- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Çok sıkmak değilde akşam ne yesem kilo yapıyor bendeAkşam atıştırmaları konusunda çok haklısın çünkü bu hafta hedefim 55.5 ama ben şu an 56.2 yim 2 gün kaldı yani sıkmam lazım
maşallah hep diyet menüsü yazıyorsun ya ondan dedim ne ara goruyon o artıları haftasonlari miSağol canım ..kızın ateşi düşti biraz ama mızmız ..bugün inşallah daha iyi olur ..ıhlamur adaçayı yapıyorum biraz içiyor işte ..
Kilom 56,9 du en son galiba ..Pazartesi sağlam bir artı gördüm yine ..55 ile 57 arasında koruma planlıyorum yoksa iştahım iyidir maşallah
maşallah hep diyet menüsü yazıyorsun ya ondan dedim ne ara goruyon o artıları haftasonlari mi
Afiyet olsun canimBende yazayım
Sabah
Limonlu su
Maydanozlu peynirli omlet
2 zeytin 1 dilim ekmek çay
Ara :sade kahve 10 üzüm
Öğlen :1 kepçe tarhana çorbası
Fırında balık salata
Ara
1 şeftali
Akşam
Fırında balık yine salata 1 dilim ekmek
Su 2,5 litre
Spor 45 dk yürüyüş biraz saatler kaydı ama idare ettim artık
afiyet olsun canim. Masallah senin de menun cok iyi.Kizlar menumu yazayim.
Sabah:11.00 iki kasik lor(icine roka,uc ceviz,corek otu) 10 kucuk yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim domates,yarim tb ekmegi,yesil cay.
Dort gibi bir avuc leblebi(tuzsuz)
Aksam:19.00 bir tabak yogurtlu pazi yemegi,bir kase mercimek corbasi ve yarim tb ekmegi.
2 litre su 40 dk yuruyus
Canim benim o yorgunluga cok az yemissin. Cumaya tarti senin yuzunu guldurecek o kesin bu gidisleSabah 8.30
1 yemek tabağı salata
Yeşillikli
Ara 1 cevizli pestil topu
Öğlen 13.00
1 tabak yoğurdu koz biber koz patlıcan
2 dil ekmek
Aksam 19.00
Kabak spagetti yanına 2 kaşık yoğurt
2.5 su 1 ı dukan içeceği
45 dakika eliptik
Kızlar kızım yüzünden çok yorgunum günlerdir erken uyanıp gündüz 1 saat uyur oldu ve ben de camış gibi halsizlik hissedip kalmak istemiyorum adet oldum gibi bugün resmen toprak rengi az bir şey var ve bu beni korkutuyor genelde kistler büyünce böyle oluyor bana zararı ne bilmiyorum ama aşırı sinir yapıyor tam regl olamamak bugün salata günü oldu ama beden yoruldu hissediyorum halsizlik yorgunluk hatsafhada ilk fırsatta kan tahlili yaptırıp değerlerine baktıricagimPembe_patikli @DeryaOnDiet @Zeroks kızlarıniz inşallah atlatır boran evvel kış gelmeden hastalıklar geldi allah beterinden korusun Zen71 çok geçmiş olsun Nihal abla bu dünya da hakikatli insanlar biriktirmek çok güzel gerçekten abin yok ama sana kardeş olacak birini bırakmış geride ne mutlu size
Mezun sun olur okadar yeterki dengele Yeliz sen halledersin biliyorum.Aynen ..haftasonu off işte arkadaşlarla yemek kahvaltı .. kalabalıkta tutmak zor benim için
Ay iyi olsun kizcem o kadar naz çek annesi.Sağol canım ..kızın ateşi düşti biraz ama mızmız ..bugün inşallah daha iyi olur ..ıhlamur adaçayı yapıyorum biraz içiyor işte ..
Kilom 56,9 du en son galiba ..Pazartesi sağlam bir artı gördüm yine ..55 ile 57 arasında koruma planlıyorum yoksa iştahım iyidir maşallah
Gelmez gelmez de terki diyar etmezsen :)))Utanarak sıkılarak küçük bir günaydın diyorum kapı eşiğinden
Kafama terlik gelmezse içeri giriyorum
Afiyet olsun canim. Menun gayet iyiGunaydin kizlar yoldayim ise gidiyorum mamalarimi aldim yanima aktif olamiyorum oda olacak zamnla
Sabah 10.30
1 tereyavli yumurta
1dilim.cavdar ekmegi
Yarim kk peynir
5 zeytin
Domates salatalik
Ara 14.30
300 ml ayran
3 tane altinbasak
1 mandalina
Aksam 18.30
Yarim.kase yayla corba
5 yk et sote
Salata
2.5 litre su
30.dk.yuruyus
Eksi olman super. Menun de gayet iyiherkese günaydın artık havalar iyice soğudu. dün spor yapamadım çünkü kaslarım çok ağrıyordu bende sabah işe yürüdm 30 dk. dünkü menü
sabah
klasik kahvaltı omlet vardı
ara 6 adet çiğ badem
öğlen yarım kase ezogelin
2 adet köfte
yağsız salata
ara 15 adet üzüm
akşam
1 kase mercimek çorba
ton balıklı salata
1 dilim tt ekmek
ara 1 adet grissini 1 adet hurma 1 adet yulaflı bisküvi
su 2 litre
sabah da düne göre -100 gr
Sporun super canim masallahhgünaydın kızlarrrr mutlu sabahlar.. dün spor yapabilmiş bir kız çocuu huzuru var içimde :)
gelelim dün ki yediklerime;
sabah; 1 elma, 1 fincan kahve
öğlen;1 kase salata, 200gr yoğurt, 1 dilim ekmek
spor öncesi ara; yarım şekersiz tadelle, 1 fincan kahve
akşam;5 adet köfte, salata, 2 dilim glutensiz ekmek
ara; maç izlerken minicik çerez atıştırdım..
su;2,5lt
spor; sabahtan 25dk tempolu yürüyüş, akşam da 50dk body fit diye bir grup dersine katıldım, baya ter attık.., 10dk da eliptik yaptım..
bu sabah spora gidemedim, eşimin erken kalkması gerekiyordu ona yardımcı oldum.. bir de bana laf söyler diye korktum.. zaten hastasın sabah akşam spora mı gidiyorsun diye mik mik yapar diye düşünüyorum..
Gunsydin canim. Ben o diyetle ki diyette oldugum halde 1.5 kg veridm 5 gunde ve komple yagdan. Insallah senin de sonucun seni cok mutlu eder.günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Kolay gelsin canim.günaydın kızlar bugün itibariyle isveç diyetine başladım biraz motiveye ihtiyacım var 6 yada 13 gün yapacağım inşAllah
Gunaydin arkadasim.Günaydın kızlar
Yeliz bosver is yapmayi canim. Gel bize kahve icelim. Hazir biz de yapanlar var. Biz muhabbet ederizBen biraz işlere girişeyimvalla iş hayatını da yaşadım ..ev hanımı da oldum ..galiba ev hanımlığı daha zor .. gözün herşeyi görüyor ..herkes senden güzel yemekler çocuklar güzel pastalar börekler istiyor
2. yi boşverdim de ev temiz düzenli olsun bari
Gunaydin guzellik.Günaydın kızceler.
Nerelerdesin berna cim sen. Kocaman gunaydinlar canim.Gelmez gelmez de terki diyar etmezsen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?