- 11 Temmuz 2017
- 1.001
- 3.640
- 53
3 saat gecti bile uzerinden ama daha yatmam zaten sorun olmaz heralde ya :)Ins kendini iyi hissedecegin kiloya kisa surede ulasirsin canim. Dur daha cumaya 1 gun var hala bir umut bwn de 69 u bekliyorum
Menun tam karataylik cok iyi canim.
Sen bilin rakip. Ama ben en gec yatmadan 3 saat once birsey yeyip iciyorum. Yani 23den once uyumuyorsun zaten sorun olmaz
Sen nasil bir öğrencilik yaşadın yaTmm pogacalar kh ama gun boyu zaten cok az yemissin ya canim bence sorun olmaz. Sadece pogacalarin yanina domates ve yogurt da yeseydin daha iyi olurmus. Ayy kapida kalmak kotudur ogrenciyken 2. Kata tirmanip balkon kapisi cami kirmisligim var iceri girmek icin allahim hirsiz gibi
Sporun cok iyi Hilalcim. Su 30 dk eliptigi hergun gorelim luttfen canim. Yaparsin sen kiz 30 dk neki gundeSabah
Domates salata
Peynir
2 dil ekmek
Reçel sınırlı tabi 1 tatlı kaşığı kadar
Öğlen zaman
Taze fasulye yoğurt
1 dil ekmek incecik ama 2 cm kalinligi yoktur bile
Aksam
Bir dolu tabak semiz otu roka 1 adet kornison 1 açıcı kadar mısır yoğurtla oluşan bir salata
1.5 lt su bugün dukan yok yarın yapacağım bugün altın süt yaptım ama 1 er çay kaşığı koydum baharatları
30 dakika elitik
20 dakika tempolu yürüyüş
Sagol kaptanim Berilim. Hosgeldin tekrarGözüm hala eskı menülere takılı kalmış
Epeydır cemkırecegım menüler yazmıyon
Spor süper sen mega süper
Ne agrisi canim. Ins bir saglik problemi yoktur.Bazen durgun bazen dalgalı
Ama en çok ağrılı sanırım
Gece dans etmeye gitmistim. dondum eve o sene yalniz ev tutmustum. ee nerden bulayim o saatte cilingiri baktim anahtar yok soyle bir goz attim balkona o kadar da yuksek gelmedi gozume. Once dis kapinin ustune tirmandim ordan birinci kata sonra ikinci kata. Topuklu botla kirdim cami girdim. Sabaga yaptirdim tabi cami. Anahtar icerde oldugundan cilingire gerek kalmadi. Haa simdi boylebirseyi para versen yapmam o ayri.3 saat gecti bile uzerinden ama daha yatmam zaten sorun olmaz heralde ya :)
Sen nasil bir öğrencilik yaşadın ya
Kolay gelsin canim masallah yogun bir gun gecirmissin.Bugun çok yoğun yaşadım
Öğlene kadar dışardaydım
Sonra 10 kılo fasulye temızle yıka kavur dolaba at
Epey bır turşu ısım oldu halada var
Sonra mobılyacıya gıttım nefese dolap lazımdı
Bırazdan tosbıkler uyuyacak ben kışlık boğuşmasına devam
Bu arada özelden yazan arkadaşlara ve sıze topluca bır açıklama yazacam neler olduğu hakkında
Bırde kocaman tesekkürlerım var
Ama bır yerlesıyım de
Ilahi beril cim. Topla kendini o kilolar gidecek haberin olsun.Kızlar menü yazsam bır sız eksıksınız düşünün yani
Şu sıralar öküz modunda yıyom
Sagol canim. Iyi ki sizler de varsiniz ve KK sayesin de tanistim sizlerle... seviyorum hepinizi.Pazartesiden sonra 3 gun gecti ins artilar eksiye donmustur.
Tabii ya. Gecen hafta fena yenildim. Getci grama degil yuzdeye bakip yarisiyoruz ama her halikarda fena yendin kabul.
Ins Nihalim yine pozitofsin hep pozitifsin iyiki varsin canim.
Sen her halukarda guzelsin ama en cokta mutluyken. Insallah bu gunleri unutturacak cok guzel gunler gelicek ve biz seni cok mutlu gorucez canimBazen durgun bazen dalgalı
Ama en çok ağrılı sanırım
Afiyet olsun canim.Kizlar menumu yazayim
Uyandigimda dokuz bucuk gibi bir elma.
Sabah:11.15 iki kasik lor peyniri(roka,4 ceviz ve corekotu),15 minik yesil zeytin,bir tk tereyaginda yumurta,yarim tb ekmegi,iki kasik yogurt,yarim domates,iki biber ve cay.
Aksam:19.00 bir tabak kabak yemegi,yarim kase yogurt,yarim tb ekmegi.
Kizlar ara ogun yapamadim,acele cikinca bir sey goturemedim okula ama acikmadim da sabah iyi yemistim.
2 litre su 40 dk yuruyus birazdan bir mandalina yerim.
Olmaz canim. Afiyet olsun.Bu saatte tarcinli sut iciyorum ablalar bi sey olmaz dimi ya midem kazindi bi sey yemeyeyim dedim
Ben demedimİçmek leptini bozmuyormuş çiğnemek bozuyormuş ..biri demişti kimdi unuttum ama
Insallah canim.Ne güzel her konunun uzmanı var demekki ..bu iyi haber gerçekten ..inşallah tahlil sonuçlarıda iyi çıkar
yeme yeme verene kadar iflahimiz kesiliyor.Kızlar menü yazsam bır sız eksıksınız düşünün yani
Şu sıralar öküz modunda yıyom
Kolay gelsin ağız tadıyla yiyin.Bugun çok yoğun yaşadım
Öğlene kadar dışardaydım
Bu arada özelden yazan arkadaşlara ve sıze topluca bır açıklama yazacam neler olduğu hakkında
Ama bır yerlesıyım de
Ah o pogacalar, ayip etmisler o kadar acken elinin altinda ne isleri varmis. Hem de tartiya iki gun kala. Onlarin yerine karsina bolca salata ciksaymis keske.Bugünkü menüm şöyle;
Kahvalti: biri izden duyup denedigim tavada susamli yumurtadomates peynir zeytin
Öğlen: ketentohumlu&corekotlu 3 kasik yogurt.
Okuldan dönünce kapida kaldik kizlar, eve giremedik. Cilingir ara bul derken vakit gec oldu. Ben de cok aciktim tabi göya kızımın beslenmesine yaptigim mayali pogacalardan yedim iki tane. Cayla. (kucuktuler ama pisman oldum iste yedim diye) az once de bir erik yedim ve gun bitti. Spor yapamadim. 3lt suyu tamamladim
Kolay gelsin canim. Saglikla sevdiklerinle yemek nasip olsun insallah.Bugun çok yoğun yaşadım
Öğlene kadar dışardaydım
Ama bır yerlesıyım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?