Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tartılmam yok yok o cesaretı toplamadan

Elifım günahımla yuzleseyım de bır
Paylaşması kolay

Kiyamam sana ben. Cok yogun ve aci gunler gecirdiniz. Cocuklarinda duzeni kacti tabi anca rayina oturur.

Kiyamam sana ben. Cok yogun ve aci gunler gecirdiniz. Cocuklarinda duzeni kacti tabi anca rayina oturur.
Aynen canım ya bugun okula gıttık bır sürü alınacak var
Nefeste dıs cıkarıyor bır yandan grıp

Ayakkabi uygun aslinda ama benim serce parmagim biraz tombik ilk giydigim ayakkabilarda hep eziliyor bu ayakkabiyi da yeni aldim staj icin ilk giydim bugün:)

Cok gecmis olsun canim.
bugün iyi gidiyorum kızlar diyet listeme sadık kalmayı başardım bu arada spor sorununu da eliptik bisikletle halledecegim inşallah bugün sipariş verdim netten çabuk gelir umarım
Cok iyi fikir canim gelince sporunu da rahat yaparsin.
Selam arkadaslar tekrar evimden yaziyorum. O kadar uyumam kansizliktanmis simdi daha iyiyim. Bu arada benim de yattigim ve kilo almaya korktugum icin diyetim kisa sureligine degisti. Menulerim de farkliliklar goruceksiniz. Bilginize
Evine donmen cok guzel haber canim. Saglikli gunlerin olsun

Bir sey dicem. Simdi ben evdeyim daha iyiyim ve surekli istirahat halindeyim ya biktircam sizleri haberiniz olsun. Cok konuscam coooook.
Ohh ne guzel haber canim. Desene senin pozituf mesajlarini SIk sIk okuyacagiz super

Bosver gunduz uykusunu canim yap bir spor gece de erkenden uyu dinlen iyice.
Hem stajimi yaparim hem dikkat ediyorum diyorsun yani ortmenim

Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi.

Ohh ne guzel haber canim. Desene senin pozituf mesajlarini SIk sIk okuyacagiz super
Yaaa cok sagol canim. Gerci dedigim kadar da bos kalamicam galiba hasta oldugumu duyan komsular sagolsun gelip gidiyorlar.

Aynen canım ya bugun okula gıttık bır sürü alınacak var
Nefeste dıs cıkarıyor bır yandan grıp
Kolay gelsin berilcim. Yerim ben onu ne sirin olucak minicik disleriyle annesi. Gribi atamadi yavrucak tabi ustunden o kadar hava degisikligi kalabalik. Allahim iyilik versin kuzuma.

Ama siz boyle derseniz olmaz ki. Simaririm sonra

Hadi bende menumu paylasayim.
Kahvalti
1/2 kepekli peynirli tost cay

Ara 1 sutlu kahve

Ogle
2 porsiyon balik salata

Ara
2 yemek kasigi yogurt
Maden suyu

Aksam
6 yemek kasigi taze fasulye
4 yemek kasigi yogurt
Salata

Su 3 lt.

Kahvaltida dahalen hastanede olunca kizim diyetimize uygun tost bulup almis. Hastane kahvaltisi yapamadik benim ac olmam lazimdi hepsi hazir paketli urunlermis ama o an kizim almayi dusunememis. Cani sagolsun biz de tost paylastik elif im le.

Ben de ondan seftaliyle yapiyorum hep kisin neyle yapicaz bakalm

Yok yok ben de hep oyle yiyorum bi sey olmaz

Ya salataya koyan yogurda koyan vs vardi ama ben bi tek puding yapiyorum youtubea yaz baya bi cesit var canim
Kış gelince portakalli veya elmali yapariz. Ben bugün yerken buna kahve yakisir diye düşündüm. Baska sefere hazir kahve de koyucam biraz

Ah canım benim. Geçmiş olsun gercekten. Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…