Salla ma yeşil çay la Dylan olur mu kiGecmis olsun ya üzüldüm evine cikabildin mi nasil oldun
Dulan birasi etki ediyor demisler bak dukan birasina basla bi de istersen sebze corbasina basla canim 3 4 gun uygula farki görürsün zaten sonra birak normaline dön şu takili kalma olayi çözülsün en azindan
Biraz karisik olmus canim kalori hesabına vursak normal cikar belki ama cerez ben de hep arti getiriyo cigler haric
Geçmiş olsun inşallah iyi olup eve çıkabilmişsindirArkadaslar mesajlar cok birikmis o yuzden tek tek cevap yazamiyorum. Gozumden kacan onemli bir sey varsa ozur. Hepunizi cok seviyorum. Optum.
Olur öyle yapanlarda varSalla ma yeşil çay la Dylan olur mu ki
Olur heralde yaSalla ma yeşil çay la Dylan olur mu ki
Olur heralde ya
Kızlar paket içlerini açtım boşalttım 10 tane den 2 yemek kaşığı çıktıı yaptım bakalım icicem daha tadına bakamadım işlerim bitsin evi temizliyimOlur öyle yapanlarda var
canım buraya yazdığımda 62,6 dım bayramdan önce 58 dimBaşlangıç kilo nu hedef kilonu not alayım canım senin bir de masal3487 senin ..unutmadan yazayım dedim
uzun süredir yediklerime dikkat ediyordum canım en son 58 e kadar düştüm kurban bayramından bu yana 62,6 olmuşum kendime gelmem lazım acilen hırslıyımdır şimdilik düzenim yok ama bu engel değil zayıflamama daha dikkatli olabilirimSen de tanıt kendini canımkilo durumun nedir
Bizi de tanırsın yeterki katılımın olsun
Tamam canım not alayım ..Allah kolaylık versin taşınmak zor ..sen yine Cuma günleri en azından kilonu bildirmeye çalış deneme süresi için ..canım buraya yazdığımda 62,6 dım bayramdan önce 58 dim
şuan düzenim yok evimi taşıyamadım sabahın 6 sında evden çıkıyorum akşam 19.00 gibi eve dönüyoruz kahvaltı yemekler hep dışardan yeniyor
ama burası bana iyi gelecek
hedefim 53
Kolay gelsin bende dışarı işlerini halledeyim bugün yarın ev işleriKızlar paket içlerini açtım boşalttım 10 tane den 2 yemek kaşığı çıktıı yaptım bakalım icicem daha tadına bakamadım işlerim bitsin evi temizliyim
Ben icememistim annem yapiyordu ama o begeniyor bakalm sen nasil bulacaksinKızlar paket içlerini açtım boşalttım 10 tane den 2 yemek kaşığı çıktıı yaptım bakalım icicem daha tadına bakamadım işlerim bitsin evi temizliyim
Daha iyiyim arkadaslar. Bu gun 3 unite kan verdiler. Menum yok. Surekli serum verdiler hic bir sey yemedim. Geceyi sorunsuz gecirirsem yarin evime gidebilcem.
Eve geldim ve dusumu aldim uzandim arkadaslar. Bu beni biraz yordu ama iyiyim. Biraz uyuyup sonra tekrar girerim.Sagolun arkadaslar. Sabah yine kan verdiler. Onun icin tahlil yapildi. Hem tahlil sonucum ciksin hem serumum bitsin eve gecicem. Kanamam mikro devam ediyor. Yani ben gormuyorum da tahlillerde dahalen kanamam var gibi gorunuyor. Ama ben oldukca iyi hissediyorum kendimi. Eve gidince tekrar haber veririm.
Kız iğrenç hakikaten neyse yaptım icem bariiiBen icememistim annem yapiyordu ama o begeniyor bakalm sen nasil bulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?