- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
Iyilesmene bak ablacim dinlen guzel guzel :)Eve geldim ve dusumu aldim uzandim arkadaslar. Bu beni biraz yordu ama iyiyim. Biraz uyuyup sonra tekrar girerim.
Yutmamla kusma hissi geliyodu bana cidden igrencKız iğrenç hakikaten neyse yaptım icem bariii
4. Bardagimi yudumluyorum :) ama minik minik yutuyomIyilesmene bak ablacim dinlen guzel guzel :)
Yutmamla kusma hissi geliyodu bana cidden igrenc
Halsizligim var ama iyiyim canim. O kadar olcak artik. Zamanla toparlarim.Iyilesmene bak ablacim dinlen guzel guzel :)
Yutmamla kusma hissi geliyodu bana cidden igrenc
Bence de yap canım faydasini görürsün. Aslinda birlikte başlasak iyiydi biz ona.Olur tabi siz deyin yazın birşeyler yoksa gerçekten birakicam artık çünkü çok bunaldım ya bugün yeşil çay içmeye başladım o dukan birasini yapicam mutlaka ama
Sallama cayda 3 poşet yaziyordu benim baktigim tariftePardon dukan yazacaktım paket var doğadanin
Damacananin kendi agirligi da var ya. Bence tartin doğruKızlar ben tartıya 19 lt lik damacana koydum hani bozukmu değilmi diye arkadaşlarım böyle deneyebilirsin dedi size komik gelebilir yöntemim ve tartı 20 kg gösterdi yani 1 kg fazla sanki siz ne düşünüyorsunuz ben 1 haftada nasıl 1 kg aldım çok taktım bunu tartım bozukmu acaba parkede hep aynı yerde tartılıyorum
Iyi olmaya calisiyorum canim. Sen nasilsin elif cim.Zen71 ablacim ben yeni gördüm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım.
Kolay gelsin elif cimMisafirlerim yeni gitti bunu da atlattık çok şükür şimdi nevresim yıkama temizlik yapma faslı başlasın.
Herkese günaydın mutlu haftasonları
Sağlıklı sporlu az kalorili olsun inşallah
Hava güzel bugün sıkı bir yürüyüş gezme alışveriş hepsi beni bekler
Bu arda 3.olmuşuz kızlar
Tesekkurler arkadasim.insallah.Cok gecmis olsun bir an once atlatirsiniz insallah
İyiyim abla uğraşıyorum işte is güç bitmiyor.Iyi olmaya calisiyorum canim. Sen nasilsin elif cim.
başladım bugün filiz ama tadı çok garip ya :) kaç gün yapicam bunuBence de yap canım faydasini görürsün. Aslinda birlikte başlasak iyiydi biz ona.
yarın da öyle yaparım canım 3 paket açarımSallama cayda 3 poşet yaziyordu benim baktigim tarifte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?