Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynı bensin. Bu psikolojiden kurtulmamiz lazim. But how?
Durum bu olunca mehter takimi gibi iki ileri bir geri
Ama iyi ki burasi var di mi

Evet yaa dakika bir gol bir. Okul acilir acilmaz şifayı kaptilar. Benimkilerde de var o durum.
Cok geçmiş olsun yelizcim..

afiyet olsun canım menün güzel

O kadar kati değil canim artik. Ben kot pantolonla gidiyorum okula

bugün normale döndüm çok şükür tatlı isterim azaldı
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
7yeşil zeytin
yarim domates

Ara 2 kurutulmuş çilek ve 2 kaşık leblebi

Öğlen
1.5 kk peynir
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
salatalık

Ara 2 hurma

Akşam
1.5 tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
2 kaşık pilav
1 bardak ayran

afiyet olsun canım menün güzel..inşallah o pastalara karşı da kendini tutabilirsin

Sabah 07.00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 4 misket peynir, 1 salatalık
12.00
1 kepçe çorba, 3 yk mantar, 4 yuvarlak dl. fırında patates, 1 dl ekmek, 1 Su br ayran
18.50
1,5 yt yeşil fasulye, 3 dl karpuz, 1 yt çoban salata, 2 yk yoğurt
2 lt su oldu
Bugün stajımın ilk günüydü öğle yemeği hariç hep ayaktaydım kızlar çok yoruldum valla stajerleri kullanıyolar resmen çoğu işi biz yapıyoruz sinir bozucu.

Menun her zamanki gibi duzenli ve guzel
Sagligina tez zamanda kavusman dilegiyle

Menun guzel canim pilav bulgur pilavidir insallah
Uzun suredir princ pilavi yemiyorum seker yiyormusuz

Menun cok guzel canim fasulye fazla ama ekmek olmadigi icin ve hep ayakta oldugun icin fazlasiyla dengelenmistir

Hosgeldin canim
Menun gayet guzel

Selam kızlar dinlendim biraz valla ..kızın ateşi vardı onunla ilgilendim ..geçmişe baktım
aklımda ilk olarak kalan Sfem in haşhaşlı çöreği
ormangozlu nün topuklu ayakkabısı (bende biraz kalın topuklu normal yükseklikte )giyiyorum ama pek nadir yürümek zor valla arabayla gidersek o da yemeğe falan
Sena616 stajyerlerden bahsetmiş haklı biraz ..kibar yollu azıcık diş göstermek lazım tecrübe işte
EcceA her zamanki gibi menü süper
lina0156 menü güzeldi diye hatırlıyorum Suveybe13 menü güzel ..çalışma saatlerin zor galiba ..işin uzak mı? Allah kolaylık versin
Bunlar kaldı aklımda

Gayet güzel ..

Bosver gunduz uykusunu canim yap bir spor gece de erkenden uyu dinlen iyice.

Hem stajimi yaparim hem dikkat ediyorum diyorsun yani ortmenim
Tabiki bugün kisa sureli gittik haftaya tam gun bakalim ogleni napicaz:)

Kış gelince portakalli veya elmali yapariz. Ben bugün yerken buna kahve yakisir diye düşündüm. Baska sefere hazir kahve de koyucam biraz
Ay portakalli guzel olur bak elmali bi kere yaptim ben tarcinla baya iyi oldu. Kahvede guzel olabilir aslinda :)
O kadar kati değil canim artik. Ben kot pantolonla gidiyorum okula
Evet benim yaninda staj yaptigim ogretmende kot vardi bugün ama biz stajer oldugumuz icin herkes laf edebiliyor gecen sene uyarmislardi kot keten vs yok diye :)

Aynen gecen sene yapmadigim is kalmadi benim okulda boya bile yaptim sen düşün gerisini

Pek topuklu degildi aslinda yani oyle okulda tak tak yurumeyi sevmem ben duz suet klasiklerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…