Ben de katiliyorum. 5 55olmakistiyorum isvec pek bizim damak tadina da uygun değil sanki. Salam filan hatırlıyorum öğünlerde. Onun yerine şu arkadaslarin bahsettiği sassy sular gibi metebolizma hizlandiricilara basvur. Kefir/ activa gibi seyler tüket.İsveç diyetinde tek hatırladığım kahve ..birde 6.gün mü be bir gün çok aç kaldığın.. @DeryaOnDiet yapıyordu ..ona soralım ..ama sağlıksız şeyler yapıp metabolizma hızını düşürme ..alıştırma düşük kaloriyle beslenmeye derim ..sonra ne yesen kilo yapıyor maalesef ..spor yapmaya çalış ..salatanı ihmal etme ..tabi en son karar senin ..çalışıyordun galiba ..nasıl fırsat yaratabilirsin ona bir bak bakalım ..ben bir ara 2 durak önce inip yürüyüş yapardım bakmak lazım ..
aylın artik miktar da azalmaya başlamış sanki eskiye nazaran
Gunaydin canim.Günaydın tıytıllarım
Az yedigin icin olabilir canim bunyen tepki gosterebilir. Odem de olabilir.uzme kendini aylin cim cuma ya insallah eksi olur.Moralim cokkk bozukkk
2.5 aydir ilk kezzz artiyla karsilasiyomm
Bu dukan birasi bide baharatli karisim bana yan etkimi yapti ya olamazz
Sabah 7 de tartildim 900 gr artidayim
Az önce tartildim 40ügr arti.
Belkide az yedigim icin veremiyom? Anlamadimki noldu
Ilahi aylin cok guldurdun beni.zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi zorlandim biraz
Afuyet olsun canim. Su ve spor???Dünkü menüm:
Sabah= tam buğday ekmeği, keçi peyniri, 5 zeytin, domates, salatalik
Ara=bir armut bir bardak çay
Öğle = chiali seftalili pudding
Ara= turk kahvesi 5/6 fistik
Akşam = kabak spagetti + peynir
Gece= bir erik
hala 10 var kaptan hiç veremedim daha55 e kac kaldı fıstık
Hısbuldum
Yettim canim. Benimkileri yengem halletti nasil olsaHa bırde aksama turşu konserve yapmaya yardıma beklıyom cümleten
aynen öyle burası gerçekten çok motive edici bir yerAynı bensin. Bu psikolojiden kurtulmamiz lazim. But how?
Durum bu olunca mehter takimi gibi iki ileri bir geri
Ama iyi ki burasi var di mi
Sagol canim. Amin cumle hastalara...Ah canım benim. Geçmiş olsun gercekten. Allah sifa versin
Afiyet olsun canim. Menun gayet guzel. Tarcin cayi ya da tarcinli sutu daha sık icerek tatli krizlerini atlatmayi denemelisin.bugün normale döndüm çok şükür tatlı isterim azaldı
sabah
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1yumurta
7yeşil zeytin
yarim domates
Ara 2 kurutulmuş çilek ve 2 kaşık leblebi
Öğlen
1.5 kk peynir
5 zeytin
2dilim kepek ekmeği
salatalık
Ara 2 hurma
Akşam
1.5 tavuk baget kendi suyunda yağsız pişti
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Gunaydin arkadasim.Gunaydin kizlar
Gecmis olsun canim. Okullar acilinca birbirlerine bulastiriyor yavrucaklar.Evet yaa dakika bir gol bir. Okul acilir acilmaz şifayı kaptilar. Benimkilerde de var o durum.
Cok geçmiş olsun yelizcim..
bu seferde met. cok yavaslarsa diye korkuyorum sabah kahve içtim sadece o da midemi yaktıhalledersin, ben yapmıştım.. aklını yiyecekten uzaklaştırmaya bak.. çok rahat yaparsın..
evet canım sağlıksız en iyisi senin gibi sebze/salata ağırlıklı beslenmek ve kaçamak yapmamak ve tabi birde sporİsveç diyetinde tek hatırladığım kahve ..birde 6.gün mü be bir gün çok aç kaldığın.. @DeryaOnDiet yapıyordu ..ona soralım ..ama sağlıksız şeyler yapıp metabolizma hızını düşürme ..alıştırma düşük kaloriyle beslenmeye derim ..sonra ne yesen kilo yapıyor maalesef ..spor yapmaya çalış ..salatanı ihmal etme ..tabi en son karar senin ..çalışıyordun galiba ..nasıl fırsat yaratabilirsin ona bir bak bakalım ..ben bir ara 2 durak önce inip yürüyüş yapardım bakmak lazım ..
Şekersiz tadelleyi araştırdım biraz içinde isomalt varmış yapay bir tatlandırıcı şeker oranı düşük, şeker pancarından elde edilen bir tatlandırıcı kalorisi normal şekere göre düşük bu nedenle kandaki insülünü hemen yükseltmiyor ancak karatay gibi ketojenik beslenme yapanların yiyeceğini sanmıyorum başka bir diyetisyen ise canınız çok isterse kakao oranı %70 üstü olan çikolataları yiyin diyor. Karar yine bize kaldı gibi :)
Moralim cokkk bozukkk
2.5 aydir ilk kezzz artiyla karsilasiyomm
Bu dukan birasi bide baharatli karisim bana yan etkimi yapti ya olamazz
Sabah 7 de tartildim 900 gr artidayim
Az önce tartildim 40ügr arti.
Belkide az yedigim icin veremiyom? Anlamadimki noldu
zukkum kizz ipim geldiii. Koridorda atliyim dedim anammm nasil acidi mimelerr sütyen yok daha uff pis acidi zorlandim biraz
bu seferde met. cok yavaslarsa diye korkuyorum sabah kahve içtim sadece o da midemi yaktı
bu seferde met. cok yavaslarsa diye korkuyorum sabah kahve içtim sadece o da midemi yaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?