Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bırazdan çocukları götürecem
Nefesı yuvaya alıstırıyoz günlük yarım saat bır saat kalıyor bende dışarda beklıyom
Sonra işe gıdecez
Sonrası elıfı alıp eve gelır tekrar evle bogusuruz artık
Ara ara burdayım ve bugun Perşembe anladınızmı tıytıllar

günaydın kızlarrr iyi sabahlar diliyorum hepinize... bugün kaslarım ağrıyor.. dün gece uyuyamadım ağrıdan..
dün akşam annemlere yemeğe gittik, kışlıklar için yardım ettim.. domates biber doğra, pişir kavanozla.. sonra tarhana yoğurma kısmında baya ter attım :) kol kaslarımı çalıştırdım.. annem yeter yoruldun dedikçe, spora para veriyorum, bırak bedava kol çalışıyorum deyip devam ettim.. sonra da gece böyle uyuyamadım işte..
bugün sabah erken kalktım, sporuma gittim, 25 dk tempolu yürüyüşümü yaptım.. baya az bir süre oluyor ama işe yetişmem lazım.. hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum.. bugün akşam da salona gideceğim..
salı-perşembe-cumartesi-pazar akşamları salona gideceğim.. plan bu şekilde.. sabahları da böyle çerez niyetine gideceğim işte.. şimdi yeniyim ya, hevesim pek fazla..

neyse dün menü olarak kötü birgün geçirdim.. ekmek işi beni çok bozuyor ya, ekmek olmasa yazdıklarımın içinde ne güzeldi menü halbuki..

sabah;1 dilim glutensiz ekmek(ev yapımı), 1 dilim peynir, 2 zeytin
öğlen; 1 tabak 1çk yağlı tavuklu salata, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt,2 lokma kadar kavun
ara;2 dilim ekmek arasına lor peyniri, salça ( lor peyniri de acılı sosluydu, yedikçe yiyesim geldi ekmekle bir tatlı oldu sormayın), 1 elma
akşam; 2yk kaşığı kadar tavuk sote, 1 adet küçük biber dolması,1 dilim ekmek
ara; 1 bardak domates sulu smoothie ( dün yaptığım domates soslarının çekirdek kısımlarını ayırmıştım, likopen kaynağını dökmemek için içeyim dedim)

su;2,5 lt (1 lt dukan birası)
spor; yok

Günaydın kızlarrr
Oğlanı okula bırakıp geldim ..bir geçmişe bakayım hızlıca ..bugün plan yoğun benimde ..arkadaşlarla ufak bir kahve molası ..öğleden sonra kızı doktora kontrole götürme ..bayağı toparladı şükür ..herhalde akşam ancak bakabilirim ..herkes dikkat etsin bugün perşembe yarın inşallah herkes güzel sonuçlar alırda bu hafta kimse için boşa geçmemiş olur

Spor insana iyi geliyor gerçekten ..bende düzen biraz daha oturunca bir salona yazılmak istiyorum aslında ..bir yoga grubu varmış bize yakın ..reklamı gelmişti eve..o da aklımda ..
amandey patates tehlikeli beni de şişiriyor çok ta severim her türlüsünü halbuki hain patates
nefertityy likopeni kaçırmadığın iyi olmuş ohh miss gibi işte afiyet olsun hücre yenilesin inşallah ..

Selam kizlar dun hece hastanedeydik elifcik idrar yolu enfeksiyonu olmis salak doktor bi ton korkuttu dedim tetkigi tekrarlayin bu ne bole dedim megersem kan alinirken sıkıntı olmus bi ton seyle ugrastim ozel hastanelerden nefret ediyorum keske kendi hastaneme getirseydim diye pisman oldjm ole kosusturduk iste

Menum
Sabah 08.30
2 ince dilim.kepege peynirli tost
5 zeytin

Ara 10.30
1 turk kahvesi

Ogle 12.00
Yarim.kase sebze corba
100 gr tavuk doner
1 ayran

Ara 15.00
1 elma

Aksam 18.30
3 kucuk firinda baget
Firinda sogan
Salata

2.5 litre su
30 dk yuruyus

berilceee kolay gelsin tempo çok yoğun gerçekten ..inşallah yuvaya alışma kolay geçer ..ilk başlar zor olur ama zamanla alışıyorlar .Allah kolaylık versin ..
Belki taşınma olur diye hiç kışlık yapmadım bu sene önceden domates falan koyardım iyi olurdu ..bu sene de böyle geçsin bakalım artık sizlere gelirim yemeğe sosları turşuları

Afiyet olsun canim. Aslinda ufak dokunuslarla zararsiz hale gelebilcekmis menun
Kahvalti da domates salatalik yesillik bunlardan biri yada hepsi bir arada
Ara da elma olmayaymista keske yine domates salatalik yesillik uclusu eslik edeymis
Aksam da illa ki salata yanina da yogurtta olaymis
Amaaa son arada ki smoothie var ya super olmus sevil cim.

En yakın benım bana gel sen
Yok ya çok sınır bır durum dün 20 dak kaldı
Bugun yarım saat kalacak
Ama kıca gün gudıyor 3 haftada alısacakmıs mışta mış
Tursu ve fasulye bıttı
Bugun patlıcan maçı ve menemen savaşı var bızde

Nasılsın bugun canım
Bızde ne kadar çok elıf annesı var demi

Kolay gelsin beril cim. Bak yardima ihtiyacim varsa soyle fiziksel olamasa da duygusal anlamda yanindayiz tatlim.

Nasılsın bugun canım
Bızde ne kadar çok elıf annesı var demi
Iyiyim canim. Boyle yattigim yerde surekli sizlere laf atip duruyorum iste. Benim de sporum bu sekil de. Eveet elif lerimiz var bizim cok sukur.
Sen nasilsin canim???

Geçmi
geçmiş olsun canım ayy küçük çocuk tahlil işi çok zor ..Allah şifa versin ..

Cok gecmis olsun canim. Yavrumuza acil sifalar diliyorum.

Patlıcan yağda kızaran oturtmamı
Hanı yeyınce totıse hoppp yağ gıbı oturandan
Yarına muhtemelen tavuk döner artı yapar senı
Icındekı tuz ve baharat ödem tutturur be kuzu
yemekhanede yedim canım evet yağlıydı biraz patlıcan bu hafta sabit çıkmak hedefim

Kolay gesin yeliz cim. Oh ne mutlu kizimiz da iyi olmaya baslamis insallah daha da iyi olucak annesi

çok güzel bir menü aslında aç da kalmazsın sen ayran detoksu yaptın mi deryacim ben onu yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…