Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım nur içinde yatsın abin. Ne güzel böyle bir yakinlik icinde olmaniz yengenle. Cok ince davranmis gercekten de.

Aslında 2 dilim ananas yeterliydi 1 porsiyon meyve için..meyveci Derya

afiyet olsun canım menün güzel akşamki fasulye fazla olmuş onun dışında iyi
miktarı da yazarsan iyi olur canım afiyet olsun

Merhaba kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates
1 muz

Ara:
1 bardak süt

Öğle:
1 yt mantar sote
Salata
Ayran

Ara:
1 bardak süt
1/2 muz

Akşam:
Tavuklu salata
Yoğurt

Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
afiyet olsun spor da menü de güzel

afiyet olsun istikrarlı bir şekilde ilerliyorsun
afiyet olsun deryacim spor da menü çok güzel

Sorun olmadi bugün ama yarin öğlen okuldayim ne yicem ben ya
Tam buğday ekmeğine marulu peynirli sandviç pratik olur ..öğretmenler yemek yiyordur ya okul tam günse..ya da peynir domates al küçük kutulara..zeytinyağlı yemekte olabilir ..1 ayranla mesela ..olmaz mı?diyet yapan biri hep bulundurmalı işte birşeyler

Bende yazayım
Sabah
Limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara :sade kahve 10 üzüm
Öğlen :1 kepçe tarhana çorbası
Fırında balık salata
Ara
1 şeftali
Akşam
Fırında balık yine salata 1 dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş biraz saatler kaydı ama idare ettim artık

Kizlar menumu yazayim.

Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,uc ceviz,corek otu) 10 kucuk yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim domates,yarim tb ekmegi,yesil cay.

Dort gibi bir avuc leblebi(tuzsuz)

Aksam:19.00 bir tabak yogurtlu pazi yemegi,bir kase mercimek corbasi ve yarim tb ekmegi.

2 litre su 40 dk yuruyus

Sabah 8.30
1 yemek tabağı salata
Yeşillikli

Ara 1 cevizli pestil topu

Öğlen 13.00
1 tabak yoğurdu koz biber koz patlıcan
2 dil ekmek

Aksam 19.00
Kabak spagetti yanına 2 kaşık yoğurt

2.5 su 1 ı dukan içeceği

45 dakika eliptik
Kızlar kızım yüzünden çok yorgunum günlerdir erken uyanıp gündüz 1 saat uyur oldu ve ben de camış gibi halsizlik hissedip kalmak istemiyorum adet oldum gibi bugün resmen toprak rengi az bir şey var ve bu beni korkutuyor genelde kistler büyünce böyle oluyor bana zararı ne bilmiyorum ama aşırı sinir yapıyor tam regl olamamak bugün salata günü oldu ama beden yoruldu hissediyorum halsizlik yorgunluk hatsafhada ilk fırsatta kan tahlili yaptırıp değerlerine baktıricagim Pembe_patikli @DeryaOnDiet FitFiliz kızlarıniz inşallah atlatır boran evvel kış gelmeden hastalıklar geldi allah beterinden korusun Zen71 çok geçmiş olsun Nihal abla bu dünya da hakikatli insanlar biriktirmek çok güzel gerçekten abin yok ama sana kardeş olacak birini bırakmış geride ne mutlu size

Güzel olmuş acaba ilk kalkınca metabolizma çalışsın diye bir ceviz gibi birşey yesen diye düşündüm ben ..kilo verme durumuna bakıp karar vermek lazım galiba ..ben diyetisyene giderken hep öyle derdi ..ama 3 öğünde sana uymaz sanki zaten ..

Afiyet olsun canim. Pazi yemegini daha once hic duymamistim. Sarmasini bir de boregini biliyorum. Ispanak yemegi gibi mi yapiliyor arkadasim.

Cok guzel menun afiyet olsun canim

Evet haklısın sinir yapıyor ..bende ruh durumu değişiklikleri yapıyor ..aynı durum ..
Bir tahlil yaptır bakalım kontrolde olmak iyidir ..hem şekere falanda bakarlar ..evet ya şimdi iyi ama bişey yemedi öyle bekliyorum işte ..sağlık olsun da tek inşallah ..

Afiyet olsun canim. Bir iki gun bekle sokmezse doktora git canim. Cok sukur canim. Gercekten agbim kendinin yerine kardes birakip gitti resmen

Canim uyaninca elma yiyorum normalde bugun tartilacam diye yemeyeyim dedim,zaten dokuz bucukta kalkiyorum bir elma yiyorum bol limonlu sularimdan iciyorum 11 gibi kahvalti beni aksama kadar tok tutuyor,sabahci olsam uc ogun yapardim ama ogleci oldugum icin boylesi daha iyi

Evet haklısın ..en azından okulda yemekle uğraşmazsın ..iyi yapıyorsun o zaman erken kalkmakta zor olur çünkü sabahçılar çok erken başlıyorlar galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…