- 7 Ağustos 2016
- 5.045
- 20.086
- 348
Ağzından bal damlıyor canm inşallahGuncel kilon tek kelimeyle harika. Masallah canim son 5 kilo da gitsin manken gibi olursun
Kolay gelsin Yelizcim. Ben sabah kizimi krese birakinca yaptim temizlik bitti. Yemekler de dunku misafirlerden kalma var baya. Bugun rahatim artik
Masallah canim inanilmaz 100den 60lara supersin. Menulerini takipteyim. Ve lutfen daha detayli bilgi neler yaptin baska paylas bizimle. Ayy hayran oldum sana.
Bence başarı hikayesi seninki. Hosgeldin aramiza26 yaşındayım evliyim 2 yaşında bir oğlum var öğretmenim
oğlumu dünyaya getirdikten sonra en son 100 ü görünce diyete başladım 3 ay gibi kısa sürede sıkı bir diyet ve sporla 71 i gördüm 6 ay bu kiloyu korudum bu nisanda 73 le tekrar başladım ramazan bayramında 59 dum sonra araya tatiller falan girdi en son 58 olabildim kurbanda da 58 dim sonra 3 haftada 63,2 olmuşum taşınamadım hep dışardan yiyoruz evi otel gibi kullanıyoruz inşallah su süreç geçince daha iyi olacak
Cumaya tartilirsin surpriz olursabah tartilmayi unuttum acelemden okula geç kalıyordum hemen kızı hazırla kendim hazırlan derken araya kaynadi..sizler neler yapıyorsunuz bakalim
5 aylik hamileyken izne ciktim burda dogumdan sonra da 1 yil annelik izni var. Sonra icerdeki yillik izinlerimi kullandim filan. 1 bucuk yildir evdeyim. Gideyim bakayim ne olmus neler degismis is yerindeEksi eksidir ablacim ben artidayim ama cumaya seni gecebilirim hala
Bende 50leri göreyim artık ya
Ne zamandir calismiyordun ablacim sen dogumdan beri mi
Aynen oyle yeliz abla simdi alisverise gidiyorum saglikli bi mutfak yapayim kendime şöyle
Ayy insallahAğzından bal damlıyor canm inşallahhep beraber olalım manken gibi
işe baslayinca ihmal etme buralari deryacim, bak iki gün yazamadin ozledikCumaya tartilirsin surpriz olurayy okul is kiz deyince dusunmeden edemiyorum gaftaya ben ise donuyorum ve maraton basliyorr bizim de. Ben iyiyim canim kizimi kresten aldim alisverise gittik uyuyor simdi. Ben de sessiz sessiz oturuyorum cit sesine uyanir yoksa
Etmem canim eder miyim hicişe baslayinca ihmal etme buralari deryacim, bak iki gün yazamadin ozledik
Kuzum benim cook gecmis olsun. Canim balli bitkisel oksuruk surupleri var gun icinde 2 kere ve yatmadan once 1 kasik veriliyor oksuruge birebir. Benim kizimda cok ise yaradi. Icmeyi sevmiyor ama gercekten ise yariyor.Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
Benim 4 yaşındaki öksürük olmuş, gece tutuyor genelde. Oksureyim derken istifra ediyor. Dün gece mesela iki kez oldu, yatak döşek üstü başı uğraştık gece gece. Biraz eğimli yastikta yatiriyorum, hani geniz akintisi varsa gitsin diye. Onun disinda tavsiyesi olan varsa bana yazabilir mi
Aa bir de istifra eden cocuklara uyumadan 3 saat once yemeyi kesmen lazim canim. Sut bile verme sadece su o saatten sonra. Gece istifrasi tehlikeli olabilir dikkat et gece yemesin canim kuzucun.Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
Benim 4 yaşındaki öksürük olmuş, gece tutuyor genelde. Oksureyim derken istifra ediyor. Dün gece mesela iki kez oldu, yatak döşek üstü başı uğraştık gece gece. Biraz eğimli yastikta yatiriyorum, hani geniz akintisi varsa gitsin diye. Onun disinda tavsiyesi olan varsa bana yazabilir mi
Surubun adi grintuss. Kizima diger suruplar hic fayda etmezken bu hemen oksurugu kesiyor. Ve bogazi nemlendiriyor.Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
2 gune gelirse sorun degil canim. Cumaya kadar coktan elinde olacak yaniKizlar ya benim bu tarti isi sinirimi bozuyor internetten cuma istetmistim bugun gelir diye beklerken azonce aradilar siparis verdiginiz renk(fusya)kalmamis beyaz olsa olur muiki gune elinize gecer dediler ama bilseydim boyle olacak magazadan gider alirdim ya
Beyaz canim renk onemli degil,zaten beklemiycem tartiyi yarin cikip eczaneden tartilicam kiyafetle ama bir sey olmaz artik daha fazla gecikmesin2 gune gelirse sorun degil canim. Cumaya kadar coktan elinde olacak yaniama istedigin renk mi elinde olacak yoksa beyaz mi?
Geçmiş olsun canım ..bol su ıhlamur veriyorum bende ..birde yatmadan göğsüne zeytinyağı sürüp ütüyle sıcak havlu yapıp koyuyorum uyuyunca ..Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
ilk hedefim 59 sonra 55 canımDİKKAT DİKKAT
bir hatırlayalım bakalım
@eliya … hedef kilo:65
@zukkum …. hedef kilo:73
@DeryaOnDiet …. hedef kilo:65
@nefertityy ….hedef kilo:65
@obezzto hedef kilo:…..
@aylin90….. hedef kilo80
@Sena616 ….hedef kilo:69
@Zen71 ........ hedef kilo:68
FitFiliz ..... hedef kilo :57
@linnmhm …..hedef kilo:65
@lina0156 …..hedef kilo:64
@Sfem ..... hedef kilo:65
ormangozlu ..... hedef kilo:55
@55olmakistiyorum …. hedef kilo55 tir tahminim
@amandey...... hedef kilo:52
masal3487 ...... hedef :55
Tartilma kiyafetle moralin bozulur canim. Bekle gelsin 2 gune. Bu kadar bekledin 2 gun daha bekle. Kiyafetle kac kg fazlacikacagin belli olmaz. Yapma benceBeyaz canim renk onemli degil,zaten beklemiycem tartiyi yarin cikip eczaneden tartilicam kiyafetle ama bir sey olmaz artik daha fazla gecikmesin
Hemen bu hafta mi goreceksin yav acele etmeDukan birasini ictim bitirdimfena degil tadi normal icilir yani. Ve ananas aldim odem soktursun diye. Kizim uyuyor uyaninca kesip 2 dilim yiycem. Ins cumaya su 69u bir goreyim artik
Vaaay büyük cesaret o kadar kilo verip tekrar hamile kalip almak :) ben olsam cesaret edemezdim heralde :)5 aylik hamileyken izne ciktim burda dogumdan sonra da 1 yil annelik izni var. Sonra icerdeki yillik izinlerimi kullandim filan. 1 bucuk yildir evdeyim. Gideyim bakayim ne olmus neler degismis is yerindeherkes Derya hamile donmuycek ise diyirmus ins 65i goreyim istiyorum ikinci cocuk ama daha degil yolum uzun ;
Benim gibi rakibi baska yerde bulamadin tabiEtmem canim eder miyim hic. Simdi yazisinca anliyorum gercekten burasiymis beni motive eden. Daha dogrusu sizlersiniz.
Internet alisverislerine guven olmuyor ya 2 gun demisler ama cumaya gelir o zaman sorun yok :)Kizlar ya benim bu tarti isi sinirimi bozuyor internetten cuma istetmistim bugun gelir diye beklerken azonce aradilar siparis verdiginiz renk(fusya)kalmamis beyaz olsa olur muiki gune elinize gecer dediler ama bilseydim boyle olacak magazadan gider alirdim ya
Off benim de is yapmam lazim ama hic halim kalmadi gene okula git gel alisveris yap bittim iki yumurta kirip yedim az dinleneyimde bu evin temizlenmesi lazim yaEvet kızlar Pazartesinin ev işleri tamamaslında değilde ben bitirdim
Şimdi salata için hazırlık yapayım bari
Simdiye kadar cogu alisverisimi netten aliyordum hic boyle sorun yasamamistim ilk oldu,onlar da renk kalmamis diye geciktirmisler yoksa gonderirdik dediler bakalim gec olsun guc olmasinHemen bu hafta mi goreceksin yav acele etme
Vaaay büyük cesaret o kadar kilo verip tekrar hamile kalip almak :) ben olsam cesaret edemezdim heralde :)
Benim gibi rakibi baska yerde bulamadin tabi
Internet alisverislerine guven olmuyor ya 2 gun demisler ama cumaya gelir o zaman sorun yok :)
Off benim de is yapmam lazim ama hic halim kalmadi gene okula git gel alisveris yap bittim iki yumurta kirip yedim az dinleneyimde bu evin temizlenmesi lazim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?