Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oh iyi haberlerini aldik derya cim. Aman iyi olun.

Sagol canim. Iyi olda onemli olan o.

Özledik valla @DeryaOnDiet ..haftasonunun iyi geçmesine sevindim
Sagol canim. Guzel oldu ya uzun zamandir dans etmeye gitmemistim. Cocugu birakacak kimse yok burda. Iyi oldu babasiyla kaldi. Geldigimde misil misil uyuyorlardi zaten ayy bir de hosuma gitti 2 kisi dans etmek istedi benle yeni aldigim mini yesil elbisemi giymistim. Tabi dans etmedim ama hosuma da gitti yani

inşallah canım sen korumada mısın öyle bir şey gördüm sanki kaç kilosun şuan
Evet canım ben bu gruptan 57,1 ile mezun oldum Bayramdan önce ..koruma yapıyorum hayatımda ilk defa ..hızlı kilo alıyorum hızlı veriyorum bende ..bir süre sizinleyim yani

Suveybe13 ...hedef53
Seni de ekledim hemen
Tamam canım süper başlamışsın ..bundan sonrada düzenli bildirisin canım kilo durumunu
ekle canım hedefe çok yaklaşmıştım 58 olmuştum fakat motivasyonum gitti düzenimde olmayınca 63,2 gördüm
inşallah bu sefer hedefe ulaşılacak

ekle canım hedefe çok yaklaşmıştım 58 olmuştum fakat motivasyonum gitti düzenimde olmayınca 63,2 gördüm
inşallah bu sefer hedefe ulaşılacak
Ya işte bende dikkat etmesen hemen alıyorum ..günde 1 kilo alabilme kapasitem var ..
o yüzden burda dengelemeye çalışıyorum
Sağolsun arkadaşlara sohbet içinde birbirimize destek olarak veriyoruz kiloları ..
Kaptanımız berilceee bugün evine dönüyor inşallah onunda iteleyici gücü sayesinde hepimiz çıtır olcaz

O kadar emeğin boşa gitmesine göz yumamam o yüzden az daha dişimi sikacam canm kıymetini bilecem :) bu arada geçmiş olsun dikkat et bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…