Canım nur içinde yatsın abin. Ne güzel böyle bir yakinlik icinde olmaniz yengenle. Cok ince davranmis gercekten de.Agbim benim cok degerlim di 9 sene once kaybettik. Yengemi ilk tanidigimda tek ortak noktamiz ayni kisiyi cok sevmek ve onu uzmek istememekti. Ve bu duygu bizi cok yakinlastirdi zaman icinde. Kardesten ote olduk. Agbimi kaybedince de birbirimize daha cok sarildik. Yengem ve yegenlerim agbimin bana emanetiydi baska turlu davranamazdim. Bu gun ne kadar dogru davrandigimi bir kez daha ispatladi. Ileriye yonelik para degil sevgi biriktirin arkadaslar. Paranin gecmedigi yerde sevgi ve saygi yetisiyor.
Sorun olmadi bugün ama yarin öğlen okuldayim ne yicem ben yaBende diyecektim öğlen enerji için 1 dilim ekmek yiyebilirsin .salatanın yanında .halsiz kalırsan
Aslında 2 dilim ananas yeterliydi 1 porsiyon meyve için..meyveci DeryaBakalim bugun ne yemisim
Sabah: yarim dilim ekmek. Domates. Yesillikli salata. 3 tane mantar yagsiz. 2 dilim peynir. 2 haslanmis yumurta.
Ara: 1 porsiyon chiali puding. Sade turk kahvesi.
Iglen: 1 tabak mercimek corbasi. Salata. Yarim kase yogurt. 1 dilim peynir
Ara: 2 dilim ananas. 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Aksam: peynirli salata. 1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spir: 1 saat yuruyus
afiyet olsun canım menün güzel akşamki fasulye fazla olmuş onun dışında iyiSabah 07.00
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 4 misket peynir, 1 salatalık
12.00
1 kepçe çorba, 3 yk mantar, 4 yuvarlak dl. fırında patates, 1 dl ekmek, 1 Su br ayran
18.50
1,5 yt yeşil fasulye, 3 dl karpuz, 1 yt çoban salata, 2 yk yoğurt
2 lt su oldu
Bugün stajımın ilk günüydü öğle yemeği hariç hep ayaktaydım kızlar çok yoruldum valla stajerleri kullanıyolar resmen çoğu işi biz yapıyoruz sinir bozucu.
miktarı da yazarsan iyi olur canım afiyet olsunmerhabalar herkese
sabah evden 6 da çıktığım için 5.30 da kahvaltı yaptım
2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,bir domates ve yeşil çay
öğlen 13.00 da etli bamya yemeği ve yoğurt yedim
akşam aynı menü ve salata
su çok içemedim 1,5 lt oldu 2 ye tamamlarım
afiyet olsun spor da menü de güzelMerhaba kızlar
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Lor peynir
Domates
1 muz
Ara:
1 bardak süt
Öğle:
1 yt mantar sote
Salata
Ayran
Ara:
1 bardak süt
1/2 muz
Akşam:
Tavuklu salata
Yoğurt
Su: 3l
Spor: 45 dk yürüyüş
afiyet olsun istikrarlı bir şekilde ilerliyorsunMenüm:
Sabah:
1 chia puding seftalili
1 sb tarcinli süt
10 cig findik
Öğlen:
Lor peynirli salata 1tk zeytinyag koydum
Akşam:
1 kase tarhana corbasi
4 yk yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Su: 2 lt daha icerim
Spor: aksama kaldi bolgesel calisicam bugün
afiyet olsun deryacim spor da menü çok güzelBakalim bugun ne yemisim
Sabah: yarim dilim ekmek. Domates. Yesillikli salata. 3 tane mantar yagsiz. 2 dilim peynir. 2 haslanmis yumurta.
Ara: 1 porsiyon chiali puding. Sade turk kahvesi.
Iglen: 1 tabak mercimek corbasi. Salata. Yarim kase yogurt. 1 dilim peynir
Ara: 2 dilim ananas. 1 seftali. 1 avuc taze uzum
Aksam: peynirli salata. 1 dilim ekmek
Su: 2 lt
Spir: 1 saat yuruyus
Tam buğday ekmeğine marulu peynirli sandviç pratik olur ..öğretmenler yemek yiyordur ya okul tam günse..ya da peynir domates al küçük kutulara..zeytinyağlı yemekte olabilir ..1 ayranla mesela ..olmaz mı?diyet yapan biri hep bulundurmalı işte birşeylerSorun olmadi bugün ama yarin öğlen okuldayim ne yicem ben ya
canım ben bugün nobetciydim okul yemeğinin bugün patates olduğunu bildiğim için evden giderken peynir zeytin götürmüştüm sen de öyle yapabilirsin ya da sandiviç yapıp götürebilirsinSorun olmadi bugün ama yarin öğlen okuldayim ne yicem ben ya
Amin canim. Cumle olmuslerimizin mekani cennet olsun.Eveeet cok guzel bir sey yaptigi beni cok mutlu etti.Canım nur içinde yatsın abin. Ne güzel böyle bir yakinlik icinde olmaniz yengenle. Cok ince davranmis gercekten de.
Güzel olmuş acaba ilk kalkınca metabolizma çalışsın diye bir ceviz gibi birşey yesen diye düşündüm ben ..kilo verme durumuna bakıp karar vermek lazım galiba ..ben diyetisyene giderken hep öyle derdi ..ama 3 öğünde sana uymaz sanki zaten ..Kizlar menumu yazayim.
Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,uc ceviz,corek otu) 10 kucuk yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim domates,yarim tb ekmegi,yesil cay.
Dort gibi bir avuc leblebi(tuzsuz)
Aksam:19.00 bir tabak yogurtlu pazi yemegi,bir kase mercimek corbasi ve yarim tb ekmegi.
2 litre su 40 dk yuruyus
Afiyet olsun canim. Pazi yemegini daha once hic duymamistim. Sarmasini bir de boregini biliyorum. Ispanak yemegi gibi mi yapiliyor arkadasim.Kizlar menumu yazayim.
Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,uc ceviz,corek otu) 10 kucuk yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim domates,yarim tb ekmegi,yesil cay.
Dort gibi bir avuc leblebi(tuzsuz)
Aksam:19.00 bir tabak yogurtlu pazi yemegi,bir kase mercimek corbasi ve yarim tb ekmegi.
2 litre su 40 dk yuruyus
Cok guzel menun afiyet olsun canimBende yazayım
Sabah
Limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara :sade kahve 10 üzüm
Öğlen :1 kepçe tarhana çorbası
Fırında balık salata
Ara
1 şeftali
Akşam
Fırında balık yine salata 1 dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş biraz saatler kaydı ama idare ettim artık
Aynen oyle canim,ben surekli yaparim ispanaktan bile guzel olur seviyorsan deneyebilirsinAfiyet olsun canim. Pazi yemegini daha once hic duymamistim. Sarmasini bir de boregini biliyorum. Ispanak yemegi gibi mi yapiliyor arkadasim.
Evet haklısın sinir yapıyor ..bende ruh durumu değişiklikleri yapıyor ..Sabah 8.30
1 yemek tabağı salata
Yeşillikli
Ara 1 cevizli pestil topu
Öğlen 13.00
1 tabak yoğurdu koz biber koz patlıcan
2 dil ekmek
Aksam 19.00
Kabak spagetti yanına 2 kaşık yoğurt
2.5 su 1 ı dukan içeceği
45 dakika eliptik
Kızlar kızım yüzünden çok yorgunum günlerdir erken uyanıp gündüz 1 saat uyur oldu ve ben de camış gibi halsizlik hissedip kalmak istemiyorum adet oldum gibi bugün resmen toprak rengi az bir şey var ve bu beni korkutuyor genelde kistler büyünce böyle oluyor bana zararı ne bilmiyorum ama aşırı sinir yapıyor tam regl olamamak bugün salata günü oldu ama beden yoruldu hissediyorum halsizlik yorgunluk hatsafhada ilk fırsatta kan tahlili yaptırıp değerlerine baktıricagimPembe_patikli @DeryaOnDiet FitFiliz kızlarıniz inşallah atlatır boran evvel kış gelmeden hastalıklar geldi allah beterinden korusun Zen71 çok geçmiş olsun Nihal abla bu dünya da hakikatli insanlar biriktirmek çok güzel gerçekten abin yok ama sana kardeş olacak birini bırakmış geride ne mutlu size
Afiyet olsun canim. Bir iki gun bekle sokmezse doktora git canim. Cok sukur canim. Gercekten agbim kendinin yerine kardes birakip gitti resmenSabah 8.30
1 yemek tabağı salata
Yeşillikli
Ara 1 cevizli pestil topu
Öğlen 13.00
1 tabak yoğurdu koz biber koz patlıcan
2 dil ekmek
Aksam 19.00
Kabak spagetti yanına 2 kaşık yoğurt
2.5 su 1 ı dukan içeceği
45 dakika eliptik
Kızlar kızım yüzünden çok yorgunum günlerdir erken uyanıp gündüz 1 saat uyur oldu ve ben de camış gibi halsizlik hissedip kalmak istemiyorum adet oldum gibi bugün resmen toprak rengi az bir şey var ve bu beni korkutuyor genelde kistler büyünce böyle oluyor bana zararı ne bilmiyorum ama aşırı sinir yapıyor tam regl olamamak bugün salata günü oldu ama beden yoruldu hissediyorum halsizlik yorgunluk hatsafhada ilk fırsatta kan tahlili yaptırıp değerlerine baktıricagimPembe_patikli @DeryaOnDiet FitFiliz kızlarıniz inşallah atlatır boran evvel kış gelmeden hastalıklar geldi allah beterinden korusun Zen71 çok geçmiş olsun Nihal abla bu dünya da hakikatli insanlar biriktirmek çok güzel gerçekten abin yok ama sana kardeş olacak birini bırakmış geride ne mutlu size
Canim uyaninca elma yiyorum normalde bugun tartilacam diye yemeyeyim dedim,zaten dokuz bucukta kalkiyorum bir elma yiyorum bol limonlu sularimdan iciyorum 11 gibi kahvalti beni aksama kadar tok tutuyor,sabahci olsam uc ogun yapardim ama ogleci oldugum icin boylesi daha iyiGüzel olmuş acaba ilk kalkınca metabolizma çalışsın diye bir ceviz gibi birşey yesen diye düşündüm ben ..kilo verme durumuna bakıp karar vermek lazım galiba ..ben diyetisyene giderken hep öyle derdi ..ama 3 öğünde sana uymaz sanki zaten ..
Evet haklısın ..en azından okulda yemekle uğraşmazsın ..iyi yapıyorsun o zamanCanim uyaninca elma yiyorum normalde bugun tartilacam diye yemeyeyim dedim,zaten dokuz bucukta kalkiyorum bir elma yiyorum bol limonlu sularimdan iciyorum 11 gibi kahvalti beni aksama kadar tok tutuyor,sabahci olsam uc ogun yapardim ama ogleci oldugum icin boylesi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?