Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

amiin. cümlemizin evladıda adıyla yaşasın dilerim rabiacım çok öpüyorum enesi.

kesinlikle hayatım. önceden diyordumki yaa zaten yaşım geçiyor,1 tane daha evladım olsun,evde olayım, onların okuluydu şuydu buydu derken zaman geçecek diyordum ama şimdi hayır diyorum, yani yine bu dediklerime evet ama yolumu değiştirmek istiyorum. kpss ye hazırlanmak için önümde epey zamanım var. bir-iki kere deneyeyim baktım olmuyor ozaman ilk seçeneği direk uygularım ama çalışan bir anne olmak istiyorum. ama işimin yeterli olmasını istiyorum yani,hafta sonlarım tatil olsun,senelik izinlerimi tam anlamıyla kullanayım, iş çıkış saatlerim erken olsun.özel sektörde bunu yapamam. bilmiyorum bir şansımı denemek istiyorum.inşallahda kpss yi kazanırım.sende ygs yi kazanırsın inşallah hayatım sahi sınavlar ne zamandı,
ben de haktan'ı çok öperim annesi.
hiç hiç yaşın geçiyor diye bir şey yok. sadece pes etme, başkaları gelip diyebilir "ne yapıcaksın" falan diye. kulaklarını tıka derim. özel sektörün çok zor olduğunun farkındayım. belirsizlikler yoruyor en başta insanı. inşallah gönlüne göre olur her şey canım.:70:
ygs 27 martta:)) benim sürem az. ama bakalım bir niyet ettik. akşamları coğrafya çalışıyorum:68::68:

:69:

kalori bölümünü akşam öğrenicem rabiacım.
bir paket alıp bakayım içine kaç tane var. :9:
şaka şaka sadece el yordamıyla anlamaya çalışıcam içindeki sayıyı,yani öyle umuyorum. :26:
ama çok değildir yaa. yani yenildiğinde çok şekerli gelmiyor yaa. he he
bir paket alıp bakcan he mi:60::60:
çok değildir dememin sebebi biraz daha tahıllı bir bisküvi, değil mi? benim bildiğim öyle. fazla şekerli de değil gibi. benden ziyade eşim sever öyle bisküvileri, o yüzden ben pek bilmem.

neyse canlar ben kaçtım,atrık. iş çıkışı markete gideceğiz ev tam takır kuru bakır.
hepinizi öpüyorum,hayırlı akşamlar.:54:
sana da iyi geceler canım. alışveriş de iyi hareket olur.

kizlar hepinize iyi günler, dün aksam geri döndüm, hersey yolunda, hatta cok sevincliyim.. türkiye ziyaretim olacak, kesinlesti :) gelinligimi ordan alacagim Allah kismet ederse ..
sabah acele ise gitmem gerekiyordu, eve gelisimde ise otobüsü almadim tam tamina 8 km yürüdüm 1,5 saate.. eve geldigimde bacaklarim sertlesmisti, hem soguktan olmasi gerek hemde bütün kaslari calistirdigim icin, cünkü hizli tempoda 1,5 saat yürüdüm 10 cm topukla

cok kilo almissimdir diye saniyordum ama sabah tartildim ve 54,8 kg ciktim:53::53: en son tartildigim gibi.. sok oldum vallahi, ama yarin bakalim sonuc ne olucak cünkü yürüyüsten önce 1 dilim kek yedim ve sonrasinda da biraz yedim.. ama bu hafta bol bol yesem bile cok kosturdum gercekten, ve ortalama günde 1 saat yürümüsümdür, o yüzden kilo almamissim..

ben geri döndüm ama bu hafta bitti, o yüzden yarindan sonra yine baslamak istiyorum, eger kaptanim izin verirse.. eger yer yoksa beklerim :)
hoşgeldin canım:70:işlerini halletmene ve böyle mutlusun izlenimi veren bir mesaj yazmana sevindim. kilo da almamışsın gibi duruyor. türkiye işin de olmuş sanırım:) ay maşallah ya çok güzel. nazar değmesin mutluluğuna canım.:nazar:
yarın belki de olursun listede. asuman karar veriyor bu durumlarda. sabahtan istersen yine kilonu yaz.

Kızlar merhaba .
NAsılsınız?
Çok yorgunum öncelikle :)
Kaptancığım gelmiş hoşgelmiş.
Neyneysecim oğlun için dualarım sizinle ..Umarım bir an önce atlatır da rahatlarsınız ..
Nihancım sen iyisin değil mi?
ms22 , spor böyle alışınca insan arıyor.
Dosbamm .. Bebişine selam söyle :1:
Emine yoktu galiba bugün?
Eminim atladıklarım var ama yorgunluğuma verin.

Ben neler yaptım?
Sabah: minicik bir dilim helva= 50 kalori
Öğle: Çok küçük bir poğaça=75 kalori
Akşam: domates çorbası= 110 kalori
Brokoli kalorisi=100 kalori

Toplam= 335 kalori

2,5 saat spordaydım.
1 saat falan yüzdüm.
40 dakika yürüyüş.
Geri kalanında aletlerdeydim.

Ve tartıldım ..
Nasıl olmuş anlamadım ama 66.5 olmuşum :(
Ben yanlış yerde zannettim sanırım kendimi kilo alıp duruyorum :(
Moralim çok bozuldu.
Ama gidene kadar sporla büyük kısmını halledeceğim.
masalcığım hoşgeldin canım. deli gibi spor yapmışsın:))
sporu çok güzel yapıyorsun ama beslenme de problem var canım. dost acı söyler. metabolizma hızınla oynuyorsun, sonra da hiç istemediğin halde kilo alıyorsun. 335 kalori ile bu kadar spor yaparsan vücudun alarm duruma geçer ve kendini savunmak için kiloları depolar. bak ailenin de yanındasın biraz daha dengeli beslen canım. minicik bi helva kahvaltı olmaz. en azından peynirin zeytinin olacak. yumurtayı da unutmayacaksın. bak yaşın genç, ilerde evleneceksin vücudunu şimdiden bu kadar hırpalama derim.

neysecim oğluşun nasıl ?? ilaçlarını verebiliyor musun ??
çok şükür dosbacım, bugün daha iyi. zannediyorum iğne işe yaradı, inşallah Allahım. yine ateşlendi gündüz ama ateş düşürücüsünü verdim şimdi iyi. geceyi de iyi atlatırsak inşallah her şey daha güzel olur.
düşündüğün için teşekkür ederim canım.:70::70:

neysecim ii olmasına çok sevindim
inş. bu gece ii geçer...zaten bu gece rahat olursa atlatır kuzucuk
bugün benim eşimde gecikti ...kızılaya gaz almaya gitti
şimdi gelmek üzere ama ben acıktııııımmm
yemekten öncede bişi atıştırmak istemiyorum
size afiyet olsun

günaydın canım hoşgeldin. inşallah bizlerle beraber istediğin hedeflediğin kiloya ulaşırsın. sanırım şuan memlekette ailenle olduğun için çok fazla paylaşım yapamıyorsun. rabia sana kurallardan bahsetmiştir.
bol paylaşım istiyoruz,bol paylaşım derken öyle işini gücünü bırakıp 24 saat pc başında bizle yazış demiyoruz ama örneğin şimdi geldin,2 kelime yazıp çıktın böylede istemiyoruz. geldin,dün neler yedin,yazıver yada senden önce gelip yazan arkadaşlar var onların yazdıklarına biriki kelam,yorum yada yazmak istediğklerini yazabilirsin.böyle yaparsan takım senin için sevdiğin bir yer haline gelir canım. umarım anlatabilmişimdir. sevgiler. :)))

çok teşekkür ederim ad1.hoşgeldin geçmiş olsun.çok sevindim söylediklerine.açıkçası çekiniyorum yorum yapmaya arkadaşlara yeniyim kusuruma bakmayın.bundan sonra daha sık paylaşımda bulunurum :)

merhabalar
ben diyete uymayan şeyler yediğim için utanıyorum buraya yazmaya.az az yemeye gayret gösteriyorum.
kahvaltı:çeyrek ekmek ve sucuklu yumurta:(
ardından ebru şallıyla pilates yaptım
öğlen:peynirli makarna,yoğurt
yarım saat spor
ara:1 kase sütlaç :(
akşam:fırında balık ve salata
bugün fazla kalorili oldu malesef:(

neyneyse çok geçmiş olsun oğluna Rabbim acil şifalar versin.bir an önce iyileşir inşallah:)
kpss ve ygsye girmeyi düşünenlere Allah gönüllerindekine ulaşmayı nasip etsin.
masal bence çok az kalori almışsın vücuduna çok yüklenmişsin diye düşünüyorum
hepinize iyi akşamlar diliyorum

masalcım söledim onunda sana selamı var :21:
bu arada farklı yerlerde tartılmak kiloyu etkiliyo...kıyafetin içtiğin su yediğin şeyler...
mesela turşu bulgur şişlik yapıyo tartıda bende 1 kilo kadar farkeder... bence 66 olmamışsındır...bozma moralini...sen yeterince dikkat ediyosun hem sporda yapıyosun
Yerim ben onun selamını.
Pek yakışıklı olacak beyefendi :1:
Mutlaka etkisi vardır ama çok da bozdum beslenmemi falan bu final döneminde.
Şimdi telafi etmek istiyorum.

masalcığım hoşgeldin canım. deli gibi spor yapmışsın:))
sporu çok güzel yapıyorsun ama beslenme de problem var canım. dost acı söyler. metabolizma hızınla oynuyorsun, sonra da hiç istemediğin halde kilo alıyorsun. 335 kalori ile bu kadar spor yaparsan vücudun alarm duruma geçer ve kendini savunmak için kiloları depolar. bak ailenin de yanındasın biraz daha dengeli beslen canım. minicik bi helva kahvaltı olmaz. en azından peynirin zeytinin olacak. yumurtayı da unutmayacaksın. bak yaşın genç, ilerde evleneceksin vücudunu şimdiden bu kadar hırpalama derim.

Öyle bir geçtim ki kendimden anlatamam sporda ..
Her yerim ağrıyor ama iyi hissediyorum.
Biliyorum çok düzensizim ben :(
Sabah spora gideceğim diye yemeden çıktım.
Gelince de çok yorgundum.
Ama açım aslında şuan bile.

neysecim ii olmasına çok sevindim
inş. bu gece ii geçer...zaten bu gece rahat olursa atlatır kuzucuk
bugün benim eşimde gecikti ...kızılaya gaz almaya gitti
şimdi gelmek üzere ama ben acıktııııımmm
yemekten öncede bişi atıştırmak istemiyorum
size afiyet olsun
teşekkür ederim canım.
ateş düşürücüsünü verdim, yatırdım. inşallah gecemiz sorunsuz geçer.
canım, sen fazla aç kalma. atıştırmak iyi bir şey değil biliyorum ama böyle arada sırada bir şey olmaz diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim ad1.hoşgeldin geçmiş olsun.çok sevindim söylediklerine.açıkçası çekiniyorum yorum yapmaya arkadaşlara yeniyim kusuruma bakmayın.bundan sonra daha sık paylaşımda bulunurum :)
lütfen çekinme canım ya, aslında yorum yapmayınca biz senden çekiniyoruz:)) kıralım aradaki buzları ama değil mi:1:

merhabalar
ben diyete uymayan şeyler yediğim için utanıyorum buraya yazmaya.az az yemeye gayret gösteriyorum.
yarım saat spor

neyneyse çok geçmiş olsun oğluna Rabbim acil şifalar versin.bir an önce iyileşir inşallah:)
şimdi bak şu konuda anlaşalım diyete uymasa bile yazmalısın. yazacaksın ki burdan gelen eleştiriler senin üzerinde yaptırımda bulunacak:) hem ailenin yanındasın şimdi bunun ister istemez diyeti bozmana katkısı oluyordur. o kadarcık anlayış gösteririz sana:) ama eleştirilerden kaçamazsın yine de:1:
şimdi canım, yediklerinin tam miktarı lazım. mesela makarna kaç kaşıktı? makarnaya karşı değiliz ama miktarına dikkat ediyoruz. tatlı isteğini sütlaç ile bastırman güzel. spor yapmışsın o da güzel. tek eksik meyve göremedim ben.
geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. rabbim cümlemizin evladına şifa versin.
ygs için de bir "amin".

Öyle bir geçtim ki kendimden anlatamam sporda ..
Her yerim ağrıyor ama iyi hissediyorum.
Biliyorum çok düzensizim ben :(
Sabah spora gideceğim diye yemeden çıktım.
Gelince de çok yorgundum.
Ama açım aslında şuan bile.
şu anda açsan niye bir meyve yemiyorsun veya 1 kase yoğurt. tamam bu saatte yemek olmaz. ama 1 bardak süt de mi olmaz. hadi kahvaltıyı kaçırdın ama diğer öğünleri nasıl kaçırdın? bak senden yarın daha düzenli menü bekliyorum ona göre:57:

ben de bugünü yazayım:

kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, peynir, 2 zeytin ve ekmek. dilimli olmadığı için miktarı bilmiyorum ama 1 dilime eşdeğerdir ancak.
ara: 1 portakal, 1 ince dilim yumurtalı ekmek
öğle: fırında somon, kuyruk kısmından 1 dilim ve yanındaki patates.
ara: 2 kupa yeşilçay, 1 hurma
ara: 1/2 portakal, 1/2 armut ve 1 dilim elma + 2 kupa adaçayı
akşam: 1 küçük kepçe tarhana çorbası ve bol yeşil salata
ara: 1 kupa form çayı ve çay

teşekkür ederim canım.
ateş düşürücüsünü verdim, yatırdım. inşallah gecemiz sorunsuz geçer.
canım, sen fazla aç kalma. atıştırmak iyi bir şey değil biliyorum ama böyle arada sırada bir şey olmaz diye düşünüyorum.

lütfen çekinme canım ya, aslında yorum yapmayınca biz senden çekiniyoruz:)) kıralım aradaki buzları ama değil mi:1:

şimdi bak şu konuda anlaşalım diyete uymasa bile yazmalısın. yazacaksın ki burdan gelen eleştiriler senin üzerinde yaptırımda bulunacak:) hem ailenin yanındasın şimdi bunun ister istemez diyeti bozmana katkısı oluyordur. o kadarcık anlayış gösteririz sana:) ama eleştirilerden kaçamazsın yine de:1:
şimdi canım, yediklerinin tam miktarı lazım. mesela makarna kaç kaşıktı? makarnaya karşı değiliz ama miktarına dikkat ediyoruz. tatlı isteğini sütlaç ile bastırman güzel. spor yapmışsın o da güzel. tek eksik meyve göremedim ben.
geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. rabbim cümlemizin evladına şifa versin.
ygs için de bir "amin".

şu anda açsan niye bir meyve yemiyorsun veya 1 kase yoğurt. tamam bu saatte yemek olmaz. ama 1 bardak süt de mi olmaz. hadi kahvaltıyı kaçırdın ama diğer öğünleri nasıl kaçırdın? bak senden yarın daha düzenli menü bekliyorum ona göre:57:

Dayanamadım bir elma ve bir portakal yedim zaten canım.
Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım.
ben de bugünü yazayım:

kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, peynir, 2 zeytin ve ekmek. dilimli olmadığı için miktarı bilmiyorum ama 1 dilime eşdeğerdir ancak.

Seviyorum bu düzenli menülerini.
Neyneysecim yumurtalı ekmek çok kalorili olmuyor mu ama?

nasılsınız kızlar giremiyorum bu ara ela fırsat vermiyoo malaseff anne anne peşimde işlerimi zor bitiriyorum pc acık ama bakacakyazacaak cok vaktim olmuyo gecmişebakamadım herkes iyiidir inş
ben izine ayrılmak istiyorumm asumancım cnm kusura bakma geldim kaçtım gibi olacak ama giremiyorumm gercektenn takımıda zor durumda bırakmak istemiyorumm .kib öpt uğramaya calışcam inş

che canım unutmadık...takıma asuman çağırmış kabul etmiş...bundan sonra iletişim kurmak biraz da senin elinde hayatım... bu arada sende farketmemişsin ben takımdan ayrıldım :)) sadece sabahları günaydın diyorum bazende (uyumazsam) ii geceler...
kendi adıma kırdıysam özür dilerim hayatım... kolayca sağlıklıca bol bol kilo vermeni diliyorum
bu arada takımdan ayrılmayı düşünme bile... ad dönünce sadece onunla mı sohbet edeceksin..
yakın zamanda kaynaşırsınız balım
canım sen hamilesin
sanırım bebişin
kaç haftalık tabi yanılmıyorsam
Çok farklı saatlerde girince pek karşılaşamıyoruz sanırım.
Yoksa gördükçe selam veririz kim varsa takımda.
ben derya önce takımdaydım ayrılmıştım geri döndüm 6 kilo alarak
yok hayatım sen geldin diye değil topiğimiz hastalıklarla uğraşıo ondan :2:

canım ben sık giriyorum aslında ama karşılasmadık senınle hıç. bu aralar herkezın bı derdı var ondan bıraz boş topik inşallah kısa zamanda eskısı gibi şenlenır burası:7:

slm kızlar herkesler iyidir inşallah.
ben henüz iyileşemedim, ama işyerimdeyim. rapor sürem bugün doldu.
2 gün evde dinlenmeye çalıştım,yavrumla biraz zor oldu ama yinede iyiydi. her yerim ağrıyor, mide bulantılarım tam anlamıyla düzelmedi. tansiyonum daha iyi. 9-5 tansiyonla geziyordum.
geçmişe bakmaya çalışacağım,bugün yoğun olurum fırsat buldukça buradayım.
canım çok geçmiş olsun ya ne oldu sana
rabiacım,evladına çok çok geçmişolsun hayatım,devlet hastenesinemi gittin bilmiyorum ama hava takviyesi yapmadan kolay atlatamıyorlar çocuklar,özelden imkan olur sanırım hayatım.dilerim biran önce iyileşir kuzucuğum kıyamam ona.

seyyah canım sende rahatsızlanmışsın hayatım geçmişolsun,inşallah şimdi daha iyisindir.

cheguevera canıım gelmişsin,kimse yazmadı diye gitmişsin hayatım. canım benim inan burda kimse sana sırtını dönmez emin ol. herkesin yoğun saatine denk gelmişsindir,yada bazen arkadaşlar aceleyle geçmişe bakamıyorlar. :)) sen gel yaz,burayı seveceksin. hem anlat nasıl oldun,herşey yolundamı.

melankoli canım,bugün annenin kontrolü varmış. hayırlı haberler almanızı dilerim,dualarım meryem anneyle beraber,Rabbim şifalar versin dilerim.

masal canım kalori hesabına başlamışsın,tekrar eski formuna döndün sanırım,tebrikederim. anneninde doğum günüydü sanırım,mutlu yıllar kendisine.

bu arada beni soran,merak eden arkadaşlarıma teşekkürediyorum.

selamlar kızlar,

sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.

asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
kız ben şaka yollu yazmıştım neden okadar teepki gösterdin anlamıyorum hatırlayamamışta olabilirsin
bu arda çocuğuni çin çok üzüldüm geçmiş olsun tez zmamda iyileşir umarım benim kızımda geçenlerde tam 1 ay çekti iğneler serumlar mahvoldu çocukgboğaz kulak burun öksürük ateş iştahsızlık
çok çekti dikkat et bolbol sıvı ver
yaşı kaç bu arada

benim bugün yediklerim sabah çok az peynir 1 dilim ekmek çay
ara 1 portakal
öğlen 1 ufak çikolta 25 gr
akşam börek ayran
çay
kilomu şimdiden yazayım 71.9 herkese iyi geceler ben ancak bu saatte girebiliyorum

che canım unutmadık...takıma asuman çağırmış kabul etmiş...bundan sonra iletişim kurmak biraz da senin elinde hayatım... bu arada sende farketmemişsin ben takımdan ayrıldım :)) sadece sabahları günaydın diyorum bazende (uyumazsam) ii geceler...
kendi adıma kırdıysam özür dilerim hayatım... kolayca sağlıklıca bol bol kilo vermeni diliyorum
bu arada takımdan ayrılmayı düşünme bile... ad dönünce sadece onunla mı sohbet edeceksin..
yakın zamanda kaynaşırsınız balım
canım sen hamilesin
sanırım bebişin
Çok farklı saatlerde girince pek karşılaşamıyoruz sanırım.
Yoksa gördükçe selam veririz kim varsa takımda.
yok hayatım sen geldin diye değil topiğimiz hastalıklarla uğraşıo ondan :2:

canım ben sık giriyorum aslında ama karşılasmadık senınle hıç. bu aralar herkezın bı derdı var ondan bıraz boş topik inşallah kısa zamanda eskısı gibi şenlenır burası:7:

slm kızlar herkesler iyidir inşallah.
ben henüz iyileşemedim, ama işyerimdeyim. rapor sürem bugün doldu.
2 gün evde dinlenmeye çalıştım,yavrumla biraz zor oldu ama yinede iyiydi. her yerim ağrıyor, mide bulantılarım tam anlamıyla düzelmedi. tansiyonum daha iyi. 9-5 tansiyonla geziyordum.
geçmişe bakmaya çalışacağım,bugün yoğun olurum fırsat buldukça buradayım.
rabiacım,evladına çok çok geçmişolsun hayatım,devlet hastenesinemi gittin bilmiyorum ama hava takviyesi yapmadan kolay atlatamıyorlar çocuklar,özelden imkan olur sanırım hayatım.dilerim biran önce iyileşir kuzucuğum kıyamam ona.

seyyah canım sende rahatsızlanmışsın hayatım geçmişolsun,inşallah şimdi daha iyisindir.

cheguevera canıım gelmişsin,kimse yazmadı diye gitmişsin hayatım. canım benim inan burda kimse sana sırtını dönmez emin ol. herkesin yoğun saatine denk gelmişsindir,yada bazen arkadaşlar aceleyle geçmişe bakamıyorlar. :)) sen gel yaz,burayı seveceksin. hem anlat nasıl oldun,herşey yolundamı.

melankoli canım,bugün annenin kontrolü varmış. hayırlı haberler almanızı dilerim,dualarım meryem anneyle beraber,Rabbim şifalar versin dilerim.

masal canım kalori hesabına başlamışsın,tekrar eski formuna döndün sanırım,tebrikederim. anneninde doğum günüydü sanırım,mutlu yıllar kendisine.

bu arada beni soran,merak eden arkadaşlarıma teşekkürediyorum.

selamlar kızlar,

sabahtan yine hastanedeydik. ilacı kustuğu için gittik. bu sefer iğne verdi doktor. hafif zatürre başlangıcı dedi. iğneye devam edeceğiz, bu da işe yaramazsa hastaneye yatırırm diyor:43:dua edin de o ciddiyete ulaşmasın.

asumancım, özel hastaneye götürüyorum canım. akşam devlet hastanesine de gittik. çok kalabalıktı giremeden geldik. ses telleri iltihaplanmış diyor doktoru. aslı bronşit değil ama bronşiti de tetikliyor işte. boğaz- kulak-burun hepsi etkilenmiş durumda.
kız ben şaka yollu yazmıştım neden okadar teepki gösterdin anlamıyorum hatırlayamamışta olabilirsin
bu arda çocuğuni çin çok üzüldüm geçmiş olsun tez zmamda iyileşir umarım benim kızımda geçenlerde tam 1 ay çekti iğneler serumlar mahvoldu çocukgboğaz kulak burun öksürük ateş iştahsızlık
yaşı kaç bu arada

ara 1 portakal
akşam börek ayran
çay
kilomu şimdiden yazayım 71.9 herkese iyi geceler ben ancak bu saatte girebiliyorum

neyneyse canım hangi şehirdesin bilmiyorum amaben bizim buradaki özel hastanedek i doktorları pek beğenmiyorum
benim kız okadar iğne yedi ilaç içti
serum yiyene dek kendine gelemedi
bak bide
kadir tuğcu var doktor biliyormusun google den gir sorulara cevap verdiği site çıkar çok iyi bir doktor ve soruları hiç cevapsız bırakmaz bide bebeğinin nhastalığını ona anlat
umarım en kısa zamanda iyileşir

nasılsınız kızlar giremiyorum bu ara ela fırsat vermiyoo malaseff anne anne peşimde işlerimi zor bitiriyorum pc acık ama bakacakyazacaak cok vaktim olmuyo gecmişebakamadım herkes iyiidir inş
ben izine ayrılmak istiyorumm asumancım cnm kusura bakma geldim kaçtım gibi olacak ama giremiyorumm gercektenn takımıda zor durumda bırakmak istemiyorumm .kib öpt uğramaya calışcam inş

İzine ayrılsan da uğra özletme kendini Eminecim ..

canım sen hamilesin
sanırım bebişin

yaşı kaç bu arada

ara 1 portakal
akşam börek ayran
çay

Hoşgeldim o zaman Che'cim..
Umarım hep beraber tekrar verilir o kilolar..

neyneyse canım hangi şehirdesin bilmiyorum amaben bizim buradaki özel hastanedek i doktorları pek beğenmiyorum
benim kız okadar iğne yedi ilaç içti
serum yiyene dek kendine gelemedi
bak bide
kadir tuğcu var doktor biliyormusun google den gir sorulara cevap verdiği site çıkar çok iyi bir doktor ve soruları hiç cevapsız bırakmaz bide bebeğinin nhastalığını ona anlat
umarım en kısa zamanda iyileşir

Che ankarada :)
Sen hangi şehirdesin bu arada?

kızlar selam bugun en yogun günümdü bilgisayarıda yanıma almadıgım için ihmal ettim grubu kusura bakmayın. öncelikle gün içerisinde yediklerimi söyliyim. sabah herzmnki gibi meyveli yourt ve müsli. arada tahıl barı. ögle yemeginde yine pirinç:(( (dana eti vermiyorlar yemekhanede genelde ve kızartma olmayan nadir şeylerden biri bu) arada 1 paket light bisküvi. aksam kıyma-domates soslu makarna. az öncede yourt yedim light meyveli. yanlız sebebini anlayamadıgım bir şekilde 2 gündür kendimi çok aç hissediyorum ve bu durum benim motivasyonumu düşürüyor yani durduk yere insan acıkırmı(son iki gündür böyle) hani reglden desek reglim oldu bitti çok şükür... kızlar bi fikri olan varmı?? ben bunu anlamlandıramıyorum. bu sırada kilomu şimdiden yazsam olurmu?? çünkü sabah kalktıımda yazarsam grupta ögleden sonra 4 olmuş olcak=))
81:( evet gecen haftaya göre baya ilerleme var ama bunun sebebi spor ilk basladıgında ve regl sonrası inen şişkinlik. malesef 7li rakamları göremedim hala çok yolum var of of :((( 4 marta kadar 75 olmak istiyorm:(

canım menü çok güzel dengeli sağlıklı. somon özellikle çok faydalı içindeki o balık asitleriyle=)) benim malesef bu kadar dengeli beslenmem mümkün olmuyor. insan kendi evinde olmayınca önüne ne konsa yiyo işte hele burada yemekhandeyse.. o açığımıda insallah sporla kapatıcam bi gün gitmedem spora hemen eksikligini hssettim
menülerede yorum yazmaya çalışıcam artık:)

ben de bugünü yazayım:

canım kalbini ferah tut sınavın için sen çalışmanı yaptıktan sonra herşey yoluna girer merk etme:)

arasıra kaçamak yaparız hepimiz tabikide hele sınav zmnları :) sporla dengeledikce bikac kerelik kacamaklar çokta kötü olmaz yani bize motivasyon olr. makarnayı kepekli spagetti terch edersen glisemi endeksi dha düşük olr dha iyi olur.. ekmegide kepekli yada cavdarlı yemeye calıs..
ben biraz arastırdım sporu en az 35 dk tutmalıymısız ben ona dikkat ediorm snada tavsiyem o :)
bu sırada hatrlıyorumda lise giriş sınavlarında son haftada 2 kg almıstım ve cikolata yemekten her tarafım kızarmıstı :)

merhabalar
yarım saat spor

canım çok geçmiş olsun insallah cabucak atlatır..yüregini ferah tutmaya calıs

selamlar kızlar,

Back
X