Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen oyle canim,ben surekli yaparim ispanaktan bile guzel olur seviyorsan deneyebilirsin
Ispanak ve semizotunu cok seviyor ve kullaniyorum. Pazi nin tadini da seviyorum ama borek ve sarma harici hic denemedim duymadim da. Iyi olunca yapacaklarim listesine girdi bile. Ellerine saglik.

Ispanak ve semizotunu cok seviyor ve kullaniyorum. Pazi nin tadini da seviyorum ama borek ve sarma harici hic denemedim duymadim da. Iyi olunca yapacaklarim listesine girdi bile. Ellerine saglik.
Ben pazı yemeğini daha çok seviyorum ..az da bulgur atıyordum içine önceden ..hem yıkaması daha pratik oluyor birde

Semizotuna ben de bayilirim,tercih meselesi ama zaten pazi da ispanakgillerden oldugu icin cokta farkli gelmiyor,kiymali soganli yapabilirsin,icine biraz bulgur atip sogan salcayla kavurabilirsin, yogurtlayabilirsin hepside guzel oluyor bence.

Evet haklısın ..en azından okulda yemekle uğraşmazsın ..iyi yapıyorsun o zaman erken kalkmakta zor olur çünkü sabahçılar çok erken başlıyorlar galiba
Evet sabahcilar 7.30 da okulda olmalilar erken bir saat,simdilik benim icin iyi ben iki ogun yapmayi seviyorum zaten oyle cok abur cubur arayan biri de degilim zor olmuyor:)

Semizotuna ben de bayilirim,tercih meselesi ama zaten pazi da ispanakgillerden oldugu icin cokta farkli gelmiyor,kiymali soganli yapabilirsin,icine biraz bulgur atip sogan salcayla kavurabilirsin, yogurtlayabilirsin hepside guzel oluyor bence.
Kalkayim ilk firsatta denicem canim sagol.

Zen71 abinin mekanı cennet olsun inşallah ..ne güzel anlaşmanız ..ne kadar güzel düşünmüş gerçekten ..
Sagol canim. Evet ya cok seviyordum yengemi ama su an ki duygularimi ifade edicek kelime bulamiyorum. Dusunmesi bile beni cok mutlu edicekken icraata dokmus olmasi(yok iste buraya uygun kelime bilemiyom ben)

Hilal dogru hatirliyor muyum diye emin olmak icin ciktim goggle dan baktim. Ibrahim saracoglunun sogan kuru yazisini oku canim. Daha once duymustum uygulayip fayda gordum diye ama.

Korkuyorum yeliz insülin normale dönerse ilacı kesecek ve kilo veririm dururdaalirim diye çok korkuyorum çünkü onu bıraktığım da meto kafayı yedi normalde benim metobolizmam güzel çalışır ama alt üst etti bu beni tekrar kendi çalışma düzenine ayak uydurana kadar alırım diye çok korkuyorum
Afiyet olsun canim. Bir iki gun bekle sokmezse doktora git canim. Cok sukur canim. Gercekten agbim kendinin yerine kardes birakip gitti resmen

zukkum civan perçemi çayı içiyorlardı arkadaşlar böyle durumlarda ..aklıma geldi şimdi

Hilal dogru hatirliyor muyum diye emin olmak icin ciktim goggle dan baktim. Ibrahim saracoglunun sogan kuru yazisini oku canim. Daha once duymustum uygulayip fayda gordum diye ama.

Bu 3 ününe denedim zamanında ama kalıcı bir çözüm yok malesef soğan kuru midemi mahvetti abla bıraktım doktor kesin çözüm kilo verimi dedi evet 4 ay öncesine göre geçen ay ve bir once ki ay çok güzel oluyordum 5 gün dolu dolu ve rahatlıyorum beynenn ve bedenen amaa bugün böyle oldu umarım yarın düzelir bel ağrısı fena normal olduğum da karın ağrım olurdu bu ay bele vurdu eskisi gibi bakalım ilk kadın doğum sonra kann değerlerim bi hastane git geli yapmam lazım amaa üşeniyorum

Korkuyorum yeliz insülin normale dönerse ilacı kesecek ve kilo veririm dururdaalirim diye çok korkuyorum çünkü onu bıraktığım da meto kafayı yedi normalde benim metobolizmam güzel çalışır ama alt üst etti bu beni tekrar kendi çalışma düzenine ayak uydurana kadar alırım diye çok korkuyorum
Afiyet olsun canim. Bir iki gun bekle sokmezse doktora git canim. Cok sukur canim. Gercekten agbim kendinin yerine kardes birakip gitti resmen

zukkum civan perçemi çayı içiyorlardı arkadaşlar böyle durumlarda ..aklıma geldi şimdi

Bu 3 ününe denedim zamanında ama kalıcı bir çözüm yok malesef soğan kuru midemi mahvetti abla bıraktım doktor kesin çözüm kilo verimi dedi evet 4 ay öncesine göre geçen ay ve bir once ki ay çok güzel oluyordum 5 gün dolu dolu ve rahatlıyorum beynenn ve bedenen amaa bugün böyle oldu umarım yarın düzelir bel ağrısı fena normal olduğum da karın ağrım olurdu bu ay bele vurdu eskisi gibi bakalım ilk kadın doğum sonra kann değerlerim bi hastane git geli yapmam lazım amaa üşeniyorum

Canim benim kizima oyle onerdigi icin oyle dedim ama. Diger sekliyle daha fazla yarar saglacaksan tabi ki o sekilde ye. Bu arada kaynar sutle de oluyormus. Dun mesaj atti ama kendi derdime dustum haber veremedim.

Evet ablam gece gece yemiyeyim daha iyim. Bu arada kizina söyle mutlakaaaaa sütle denesin. O nasil bir lezzet tarcinli süt ictim sandimm. Inan bana denesin. Yogurt cokkk zor yutuluyor ben sevmedim.

Selam arkadaslar tekrar evimden yaziyorum. O kadar uyumam kansizliktanmis simdi daha iyiyim. Bu arada benim de yattigim ve kilo almaya korktugum icin diyetim kisa sureligine degisti. Menulerim de farkliliklar goruceksiniz. Bilginize

Cok sevindim eve gelmene. Allah saglik eksik etmesin

Insallah canim. Iyi tatiller. Tatili avantaja cevirip bol yuruyus ve spor yapabilirsin bence. Gittigin her yerde diyete uygun saglikli yiyeceklerde bulabilirsin. Bak bu hafta beni gecmen icin hasta bile oldum daha ne yapayim.

Hehe valla bol yürüyüs yapicaz. Tek duam havanin iyi olmasi.

birini bulup taşırsan daha kolay olur canım

Pek kimsemiz yok cevremde. Esmle alsak oglumu kime birakicam of of
Bakcam artk

Hosgeldiiiiiin ablaaa. Simdi 1 haftani alir senin tam toparlanman. Camasirdi vs. Ah ah
Kilonu takma kafana verirsin yine. Yeterki saglik olsn. Twkrar basniz sagolsun
Ben nerdeyse 10 kg verdim

Afiyetler olsunn

Ay cok duygulandimmnekadar güzelll. Mekani cennet olsun..sana bir kardes birakmis agabin
Ben bugün cok agladim zaten yaa esra erola bakarken üf

Usenme o zaman. Sonradan daha cok is acacagina vaktiyle yaptir kontrolunu. Gecmis olsun canim.

Kizi hasta olanlara cok gecmis olsun
Benim oglanda ilk disini cikariyor dün gördümmm nasil duygulandimm. Henpz patlamamis ama görünüyor.
Tamda izin zamani insallah kötü gecmez.

Bugünkü menüm

Sabah 7
Dukan birasi 1 fincan

Öglen 12

3 yumurtali peynirli omlet
Kuruyemis
5 zeytin
1 elma
1 fincan dukan birasi

Aksam 18.30

2 büyük kase mercimek corbasi
150gr yogurt
1 bardak yag yakici baharatli sicak süt (Zen71 ablanin)

Gece 20.30
1 fincan dukan birasi

600ml dukan birasi
1.5l - 2l su

Spor 4500 adim

Gecmis olsun canim
Benim corekde gozunden kacmiyor hic

Sagol canim. Aglama yazik sana. olum allahin emri ne yazik ki agbimi kaybettim (ki bu cok aci) ama sukurler olsun ki boyle iyi yengem ve yegenlerim var. Kizima soylerim canim bir de oyle denesin. Tadini cikar tatilin cok yoruldun ve fazlasiyla hakettin aylin cim. Hava da guzel olur insallah canim.

Afiyet olsun aylin cim. Oy oy ne tatli oluyor o minicik disleri cikinca. Bazi bebekleri sarsmiyor annesi insallah pasamizin da kolaycacik anlamadan cikar o inci disleri.

Iyi geceler arkadaslar. Hastalarin iyilestigi (ozellikle bebekler ve cocuklar hasta olmasin kiyamam onlara ben) tum sorunlarin duzeldigi fazla kilolarin saglikli bir sekilde hizla verildigi bir gune uyanalim insallah. Hepinizi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…