Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 saat gecti bile uzerinden ama daha yatmam zaten sorun olmaz heralde ya :)
Sen nasil bir öğrencilik yaşadın ya

Sporun cok iyi Hilalcim. Su 30 dk eliptigi hergun gorelim luttfen canim. Yaparsin sen kiz 30 dk neki gunde

3 saat gecti bile uzerinden ama daha yatmam zaten sorun olmaz heralde ya :)

Sen nasil bir öğrencilik yaşadın ya
Gece dans etmeye gitmistim. dondum eve o sene yalniz ev tutmustum. ee nerden bulayim o saatte cilingiri baktim anahtar yok soyle bir goz attim balkona o kadar da yuksek gelmedi gozume. Once dis kapinin ustune tirmandim ordan birinci kata sonra ikinci kata. Topuklu botla kirdim cami girdim. Sabaga yaptirdim tabi cami. Anahtar icerde oldugundan cilingire gerek kalmadi. Haa simdi boylebirseyi para versen yapmam o ayri.

Kolay gelsin canim masallah yogun bir gun gecirmissin.

Burda bir zayiflama merkezi var. Hamile kalmadan once oraya gitmistim. Az once ilk haftaki menume baktim yazilanlar soyle:

Sabah: 2 yumurtadan ve 1tk yereyagindan omlet. Domates
Oglen: izgara somon . ispanak haslama uzerine keten tohumu yagi.
Aksam: izgara somon. Salata yine keten tohumu yagli
Ara: 100 gr yogurt

Bu menuyu 1 hafta yapmistim ve cok guzel kilo vermistim. Tekrar yapasim var da ne zaman bilmem. Belki yapmak isteyen olur diye paylastim. 1 haftada 2 kg vermistim bununla.

Pazartesiden sonra 3 gun gecti ins artilar eksiye donmustur.

Tabii ya. Gecen hafta fena yenildim. Getci grama degil yuzdeye bakip yarisiyoruz ama her halikarda fena yendin kabul.

Ins Nihalim yine pozitofsin hep pozitifsin iyiki varsin canim.
Sagol canim. Iyi ki sizler de varsiniz ve KK sayesin de tanistim sizlerle... seviyorum hepinizi.

Afiyet olsun canim.

Kızlar menü yazsam bır sız eksıksınız düşünün yani
Şu sıralar öküz modunda yıyom
yeme yeme verene kadar iflahimiz kesiliyor.

Kolay gelsin ağız tadıyla yiyin.

Ah o pogacalar, ayip etmisler o kadar acken elinin altinda ne isleri varmis. Hem de tartiya iki gun kala. Onlarin yerine karsina bolca salata ciksaymis keske.
Kismet artik ne dicen afiyet olsun canim.

Kolay gelsin canim. Saglikla sevdiklerinle yemek nasip olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…