Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok güzel canım ..muzu spordan sonra mı yiyorsun ?gidene kadar bayağı şekillenip güzelleşeceksin inşallah hem menülerinle hem pilatesle ne güzel

Cok guzel menun oldukca az gece acikmiyorsan sorun yok. Ben bu kadar yesem gece fena olurum

çok zor oluyor canım çocuğu da sabah erkenden uyandırıp hazırlama ve kreşe bırakmak zor gercekten..çocuk da uyanmak istemiyor kıyamıyor insan

Yok icmiyorum ama severim alicam
Ben sallama alirdim eskiden ama aktardan almak daha iyiymis fayda acisindan gidemedim aktarada siz nasil iciyorsunuz
Ben genelde 2 kere içiyorum ..metabolizmayı hızlandırıyormuş ..tarçınlı karanfilli yeşil çay bulmuştum bir ara poşet olanlarından çok güzeldi .
Şimdi sade içiyorum .

Çok güzel canım ..muzu spordan sonra mı yiyorsun ?gidene kadar bayağı şekillenip güzelleşeceksin inşallah hem menülerinle hem pilatesle ne güzel
Muzu spordan 1.5 saat önce yiyorum sabah erken kalkabilirsem tabi :)
Ay inşallah ya baya bir heveslendim.

sabah
1 simit

öğlen 2dilim kepek ekmeği
2kk peynir
5 zeytin
yarim dilim baklava

Akşam
5 kaşık etli patlıcan yemeği
3 çiğ köfte
3 hurma

az önce de cayın yanında yarim dilim baklava
su 1.5 litre spor 1.5 saat yürüyüş
bugün de çok kötü oldu kızlar inşallah yarın kendime söz verdim kaldigim yerden tam gaz diyete devam..kanamam çok olur benim malesef ilk iki gün böyle oldu o yüzden reglide.hatta menü yazmak istemedim ama yazınca daha iyi motive oluyorum kendimi daha iyi tutarım diye yazıyorum yarın söz daha iyi olacak

Tadı nefis olduuu
ormangozlu denedim chia pudding tarifini. Teşekkür ederim. Cok sevdim cok hafif (ilk kez chia yedim bu arada kizlar)
Afiyet olsun canim ben de yapicam birazdan seftali aldim bu gün onunla yaparim :)

Bulamadim tabi senin gibibrakip yok. Baksana sanssizligima rakibim takim birincisi oldu ve hen sonuncusu goreyim ya su 69u. Yoksa gozum acik giderim.
Bu hafta tirt oldu ama rakibin sen bastir bari bilemiyorum gecebilirmiyim seni

Menüm

Saat 8
1 lokma peynir
1 ceviz

Saat 11
1 nektarin
10 findik

Saat 13
4 badem
2 kuru erik

Saat 18
4 firinda köfte
2 dilim firinda patates
Salata

Su suan itibariyle 2 litre
Spor yok malesef
Biraz fazla az degil mi gunduz öğün olabilecek bir sey yok pek

Ay insallah isterim ya en az 3 cocugum olsun en fazla 10
En az 3 muu mas 5 6 tane daha yaparsin sen o zaman
Ayy ikiz olsa ne guzel olur bir tasla 2 kus misali
Hiiy ben de ikiz cok isterdim ailede de varmış genetikte ay ins bana rast gelir

Spordan sonra yazarim menumu o zaman kaldirayim totisi biraz zor kalkiyor
Aman git spora napalim bizde yapcaz artik bu durumda

Menü:
Sabah:
10 tane special knin krakerlerinden 62 kalori olan
10 tane cig findik
Öğlen:
4 zeytin
4 ceri domates
1 salatalik
Lor peynirli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
1 tk erik marmelati (sekersiz)
Aksam:
200 gr kozlenmis patlican
3 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2lt daha içerim
Spor: birazdan leslie yapicam

Akşam yapsan daha kötü kaçamakları ..sabah kahvaltı yapsan iyi olacak aslında olmazsa yanına al ceviz falan ..az peynir ..tamam canım yarından itibaren sıkı tut yoksa yapışır o pis yağlar ..ben regl zamanı iyi kilo veriyordum 3.gün hızlanıyordu sanki ..bunu fırsata çevirebilirsin ..o baklavayı ver eşine yesin göz önünde olmasın şakın çok tehlikeli

Hadi bakalım rakip spora sen spora

normalde kahvaltı yapmadan çıkmam canım bugün uyanamadım o yüzden..aynen yarın bu is kaldığı yerden devam hamile kalmadan 4-5 kilo daha vermeliyim en az

normalde kahvaltı yapmadan çıkmam canım bugün uyanamadım o yüzden..aynen yarın bu is kaldığı yerden devam hamile kalmadan 4-5 kilo daha vermeliyim en az
İnşallah canım ..birkaç kişi var grupta böyle isteyen ..hepsine zayıflayıp nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…