Bakma bakmaSonbahar geldi gidiyor Yeliz imPembe_patikli
Canım çok fena kurabiye istiyor netten tarif bakıyorum niye böyle oldumki :)))))
Bayağı az olmuş öğlen hadi bakalım kim yenecek bu haftaBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 finxan yeşil cay
Öğle 3 yk musli 1/2 bardak sut
Ara 2 avuc leblebi 6-7 tane fındık
Aksam 2 dilim ekmek kozlenmis biber patlıcan yogurt 2 kk peynir 4 zeytin biraz ton balığı 1 yk acı sos
Su 3 lt
Bade nin sekerinden bak bari elif. Hic degilse diyet olur.Sonbahar geldi gidiyor Yeliz imPembe_patikli
Canım çok fena kurabiye istiyor netten tarif bakıyorum niye böyle oldumki :)))))
Geçmiş olsun canım kontrolde olmak iyidir ..doktorlar ne derse o ..tamamen düzelsin diyedirIyi aksamlar arkadaslar. Dogru durust yazacagim bir menum yok. Cunku yine hastanedeyim. Kontrole gelmistim ama bu gece gondermiyorlar. Yine kan veriyorlar tahliller tekkikler bobrek biyopsisi yapildi. Bu gece gene hastanedeyiz. Yarin cebren ve hile ile tekrar eve donerim ben. Bence abartiyorlar ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum.
Oyle oluyor zaten yeliz cim. Insallah canim. Kizimi da kiyamiyorum yavrum hadi benim yatagim belli o helak oldu hastane koselerinde benden yorgun ve solgun gorunuyor inan ki.Geçmiş olsun canım kontrolde olmak iyidir ..doktorlar ne derse o ..tamamen düzelsin diyedirzor ama iyi olacaksın inşallah
Yogurtla ton baligi bir arada dokunabilir canim yapma bi daha dikkat et balik zehirlrnmesi tehlikeli olurBugünkü yediklerim
Sabah 3 yk musli 1/2 bardak süt
Ara 1 finxan yeşil cay
Öğle 3 yk musli 1/2 bardak sut
Ara 2 avuc leblebi 6-7 tane fındık
Aksam 2 dilim ekmek kozlenmis biber patlıcan yogurt 2 kk peynir 4 zeytin biraz ton balığı 1 yk acı sos
Su 3 lt
Yorgunluklar unutulur gider yeterki sen iyileş canım ..Oyle oluyor zaten yeliz cim. Insallah canim. Kizimi da kiyamiyorum yavrum hadi benim yatagim belli o helak oldu hastane koselerinde benden yorgun ve solgun gorunuyor inan ki.
Insallah yeliz cim.Yorgunluklar unutulur gider yeterki sen iyileş canım ..
İnşallah geçecek hepsi ..
Elifcim seftaliyle yaptim. Muz kalorili çokmuz la mi yaptın canım.
Bu arada bugün yarisini yedim. Diğer yarisi yarina kaldi. Bozulmaz di mi?Afiyet olsun canim ben de yapicam birazdan seftali aldim bu gün onunla yaparim :)
Bu hafta tirt oldu ama rakibin sen bastir bari bilemiyorum gecebilirmiyim seni
Biraz fazla az degil mi gunduz öğün olabilecek bir sey yok pek
En az 3 muu mas 5 6 tane daha yaparsin sen o zaman
Hiiy ben de ikiz cok isterdim ailede de varmış genetikte ay ins bana rast gelir
Aman git spora napalim bizde yapcaz artik bu durumda
Özel hastanede misin? Eğer öyleyse fazladan gelir icin her tahlili yapiyorlar, yani abarti olacak tabi ama hapşırsan yatis diyorlar. Acil şifalar canımIyi aksamlar arkadaslar. Dogru durust yazacagim bir menum yok. Cunku yine hastanedeyim. Kontrole gelmistim ama bu gece gondermiyorlar. Yine kan veriyorlar tahliller tekkikler bobrek biyopsisi yapildi. Bu gece gene hastanedeyiz. Yarin cebren ve hile ile tekrar eve donerim ben. Bence abartiyorlar ben kendimi o kadar kotu hissetmiyorum.
Haftasonu aldıklarımi ancak veririm galubaBayağı az olmuş öğlen hadi bakalım kim yenecek bu hafta
hoşbuldum canımBence başarı hikayesi seninki. Hosgeldin aramiza
Tamam canım dikkat ederimYogurtla ton baligi bir arada dokunabilir canim yapma bi daha dikkat et balik zehirlrnmesi tehlikeli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?