Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar arkadaslar. Dogru durust yazacagim bir menum yok. Cunku yine hastanedeyim. Kontrole gelmistim ama bu gece gondermiyorlar. Yine kan veriyorlar tahliller tekkikler bobrek biyopsisi yapildi. Bu gece gene hastanedeyiz. Yarin cebren ve hile ile tekrar eve donerim ben. Bence abartiyorlar ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum.

Bayağı az olmuş öğlen hadi bakalım kim yenecek bu hafta

Geçmiş olsun canım kontrolde olmak iyidir ..doktorlar ne derse o ..tamamen düzelsin diyedir zor ama iyi olacaksın inşallah

Geçmiş olsun canım kontrolde olmak iyidir ..doktorlar ne derse o ..tamamen düzelsin diyedir zor ama iyi olacaksın inşallah
Oyle oluyor zaten yeliz cim. Insallah canim. Kizimi da kiyamiyorum yavrum hadi benim yatagim belli o helak oldu hastane koselerinde benden yorgun ve solgun gorunuyor inan ki.

Yogurtla ton baligi bir arada dokunabilir canim yapma bi daha dikkat et balik zehirlrnmesi tehlikeli olur

Oyle oluyor zaten yeliz cim. Insallah canim. Kizimi da kiyamiyorum yavrum hadi benim yatagim belli o helak oldu hastane koselerinde benden yorgun ve solgun gorunuyor inan ki.
Yorgunluklar unutulur gider yeterki sen iyileş canım ..
İnşallah geçecek hepsi ..

Bu arada bugün yarisini yedim. Diğer yarisi yarina kaldi. Bozulmaz di mi?

Özel hastanede misin? Eğer öyleyse fazladan gelir icin her tahlili yapiyorlar, yani abarti olacak tabi ama hapşırsan yatis diyorlar. Acil şifalar canım

Kızlar hani ben ancak edinebildim ya şu chia'yi. Daha once de kullanmamistim hic. Sizden duyduğum puddingi denedim işte.
Peki baska tarifler var mi bildiginiz? Tuzlu olan birşey hazirlanabilir mi mesela? Salataya filan eklersem böyle aldigim şekliyle serpicekmiyim? Yoksa pisebilen bisey mi? Aklimda deli sorular..

Masallah canim inanilmaz 100den 60lara supersin. Menulerini takipteyim. Ve lutfen daha detayli bilgi neler yaptin baska paylas bizimle. Ayy hayran oldum sana.[/QUOTE]
@DeryaOnDiet teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda 3 hafta önceki halime dönerim
başarının sırrı azim ve hırs canım
ben karatay yaptım
zaten daha öncesine kadar hiç diyet yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…