ben de haktan'ı çok öperim annesi.amiin. cümlemizin evladıda adıyla yaşasın dilerim rabiacım çok öpüyorum enesi.
kesinlikle hayatım. önceden diyordumki yaa zaten yaşım geçiyor,1 tane daha evladım olsun,evde olayım, onların okuluydu şuydu buydu derken zaman geçecek diyordum ama şimdi hayır diyorum, yani yine bu dediklerime evet ama yolumu değiştirmek istiyorum. kpss ye hazırlanmak için önümde epey zamanım var. bir-iki kere deneyeyim baktım olmuyor ozaman ilk seçeneği direk uygularım ama çalışan bir anne olmak istiyorum. ama işimin yeterli olmasını istiyorum yani,hafta sonlarım tatil olsun,senelik izinlerimi tam anlamıyla kullanayım, iş çıkış saatlerim erken olsun.özel sektörde bunu yapamam. bilmiyorum bir şansımı denemek istiyorum.inşallahda kpss yi kazanırım.sende ygs yi kazanırsın inşallah hayatım sahi sınavlar ne zamandı,
hiç hiç yaşın geçiyor diye bir şey yok. sadece pes etme, başkaları gelip diyebilir "ne yapıcaksın" falan diye. kulaklarını tıka derim. özel sektörün çok zor olduğunun farkındayım. belirsizlikler yoruyor en başta insanı. inşallah gönlüne göre olur her şey canım.

ygs 27 martta:)) benim sürem az. ama bakalım bir niyet ettik. akşamları coğrafya çalışıyorum

bir paket alıp bakcan he mi
kalori bölümünü akşam öğrenicem rabiacım.
bir paket alıp bakayım içine kaç tane var.![]()
şaka şaka sadece el yordamıyla anlamaya çalışıcam içindeki sayıyı,yani öyle umuyorum. :26:
ama çok değildir yaa. yani yenildiğinde çok şekerli gelmiyor yaa. he he

çok değildir dememin sebebi biraz daha tahıllı bir bisküvi, değil mi? benim bildiğim öyle. fazla şekerli de değil gibi. benden ziyade eşim sever öyle bisküvileri, o yüzden ben pek bilmem.
sana da iyi geceler canım. alışveriş de iyi hareket olur.neyse canlar ben kaçtım,atrık. iş çıkışı markete gideceğiz ev tam takır kuru bakır.
hepinizi öpüyorum,hayırlı akşamlar.![]()
hoşgeldin canımkizlar hepinize iyi günler, dün aksam geri döndüm, hersey yolunda, hatta cok sevincliyim.. türkiye ziyaretim olacak, kesinlesti :) gelinligimi ordan alacagim Allah kismet ederse ..
sabah acele ise gitmem gerekiyordu, eve gelisimde ise otobüsü almadim tam tamina 8 km yürüdüm 1,5 saate.. eve geldigimde bacaklarim sertlesmisti, hem soguktan olmasi gerek hemde bütün kaslari calistirdigim icin, cünkü hizli tempoda 1,5 saat yürüdüm 10 cm topukla
cok kilo almissimdir diye saniyordum ama sabah tartildim ve 54,8 kg ciktimen son tartildigim gibi.. sok oldum vallahi, ama yarin bakalim sonuc ne olucak cünkü yürüyüsten önce 1 dilim kek yedim ve sonrasinda da biraz yedim.. ama bu hafta bol bol yesem bile cok kosturdum gercekten, ve ortalama günde 1 saat yürümüsümdür, o yüzden kilo almamissim..
ben geri döndüm ama bu hafta bitti, o yüzden yarindan sonra yine baslamak istiyorum, eger kaptanim izin verirse.. eger yer yoksa beklerim :)

yarın belki de olursun listede. asuman karar veriyor bu durumlarda. sabahtan istersen yine kilonu yaz.
masalcığım hoşgeldin canım. deli gibi spor yapmışsın:))Kızlar merhaba .
NAsılsınız?
Çok yorgunum öncelikle :)
Kaptancığım gelmiş hoşgelmiş.
Neyneysecim oğlun için dualarım sizinle ..Umarım bir an önce atlatır da rahatlarsınız ..
Nihancım sen iyisin değil mi?
ms22 , spor böyle alışınca insan arıyor.
Dosbamm .. Bebişine selam söyle
Emine yoktu galiba bugün?
Eminim atladıklarım var ama yorgunluğuma verin.
Ben neler yaptım?
Sabah: minicik bir dilim helva= 50 kalori
Öğle: Çok küçük bir poğaça=75 kalori
Akşam: domates çorbası= 110 kalori
Brokoli kalorisi=100 kalori
Toplam= 335 kalori
2,5 saat spordaydım.
1 saat falan yüzdüm.
40 dakika yürüyüş.
Geri kalanında aletlerdeydim.
Ve tartıldım ..
Nasıl olmuş anlamadım ama 66.5 olmuşum
Ben yanlış yerde zannettim sanırım kendimi kilo alıp duruyorum
Moralim çok bozuldu.
Ama gidene kadar sporla büyük kısmını halledeceğim.
sporu çok güzel yapıyorsun ama beslenme de problem var canım. dost acı söyler. metabolizma hızınla oynuyorsun, sonra da hiç istemediğin halde kilo alıyorsun. 335 kalori ile bu kadar spor yaparsan vücudun alarm duruma geçer ve kendini savunmak için kiloları depolar. bak ailenin de yanındasın biraz daha dengeli beslen canım. minicik bi helva kahvaltı olmaz. en azından peynirin zeytinin olacak. yumurtayı da unutmayacaksın. bak yaşın genç, ilerde evleneceksin vücudunu şimdiden bu kadar hırpalama derim.