Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akşam atıştırmaları konusunda çok haklısın çünkü bu hafta hedefim 55.5 ama ben şu an 56.2 yim 2 gün kaldı yani sıkmam lazım
Çok sıkmak değilde akşam ne yesem kilo yapıyor bendebir tarçınlı süt hariç 13. Takım resmî içeceği

maşallah hep diyet menüsü yazıyorsun ya ondan dedim ne ara goruyon o artıları haftasonlari mi

Afiyet olsun canim
afiyet olsun canim. Masallah senin de menun cok iyi.
Canim benim o yorgunluga cok az yemissin. Cumaya tarti senin yuzunu guldurecek o kesin bu gidisle Benim kizim oldum olasi gunduz en fazla 1 saat uyuyor cadi. Alisirsin zamanla

Ay iyi olsun kizcem o kadar naz çek annesi.

Afiyet olsun canim. Menun gayet iyi

Eksi olman super. Menun de gayet iyi
Sporun super canim masallahh

günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Gunsydin canim. Ben o diyetle ki diyette oldugum halde 1.5 kg veridm 5 gunde ve komple yagdan. Insallah senin de sonucun seni cok mutlu eder.

Yeliz bosver is yapmayi canim. Gel bize kahve icelim. Hazir biz de yapanlar var. Biz muhabbet ederiz
Günaydın kızceler.
Gunaydin guzellik.

Şekersiz tadelleyi araştırdım biraz içinde isomalt varmış yapay bir tatlandırıcı şeker oranı düşük, şeker pancarından elde edilen bir tatlandırıcı kalorisi normal şekere göre düşük bu nedenle kandaki insülünü hemen yükseltmiyor ancak karatay gibi ketojenik beslenme yapanların yiyeceğini sanmıyorum başka bir diyetisyen ise canınız çok isterse kakao oranı %70 üstü olan çikolataları yiyin diyor. Karar yine bize kaldı gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…