- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Gunaydin guzeller
Gecen hafta: 71 kg
Bu hafta : 69.3
Fark: 1.7
Yuzde: 2.39 %
Eriyoruuuuum eriyoruuuum
işte kendime ait bir imza atıyorum hep ama vazgeçeceğim ondan dadukan birasının hastasıyım.. kendimi iyi hissediyorum valla.. bağırsaklarım da daha düzenli sanki ama biradan dolayı mı yoksa probiyotiklerden mi bilemiyorum..
menü olmuş olmuş :) illa puding tadıcan :)
yaa var ya ben de dün pilates yaptım, bildiğin popo yanaklarım acıyor yaaa.. nasıl çalışmışsak..
Donersin canim. Nefes aldigimiz muddetce umut vardir yeterki iste.Uyku firar bazen ne çok hata yapıyorum diye düşünüyorum keşke bu hatalardan dönmek kolay olsa
Oyle canim olsun. Ne mutlu sana yaninda kizicigin var. Seviyorsun seviliyorsun. Ins sonuclarin da bir temiz gelsin son ra gelsiin fistik NihalSagol derya cim. Yalniz evden cikmak istiyorum diye ne kadar icten istemissem elif kacta cikariz anne ona gore kalkicam dedi. Niye ki demeden dank etti e bugun cuma (yani cuma oldugunu biliyordum ama cuma bana tarti gununu ifade ettigi icin) ve benim kontrole gitmem lazim ac gidip tahlil vericem. Biraz sorunlu istemisim galiba evden cikayim derken hastaneyi kastetmemistim ama olsun bu da bir seydir.
Olsun canim tek eksi olsun. Galiba dukan birasi ise yaradi canim bende. Bir de acikinca sutle beraber su kis caylarindan iciyorum dene istersen.Günaydınnn kızlaaar kilom
Geçen cuma 73.3
Bu cuma 73 sadece -300 gram artık yavaşladı kilo vermem bu hafta daha dikkatli olmalıyım
Masallah canim hem yatarim hem fistik olma yolunda ilerlerim diyorsun yani. Tebrikler.Simdii gelelim kilo bildirimine.
Guncel kilom 96.8
Gecen hafta 97.5
Fark 700 gr.
% 0.71
Hepinize bol eksiler canlar.
Ins hayirli sonuclarini al canim.Neyse ben kactim arkadaslar.Doktorum acilden giris yapip ver tahlillerini cabuk ciksin demisti. Hayirlisiyla Verelim bakalim.
Spor olmamasina ragmen cok iyi canim. Tebrikler.kızlar hemen kilo bildirimi yapıp çıkayım okula geç kalıyorum mesajları sonra okuyacağım
geçen cuma 72.6
bugün 72.0
eksi 600 gram
spor yapamayınca yorgunluktan 500 ile 600 arası oynuyor demekki spor yaptigimda bir bir gidiyordu eliptik bisikletim gelse de spora başlasam ve tam gaz ilerlesem
çok tatlısın beril abla ama işteyim şuandaKız bır sılkelen
Wc ye gıt belkım 100 eksı çıkar he
süper bi sonuç deryacım tebriklerGunaydin guzeller
Eriyoruuuuum eriyoruuuum
Hafta basindaki artiya göre iyi gercekten :)süper
daha gelmedi derya senin rakip
Vaaaay rakip bu hafta da sen fark attin tebriklerGunaydin guzeller
Eriyoruuuuum eriyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?