Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

.

:nazar::nazar::nazar:
:46:

eşin gündüz evde mi canım?
beslenmen güzel olmuş. irmik de sütlü olunca hafif bir tatlı olmuştur, afiyet olsun. spor yapmadın mı?

:1:küsme kız gel sen:9: az daha katılsan direk listedesin de nasıl yapcaz bilmiyorum.

.
evet canım çalışadığı için 24 saat evde
ya sorun değil kimsenin hakkına girmek istemem böyle devam ederim

canım çok teşekkür ederim. en iyisi önce bı doktora görünmek

:60: :60: :60:
aha bi maraşlı daha noluyo ya :9: :9: :9:

sağol hayatım allahtan kayın valıdem maraştan yarım çuval bulgur yolladı patlayana kadar yeriz artık :9:
kız bulgurda güzel oluyor yada maraşlı olunca güzel geliyor bide yanında turşu

günaydın arkadaşlar dünkü menumden başlayayım
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 2 damla limon sıkıp içtim.
sabah 8.00 yarım kase k flakes
ara 10.00 bir dilim ekmek biraz peynir (büroda yedim. açıkmıştım ara öğün oldu) 1 fincan yeşilçay
öğlen 12.30 3 kadınbudu köfte 1 kaşıktan az bulgur pilavı 2 kaşık kadar salata(marul havuç mor lahanadan oluşan)
ara 1 fincan yeşilçay
ara 1 saat sonra falan yıne 1 fincan yeşilçay
akşam 3 çok minik kuru patlıcan dolması 1 kase yoğurt.( dolmalar tenceredekı en miniklerden seçildi)
gün içinde 1,5 litre su içtim.malesef iki litre olmadı.
akşam temizlik yaptım . yatak odasındakı dolapları baza altını falan temizledim. oturma odasının kanepelerını çekerken baya bı kalori yakıyorum zaten eşek ölüsü gibiler :1:

günüm böyle geçti. meyvve yemeye fırsatım olmadı hiç. hatta bı ara yemek yemeği bile unutmuşum.

ama bu sabah uyuyakalmışım. buroda olmam gereken saatte daha dolmuş beklıyordum ben :17:
oyuzden kahvaltım da elma sirkeli suyumda kaldı . akşam yatmadan önce içerim elma sirkeli suyumu artık.
kahvaltı nıyetıne yaşil çay ve portakallı bisküvü yıyorum . ama 3 biskuvu kestı. galıba bu yeşilçay cidden tok tutuyo. üstelik ben sallama olanları kullanıyorum . büroda bu daha pratık oluyo.
yok benim bu yeşil çaya başalamam lazım gnde 1-2 kupadan işey olmazmış emzirirken
bu arada gayet iyi beslenmişim 3 tane bisküvi kesti ha ne güzel
canlar nasılsınız.
ben çok şükür iyiyim sadece birazcık mide ağrım ve baş ağrım var.oğlumda dün gece ateşliydi. bu sene ne oldu bize anlamıyorum ama sanırım kar yağmadan bu mikroplardan kurtulamıcaz. bilgisayarım hala gelmedi. oynak pc başındayım ve şükürki şuan oynamıyor.:)) kendi pcm inşallah bugün gelecek yada pzartesi gelecek. işyerinde işlerimde birikti biran önce gelsede halletsem.
bildiğiniz üzere bugün saat 3 de paydos ediyorum.
pazartesi günü eşimin doğumgünü var,iş çıkışı hediye bakıcam. aslında ne alacağıma karar verdim ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. biraz zorlanıcam anlayacağınız. asıl istediğim marka yeni sezon gelmiş ve çok pahalı, diğer bir marka onun yarı fiyatına. ama onu alırsam üstünede birşey alabilirim. neyse bakıcaz artık.
ya kızlar doğru dürüst geçmişe bakamadım. biraz geçmişe bakıcam, hızlıca okucam inşallah yetiştirebilirim. önce son sayfaları okuyayım hemen daha eskileri hızlıca geçicem. şimdilik buralardayım. öpüyorum canlar.
canım kar burdad yağmadı busene oralık okadar piski bide bizim burda 3 tane santral var termik
onlar mahvediyor ortalğı eşim bi işbulsaydıda buradan kurtulsaydık
bu arada çok geçmiş olsun hep hasta oluyorsunuz ne oluyor size
iyi geceler kızlar, saat geç oldu. menümü yazıp kaçıcam:)

kahvaltı: 2 orta boy sigara böreği(fırında pişmiş), 4 zeytin ve 1 küp helva.
ara: 1 armut, 1/2 elma
öğle: 1 dilim somon, 4-5 patates (fırında)
ara: 2 kupa yeşilçay

dışarı çıktık, dışarıda 1 elma yedim ve 1 küçük boy starbucks kahve, şekersiz.

eve gelince: 4-5 kaşık havuçlu salata
ara: 1/4 muz, 1/2 elma, 1/2 portakal ve 1 dilim ananas
ak şam
yemeğini atladığım için meyve ağırlıklı oldu. 4 lt falan da su içtim sanırım:78:yuh diyebilirsiniz:))
helal olsun meyveleri 1/4 ünün yiyorsunuz ben olsam hop yerim hepsini meyveye dayanama ben
merhaba kızlar,bugün mecburiyetten biraz kaçırdım,abimin nişanı vardı...

sabah:1 bardak yeşil çay arkasındanda 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:1 elma(kızlar bu arada benim karnım niye acıkmıyor sizce,hem acıkmadığı için birşey yemedim hemde kendimi akşama sakladım)
akşamüstü ara;3 kaşık taze fasülye,5 kaşık prinç pilavı
akşam(saat 8 gibi nişanda)1 dilim su böreği,2 kaşık böğrülçe salatası,4 tane yaprak sarma,2 bardak şekersiz çay,1 çatal kek,yarım dilim yaşpasta,1 tane çikolata.sizce çokmu kaçırmışım kızlar yaaa,ne yapayım yedim işte,offf şimdide pişmanlık duyuyorum.neyse bu hafta yok abimin nişanı,yok eve misafir geldi,biz misafirliğe gittik,yok doktor derken kendimi salıverdim gitti.ama yarından itibaren tekrar kendimi toparlama zamanı,sporada başlamalı yavaştan,birde su içmenin ne olduğunu hatırlamam lazım sanırım,en iyisi yarım litrelik su şişesini doldurup sürekli elimde taşımak.
hayırlıı olsun canım bir ömür mutlu olurlar inşalllah
bana gelince sabah klasik kahvaltım zeytin 4-5 tane peynir çok az ama bide 2 tane tuzlu kurabiye yedim
ekmek var ha 2 dilim
ara 1 nescafe sütsüz ama şekerli
öğlen 1 portakal akşam seyyahcım bulgur pilavı tavuklu 6-7 kaşık bol salta tabi ensonda 2 portakal lahana çorbam bugün bitmişti tazesi kaynadı yarından itibaren devam
ben egzersizede başlayabilsem bir ah ah yarın arkadaşa gideceğim oturmaya pasta yapmamıştır umarım çünkü yerim en sıkı diyette bile olsam baklava görünce hemen bozarım hiç affetmem
ya kkızımı emzirdiğimden midir nedir canım sürekli tatllı istiyor eliöm mayağım titriyor neden olabilirki
neyse çenem düştü yine hadi hepiniz öpüldünüz kendinize iyi bakın listede olmayan arkadaşınız che....:27::27::27:

bu kadarı çok ama cnm ya dısardayken fln insn o kdr fincanın hesabını yapamaz ya :)))))

günde 4-6 fincan yeşil çay içimi mide,özefagus,kolon,meme,sindirim sistemi kanseri riskinde azalma sağlıyor hıımmm demekki günlük tüketim en fazla 6 fincan olmalı anlaşıldı bunu yazan prf.dr.sevinç yücecan mış :51: hmm arttırmak lazım o vakit :41:

çok geçmiş olsun cnm ya kesi kan verdig için halsizsindr bn 1 tüp verince çk kötü oluorm sn kc tüp vermişisin... domates fln ye

sabah kalktım 3yk kellogs yedim yarım çay bardağı süt ile sonra 10:00da evden çıktık oğlumu arkadaşa bıraktık ve tobb hastanesine gitti git git bitmiyo eşimde acemi şöför hop hop yürekle vardık genel cerrah saat 11:30 da aldı beni içeri baktı omzumun altında çıkan şeye bu beze değil dermalog görsün dedi sonra gögüs muayenesi kol alt muayenesi oldum kist vs varmı diye çok şükür temiz çıktı ama yinede ultrason ile de bakalım dedi 19.şubata randevu aldım radyolojiden sonra dermaloga geçtik doktor dedi bu beze değil sana bir pomad vericem 2 hafta kullanıp geliceksin dedi tamam dedim çıktım sonra neyse ordan da kızılaya doğru hareket ettik saat 12:45de kocatepe caminin yanındaki begendik mağazına girdik gezdim gezdim dolaştım 1 saat kadar yürüdüm yani ama canım hiç birşey istemedi sonra dr aradı geldin ofise nerdesin dedi kadın doğumcum tabi sonra neyse çıktık yürüyerek ordan 10dk da ayla hanımın ofisine girdik ultrasonla muayene oldum sonra gebelik öncesi tetkikler diye yazdı çizgi anam sonra ordan çıktık gidiceğimiz labaratuara da 10dk yürüdük vardık neyse ben tabi korkuyom ya iğneden falan maşallah 4 tüp kanımı aldılar :84: sonra ordan çıktık eşim dürtükledi durdu birşeyler ye kan olsun falan :50: canım istemiyodu oğluşum durmuyo diye sonra gittim alışveriş yaptım mamalar falan aldık çıkktık yola sonra yolda bir tane light çikolata kaplı bisküviden yedim zorlayarak kendimi 1litre su tükettim yol boyunca gittik oğlumu aldım eve geldim arkadaşlar akşam yemeği hazırladım.
2 adet peçete büyüklüğünde tavuk pane yedim ama eşim kepçap ve mayoneze batırırken bende batırdım bol salata yedim ve 6 çatal ile geldiği kadar yarım yağlı yoğurt yedim .
şuanda çok halsizim bilmiyorum neden :59: kan verdim diye değil ama çok yoruldum 10da çıkıp eve 4bucukta geldim ya ondan dır .spor yapmıcam dostlar bugün bir fincan 5,1 yerde çay içicem sonra su içerim günü kapatırım .

çok geçmiş olsun cnm ya tam mevsim geçişi ya böle oluo bu aralar muhtemeln bizim buralarda bile herkes hasta :)))) bi bahar gelsin inş çok güzl olucak her taraf :)) aslnda cüzdan türü bişi alabilrsin ndnse bnm aklıma hep cüzdan gelir erkeklere hediye olunca hani hep yanlarında tasıolar ve kullanıolar ya ondann

canlar nasılsınız.
ben çok şükür iyiyim sadece birazcık mide ağrım ve baş ağrım var.oğlumda dün gece ateşliydi. bu sene ne oldu bize anlamıyorum ama sanırım kar yağmadan bu mikroplardan kurtulamıcaz. bilgisayarım hala gelmedi. oynak pc başındayım ve şükürki şuan oynamıyor.:)) kendi pcm inşallah bugün gelecek yada pzartesi gelecek. işyerinde işlerimde birikti biran önce gelsede halletsem.
bildiğiniz üzere bugün saat 3 de paydos ediyorum.
pazartesi günü eşimin doğumgünü var,iş çıkışı hediye bakıcam. aslında ne alacağıma karar verdim ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. biraz zorlanıcam anlayacağınız. asıl istediğim marka yeni sezon gelmiş ve çok pahalı, diğer bir marka onun yarı fiyatına. ama onu alırsam üstünede birşey alabilirim. neyse bakıcaz artık.
ya kızlar doğru dürüst geçmişe bakamadım. biraz geçmişe bakıcam, hızlıca okucam inşallah yetiştirebilirim. önce son sayfaları okuyayım hemen daha eskileri hızlıca geçicem. şimdilik buralardayım. öpüyorum canlar.

kızlar slm sizde sabah oluo bnde birazdan yatıcam :)))
öncelikli menümü yazıyım bugun. sabah peynir domates ve o bagel dedgim ekmekcikten yedim(malesf beyaz ama her dkka yemiorm normalde sabah tercihlerim müsli ya ondan) sonra öglen çorba meyveli yourt ve tahl barı yedim arada tahl barı aksamda biraz kacamak yaptım (2 kase corba),biraz makarna(yarım bardak kadar),sinitzel parcacgı(avucum kadardı büyüklügü) sonrada meyveli yourt yedim ara olarak.. 1 saat spor yaptım hocayla toplu ders pilates topu ve agırlıklarla... o kadar zormuski o topla yapmak(daha önce yaptıgım pilatesler toplu diildi cnku) hatta habire yere fln düştüm moralim bozldu kndimi kaldıramıorm die :(((
bu arada bişi dicem bu 5i1 yerde cayı gercktn işe yarıomu?? yada dier caylar???
bide şimdi farkettim bnm eskiden yag oranım yüzdn 25e kdr düşmüştü ama şimdi 42 :((( çok moralim bzldu

sabah kalktım 3yk kellogs yedim yarım çay bardağı süt ile sonra 10:00da evden çıktık oğlumu arkadaşa bıraktık ve tobb hastanesine gitti git git bitmiyo eşimde acemi şöför hop hop yürekle vardık genel cerrah saat 11:30 da aldı beni içeri baktı omzumun altında çıkan şeye bu beze değil dermalog görsün dedi sonra gögüs muayenesi kol alt muayenesi oldum kist vs varmı diye çok şükür temiz çıktı ama yinede ultrason ile de bakalım dedi 19.şubata randevu aldım radyolojiden sonra dermaloga geçtik doktor dedi bu beze değil sana bir pomad vericem 2 hafta kullanıp geliceksin dedi tamam dedim çıktım sonra neyse ordan da kızılaya doğru hareket ettik saat 12:45de kocatepe caminin yanındaki begendik mağazına girdik gezdim gezdim dolaştım 1 saat kadar yürüdüm yani ama canım hiç birşey istemedi sonra dr aradı geldin ofise nerdesin dedi kadın doğumcum tabi sonra neyse çıktık yürüyerek ordan 10dk da ayla hanımın ofisine girdik ultrasonla muayene oldum sonra gebelik öncesi tetkikler diye yazdı çizgi anam sonra ordan çıktık gidiceğimiz labaratuara da 10dk yürüdük vardık neyse ben tabi korkuyom ya iğneden falan maşallah 4 tüp kanımı aldılar :84: sonra ordan çıktık eşim dürtükledi durdu birşeyler ye kan olsun falan :50: canım istemiyodu oğluşum durmuyo diye sonra gittim alışveriş yaptım mamalar falan aldık çıkktık yola sonra yolda bir tane light çikolata kaplı bisküviden yedim zorlayarak kendimi 1litre su tükettim yol boyunca gittik oğlumu aldım eve geldim arkadaşlar akşam yemeği hazırladım.
2 adet peçete büyüklüğünde tavuk pane yedim ama eşim kepçap ve mayoneze batırırken bende batırdım bol salata yedim ve 6 çatal ile geldiği kadar yarım yağlı yoğurt yedim .
şuanda çok halsizim bilmiyorum neden :59: kan verdim diye değil ama çok yoruldum 10da çıkıp eve 4bucukta geldim ya ondan dır .spor yapmıcam dostlar bugün bir fincan 5,1 yerde çay içicem sonra su içerim günü kapatırım .
canım, yorulacağın kadar da olmuş. ordan oraya ordan oraya.. bir de kan vermek halsiz düşürmüştür. inşallah cildindeki yağ bezesine benzeyen şey ilaçla geçer.
tahlil sonuçların ne zaman çıkıyor?
bu arada merak ettim hangi kadın doğumcuya gidiyorsun?
tavukları ketçap neyse ama mayoneze batırmak hiç akıl karı değil:1:çok yağlı o be yaw.

slm kizlar dün giremedim gec geldim , yorgundum, dünki menümü yazayim önce:
....

bugün geceden beri terledim, sifayi kaptim anliyacaginiz.. sabah kalktigimda agzim burnum bogazim kapanmis bi halde, annemi cagirdim annemde hap verdi biraz terle dedi.. bende öyle yaptim ama 4'e kadar kalkamadim, kalktigimda ise su gibi terlemissim, hemen dusa girdim, annem mis gibi karnabahar corbasi yapti acili acili onu ictim 1 kase ve 1 litreye kadar su ictim ve hala iciyorum.. saat 5'de 1 hurma, 1 kuru kayisi ve 1 kivi yedim.. biliyorum cok sagliksiz bi beslenme oldu bugün ama erken kalksam bile yataktan kalkamadim.. biraz sonra 1 kase corba daha icerim ve 2 litre su icerim, malum cok su kaybi olmustur :)) suan iyiyim ama nezliyim grip olmussum kizlar..
ah canım, kıyamam. hasta mı oldun sen? geçmiş olsun. annen sana iyice bakar da fazla ilerlemeden kalkarsın inşallah canım.
hasta olunca beslenme gidiyor zaten. sen anne çorbalarını içip sağlığına kavuşmaya bak inşallah.
günde 4-6 fincan yeşil çay içimi mide,özefagus,kolon,meme,sindirim sistemi kanseri riskinde azalma sağlıyor hıımmm demekki günlük tüketim en fazla 6 fincan olmalı anlaşıldı bunu yazan prf.dr.sevinç yücecan mış :51: hmm arttırmak lazım o vakit :41:
6 fincan fazla canım bence. prof da olsa bir uzmanın kararıyla yetinme iyice araştır derim.
doğal ne olabilir ki diye düşünmek doğru olmuyor. ilaçların bile yan etki araştırması var ama bitkilerin yok.

selüliti yok eden çay
2 yemek kaşığı elma sirkesi, 3 tane karanfil, 1 tatlı kaşığı süzme bal, 1 bardak su. Suyu bir demliğe alın ve kaynatın. Altını kapatın. Kaynamış suyun içine diğer malzemleri de ilave edip demlenmeye bırakın. Ilındıktan sonra her sabah kahvaltıdan 1 saat önce aç karnına 1 bardak için.

kızlar bunu denesemmi sizcee?:82:
denersen sonuçları görmek isterim çünkü bende de selülit problemi var maalesef. forumda bir yağ formülü vardı ama onu da emin olamadığım için kullanmadım. bir kişiye faydalı olup başkasına fayda etmeyebiliyor. bir de bu selülit olayı çok inatçı.

bakın bir ekstra bilgi daha buldum
Yeşil çay vücut için faydalı mineral ve vitaminleri bünyesinde barındıran bir bitkidir. Günlük ortala 3-5 bardak yeşil çay tüketilmesi vücudumuzun sağlıklı çalışmasına yardımcı olmak adına oldukça yararlı olacaktır. Tavsiye olunan yeşil çayın yapraklarını kaynamış suya atarak demi çıkıncaya kadar3-4 dk kadar beklemek suretiyle tüketimidir, ancak marketlerde satılan hazır ekstratlardan kullancaksanız sayıyı 3 ten fazla tüketmemeniz tavsiye olunur.

Yeşil Çayı Demlemenin Püf Noktaları

* Yeşil çayı kesinlikle kaynatmayınız yeşil çayın üzerine kaynamış su ekleyerek demleyiniz,
* demlenme süresi 2 dakikadan az 6 dakikadan fazla olmamasına özen gösteriniz zira fazla kaynatmak mineral ve vitamin kaybına sebep olabilir.
* İçerisine şeker koymayınız, özellikle kilo vermek isteyenler kesinlikle şeker ilavesinde bulunmasınlar (şekersiz içemeyenler ekleyebilir)
* Şeker yerine bal koyabilirsiniz ayrıca yeşil çayınıza nane ya da zencefil de ekleyebilirisiniz.
* Yemeğin hemen üstüne yeşil çay içmekten sakınınız,
* Yeşil çayı sabah aç karınla ve yatmadan önce aç karınla içerseniz çok faydalıdır.
ben genelde öğle yemeği sonrası içiyorum. pek aç karna içmedim. sabahları bal+limon içiyorum çünkü. ekstradan kabuk tarçın atıyorum bazen ve mutlaka yarım limon sıkıp içerim.

kızlar iyi geceler hasta olanlara acil şifalar.kızlar ben çok grip olurdum.ayda 1-2 kere muhakkak grip geçirirdim.ama bu yıl ilk defa grip aşısı oldum ve daha hiç grip olmadım.çok faydasını gördüm.artık her sene olucam.bu günkü menüme gelince.
sabah:1 k.k. beyaz peynir,maydanoz,2 dilim tam buğday ekmek
öğle :dışardaydım hiçbirşey yemeğe fırsatım olmadı
akşam:közlenmiş patlıcan salatası,1 dilim tam buğday ekmeği,bir kase yoğurt
ara:2 porsiyon meyve
bol bol su içtim
bütün gün alışveriş yaptım ama tabi bu spor sayılmaz.ama en kısa zamanda düzenli yürüğüşlerime başlıycam
canım maşallah, dışarı çıktığın halde abartılı hiçbir şey yok.:nazar:gayet dikkat etmişsin, belli. tenrik ediyorum. alışveriş yapmak niye sayılmasın yaw:)) o da bir çeşit yürüyüş.
zaten bu gidişle grip aşısı zorunlu hale gelse şaşırmam. hastaneler dolmuş durumda gripten.

öğlen:1 elma(kızlar bu arada benim karnım niye acıkmıyor sizce,hem acıkmadığı için birşey yemedim hemde kendimi akşama sakladım)
akşam(saat 8 gibi nişanda)1 dilim su böreği,2 kaşık böğrülçe salatası,4 tane yaprak sarma,2 bardak şekersiz çay,1 çatal kek,yarım dilim yaşpasta,1 tane çikolata.sizce çokmu kaçırmışım kızlar yaaa,ne yapayım yedim işte,offf şimdide pişmanlık duyuyorum.neyse bu hafta yok abimin nişanı,yok eve misafir geldi,biz misafirliğe gittik,yok doktor derken kendimi salıverdim gitti.ama yarından itibaren tekrar kendimi toparlama zamanı,sporada başlamalı yavaştan,birde su içmenin ne olduğunu hatırlamam lazım sanırım,en iyisi yarım litrelik su şişesini doldurup sürekli elimde taşımak.
bence çok aşırı değil. bir tek su böreği sırıtıyor. diğerlerini azar azar tüketmişsin. ben olsam daha çok börülce salatası yerdim, çünkü en sağlıklı o duruyor. ama olan oldu düşünmeyelim artık. bundan sonrasına bakalım.
su konusu çok önemli onu ihmal etmeyelim.

evet canım çalışadığı için 24 saat evde
ya sorun değil kimsenin hakkına girmek istemem böyle devam ederim

helal olsun meyveleri 1/4 ünün yiyorsunuz ben olsam hop yerim hepsini meyveye dayanama ben

hayırlıı olsun canım bir ömür mutlu olurlar inşalllah
bana gelince sabah klasik kahvaltım zeytin 4-5 tane peynir çok az ama bide 2 tane tuzlu kurabiye yedim
ekmek var ha 2 dilim
ara 1 nescafe sütsüz ama şekerli
öğlen 1 portakal akşam seyyahcım bulgur pilavı tavuklu 6-7 kaşık bol salta tabi ensonda 2 portakal lahana çorbam bugün bitmişti tazesi kaynadı yarından itibaren devam
ben egzersizede başlayabilsem bir ah ah yarın arkadaşa gideceğim oturmaya pasta yapmamıştır umarım çünkü yerim en sıkı diyette bile olsam baklava görünce hemen bozarım hiç affetmem
ya kkızımı emzirdiğimden midir nedir canım sürekli tatllı istiyor eliöm mayağım titriyor neden olabilirki
neyse çenem düştü yine hadi hepiniz öpüldünüz kendinize iyi bakın listede olmayan arkadaşınız che....:27::27::27:
eşin çalışmayıp evde ne yapıyor? bilgisayarda mı oluyor çoğunlukla, gerçi bunlar özel sorular olabilir. rahatsız olursan söyle canım.
ben dün meyveyi fazla kaçırdığım için miktarına dikkat ettim yoksa meyve konusunda çok ince eleyip sık dokumam:)
senin beslenmen de gayet güzel bence. 2 tane minik kurabiye sabah yenmiş, bir şey olmaz.
emzirme döneminde tatlı isteği fazla olur ama sen tatlı isteğini baklavayla değil kuru incir, kuru kayısı tarzı şeylerle bastırmalısın:)) o tatlılar bizi kilolu yaptı canım. ben oğlum doğtuktan sonra paket paket sarelle yiyordum. şiştim şiştim 80 kiloyu geçtim işte, sonuç bu.

öncelikli menümü yazıyım bugun. sabah peynir domates ve o bagel dedgim ekmekcikten yedim(malesf beyaz ama her dkka yemiorm normalde sabah tercihlerim müsli ya ondan) sonra öglen çorba meyveli yourt ve tahl barı yedim arada tahl barı aksamda biraz kacamak yaptım (2 kase corba),biraz makarna(yarım bardak kadar),sinitzel parcacgı(avucum kadardı büyüklügü) sonrada meyveli yourt yedim ara olarak.. 1 saat spor yaptım hocayla toplu ders pilates topu ve agırlıklarla... o kadar zormuski o topla yapmak(daha önce yaptıgım pilatesler toplu diildi cnku) hatta habire yere fln düştüm moralim bozldu kndimi kaldıramıorm die :(((
bide şimdi farkettim bnm eskiden yag oranım yüzdn 25e kdr düşmüştü ama şimdi 42 :((( çok moralim bzldu
form çayları bünyeye göre değişiyor, kimisi çok faydalı diyor kimisi de hiç faydalı değil. bir süre deneyip kendin karar vermelisin canım.
yalnız yeşilçay kesinlikle faydalı. içmeni öneririm.
toplu pilates çok zevklidir. ilk zamanlar denge problemi yaşadığın için düşersin. komik gelecek ama topa güvenirsen düşmezsin:1:ben öyle yapıyorum:)

hepinize günaydın kızlar,

dün dışarı çıktık gündüz. akşam da trt'de slumdog millionaire filmi vardı. ben zamanında izleyememiştim, onu izledik. gerçekten güzel filmmiş.

slm kizlar dün giremedim gec geldim , yorgundum, dünki menümü yazayim önce:

sabah
3 dilim kepek ekmegi
1 kasik recel, biraz peynir, biber
0,5 litre su

ögle
1 armut
1 fincan yesil cay
0,5 litre su

sonra arkadasla 1 bardak taze sikilmis portakalsuyu ictik

aksam
balik, domates sos ile
2 dilim kepek ekmegi
0,5 litre su

ara
2 hurma, 1 kuru kayisi

toplam: 2 litre su ictim

spor: 40 dk yürüyüs
....

bugün geceden beri terledim, sifayi kaptim anliyacaginiz.. sabah kalktigimda agzim burnum bogazim kapanmis bi halde, annemi cagirdim annemde hap verdi biraz terle dedi.. bende öyle yaptim ama 4'e kadar kalkamadim, kalktigimda ise su gibi terlemissim, hemen dusa girdim, annem mis gibi karnabahar corbasi yapti acili acili onu ictim 1 kase ve 1 litreye kadar su ictim ve hala iciyorum.. saat 5'de 1 hurma, 1 kuru kayisi ve 1 kivi yedim.. biliyorum cok sagliksiz bi beslenme oldu bugün ama erken kalksam bile yataktan kalkamadim.. biraz sonra 1 kase corba daha icerim ve 2 litre su icerim, malum cok su kaybi olmustur :)) suan iyiyim ama nezliyim grip olmussum kizlar..

hepiniz iyisinizdir umarim, sizleri öpemiyecem bu sefer, sizide hasta etmiyeyim:2::2::2:
geçmiş olsun meleğim:)gerçekten bu sıralar tamda hasta olma havaları,işte kış şimdi yaşanıyor,bu ayıda atlatırsak önümüz yaz artık.bu arada canım listene şöyle bir gözattımda tahıllıda olsa kepeklide olsa yediğin ekmekler çok değilmi canım,biraz azaltsan daha iyi olmazmı...

canım ben birara yazdığın gibi günde 4 fincan kadar yeşil çay içiyordum ama vücut belli bir süre sonra alışıyor ve bağırsak tembelliğine yok açıyor,en azından bende öyle oldu,bence günde 2 fincan aç karına içmek daha iyi,ayrıca kızlar bimde satılan karışık bitki çayı var,süper birşey,yeşilçay yerine onu bir deneyin derim:34:

akşam yemeğini atladığım için meyve ağırlıklı oldu. 4 lt falan da su içtim sanırım:78:yuh diyebilirsiniz:))
sana yuh değil bravo demek istiyorum,4 lt su süpersin valla,ben o kadar suyu 3 ayda anca içiyorum,çok iyi bir alışkanlık aslında,ayrıca bol meyve yiyorsun dikkatimi çekti,canım bence gayet iyi gidiyorsun,sanırım sonraki menülerinde sebzede olacaktır...

neyse çenem düştü yine hadi hepiniz öpüldünüz kendinize iyi bakın listede olmayan arkadaşınız che....:27::27::27:[/QUOTE]
canım muhtemelen kan şekerin düşüyordur,eğer elin ayağın titreyecek kadar canın çekiyorsa vücut zaten sinyal yolluyor,o zaman tabiikide yemen çok normal ama abartıya kaçmamak lazım tabiiki,birde diyet sırasında şu ev gezmelerini kendimize yasaklamak lazım sanırım,ben bu yüzden 2 haftadır yerimde sayıyorum

bence çok aşırı değil. bir tek su böreği sırıtıyor. diğerlerini azar azar tüketmişsin. ben olsam daha çok börülce salatası yerdim, çünkü en sağlıklı o duruyor. ama olan oldu düşünmeyelim artık. bundan sonrasına bakalım.
su konusu çok önemli onu ihmal etmeyelim.
evet canım su konusunda birazsıkıntılıyım,meyvede fazla yemiyorum maalesef.
bende biraz daha börülce salatası yemek istiyordum ama hemen masadan kaldırdılar:53:

dün dışarı çıktık gündüz. akşam da trt'de slumdog millionaire filmi vardı. ben zamanında izleyememiştim, onu izledik. gerçekten güzel filmmiş.

aaa evet o filmin fragmanını görmüştüm,izleyeyim diye düşünmüştüm ama malum evde değildim,tüh kaçırmışım.neyse bak seni çok kıskandım şimdi akşama şöyle ışıkları kapatıp,sonrada mumları yakıp eşimle bir film seyredeyim bariii,ohh ohh suyundanda...:46:

kanatsız melek çok geçmiş olsun ortalıkta hep salgın herkes hasta :59: en kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım menün gayet güzel beğendim ben afiyet olsun .

tsk ederim canim :)

akşam yemeğini atladığım için meyve ağırlıklı oldu. 4 lt falan da su içtim sanırım:78:yuh diyebilirsiniz:))

menünü herzamanki gibi cok begendim canim, heleki bu öglen yedigin somonnn :) cok severim somonu.. harikasin :)

aksam 8de olmasi nedeniyle biraz fazla olmus o son kek,pasta ve cikolata, ama sonucta abinin nisani canim bence cok normal.. eger üstüne bide göbek attiysan ohhh vermissindir o yediklerini ;)

bagel'i cok severim bende, ama beyaz yerine tahilli olanlardan var, onu yeseydin daha hos olurdu.. ama güzel bi menü bence, ve sporda yapmissin.. bende ilk baslarda topun üzerinde zor kaliyordum ama inanki insan alisiyor..

bende dedigin üzere yag oranimi ölctüm ve 23,5 ciktim.. artik seninle takip edeyim yag oranimi.. ama moralini bozma canim, hemen inersin eski yag oranina ve kilona ;)

canım, yorulacağın kadar da olmuş. ordan oraya ordan oraya.. bir de kan vermek halsiz düşürmüştür. inşallah cildindeki yağ bezesine benzeyen şey ilaçla geçer.
tahlil sonuçların ne zaman çıkıyor?
bu arada merak ettim hangi kadın doğumcuya gidiyorsun?
tavukları ketçap neyse ama mayoneze batırmak hiç akıl karı değil:1:çok yağlı o be yaw.

ah canım, kıyamam. hasta mı oldun sen? geçmiş olsun. annen sana iyice bakar da fazla ilerlemeden kalkarsın inşallah canım.
hasta olunca beslenme gidiyor zaten. sen anne çorbalarını içip sağlığına kavuşmaya bak inşallah.

6 fincan fazla canım bence. prof da olsa bir uzmanın kararıyla yetinme iyice araştır derim.
doğal ne olabilir ki diye düşünmek doğru olmuyor. ilaçların bile yan etki araştırması var ama bitkilerin yok.

sagol canim, anacigim cok iyi bakti bana dün yaa o corbada sifa varmis demek hemen kalktim.. bugün yine formundayim :)

geçmiş olsun meleğim:)gerçekten bu sıralar tamda hasta olma havaları,işte kış şimdi yaşanıyor,bu ayıda atlatırsak önümüz yaz artık.bu arada canım listene şöyle bir gözattımda tahıllıda olsa kepeklide olsa yediğin ekmekler çok değilmi canım,biraz azaltsan daha iyi olmazmı...

evet canim o gün biraz fazla kacirdim sabah kahvaltisinda, o yüzden ögle yemeginde yemedim, ama aksama kadar bisey yemeyince ekmek yedim yine.. ama bidaha olmaz insallah ;)

Son düzenleme:
hayirli pazarlar kk'nin güzel insanlari, simdiye kadar yediklerimi sizlerle paylasayim:

kahvalti (saat 10:30, biraz gec oldu) - 2 dilim kepek ekmegi, balik

saat 12:30-13:00 arasi - 2 hurma, 1 tane kuru incir, 1 kivi

birazdan yesil cayimi icerim ve sporumu yaparim insallah

bugün kendimi bomba gibi hissediyorum, enerjimi döktürürüm insallah :))

menümün devami:

saat 15:00 - 1 fincan yesilcay
saat 16:15 (aksam yemegim) - yumurtali ekmek (pek olmadi gibi, sizce?), 100 gr tonbaligi ve somon baligi

bugün protein agirlikli oldu, yumurta, balik derken bide üzerine bol spor yaptim mi süper olur
simdiye kadar 8 dk karin egzersizi yaptim (bu hafta 3 defa yaptim ve karnimin toparlandigini görüyorum kizlar :) , göbegim 80den 78,5 santime indi)
birazdan 25 dklik slim in 6 start it up yapmayi düsünüyorum.. güya 6 haftada inanilmaz bi vücuda sahip olma garantisini veriyorlar, o yüzden bu 6 hafta icinde uygulamayi düsünüyorum, dügüne fazla bi zamanim kalmadi :)

Son düzenleme:
kizlar benim nisanlim avusturyada 3 odali bi ev almaya karar verdi, daglarin o tarafinda ve balkondan manzara cok hosuma gitti sizinle paylasmak istedim.. daha belli degil hic bisey ama kararli gibi görünüyo

$45720010.webp

$45720011.webp

Son düzenleme:
cnm sporun ve menün çok güzel gerçekten çok başarılısın sevindim snn adına :)))
evde çok güzel inşallh alırsınız çok hoş gerçektn güle güle otururusunuz inşallah alırsanız:)

menümün devami:

saat 15:00 - 1 fincan yesilcay
saat 16:15 (aksam yemegim) - yumurtali ekmek (pek olmadi gibi, sizce?), 100 gr tonbaligi ve somon baligi

bugün protein agirlikli oldu, yumurta, balik derken bide üzerine bol spor yaptim mi süper olur
simdiye kadar 8 dk karin egzersizi yaptim (bu hafta 3 defa yaptim ve karnimin toparlandigini görüyorum kizlar :) , göbegim 80den 78,5 santime indi)
birazdan 25 dklik slim in 6 start it up yapmayi düsünüyorum.. güya 6 haftada inanilmaz bi vücuda sahip olma garantisini veriyorlar, o yüzden bu 6 hafta icinde uygulamayi düsünüyorum, dügüne fazla bi zamanim kalmadi :)

cnm o film harikadır ya ztn bosuna oscar kazanmamıs bn izlerken çok duygulanmıştm :))))
blkide şimdi kilom vr diye topun üzerinde duramıormdur biraz zyflaynca dha rht dururum blki?? insallah alısırm ya dizimi carptım yere ztn toptn dşünce acıdı baya çünkü yerde 3 kgglik demir agırlıklar vrdı onlara carptım :((

kızlar slm bugun pazar oldgu için herks az yazmıs bnde bugun çok yazabiliorm :)) birazdan cycle dersine gidiorm sbhleyin yag oranımı ölctm 42dn 40a düşmüş ama kilom sbt cnkjku suyum artmıs o yüzdn bosu bosuna üzülmiyim diorm dmi yani?? sbh müslü yedim yine öglen corba yada makarna yapıcam(kepekli)
sonra tekrr yazarım herkese iyi pzrlr :))

cnm sporun ve menün çok güzel gerçekten çok başarılısın sevindim snn adına :)))
evde çok güzel inşallh alırsınız çok hoş gerçektn güle güle otururusunuz inşallah alırsanız:)

tsk ederim canim, insallah olur o ev, cünkü manzarasi dogasi cok güzel, orda bol bol yürüyüste iyi olur :)

kızlar slm bugun pazar oldgu için herks az yazmıs bnde bugun çok yazabiliorm :)) birazdan cycle dersine gidiorm sbhleyin yag oranımı ölctm 42dn 40a düşmüş ama kilom sbt cnkjku suyum artmıs o yüzdn bosu bosuna üzülmiyim diorm dmi yani?? sbh müslü yedim yine öglen corba yada makarna yapıcam(kepekli)

aa cok sevindim senin adina canim, üzülecek hic bisey yok hemen gider demistim zaten ;) haftaya bi bakmissin 30lara inmissin ;)

hayirli pazarlar kk'nin güzel insanlari, simdiye kadar yediklerimi sizlerle paylasayim:

kahvalti (saat 10:30, biraz gec oldu) - 2 dilim kepek ekmegi, balik

saat 12:30-13:00 arasi - 2 hurma, 1 tane kuru incir, 1 kivi

birazdan yesil cayimi icerim ve sporumu yaparim insallah

bugün kendimi bomba gibi hissediyorum, enerjimi döktürürüm insallah :))
benmi yanlış gördüm sabah kahvaltısında balık,nasıl yani!seni tebrik ediyorum canım,bunun bir sebebi,bir sırrı varmı,eğer zayıflamada falan bir etkisi varsa hemen yarın sabah bende balığa başlıyorum.bu arada evin manzarası süper gözüküyor canım,hayırlısı olsun.
[/QUOTE]

merhabalar,yağ oranının düşmesi iyi birşey işte ne güzel,birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum yağ oranlarınızı nerede ölçüyorsunuz acaba?

şimdi gelelim benim bugünkü listeme;

sabah:1 bardak süt,3 çatal omlet,yarım kk peynir,2 dilim salam,2 tane ceviz,yarım domates,yarım salatalık

öğlen;1 limonlu soda(hepsi bu kadarcık,öğlenleri karnım acıkmıyor)ayrıca aç karına 1 fincan yeşil çay

akşam;1 tabak kereviz yemeği,3 kaşık yoğurt,3 adet minik salatalık turşusu,yemekten sonra yarım browni çikolata.

ayrıca bugün 1 saat tempolu yürüyüş ve 1 lt su.

Back
X