- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
evet canım çalışadığı için 24 saat evde.
eşin gündüz evde mi canım?
beslenmen güzel olmuş. irmik de sütlü olunca hafif bir tatlı olmuştur, afiyet olsun. spor yapmadın mı?
küsme kız gel sen
az daha katılsan direk listedesin de nasıl yapcaz bilmiyorum.
.
ya sorun değil kimsenin hakkına girmek istemem böyle devam ederim
kız bulgurda güzel oluyor yada maraşlı olunca güzel geliyor bide yanında turşucanım çok teşekkür ederim. en iyisi önce bı doktora görünmek
![]()
![]()
![]()
aha bi maraşlı daha noluyo ya![]()
![]()
![]()
sağol hayatım allahtan kayın valıdem maraştan yarım çuval bulgur yolladı patlayana kadar yeriz artık![]()
yok benim bu yeşil çaya başalamam lazım gnde 1-2 kupadan işey olmazmış emzirirkengünaydın arkadaşlar dünkü menumden başlayayım
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak ılık suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 2 damla limon sıkıp içtim.
sabah 8.00 yarım kase k flakes
ara 10.00 bir dilim ekmek biraz peynir (büroda yedim. açıkmıştım ara öğün oldu) 1 fincan yeşilçay
öğlen 12.30 3 kadınbudu köfte 1 kaşıktan az bulgur pilavı 2 kaşık kadar salata(marul havuç mor lahanadan oluşan)
ara 1 fincan yeşilçay
ara 1 saat sonra falan yıne 1 fincan yeşilçay
akşam 3 çok minik kuru patlıcan dolması 1 kase yoğurt.( dolmalar tenceredekı en miniklerden seçildi)
gün içinde 1,5 litre su içtim.malesef iki litre olmadı.
akşam temizlik yaptım . yatak odasındakı dolapları baza altını falan temizledim. oturma odasının kanepelerını çekerken baya bı kalori yakıyorum zaten eşek ölüsü gibiler
günüm böyle geçti. meyvve yemeye fırsatım olmadı hiç. hatta bı ara yemek yemeği bile unutmuşum.
ama bu sabah uyuyakalmışım. buroda olmam gereken saatte daha dolmuş beklıyordum ben
oyuzden kahvaltım da elma sirkeli suyumda kaldı . akşam yatmadan önce içerim elma sirkeli suyumu artık.
kahvaltı nıyetıne yaşil çay ve portakallı bisküvü yıyorum . ama 3 biskuvu kestı. galıba bu yeşilçay cidden tok tutuyo. üstelik ben sallama olanları kullanıyorum . büroda bu daha pratık oluyo.
bu arada gayet iyi beslenmişim 3 tane bisküvi kesti ha ne güzel
canım kar burdad yağmadı busene oralık okadar piski bide bizim burda 3 tane santral var termikcanlar nasılsınız.
ben çok şükür iyiyim sadece birazcık mide ağrım ve baş ağrım var.oğlumda dün gece ateşliydi. bu sene ne oldu bize anlamıyorum ama sanırım kar yağmadan bu mikroplardan kurtulamıcaz. bilgisayarım hala gelmedi. oynak pc başındayım ve şükürki şuan oynamıyor.:)) kendi pcm inşallah bugün gelecek yada pzartesi gelecek. işyerinde işlerimde birikti biran önce gelsede halletsem.
bildiğiniz üzere bugün saat 3 de paydos ediyorum.
pazartesi günü eşimin doğumgünü var,iş çıkışı hediye bakıcam. aslında ne alacağıma karar verdim ama hangi markayı alacağıma karar veremedim. biraz zorlanıcam anlayacağınız. asıl istediğim marka yeni sezon gelmiş ve çok pahalı, diğer bir marka onun yarı fiyatına. ama onu alırsam üstünede birşey alabilirim. neyse bakıcaz artık.
ya kızlar doğru dürüst geçmişe bakamadım. biraz geçmişe bakıcam, hızlıca okucam inşallah yetiştirebilirim. önce son sayfaları okuyayım hemen daha eskileri hızlıca geçicem. şimdilik buralardayım. öpüyorum canlar.
onlar mahvediyor ortalğı eşim bi işbulsaydıda buradan kurtulsaydık
bu arada çok geçmiş olsun hep hasta oluyorsunuz ne oluyor size
helal olsun meyveleri 1/4 ünün yiyorsunuz ben olsam hop yerim hepsini meyveye dayanama beniyi geceler kızlar, saat geç oldu. menümü yazıp kaçıcam:)
kahvaltı: 2 orta boy sigara böreği(fırında pişmiş), 4 zeytin ve 1 küp helva.
ara: 1 armut, 1/2 elma
öğle: 1 dilim somon, 4-5 patates (fırında)
ara: 2 kupa yeşilçay
dışarı çıktık, dışarıda 1 elma yedim ve 1 küçük boy starbucks kahve, şekersiz.
eve gelince: 4-5 kaşık havuçlu salata
ara: 1/4 muz, 1/2 elma, 1/2 portakal ve 1 dilim ananas
ak şam
yemeğini atladığım için meyve ağırlıklı oldu. 4 lt falan da su içtim sanırım:78:yuh diyebilirsiniz:))
hayırlıı olsun canım bir ömür mutlu olurlar inşalllahmerhaba kızlar,bugün mecburiyetten biraz kaçırdım,abimin nişanı vardı...
sabah:1 bardak yeşil çay arkasındanda 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:1 elma(kızlar bu arada benim karnım niye acıkmıyor sizce,hem acıkmadığı için birşey yemedim hemde kendimi akşama sakladım)
akşamüstü ara;3 kaşık taze fasülye,5 kaşık prinç pilavı
akşam(saat 8 gibi nişanda)1 dilim su böreği,2 kaşık böğrülçe salatası,4 tane yaprak sarma,2 bardak şekersiz çay,1 çatal kek,yarım dilim yaşpasta,1 tane çikolata.sizce çokmu kaçırmışım kızlar yaaa,ne yapayım yedim işte,offf şimdide pişmanlık duyuyorum.neyse bu hafta yok abimin nişanı,yok eve misafir geldi,biz misafirliğe gittik,yok doktor derken kendimi salıverdim gitti.ama yarından itibaren tekrar kendimi toparlama zamanı,sporada başlamalı yavaştan,birde su içmenin ne olduğunu hatırlamam lazım sanırım,en iyisi yarım litrelik su şişesini doldurup sürekli elimde taşımak.
bana gelince sabah klasik kahvaltım zeytin 4-5 tane peynir çok az ama bide 2 tane tuzlu kurabiye yedim
ekmek var ha 2 dilim
ara 1 nescafe sütsüz ama şekerli
öğlen 1 portakal akşam seyyahcım bulgur pilavı tavuklu 6-7 kaşık bol salta tabi ensonda 2 portakal lahana çorbam bugün bitmişti tazesi kaynadı yarından itibaren devam
ben egzersizede başlayabilsem bir ah ah yarın arkadaşa gideceğim oturmaya pasta yapmamıştır umarım çünkü yerim en sıkı diyette bile olsam baklava görünce hemen bozarım hiç affetmem
ya kkızımı emzirdiğimden midir nedir canım sürekli tatllı istiyor eliöm mayağım titriyor neden olabilirki
neyse çenem düştü yine hadi hepiniz öpüldünüz kendinize iyi bakın listede olmayan arkadaşınız che....