Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şöyle bir geçmişe baktım az önce
nefertityy spor yapmak bağışıklığı da güçlendiriyor ve mutlu da ediyor ..salona yazılmak benimde aklımda ..inşallah iyi olacak
eliya elifim ben olsam giderdim Antalya ya ..bu mevsimde ne güzeldir hem sana ufak bir dinlenme olur
@DeryaOnDiet birişi bana diyet ikramlıklar yapsa sevinirdim ..diğerlerine hep ulaşılabiliyor hem sen de yersin ne güzel

Güzel olmuş toparlamaya başlayacaksın inşallah ..suyu içmek için su şişelerini dolduruyorum ben odalara koyuyorum dolaştıkça içip topluyorum bazen mutfağa gitmeye üşeniyorum çünkü

Oyle ya nisafir yiyecek ben bakacam mi ben dun de kendim ne yiyebilirsem onu yaptim

Bende menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Az peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
Sade kahve
10 fındık 1 dilim ananas
Öğlen
Mantar sote salata
Ara
1 armut
Akşam
Yarım kase maş fasulyesi salatası
1 ayran
Su 2,5 litre
Yeşil çay içtim birde ..
Spor Leslie 3 mile

Menu her zamanki gibi cok iyi. Afiyet olsun canim. Spor da iyi

Koltuga oturdum kaldim kizlar. Totisi kaldirip spora gitmem lazim. Dun cok az uyudum. Gunduz cok kahve icince gece uykum gelmedi 2den sonra uyudum sabah 7den once ayaktaydim. Off su uykusuzluk beni benden aliyor.
Git git 1 hafta kalmış be yapsan kâr..ama uykusuzluk zor gerçekten daha çok yemeye itiyor insanı

Merhaba kızlar
Menü:
Sabah
1 haşl yumurta
Lor peynir
Domates
Közlenmiş biber

Ara:
1 muz

Öğlen:
4 tavuk köfte
Salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt

Akşam:
1 yt menemen
Ayran
Biraz lor peynir

Su: 3l
Spor: 45 dk pilates
8 km yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…