- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Güzel olmuş toparlamaya başlayacaksın inşallah ..suyu içmek için su şişelerini dolduruyorum ben odalara koyuyorum dolaştıkça içip topluyorumSelam kizlar
Bugunku menum
09.00
Limonlu su
10.00
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
2 salatalik
Sekersiz cay
11.00
2 turk kahvesi
12.00
6 kucuk dilim kavun ( ucgen)
13.00
10 findik 1 ceviz
16.00
5 kaşık kurufasulye
3 kaşık ciger
2 dilim t.b. ekmegi
Roka maydonoz
18.00
1 mandalina
Aksamda 1 eksi elma
Su 1,5 bile olmadi yatana kadar icerim daha
Ay insallah isterim ya en az 3 cocugum olsunen fazla 10
Oyle ya nisafir yiyecek ben bakacam miŞöyle bir geçmişe baktım az önce
nefertityy spor yapmak bağışıklığı da güçlendiriyor ve mutlu da ediyor ..salona yazılmak benimde aklımda ..inşallah iyi olacak
eliya elifim ben olsam giderdim Antalya ya ..bu mevsimde ne güzeldir hem sana ufak bir dinlenme olur
@DeryaOnDiet birişi bana diyet ikramlıklar yapsa sevinirdim..diğerlerine hep ulaşılabiliyor hem sen de yersin ne güzel
Ayy ikiz olsa ne guzel olur
Menu her zamanki gibi cok iyi. Afiyet olsun canim. Spor da iyiBende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Az peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Sade kahve
10 fındık 1 dilim ananas
Öğlen
Mantar sote salata
Ara
1 armut
Akşam
Yarım kase maş fasulyesi salatası
1 ayran
Su 2,5 litre
Yeşil çay içtim birde ..
Spor Leslie 3 mile
Sen din görseydinMenu her zamanki gibi cok iyi. Afiyet olsun canim. Spor da iyi
Dengelersin sen canimSen din görseydinyazmadım canınız çekmedin diye dışardaydık abarttım biraz bu hafta onu dengeleyeceğim inşallah
Git git 1 hafta kalmış be yapsan kâr..ama uykusuzluk zor gerçekten daha çok yemeye itiyor insanıKoltuga oturdum kaldim kizlar. Totisi kaldirip spora gitmem lazim. Dun cok az uyudum. Gunduz cok kahve icince gece uykum gelmedi 2den sonra uyudum sabah 7den once ayaktaydim. Off su uykusuzluk beni benden aliyor.
Hep harfler yanlış çıkmış ama siz anlarsınız tahminim
Spordan sonra yazarim menumu o zaman kaldirayim totisi biraz zor kalkiyorGit git 1 hafta kalmış be yapsan kâr..ama uykusuzluk zor gerçekten daha çok yemeye itiyor insanı
Nasil da heveslenmistim ise donmeden 68i gorurum diye. 69 u gorsem opup basimin ustune koyacam yaniGit git 1 hafta kalmış be yapsan kâr..ama uykusuzluk zor gerçekten daha çok yemeye itiyor insanı
Haydi bakemmmm spora kolay gelsinSpordan sonra yazarim menumu o zaman kaldirayim totisi biraz zor kalkiyor
Sen gayret et elbet olacakNasil da heveslenmistim ise donmeden 68i gorurum diye. 69 u gorsem opup basimin ustune koyacam yani
Hafta sonu cok kacirdim.. bana ceza cok bile yedimSu biraz az olmus. Ama yediklerinin az olmasi cok iyi tabi o ayrigayet guzel dikkat etmissin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?