Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ağzından bal damlıyor canm inşallah hep beraber olalım manken gibi

Bence başarı hikayesi seninki. Hosgeldin aramiza

sabah tartilmayi unuttum acelemden okula geç kalıyordum hemen kızı hazırla kendim hazırlan derken araya kaynadi..sizler neler yapıyorsunuz bakalim
Cumaya tartilirsin surpriz olur ayy okul is kiz deyince dusunmeden edemiyorum gaftaya ben ise donuyorum ve maraton basliyorr bizim de. Ben iyiyim canim kizimi kresten aldim alisverise gittik uyuyor simdi. Ben de sessiz sessiz oturuyorum cit sesine uyanir yoksa

5 aylik hamileyken izne ciktim burda dogumdan sonra da 1 yil annelik izni var. Sonra icerdeki yillik izinlerimi kullandim filan. 1 bucuk yildir evdeyim. Gideyim bakayim ne olmus neler degismis is yerinde herkes Derya hamile donmuycek ise diyirmus ins 65i goreyim istiyorum ikinci cocuk ama daha degil yolum uzun ;

işe baslayinca ihmal etme buralari deryacim, bak iki gün yazamadin ozledik

Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
Benim 4 yaşındaki öksürük olmuş, gece tutuyor genelde. Oksureyim derken istifra ediyor. Dün gece mesela iki kez oldu, yatak döşek üstü başı uğraştık gece gece. Biraz eğimli yastikta yatiriyorum, hani geniz akintisi varsa gitsin diye. Onun disinda tavsiyesi olan varsa bana yazabilir mi

Kuzum benim cook gecmis olsun. Canim balli bitkisel oksuruk surupleri var gun icinde 2 kere ve yatmadan once 1 kasik veriliyor oksuruge birebir. Benim kizimda cok ise yaradi. Icmeyi sevmiyor ama gercekten ise yariyor.

Aa bir de istifra eden cocuklara uyumadan 3 saat once yemeyi kesmen lazim canim. Sut bile verme sadece su o saatten sonra. Gece istifrasi tehlikeli olabilir dikkat et gece yemesin canim kuzucun.

Surubun adi grintuss. Kizima diger suruplar hic fayda etmezken bu hemen oksurugu kesiyor. Ve bogazi nemlendiriyor.

2 gune gelirse sorun degil canim. Cumaya kadar coktan elinde olacak yani ama istedigin renk mi elinde olacak yoksa beyaz mi?

2 gune gelirse sorun degil canim. Cumaya kadar coktan elinde olacak yani ama istedigin renk mi elinde olacak yoksa beyaz mi?
Beyaz canim renk onemli degil,zaten beklemiycem tartiyi yarin cikip eczaneden tartilicam kiyafetle ama bir sey olmaz artik daha fazla gecikmesin

Geçmiş olsun canım ..bol su ıhlamur veriyorum bende ..birde yatmadan göğsüne zeytinyağı sürüp ütüyle sıcak havlu yapıp koyuyorum uyuyunca ..
Çabucak atlatırsınız inşallah ..akıntı midelerini bulandırıyor işte

ilk hedefim 59 sonra 55 canım

Beyaz canim renk onemli degil,zaten beklemiycem tartiyi yarin cikip eczaneden tartilicam kiyafetle ama bir sey olmaz artik daha fazla gecikmesin
Tartilma kiyafetle moralin bozulur canim. Bekle gelsin 2 gune. Bu kadar bekledin 2 gun daha bekle. Kiyafetle kac kg fazlacikacagin belli olmaz. Yapma bence

Dukan birasini ictim bitirdim fena degil tadi normal icilir yani. Ve ananas aldim odem soktursun diye. Kizim uyuyor uyaninca kesip 2 dilim yiycem. Ins cumaya su 69u bir goreyim artik
Hemen bu hafta mi goreceksin yav acele etme

Vaaay büyük cesaret o kadar kilo verip tekrar hamile kalip almak :) ben olsam cesaret edemezdim heralde :)
Etmem canim eder miyim hic . Simdi yazisinca anliyorum gercekten burasiymis beni motive eden. Daha dogrusu sizlersiniz.
Benim gibi rakibi baska yerde bulamadin tabi

Internet alisverislerine guven olmuyor ya 2 gun demisler ama cumaya gelir o zaman sorun yok :)
Evet kızlar Pazartesinin ev işleri tamam aslında değilde ben bitirdim
Şimdi salata için hazırlık yapayım bari
Off benim de is yapmam lazim ama hic halim kalmadi gene okula git gel alisveris yap bittim iki yumurta kirip yedim az dinleneyimde bu evin temizlenmesi lazim ya

Simdiye kadar cogu alisverisimi netten aliyordum hic boyle sorun yasamamistim ilk oldu,onlar da renk kalmamis diye geciktirmisler yoksa gonderirdik dediler bakalim gec olsun guc olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…