Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Masallah canim inanilmaz 100den 60lara supersin. Menulerini takipteyim. Ve lutfen daha detayli bilgi neler yaptin baska paylas bizimle. Ayy hayran oldum sana.
@DeryaOnDiet teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda 3 hafta önceki halime dönerim
başarının sırrı azim ve hırs canım
ben karatay yaptım
zaten daha öncesine kadar hiç diyet yapmamıştım[/QUOTE]
Masallah canim. Kisa surede donersin sen.
ara öğünde bir çy bardağı süt ve bir armut
akşam 5 köfte ve salata
su 2,5 lt
Afiyet olsun canim
Pazartesi de bitti kızlar ..kaldı 3 gün
Ayy gercekten. Cikip kossam mi ne

Vereyim canim tarifini.
3 tane kuru incir. 4 tane kuru kayisi. 10 tane kuru uzumu kucuk kucuk kesip bir kabin icine atiyorum. Uzerine 1 yumurta 5 yk kadar sut. 2 yk pirinc unu. 4 yk yulaf. 1 tk hindistan cevizi yagi. Guzelce karistirip sekil verip 220 derecede 15 20 dakika pisiriyorum himm kizim bile bayildi.

Afiyet olsun canim. Hamsinin yaninda kesin salata yemissindir herhalde yazmayi unuttun ya da ben gozden kacirdim. Ben de 1 bucuk ay karatay denedim ama su 2 ogun bana gore degil. Benim SIk sIk yemem lazim degilse cok fena acikiyorum ama gercekten saglikli karatay.

Afiyet olsun canim. Bu kraker hangi marka himm 62 kalori supermis ya
Ulker galiba special k domateslisi var feslegenlisi var bide tatlari da guzel yani
Aboo nasil yaptin onu oyle ben balik taze bile olsa yapamam öyle korkudan

Özel hastanede misin? Eğer öyleyse fazladan gelir icin her tahlili yapiyorlar, yani abarti olacak tabi ama hapşırsan yatis diyorlar. Acil şifalar canım
Benim biraz farkli rahatsizligim canim. Ilk devlet hast. Basladik Ege universitesi hacettepe yine ege simdi de ege deki doktorum ozele gecti diye ozel de. Ama o hastanelerde de durum farkli degildi. Hatta universite hast. daha kotuydu. Surekli arastirma yapiyorlar beni cok yipratmisti bir de orda cok uzun sure yatiriyorlar. Bir yatip 8 ay cikamadigimi biliyorum ordan.

Cok gecmis olsun Nihalcim. Insallah butun tahlilerin tertemiz ciksin o guzel kalbin gibi.
Sagol canim insallah. O senin guzel gorusun. Bakalim patalojiden parca sonucum gelsin de doktorum onun sonucuna gore kortizona baslayabiliriz dedi tekrar. Canim sıkıldı bu kilolari almamin sebebi hep o kortizon zaten. Ilk korkizona basladigimda 58 kiloydum 98.5 kiloyla biraktim 62 kiloyla tekrar basladim 107 kiloyla biraktim derken sonuncusunda 118 kiloyu gormustum. Bedenimden 3 4 insan kadar kilo geldi gecti. Ustelik bu sefer kiloluyumda nasil olcak bilmiyorum. Insallah doktorum yaniliyordur ve gerek olmaz. Ne olur dua edin baslamayalim tekrar.

Oo cok guzel bir tarifmis iyileseyim ara ogun icin bende yapayim. ellerine saglik canim.

ımmmm hemen deniycem canım çok nefis olduğu izlenimi doğdu bende

Iyi geceler kizlar. Dunden 5 saatlik uykuyla ayaktayim. Sabaha da misafirim geliyor.
iyi geceler canım.

ablacim iyi düşünelim iyi olsun inşallah gerek kalmaz. Gerek varsa da lütfen kendini üzme ablam sağlık herseyden önemli. biliyorum kortizonun sonuçlarını kilo bu alırsan da verirsin şimdi iyi düşünelim.

dualarimizdasin dualarimdasin ablacim Rabbim şifa versin sana ve tüm hastalara pamuk şekerim canım benim.

Iyi geceler arkadaslar. Umarim yarin evimden yazarim size. Iyi ki varsiniz sizleri seviyorum.
bizde s3ni seviyoruz ablacim canimsin.

Yine kacirdim herkesi
Vallahi daha önceden giremedim.
Kayinvamidemler geldi aksam. Ondan öncesi zaten 2 makine camasir
Aksam 22 kadar ogluma mama hazirladim buzluga attim onla ugrastim baya 10 porsiyon. Dusa girdim yoruldum vallahi. Gözüme carpanlara cvp veriyorum yaticam hemen

Odem olabilir canim. Cok yogun gunler gecirdin cumaya eksi olur o merak etme guveniyorum sana.

Halen yogunluga devam valla. Pazartesi gidiyoruz tatile. Evi halletmeye calisiyorum böLece. Yatak yorgan da yapicam daha. Bitmiyo vallahi.

Ay cokkk sevindim hadi bakalim bendede ise yarayacakmi

Haydaaa cok gcmis olsunnn. Umarim hemen dönersin evine saglikli bir sekilde abla.

Bugünkü menüm pek biseye benzemedi.
Cumaya kadar sıkı yapmam lazim. Dukan birasida yapayim yarin.

Sabah 12

3 yumurta peynirli tavada
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
Kuruyemis
Yesil cay

Aksam 17.30

2 kase kisir (bulgur sinirimi bayaaa bi aştım, bir ay bulgur yok banaa)

Su malesef cok az. Is yapmaktan unuttum
2 litre olduysa iyiii

Canım geçmiş olsun, sonuçların inşallah istediğin gibi olur..

günaydın kızlar iyi sabahlar diliyorum.. bugün kalktım ve o spora gittim. maalesef 25dk yapabildim ama 185 kal. yaktım. benim için iyidir yine hiç yoktan..
ilk gün biraz salonu tanıttı, ondan geç başlayabildim. ama en fazla 35dk kalabilirim sabahları.. onu da şöyle düşünüyorum, hiç hareket etmemekten iyidir.. daha önce söylemiştim.. bu akşam yine giderim sanırsam.. bakalım sizinle de durumu paylaşırım..

gelelim dün ki abuk menüme;

sabah;1 elma, 1 tane tadelle şekersiz
öğlen;1 kase salata(1tk yağlı),200gr yoğurt,1 dilim ekmek
akşam;8yk barbunya, 2 dilim ekmek, 4yk yoğurt
ara;1 koçan haşlanmış mısır, 1 şeftali

su;2,5lt
spor;yok (artık bugün ki menüme kısmetse)

Salata degil de roka,dere otu bol yesillik yedim,yazmayi unutmusum evet.

Benim icin cok iyi oluyor bende sik sik yiyemiyorum,sabah cok tok bir kahvalti yaptim mi aksama kadar goturuyor beni.

spor hayırlı olsun 35 dk az bir süre değil fut burn tarzı birşey yaparsan bence fazla bile menünde sabah hariç gayet iyi bence sanırım sabah kahvaltı yapmaktan fazla hoşlanmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…