- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
öf sorma aynen öyle oluyor.Kolay gelsin canim. Ben de bugun sabah biraz temizledim evi. Misafir gelmeden bir temizlik gidince ikinci kez
inşallah Deryam hayırlısıyla 2 3 bıcır bıcir dolanirlar evde.5 aylik hamileyken izne ciktim burda dogumdan sonra da 1 yil annelik izni var. Sonra icerdeki yillik izinlerimi kullandim filan. 1 bucuk yildir evdeyim. Gideyim bakayim ne olmus neler degismis is yerindeherkes Derya hamile donmuycek ise diyirmus ins 65i goreyim istiyorum ikinci cocuk ama daha degil yolum uzun ;
geçmiş olsun canım. Ben im bu konuda pek bilgim yok annem elma kabuğu zencefil cubuk tarçın karanfil kaynatıp bal katiyor senin bebiş küçük sanırım olurmu bilmiyorum.Kizlar konu dışı ama sorucam anneler çoğunlukta çünkü.
Benim 4 yaşındaki öksürük olmuş, gece tutuyor genelde. Oksureyim derken istifra ediyor. Dün gece mesela iki kez oldu, yatak döşek üstü başı uğraştık gece gece. Biraz eğimli yastikta yatiriyorum, hani geniz akintisi varsa gitsin diye. Onun disinda tavsiyesi olan varsa bana yazabilir mi
ohh temiz temiz otur miss.Evet kızlar Pazartesinin ev işleri tamamaslında değilde ben bitirdim
Şimdi salata için hazırlık yapayım bari
hadi hayirli olsun sporunmerhaba kızlar, ne güzel ev işleri yapılmış.. ben iş yerinde öyle takılıyorum.. yarın da denetleme var onun hazırlıkları fln.. burnum akıyor sinir oluyorum..
spora yazıldım.. öğlen gittim yazıldım hem de 1 yıllık.. bakalım hamilelik fln olursa diye düşünüyordum ama hak getire.. elimin altında dursun dedim.. ben hamile kalana kadar üyeliği yarılarım sanırsam :)
kocamla anlaştım, sabahları 7 de açılıyor salon, 8 de işte olmalıyım. bi 30dk sabah fat burn yapmayı planlıyorum.. hafta içi akşam 2 gün, hafta sonu 2 gün olacak şekilde de plan yaptım.. bakalım ne kadar uygulayabileceğim..
sabah spor yapanlara hayranım bende o enerji olmuyor malesef hep akşamları yapıyorum aslında sabah aç karna yapmak daha iyi şeker depoların boşalmış olur gün içinde yediğini de yakarsınmerhaba kızlar, ne güzel ev işleri yapılmış.. ben iş yerinde öyle takılıyorum.. yarın da denetleme var onun hazırlıkları fln.. burnum akıyor sinir oluyorum..
spora yazıldım.. öğlen gittim yazıldım hem de 1 yıllık.. bakalım hamilelik fln olursa diye düşünüyordum ama hak getire.. elimin altında dursun dedim.. ben hamile kalana kadar üyeliği yarılarım sanırsam :)
kocamla anlaştım, sabahları 7 de açılıyor salon, 8 de işte olmalıyım. bi 30dk sabah fat burn yapmayı planlıyorum.. hafta içi akşam 2 gün, hafta sonu 2 gün olacak şekilde de plan yaptım.. bakalım ne kadar uygulayabileceğim..
Geçmiş olsun canım ..bol su ıhlamur veriyorum bende ..birde yatmadan göğsüne zeytinyağı sürüp ütüyle sıcak havlu yapıp koyuyorum uyuyunca ..
Çabucak atlatırsınız inşallah ..akıntı midelerini bulandırıyor işte
geçmiş olsun canım. Ben im bu konuda pek bilgim yok annem elma kabuğu zencefil cubuk tarçın karanfil kaynatıp bal katiyor senin bebiş küçük sanırım olurmu bilmiyorum.
ohh temiz temiz otur miss.
hadi hayirli olsun sporun
Aynen cumaya kadar da yetisecekmis nasilsa :)Simdiye kadar cogu alisverisimi netten aliyordum hic boyle sorun yasamamistim ilk oldu,onlar da renk kalmamis diye geciktirmisler yoksa gonderirdik dediler bakalim gec olsun guc olmasin
Ins en uygun zamanda olur bebisin ablacim o zamana kadar da kilolari verirsin ki yenilerine yer acilsinmerhaba kızlar, ne güzel ev işleri yapılmış.. ben iş yerinde öyle takılıyorum.. yarın da denetleme var onun hazırlıkları fln.. burnum akıyor sinir oluyorum..
Bulamadim tabi senin gibibrakip yok. Baksana sanssizligima rakibim takim birincisi oldu ve hen sonuncusuHemen bu hafta mi goreceksin yav acele etme
Vaaay büyük cesaret o kadar kilo verip tekrar hamile kalip almak :) ben olsam cesaret edemezdim heralde :)
Benim gibi rakibi baska yerde bulamadin tabi
Internet alisverislerine guven olmuyor ya 2 gun demisler ama cumaya gelir o zaman sorun yok :)
Off benim de is yapmam lazim ama hic halim kalmadi gene okula git gel alisveris yap bittim iki yumurta kirip yedim az dinleneyimde bu evin temizlenmesi lazim ya
Bulamadim tabi senin gibibrakip yok. Baksana sanssizligima rakibim takim birincisi oldu ve hen sonuncusuHemen bu hafta mi goreceksin yav acele etme
Vaaay büyük cesaret o kadar kilo verip tekrar hamile kalip almak :) ben olsam cesaret edemezdim heralde :)
Benim gibi rakibi baska yerde bulamadin tabi
Internet alisverislerine guven olmuyor ya 2 gun demisler ama cumaya gelir o zaman sorun yok :)
Off benim de is yapmam lazim ama hic halim kalmadi gene okula git gel alisveris yap bittim iki yumurta kirip yedim az dinleneyimde bu evin temizlenmesi lazim ya
muz la mi yaptın canım.Tadı nefis olduuu
ormangozlu denedim chia pudding tarifini. Teşekkür ederim. Cok sevdim cok hafif (ilk kez chia yedim bu arada kizlar)
Cok iyi olmus canim. Hamileyken ben son gunlere kadar spor yaptim sorun degil yine yaparsin ama tabi fat burn degilmerhaba kızlar, ne güzel ev işleri yapılmış.. ben iş yerinde öyle takılıyorum.. yarın da denetleme var onun hazırlıkları fln.. burnum akıyor sinir oluyorum..
Ay insallah isterim ya en az 3 cocugum olsunöf sorma aynen öyle oluyor.
inşallah Deryam hayırlısıyla 2 3 bıcır bıcir dolanirlar evde.
geçmiş olsun canım. Ben im bu konuda pek bilgim yok annem elma kabuğu zencefil cubuk tarçın karanfil kaynatıp bal katiyor senin bebiş küçük sanırım olurmu bilmiyorum.
ohh temiz temiz otur miss.
hadi hayirli olsun sporun
inşallah deryacimmIyilestik canim kizim da ben de sukur. Sen nasilsin? Eksiin superr bu hafta icin. Ay bu hafta sen 70leri ben 60lari gorsek super olur. Insallahh baska bir istehim yokk rabbim duy sesimisiskonun duasi
olur canım benim kide maden suyu 200 mi likCok gcmis olsun dr a gitmedinmi
Süpermis vallahiiii bende yapicamm. Amaaaa bizde o kücük sise sodadan yok. En agirindan maden suyu alsam olurmu???
inşallah gelecek umutluyumHilalcim 79 geliyor mu neesupersin
Niye dusunuyosun canim ne guzel iste var mi tatil gibisi. Ohh git tabi. Hava hala sicaktir orda ne guzelKizlar gorumcem aradı Antalya da ısrarla gel diyor ne yapayım bilemedim :))))
Afiyet olsun Filizvim. Benim de yarin gunduz misafirim var bugunden yaptim muzlu kakaolu chiali pudingimi hem misafir yesin hem ben yiyimTadı nefis olduuu
ormangozlu denedim chia pudding tarifini. Teşekkür ederim. Cok sevdim cok hafif (ilk kez chia yedim bu arada kizlar)
Gunduz cok az yemissin ne guzel sadece findik ceviz kuru meyve. Aksam yemegin de gayet iyi. Afiyet olsun canim.Menüm
Saat 8
1 lokma peynir
1 ceviz
Saat 11
1 nektarin
10 findik
Saat 13
4 badem
2 kuru erik
Saat 18
4 firinda köfte
2 dilim firinda patates
Salata
Su suan itibariyle 2 litre
Spor yok malesef
Su biraz az olmus. Ama yediklerinin az olmasi cok iyi tabi o ayriSelam kizlar
Bugunku menum
09.00
Limonlu su
10.00
1 haslanmis yumurta
1kk beyaz peynir
2 salatalik
Sekersiz cay
11.00
2 turk kahvesi
12.00
6 kucuk dilim kavun ( ucgen)
13.00
10 findik 1 ceviz
16.00
5 kaşık kurufasulye
3 kaşık ciger
2 dilim t.b. ekmegi
Roka maydonoz
18.00
1 mandalina
Aksamda 1 eksi elma
Su 1,5 bile olmadi yatana kadar icerim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?