Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de katiliyorum. 5 55olmakistiyorum isvec pek bizim damak tadina da uygun değil sanki. Salam filan hatırlıyorum öğünlerde. Onun yerine şu arkadaslarin bahsettiği sassy sular gibi metebolizma hizlandiricilara basvur. Kefir/ activa gibi seyler tüket.

aylın artik miktar da azalmaya başlamış sanki eskiye nazaran

Moralim cokkk bozukkk
2.5 aydir ilk kezzz artiyla karsilasiyomm

Bu dukan birasi bide baharatli karisim bana yan etkimi yapti ya olamazz
Sabah 7 de tartildim 900 gr artidayim
Az önce tartildim 40ügr arti.

Belkide az yedigim icin veremiyom? Anlamadimki noldu

Az yedigin icin olabilir canim bunyen tepki gosterebilir. Odem de olabilir.uzme kendini aylin cim cuma ya insallah eksi olur.

Afuyet olsun canim. Su ve spor???

Afiyet olsun canim. Menun gayet guzel. Tarcin cayi ya da tarcinli sutu daha sık icerek tatli krizlerini atlatmayi denemelisin.

evet canım sağlıksız en iyisi senin gibi sebze/salata ağırlıklı beslenmek ve kaçamak yapmamak ve tabi birde spor

Bence sık tüketmedikten sonra her söylediğin olur.. ben ayda toplasan 2 tane anca yiyorumdur, o da çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.. rafine şeker almak istemediğim için bitter çikolata da yemiyorum.. sanırım 1 ya da 2 kere yedim.. çünkü kendimi ona zorlamazsam, birgün sütlüsünden de hoop ağzıma atarım, sonra bir kareyken bir pakete çıkarım fln.. kendime güvenmiyorum.. tatlandırıcının o kendi tadı zaten ağzıma gelince böyle 10 tane yeme hevesim de kaçıyor.. ayısı tatlandırıcılı dondurmalar içinde geçerli..

yavrum az yemek olur, özel bir şey olur.. sen yemediğinden eminsen, biraz daha devam et, mesela 1 hafta.. baktın sana iyi gelmiyor, hemen uzaklaş derim.. ama bir günlük veri gösterge değil.. olmamalı..

zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi zorlandim biraz

kız hiç spor sütyeni olmadan atlama.. normal sütyen bile olmaz.. valla zayıflıcam derken memelerin dizlerine değer görürsün.. ipin de şöyle kuralı var, 15dk atlayacaksın, 2dk ara.. :)

bu seferde met. cok yavaslarsa diye korkuyorum sabah kahve içtim sadece o da midemi yaktı

bu seferde met. cok yavaslarsa diye korkuyorum sabah kahve içtim sadece o da midemi yaktı

tatlım kahve mideni yaktıysa bence sen o diyeti bırak. bir de sabah içtiğin kahve ne idi? ben şimdi her sabah kahve içtiğim için, ben de problem olmadı.. gerçi ben sabah kahvelerimi hep yağlı içiyorum ve genelde filtre kahve içiyorum..

bir de işin aslı şu; benim metabolik balans gibi, günde 3 öğün beslenme, hatta isveç biraz daha abartıp 2 öğün beslendiriyor. ve karbonhidrat alımını kısıyor. farkettiysen her öğün protein mutlaka var.. bunu kendi elindeki imkanlarla da yapabilirsin. isveçle verilen kilo alınıyor anacım.. arkasından sıkı takip etmezsen alıyorsun. ben aldım yani.. 11 günde 5 kilo verdim, nerdeyse aldım çoğunu..

şimdi sana tavsiyem şu; sabahları hafif kahvaltı( ama kahve içebiliyorsan kahve iç benim gibi) ara yok, öğlen salata yanına protein ( bu yemek hazırlamaya üşeneceğin bir durumsa, acil durumda, bir havuç, 1 haşlanmış yumurta da olur, hatta yumurta 2 bile olur), sonra akşam yemeği, o da aynı salata yanına protein.

mantık basit, ama çeşitlendirmek lazım. ben mesela metabolik yaparken bazen hazırlamaya üşenirdim, yaprak marulun içine havuç ve hindi füme sarar yerdim, diyete göre gramlarım da doğruydu. beslenmekse beslenmek işte sana..

bir de bernadan öğrendiğim şey ise, anlık kayıplara takılmamak lazım.. genel olarak hayatına beslenme düzeni getirmek lazım.. sporunu düzene oturttuysan ve 10 kilon varsa yeme düzenini gözden geçirmelisin.. öncelikle mevcut düzenini değiştirmeden çıkarabileceğin sağlıksız şeyler varsa ilk hafta onları çıkar. (tutup da ekmeği çıkarma tabi azalt), kilo değişimi takip et, sonra seni nasıl hissettiriyor onu takip et.. yetmedi mi, ara öğünlerden birini kaldır. vs vs..

sen başla, ben sana da yardımcı olurum..

iş yerindeki arkadaşım 6 hafta olmadan 7 kilo verdi sayemde ve sporu haftada 1 gün fln yapıyor.. ben onun kadar veremiyorum ama olsun.. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…