- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Birden aldiysan cabuk gider canim. Oturmamislardir daha.bu kiloları birden aldım inşllah hızlı bir şekilde veririm
Oh iyi haberlerini aldik derya cim. Aman iyi olun.Pazar sabaha karsi dondum canim superdi. Ama tabi alkolden yana baya bir kalori aldim. Amaa cumartesi gunduz hic kh almadim o yuzden. Dun de misafirlerim vardi universiteden arkadaslar butun gun ve gece. Ancak girebildim. Kizimi krese biraktim ama yarim saat sonra almaya gidecegim. Bugun az dursun hastaydi ya yeni iyilesti kuzum. Sen nasilsin canim? Nasil geciyor haftanin ilk gunu?
Yerleşmeden verirsin inşallah o zaman ..bu kilolar pek kaçamağa gelmiyor yani bana öyle oldu ..düzenli planlı beslenirsen spor da eklersen neden olmasın ?bu kiloları birden aldım inşllah hızlı bir şekilde veririm
Sagol canim. Iyi olda onemli olan o.Iyiyim canim. Biraz fazla kacti alkol once cumartesi sonra dun misafirlerimle ictik biraz derken ancak girebildim. Ama yemegime cook dikkat ettim hafta sonu. Uzun zamandir birsey icememistim hamilelik sonra 1 sene kizimi emzirme derken iyi olduarti olcam diye korktum ama degilim sukur.
Cook gecmis olsun Nihalim sana da.
Sagol canim. Guzel oldu ya uzun zamandir dans etmeye gitmemistim. Cocugu birakacak kimse yok burda. Iyi oldu babasiyla kaldi. Geldigimde misil misil uyuyorlardi zatenÖzledik valla @DeryaOnDiet ..haftasonunun iyi geçmesine sevindim
Sen nasilsin Nihalcim? Nasil hissediyirsun kendini?Sagol canim. Iyi olda onemli olan o.
Gunaydin.Bu arada adin neydi arkadasim.Gunaydin hanimlar
Aylincim ben de su gazli sular var ya onlarla yapiyorum.Cok gcmis olsun dr a gitmedinmi
Süpermis vallahiiii bende yapicamm. Amaaaa bizde o kücük sise sodadan yok. En agirindan maden suyu alsam olurmu???
inşallah canım sen korumada mısın öyle bir şey gördüm sanki kaç kilosun şuanYerleşmeden verirsin inşallah o zaman ..bu kilolar pek kaçamağa gelmiyor yani bana öyle oldu ..düzenli planlı beslenirsen spor da eklersen neden olmasın ?
Evet canım ben bu gruptan 57,1 ile mezun oldum Bayramdan önce ..koruma yapıyorum hayatımda ilk defa ..hızlı kilo alıyorum hızlı veriyorum bende ..bir süre sizinleyim yaniinşallah canım sen korumada mısın öyle bir şey gördüm sanki kaç kilosun şuan
Sende sagol canim benim.Hepsi var canim. Ins bu aksamdan basliyorum yapmaya. Cok sagol bizlerle bu guzel bilgiyi paylastigin icin
ekle canım hedefe çok yaklaşmıştım 58 olmuştum fakat motivasyonum gitti düzenimde olmayınca 63,2 gördümSuveybe13 ...hedef53
Seni de ekledim hemen
Tamam canım süper başlamışsın ..bundan sonrada düzenli bildirisin canım kilo durumunu
bende aynen 3 haftada 5 kilo almayı başarmışımEvet canım ben bu gruptan 57,1 ile mezun oldum Bayramdan önce ..koruma yapıyorum hayatımda ilk defa ..hızlı kilo alıyorum hızlı veriyorum bende ..bir süre sizinleyim yani
Odem olabilir canim. Cok yogun gunler gecirdin cumaya eksi olur o merak etme guveniyorum sana.Kizlarrr bende +200 ciktim nidennnnnnn ilk kezzdünkü yogurtdan mi kiii
Ve heryerim aciyorr çekimde cok egildimm hamlamisim resmen.
Ya işte bende dikkat etmesen hemen alıyorum ..günde 1 kilo alabilme kapasitem var ..ekle canım hedefe çok yaklaşmıştım 58 olmuştum fakat motivasyonum gitti düzenimde olmayınca 63,2 gördüm
inşallah bu sefer hedefe ulaşılacak
Afiyet olsun arkadasim.günaydın kızlar sabah tartıda 63,2 gördüm
bugün evdeyim
kahvaltıda sebzeli omlet,biraz peynir,bir domates yedim yeşil çayımı içtim
şimdide sütlü kahvemi içiyorum
Boyum 162 ..sen kendinden bahseder misin biraz?yaş?evli misin?diyet serüvenin ..tanışalım iyicebende aynen 3 haftada 5 kilo almayı başarmışım
boyun kaç canım
O kadar emeğin boşa gitmesine göz yumamam o yüzden az daha dişimi sikacam canmahahah ben de aynı durumdayım.. :) neyseki paylaşmışlar..
ohh mis.. bunu geceden yapıp sabaha kadar bekletiyor muyuz? hemen yapıp içebiliyor muyuz?
cancazım hoş geldin, ne iyi ettin.. keşke benim de son 5 kilom kalsa ne güzel olurdu.. kıymetini bil, yeme dostum..
hımmm aklımda bulunduracağım, bu arada süper gitmiş kilolar.. oluyor bu iş.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?