmez yalniz soyle en kizartma olanindan

Deryacim ben de internet te okudum ağırlık calismak cok iyi şekle sokarmis vucudu. Imkanin varmis bak devam et. Takma kafana sonuçta makina degiliz duzenli ekside çıkalım
Bu ara biraz hastayim canim ama tabiki devam. Gercekten gozle gorulur bir incelme var. kiloda arti cikmis olsam da
Suyunu iyice çekmiştir o şimdi, guzel olmuştur
guzel oldu canim kizim da yedi biraz.
Kizlar ben normalde haftada max.500.filan veriyordum. Bu hafta-900 cikamamda yesil cay soda limon karisimi etkili oldu. Metabolizma hizlandiriyor gercekten. Deneyin bence
Tavsiye ederim kesinlikle
Himm haklisin canim. Yarin hemen basliyorum. benim eksiye ihtiyacim var hem de cook. oranlari yazar misin lutfen?
Evet işe yarıyor gerçekten ..bende de yaramıştı ..
Ya zaten Pazartesi'ye eksiyle başlayabilsek süper oluyorda artı olunca onu eritmek zor haftasonları çok tehlikeli diyettekiler için
Yelizim ya soda yerine biizm su gazli sulardan koysam olur mu ki? dukan birasina ne dersin? Burda gecen baktim turk marketinde sadece meyveli soda vardi onda da seker var zaten icmem.
aman bedenimin daralmasi icin icimin daralmasi gerekiyorsa ikisi de kalsin simdiki haliyle
Tamam canim. Ben de dusundum su kuru meyveler yakti galiba beni bu hafta. Seker yemiyeyim diye cok yedim. Bitmedi gitti su regly ya tamam canim o turplardan yarin alayim havuc var bir iki tane ama daha cok alirim bulunsun haklisin.
Daha bugünden haftaya hazırlanmaya başladık senin takip fena valla
benim rakip cok fenaaa. Baksana beni yettigi yetmiyor bir de birinci oldu yaa
Bence cuma gunune ve gelen eksini kutlamaya guzel bir menu canim. Afiyet olsun hiic yag yapmasin erisin gitsinler.

Kinoali kisir nasil bi sey bulgur yerine kinoa koyuyorsunuz galiba zeytinyagi da dokeydin az meyve az olmus bugun
elimden geldigince az meyve yemeye calistim. Yarin bir daha tartilcam. Galiba bu ara arti gidip eksi olana kadar ben hergun tartilcam gibi. ya da tartilmasam mi kotu fikir mi off bilemedim.
Evet canim kisir yerine kinoya koydum ve salatayi cook bol tuttum. cok az zeytin yagi kullandim.

Vaaay alkol diyosun kalorileri göze aldim diyosun hadi bakalm şöyle tekilalar vodkalar yanina cerezler cipsler hadi göreyim seni derya abla bira da patatessiz gitmez yalniz soyle en kizartma olanindan
Yok kuzum yemiycem hicbirsey sadece sarap iccem, planimi yaptim. onu da mumkun oldugunca bir iki kadehten fazla icmiycem. Su icerim bol bol

Yeme yeme ben bugun gercekten uzuldum beni ornek alma sen
Bakalim bu hafta benim de duzen degisecek kim yenecek acep

Hmm kulaga guzel geliyor bi de kinoa alayim o zaman ben arada yaparim :) ya okula gidince komple bi mutfak alisverisi yapmam lazim diyete uygun neler alayim sence :)
Yok kuzum yemiycem hicbirsey sadece sarap iccem, planimi yaptim. onu da mumkun oldugunca bir iki kadehten fazla icmiycem. Su icerim bol bol
Bak yaa 40 yılın basi kiz kiza bi gece yapmissiniz olur mu bi sey yemeden

Kalabalikta kaynar giderim birsey olmaz bizde oyle seyleri esim alir saglikli yemek baskani o bizim evin. Kinoayi da o aldi.

Kalabalikta kaynar giderim birsey olmaz bizde oyle seyleri esim alir saglikli yemek baskani o bizim evin. Kinoayi da o aldi.

Arkadaslar mesajlar cok birikmis o yuzden tek tek cevap yazamiyorum. Gozumden kacan onemli bir sey varsa ozur. Hepunizi cok seviyorum. Optum.

Hilal sana guzel bi detoks bulsak yapar misin 80ler bitsin motiven yerine gelsin amaç ayran detoksunu yapamiyorsan baska seyler bakalim bi
Olur tabi siz deyin yazın birşeyler yoksa gerçekten birakicam artık çünkü çok bunaldım ya bugün yeşil çay içmeye başladım o dukan birasini yapicam mutlaka ama

Sabah
Et kokusuna açtım gözümü
Beyti kebabı yedim 2 parça
Yoğurtlu biber ve havuç yedim

Öğlen

1 kepçe nohut
4 5 adet elma dilim patates
Yoğurt
Ara dondurma 2 yemek kaşığı kadar

Aksam
Yemedim
Kınada çerez yedim biraz

3.5 lt su içtim bugün
Epeyce oynadım
2 fincan yeşil çay

Daha iyiyim arkadaslar. Bu gun 3 unite kan verdiler. Menum yok. Surekli serum verdiler hic bir sey yemedim. Geceyi sorunsuz gecirirsem yarin evime gidebilcem.
Gecmis olsun ya üzüldüm evine cikabildin mi nasil oldun
Olur tabi siz deyin yazın birşeyler yoksa gerçekten birakicam artık çünkü çok bunaldım ya bugün yeşil çay içmeye başladım o dukan birasini yapicam mutlaka ama
Dulan birasi etki ediyor demisler bak dukan birasina basla bi de istersen sebze corbasina basla canim 3 4 gun uygula farki görürsün zaten sonra birak normaline dön şu takili kalma olayi çözülsün en azindan

Biraz karisik olmus canim kalori hesabına vursak normal cikar belki ama cerez ben de hep arti getiriyo cigler haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…