Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ne egoıstım utandım şimdi
Bugun hıc sormadım lütfen kusura bakma geçmişi okumayınca bılemedım hasta olduğunu canım
Canimsin sen benim oyle sey mi olur. Ben seni cok iyi anliyorum. Utancak yada kusura bakilcak bir sey yok canim.

Ogrencilik hayatinda bile sporuma da diyetime de tam gaz diyorsun yani. Afiyet olsun canim

Canim diyetisyen mi azaltti ekmekleri. Menun gercekten degismis afiyet olsun
Simdi gordum bu mesajini deryacim. diyet aciklamasi yaptigim yorumu okumussun canim gec farkettim biraz.

Elif im onceki sayfalara bakarken gormedim burda oldugunu. Ikimz de buralaydik ama denk gelemedik. Ama bu sefer gercekten uykum geldi. Iyi geceler canim.

herkese günaydın. akşam yediğim naneler sabah tartıda beni tırmaladı oysaki patates de olsa bir salataydı ama olmadı
sabah
meyveli yoğurtlu yulaf lapası
ara çiğ fındık 6 adet
öğlen
3 yk et sote+3yk barbunya
ara
8 adet kuru üzüm
akşam
4yk patates salatası peynir bir dal 4 adet zeytin
su 2 litre
spor 30 dk yürüyüş

Temizlik bitti arkadaslar. Harika bir duygu ev mis gibi oldu. Temizlik zamani tekrar geldiginde hasta numarasi mi yapsam acaba ben cok sevdim bu isi
hımmmm.. insan kolaya rahata alışabiliyor hemen.. :) keşke benim olsa..

sporunu seveyim senin.. maşallah.. çorbayla mı besleniyorsun sen?

ben de 2 gündür içiyorum bu biradan.. adı bira olunca, maşallah sektirmiyorum :) ofistede diğer arkadaşlara da öğrettim, 3 kişi daha yapıp içiyor.. ama benim bağırsaklarımda bir hareketlilik olmadı.. bugün form çay da içicem.. kendimi şiş hissediyorum ama belki spordandır.. yaklaşık 1 aydır spor yapmıyorum doğru düzgün, bu hafta başlayınca kaslar yine şişmiştir..

cabuk geldi cuma. Bu hafta bizim takimdan korkuyorum. Haftaya cok artiyla baslandi. yarin herkes ac mi gezse acaba

çok doğru söylüyorsun.. aç gezmek lazım ama ben korkudan tartılamıyorum.. kendimi hiç hafif hissetmiyorum belki de ilaçlardandır ya da spordandır.. off of..

Bu arada diyetisyenim iddia ediyor kortizon kullansan bile beni dinlersen(ki dinlerim) kilo almadan bu donemi atlatabiliriz diyor. Bu da benim icin cok guzel bir haber.

çok güzel haberler bunlar.. inşallah canım ya.. izmirde kime gidiyorsun diyetisyene? konuşmuş muyduk acaba seninle bu konuyu?

Bu grupta iyi ki varsın sennn
Çok faydalaniyorum yazdıklarından, teşekkürler

çok tatlısın.. hepiniz iyi ki varsınız..

iyi geceler kızlar, umarim hepimiz uykuda kilo veririz

normalde zaten uykuda kilo verilir diye biliyorum ben.. 11den önce uyumak lazım.. ve boş mideyle uyumak lazım.. böylece büyüme hormonlarımız çalışır, vücuttaki hasarları tamir eder ve eğer gün içinde spor yaptıysak, kaslar çalışmaya devam ettiğinden yağ yakımı da devam eder.. iyi uykunun kilo verme sürecinde etkisi büyükmüş.. benim metabolikçi bana ilk 2 hafta 8 saat uyku şartı getirmişti..

Kafamda deli sorular, gönlümde kirginliklar, yüreğimde yorgunluklar hayırlı geceler.

canım... bak bugün güneş doğdu hayat devam ediyor.. her türlü olumsuz enerji bizim bu hayatta bir rengimiz, onlar olmasa mutlu anlarımızın kıymetini nasıl bilecektik.. gönlüne huzur değsin bugün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…