Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:27: ay bırak yesin ne kadar leziz gelmiştir bir sorsan ohooo bende çok yapardım of ya harika oluyo biliyon mu ekmeği kes içine sucukları kendi yağıyla piştikten sonra koy birde azcık yağlarındanda damlat otur sıcak sıcak ısıra ısıra yee :52: şahin sucuk alsın kasaptan manayaggg oluyor onların sucuğu :52:
ay inanmıyorum sana ay yıldız şuan canım nasıl çekti biliyormusun :1: :1:
cano benim de kan problemim vardı çok üşüyordum aynı senin gibi pekmez hak getire tahin sadece susam yağı demek bence sen en iyisi ferra sanol yazdır günde bir tane al kan değerlerin bir düzene çıksın sonrada kan yapan şeyler ye pekmez kan yapmaz enerji verir demişti dokturum.
değerlerin kaç bu arada bir baktır bakalım.sirkeli suyu ben bıraktım sirkeli su ile ilgili biraz araştırma yaptım ve gebe kalmak isteyen bayanların sirke içmesi çok zararlıymış diye kestim ben .
Bir kısmı da yanlış beslenme yüzünden yakalanmış olabilir. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
hadi yaaa e bende hamile kalmak istıyorum bende mı bırakayım . hadisse doğrudur mutlaka. ama ben ilk gelın olunca yoğurt falan çok yedim yaa :(

öğle yemeğim bir kase kuru fasülye 1 buçuk dilim ekmek.
yemekten önce saat 10buçuk gibi 2 grisini yemiştim.
akşam da yaprak sarma var. çok kaçırmamam lazım

günaydın hayatım.:54:
valla nihancım 3 yaşı bitti bitecek,artık kendi yesin istiyorum yoruldum 3 senedir yedir. farettimki akşamları ona yemek yedirme derdim olmasa daha az yemek yicem gerçekten zor oluyor yaa.
sana tavsiyem çocuk olunca 1 yaşında ver eline kaşığı yesin dursun,rahat edersin.ama iştahsız olursa yani benimki gibi sevmediğine elini sürmeyen bir çocuk olursa ozaman ben gibi devam edersin yedirmeye. :59: markete sanırım aç gidecem ama yok yinede saldırmıyorum hayatım. abur cuburun önünden transit geçiyoum ama sağolsun eşim alacağını alıyor.
sağol canım sanada kolay gelsin.:70:

canım,bu durumlarının biraz olsun düzelmesini istiyorsan,bizlerle biraz daha paylaşım yapmalısın. neyneysenin dünkü gözlemlerini okumalısın. :13:
gelelim yediklerine, dün sürekli karbonhitrat olmuş,bugün proteinle dengelersen iyi olur. ara öğünle meyve ve süt tavsiye edrim.akşam mümkünse sebze yemeni tavsiye ederim şeker.

ah asuman ah nerden çıktı o sigara börekleri,neyseki minikmiş. :27:
akşamda 1 tabak patatesli bezelye yerine yarım tabak yeseydin daha iyiydi,yanına salatada tüketebilirdin. (yeşiilliğim yok) :14:
tuzlu fıstığı görmemiş olayım,birdahakine yeşilçayda kurtaramaz seni.:63:
:9:

oburum işte obur pis boğazım adlı şarkısıyla seyyah top 20 de 1. sıradaaaaa :8::64:

canım benim bendede kansızlık var gibi ama dr her gittiğimde değerlerim normal çıkıyordu. gerçi doğum yaptıktan sonra dahada iyiyim. ama yinede ellerim ayaklarım soğuk olur.
pekmezi 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içebilirsin. daha iyi olur diye düşünüyorum. ama sanırım dombili yazmıştı,demir ilacıda kullanabilirsin tabii dr tavsiyesiyle. :75:
bu arada esprilerime kızmıyorsun değilmi balım :77:

selam dombili. canım 100 mekik için tebrik ediyorum seni.
dünkü beslenmede süper afiyet olsun. :46:
ama sabah kahvaltı etmemişsin canım niyekii. :44:

valla hayatım,yağına tuzuna bakmadım gözümü kapadım yedim,ama inan çok yağlı olsaydı midemi kesinlikle rahatsız ederdii.
sus kız rabia duymasın ne fıstığı,yok fıstık mıstık. :36:

amann süper yaa benden çok iyi durumdasın,keşke bende olsam öyleeee.:14:

aynen asumancım bende senin gibiyim aman şunu yiyemez üstüne döker diye diye kendim yedirdim şimdi kreşe gidiyor ama hak getire kendinden kücükler bizim kullandığımız kaşıklarla yiyor üstelik hiç kesintisiz yiyorlar maşallah benim kuşta bakıyo öyle aval aval onlara minicik minicik ısırıyor börekten falan tabi karşısındaki o bıdık 3. börek için bağırıyo tabi bir elinde çorba kaşığıyla ayran içiyo hay maşallah dedim duasını okudum nazar falan olmasın diye şimdi bugünde gitmedi ateşlendi gece sabah 200 mil bir süt içti ilaçlarıı verdim geri yattık 11 de kalktık bir kaynamış yumurtanın beyazını minicik minicik ısıra ısıra yedi kafamın tası attı of diyom içinden aynı senin gibi enbaştan vercektin eline ekmekleri kücük falan demicektin nasıl alışıyodu bak şimdi nasıl zorluk çekiyoruz diyorum :50: ama şu var ki :51: ne yedirceksem az tırsarak yediriyorum aç bıraksan yer diyorlar ama bu sefer gönlüm razı gelmiyor napim kocaman oluncada ben yedircek değilim ya :53:

hadi yaaa e bende hamile kalmak istıyorum bende mı bırakayım . hadisse doğrudur mutlaka. ama ben ilk gelın olunca yoğurt falan çok yedim yaa :(
bırak canım bırak sirkenin zaten bekleme süresi uzunca olduğu için kendi dibinde ekşimeside ayrıca tabi bir yerde daha okumuştum içki vs yapılıyorya sirkelerden içine biraz tuz atın gibisindende duymuştum çok aşırı keskin kokulu ilk denediğim zamalarda böyle kafam fırfır oluyodu :52: bir arkadaşım vardı o çok böyle içen vs bir arkadaş taa hamişken arkadaşımdı o tavsiye etmişti sirkeli suyu diyodu ki ben kafama dikip içiyorum diyodu kız nasıl içiyon öyle diyodum kız ne olcak gebeykende içtim doğumdan sonrada içtim napim içki yasak diyo du :1: bilmiyorum ondanda hadislerde falan önerilmiyor olabilir.

afiyeto lsun canım fasulyede bak kan değerlerini arttırıcı ne olsa et niyetine fasulye tüketimi sözkonusu afiyeto lsun .bu arada gel beraber hamiş olalım ne dersin:27:
sonra asumanı ve rabişide kandırrızzz :52:
en az kilo alan anne olmak için yarışırız heee
ama ben birinci sırayı vermem kesin en az ben yerim gene birinci sırada ben giderim :52:

ana öyle bişey aklımda yoktu kız:60::60::60:
sen söleyince düşündümde iyi fikir:60::60::60:
aynı yemek var bacım :86:iki kişi olunca bitmiyo:9::9:
bi çorba yaparım yanına tamam:82::82:
ben çok seviyorum önceki günden kalmış yemeği:27:bir daha yemek yapmak durumunda kalmıyorsun:9:
sakın niyeti bozma, takipteyim:60:

selam kızlar.
inşallah herkesler iyidir. çok şükür bende iyiyim. birazcık uykum var.
epeydir sabahları erken kalkıyorum,kahvaltı edebilmek için. sabah 6.30 ayaktayım. zaten normaldede böyleydik sabah erken uyanıp işe gitmeden önce kahvaltımızı yapardık ama kış gelince birde oğlum geç uyanmaya başlayınca işe gitmeden 15 dk önce kalkıp,apar topar hazırlanıp çıkıyorduk evden. çok şükür yine düzene girdik. oğlumuda kaldırıyorum,hepberaber kahvaltı ediyoruz. hem ayılmış oluyorum iyi oluyor gerçekten. gerçi ben oğluma yedirmeye çalışmaktan kendim doğru dürüst edeme ama bazen eşime satıyorum o yediriyor bende apar topar yiyorum işte.
bu sabah 1 dilim ekmeğe klasik kahvaltı yaptım. ara 1 fincan yeşil çay. (uzun zaman sonra ilk defa)
birazdan tekrar içeceğim.
evdede pek kahvaltılığımız kalmadı. sadece kahvaltılık değil yemeklik de birşey kalmadı tamtakır kurubakır. hafta sonu market yapıcaz. bu akşamda oğluma poğaça yapıcam.dün akşam poğaça istedi kuzum. böyle işte canlar. yetiştirmem gereken acil bir işş var. onu halledip tekrar burdaım.:54:
canım, sabahları erken kalkmak en güzeli, hem günün de bereketli olur. hem de ailecek yenen bir öğünün yerini hiçbir şey tutmaz. bence de en iyisini yapıyorsun.
minik kuzuya yap annesi poğaça, ama sen yeme:1:neyse hadi kahvaltıda 1 tane yiyebilirsin. sakın tadına bakmak için gece gece yeme.:57:

16.02.2011
sabah kahvaltı.
2 dilim ekmek,peynir,reçel tereyağ ve haşlanmış yumurta.
ara yok
öğle saat 16.00 da yedim.
1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt.
ara
2 ad minik sigara böreği (saat 17.30 gibiydi)

akşam
1 tabak patatesli bezlye
3 kaşık yoğurt

ara 15 ad tuzlu fıstık yeşil çay. :78:

meyve öğünlerim bu sıralar sıfır ama şu market olayını halledelim daha iyi olcek inşallah.
bu arada salı günü tartıda 57 gördüm ama bu sabah 56.6 dı. :59:
sigara böreği ve fıstık, hem de tuzlu.:57::57::57:

olmasaydı iyiydi ama kız getirmiş okadar yememek olmuyo tabı üçünü birden yemeseydim olurdu oburum işte obur pis boğazım :41:

canım sen dut kurusunu sevdın mı ya ben ilk defa aldım öyle çok pahalı bişey de değil badem gibi falan. ama pek da tutmadım kuru üzüm incir leblebi karışımı yapacam bu hafta badem fındık dut kurusu kurur üzüm incir bitti iki haftadır onlar oyalıyordu
ikram da olsa 3 tane yemeyebilirdin, ben de onu demek istedim canım.
dut kurusunu ben hiç sevmezdim. oğlum sevmişti bir ara, ben de ona aldım. ama şimdi diyetteyim ya dut kurusu bile bana matah bir şeymiş gibi geliyor:9: fındıkla beraber tatlı tatlı pek güzel yeniyor:)
bu arada bende kansızlık var sanırım sürekli üşüyorum eşim de sana pekmez alalım dedi. ama pekmez benım boğazlarımı yakıyo tahinle karıştırsam da çok mu kalorili olur:26: aslında zaten bı tatlı kaşığı keser ama napsam bilemedim nasıl tüketeyim sizce pekmezi? şu üşümelerim bitsin istiyorum .

sirkeli su da midemi yaktı bal karıştırmak gerekirmiş midede sorun olmasın diye ya bal alacam şimdi sadece sirkeli suya katmak için. hem bal hem pekmez de nasıl olacak bilmıyorum kı sağlıklı olalım diye kilo almak istemiyorum:44:
canım, demir eksikliğinde pekmezi belki bardaklarca içmen lazım ki faydasını göresin. demik eksikliği için ben de eti önericem. ayrıca bakliyatlar da iyidir. tahin pekmez yapmak istersen ikisi de 1 tatlı kaşığını geçmesin.
ayrıca 1 tatlı kaşığı baldan bir şey olmaz.

gunaydın herkese dun ıç yuruyemedım ama 100 mekik cektim sabah 1 avuc evde kurutulmus tas gıbı tadı az olan kuru kayısı bol su
ara kase yogurt
oglen 4 yk pırasa 1 dılım ekmek kucuk kase yogurt
ara 1 elme
akşam 4 yk pırasa 1 kase yogurt çorbası
gece meyve
oglus ızın verırse yuruyus
kahvaltı da olsa güzel menü olurdu.:97:

sabah belimi ölçtüm 73
kalçamı ölçtüm 95
çokmu kötü durumdayım ya :19:
valla bence kötü değil. bel sanki biraz daha incelebilir. kalçan da o zaman orantılı olur işte.

sabah bi kalktım ne göreyim. dün erzak vermişler işyerınden 4 halka sucuk da var içinde. allah razı olsun onlardan. bi baktım dün aldığım ekmeyin yarısı yok sucuğun birinin de yarısı yok. benim eşek kocam gecenin 2sinde yarım sucuğu kızartıp yarım ekmekle yemiş. tavayı da bana bırakmış :41: gelde çıldırma şimdi. ben bu adamın beslenme düzenini nasıl değiştirecem bilmiyorum kı ya sağlığından olacak bu gidişle allah korusun
ay helal olsun kocişine yaw:)) o saatte bir insan yarım sucuk, yarım ekmek yiyebilir mi:27:
şu anki durumu sağlıklıysa çok korkma. gündüz iyi yakıyor demek ki o saatte çok acıkıyor.

aynen asumancım bende senin gibiyim aman şunu yiyemez üstüne döker diye diye kendim yedirdim şimdi kreşe gidiyor ama hak getire kendinden kücükler bizim kullandığımız kaşıklarla yiyor üstelik hiç kesintisiz yiyorlar maşallah benim kuşta bakıyo öyle aval aval onlara minicik minicik ısırıyor börekten falan tabi karşısındaki o bıdık 3. börek için bağırıyo tabi bir elinde çorba kaşığıyla ayran içiyo hay maşallah dedim duasını okudum nazar falan olmasın diye şimdi bugünde gitmedi ateşlendi gece sabah 200 mil bir süt içti ilaçlarıı verdim geri yattık 11 de kalktık bir kaynamış yumurtanın beyazını minicik minicik ısıra ısıra yedi kafamın tası attı of diyom içinden aynı senin gibi enbaştan vercektin eline ekmekleri kücük falan demicektin nasıl alışıyodu bak şimdi nasıl zorluk çekiyoruz diyorum :50: ama şu var ki :51: ne yedirceksem az tırsarak yediriyorum aç bıraksan yer diyorlar ama bu sefer gönlüm razı gelmiyor napim kocaman oluncada ben yedircek değilim ya :53:
kuzum biz küçükken annem hep elimize veririmiş yıyecekleri. ben elma gibi bir bütün domates yermişim. hiç öğle üstünü batıracak ev berbat olacak diye düşünmezmiş. biz hem yemek yemeği hem konuşmayı hem yürümeyi çok çabuk öğrenmişiz kardeşimle. emziyı de çabuk bırakmısız bezi de. zaten hazır bez yokmuş kadın sabahtan akşama kadar leğende çamaşır yıkarmış. ahh canım annem benimm. :69:
allah bana da bi evlat nasıp ederse bende öyle yapacam zaten allah izin verirse annem bakacak o konuda içim rahat yanı. hiç arkanızdan gezmedım kaşıkla diyo annem elbet acıkıp yıyecek yanı çocuk.hala da öyledir sofra birkere kurulur yiyen yer yemeyen acıkınca gıdıp kendı yemeğını kendı hazırlar. benım annem biraz dominanttır da :27:

bırak canım bırak sirkenin zaten bekleme süresi uzunca olduğu için kendi dibinde ekşimeside ayrıca tabi bir yerde daha okumuştum içki vs yapılıyorya sirkelerden içine biraz tuz atın gibisindende duymuştum çok aşırı keskin kokulu ilk denediğim zamalarda böyle kafam fırfır oluyodu :52: bir arkadaşım vardı o çok böyle içen vs bir arkadaş taa hamişken arkadaşımdı o tavsiye etmişti sirkeli suyu diyodu ki ben kafama dikip içiyorum diyodu kız nasıl içiyon öyle diyodum kız ne olcak gebeykende içtim doğumdan sonrada içtim napim içki yasak diyo du :1: bilmiyorum ondanda hadislerde falan önerilmiyor olabilir.

afiyeto lsun canım fasulyede bak kan değerlerini arttırıcı ne olsa et niyetine fasulye tüketimi sözkonusu afiyeto lsun .bu arada gel beraber hamiş olalım ne dersin:27:
ama ben birinci sırayı vermem kesin en az ben yerim gene birinci sırada ben giderim :52:

anladım canım sadece salatalarda kullanalım ozman bızde.ben sırkelı domatesı falan çok severim . ama aldırmyorum bu mevsımde domates. yazın artık :)

valla hayatım iki hafta önce bıraktım ben hapımı. bizim bı 2 ayımız var hormonlarımın eskı halıne dönmesı için. haftaya doktora gıdıp değerlerime baktıracam zaten.sonrasında zevkle sana katılırım.
çok ilgınc ya daha 5 ay öncesıne kadar ay gelınlık nasıl olsun halı perde mobılya düğün salonu dıye kosturuyordum. vitrınlere bakmaktan helak olduk. şimdi de bebek mağazalarının önünden gecerken içim titriyo. düşün daha fol yok yumurta yok pazar gunu eşimle çarsıya gittik bebek arabalarına bakıyoruz gayrı ıhtıyarı :))
yarış süper fikir grubumuz adı da hamişler grubu olur :) ama yanlız rabıa ve asuman yetmez nihan da katılmazsa ben gelmem :49:
bu arada dosba nasıl acaba çok merak ediyorum onu :14:

slm arkadaslar, ben geldim
uzun zamandir giremiyorum ama hayatimda cok degisiklikler oldu

hepsini siraliyorum:

1. nisanlim dün yeni evimizin anahtarini aldi, haftaya boya icin gelecekler ustalar :))

2. haftaya degil öbür hafta pazartesi (28 subat) avusturya ya ucuyorum :)) ordaki gelinliklere bakacagim, türkiye yolculugum iptal oldu o yüzden. hem eve bakmaya gidecem, hem mobilya alacagiz, hemde orda ki gelinlikler zaten türkiyeden getirtiyorlar (bide tanidik oldugu icin indirimde olur).. bi tasla 4 kus olucak cünkü o bahaneyle nisanimlimi da görmüs olucam :) 1 hafta kalicam geri gelecem.

3. davetiye stresi de bitti cünkü türkiyeden getirtecegiz, nisanlim avusturyada alsaydi 1200 tl edecekti, halbukii türkiyeden 2011in davetiyeleri 400 tl ediyordu (600 adet icin).. o dert'te bitti Allaha sükür.

4. bu aksam norvecten kuzenim geliyor, bi haftadir basimin etini yedi tatile gelecem diye. burda bi cocukla görüsüyor ve ailesi izin vermese bile kendini nerdeyse öldürecekti , aclik grevine girdi ve sonunda ailesi evet demek zorunda kaldi.. ee tabi herseyi benimle paylastigi icin suc nerdeyse benim üzerime kalicakti.

bu kadar seyin ardindan spor yaptinmi diye sormayinnn :( cünkü bu aralar bosladim biraz.. ama insallah avusturyadan geri geldim mi yine yapacam sporumu

bu arada hepinizin gecmis kandili mübarek olsun, bütün ettiginiz dualar kabul olur insallah

. Çünkü hadis-i şerifte buyuruluyor ki:
(Gelin, ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir. Sirke yiyen kadının hayz görmesi zahmetli olur ve hayzı düzensiz olur. Ekşi elma yemek hayz kanını keser. Bu da başka bir hastalık meydana getirir.)
canım, bu hadisin kaynağı önemli. yani doğrusunu söylemek gerekirse bana hiç mantıklı gelmedi. altında her hadis yazan hadis olmayabiliyor, dikkat et. hangi kanaldan rivayet edilmiş, hangi kitapta geçiyor bilmek lazım.

selamlar ben anca gelebildim. Kızımı uyuttum yürüyüşümü yaptım 3.5 km :21: e anca değil mi?
Kahvaltımı yazayım
1 kase nesfit kırmızı meyveli
1 fincan şekersiz çay

Yürüyüşten sonrada limonlu soda hazırladım kendime onu içiyorum şu anda öğlene de çorba içerim
afiyet olsun. kuralları okudun mu?

buzlukta köftem hep vardır aslınd . ama hergun de çok gelmez mı kı. bu sene kurbanda kayınvalıdem et vermeye çalıştı aptal gibi ben almadım az bişey getirdik oda bitti. alsaydım atsaydım buzluğa yerdeık şimdi. tecrübesizlik işte
köfteyi yağsız yaparsan bir şey olmaz. bir de miktar olarak dikkat edersin. ayrıca tek köfte değil, et sote falan tarzı yiyebilirsin. kuşbaşı et yani. ayrıca kuru fasülye çok iyi bir demir kaynağıdır. bazı günler köfte bazı günler bakliyat derken dengelersin. yalnız, ayyıldıza da yazmıştım, etle beraber süt, yoğurt, ayran gibi gıdalar tüketme. demirin bağırsaklarından geri emilimini önlüyor.
valla bence diyette en az korkacağın şey et olsun. vücudumuza tatlı kadar falan zarar vermez.

bacım ıspanak al güzelce mini mini doğra haşlamadan börek yap ye birebir vitamin bende evde var yapacağımda hamur işi olunca elim gitmiyor offf .:31:
yok bacım, birbirinize börek tavsiyesi vermeyin:)
hem bizim vücudumuz bitkisel demiri yani ıspanağı sindiremiyormuş zaten. ha muhakkak faydalıdır, ıspanağınızı yeyin. ama börek olarak yemeyin. kavurup yiyebilirsiniz.

şş döverim ha seni de ayyıldızı da:57::57::57:birbirinizin canını çektirmeyin.:20:

afiyet olsun canım, güzel olmuş. sarmayı da kaçırmadan yiyebilirsin.

oğluşun iyileşmedi o zaman daha canım ya, geçmiş olsun. bu sefer kaptığı mikrop daha dirençli çıktı desene..
benim de içim razı gelmediği için ben yediriyorum. kaşığı eline veriyorum ama oyun oynuyor. yine iş başa düşüyor.
sözkonusu afiyeto lsun .bu arada gel beraber hamiş olalım ne dersin:27:
haha aslında bu yarış fikri fena değil:60::60::60:

ben yarım saat yürüyüp geliyorum canlar:32:
sana iyi yürüyüşler canım.:80:

hepsini siraliyorum:

1. nisanlim dün yeni evimizin anahtarini aldi, haftaya boya icin gelecekler ustalar :))

2. haftaya degil öbür hafta pazartesi (28 subat) avusturya ya ucuyorum :)) ordaki gelinliklere bakacagim, türkiye yolculugum iptal oldu o yüzden. hem eve bakmaya gidecem, hem mobilya alacagiz, hemde orda ki gelinlikler zaten türkiyeden getirtiyorlar (bide tanidik oldugu icin indirimde olur).. bi tasla 4 kus olucak cünkü o bahaneyle nisanimlimi da görmüs olucam :) 1 hafta kalicam geri gelecem.

3. davetiye stresi de bitti cünkü türkiyeden getirtecegiz, nisanlim avusturyada alsaydi 1200 tl edecekti, halbukii türkiyeden 2011in davetiyeleri 400 tl ediyordu (600 adet icin).. o dert'te bitti Allaha sükür.

4. bu aksam norvecten kuzenim geliyor, bi haftadir basimin etini yedi tatile gelecem diye. burda bi cocukla görüsüyor ve ailesi izin vermese bile kendini nerdeyse öldürecekti , aclik grevine girdi ve sonunda ailesi evet demek zorunda kaldi.. ee tabi herseyi benimle paylastigi icin suc nerdeyse benim üzerime kalicakti.

bu kadar seyin ardindan spor yaptinmi diye sormayinnn :( cünkü bu aralar bosladim biraz.. ama insallah avusturyadan geri geldim mi yine yapacam sporumu

bu arada hepinizin gecmis kandili mübarek olsun, bütün ettiginiz dualar kabul olur insallah
tatlım benim, evin hayırlı uğurlu olsun. içinde güle güle, mutlulukla, huzurla ve sağlıkla oturun canım. Allah sizi mesut etsin. ev haberine çok sevindim.
avusturya falan da türkiye sayılır bence canım:) hem nişanlınla görüşmek de iyi gelir. düğün de yaklaşıyor:)
senin de geçmiş kandilin mübarek olsun canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize.

tatlım benim, evin hayırlı uğurlu olsun. içinde güle güle, mutlulukla, huzurla ve sağlıkla oturun canım. Allah sizi mesut etsin. ev haberine çok sevindim.
avusturya falan da türkiye sayılır bence canım:) hem nişanlınla görüşmek de iyi gelir. düğün de yaklaşıyor:)
senin de geçmiş kandilin mübarek olsun canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize.

tsk ederim güzel dileklerin icin canim benim :) evet ya bide biletlerde cok ucuz avusturya icin.. türkiyeye 2000 danimarka kronu iken avusturya ya 900 kron.. o yüzden daha hayirlisi olur oraya gitmem..

Amin canim :)

tsk ederim güzel dileklerin icin canim benim :) evet ya bide biletlerde cok ucuz avusturya icin.. türkiyeye 2000 danimarka kronu iken avusturya ya 900 kron.. o yüzden daha hayirlisi olur oraya gitmem..

Amin canim :)
canım gerçekten fiyatı da hesaplıymış. evlilik üzeri artan paranızı başka şeylere değerlendirirsiniz. en güzeli düşünmüşsün olgun arkadaşım:70:

hepsini siraliyorum:

canım ne güzel haberler bunlar hayırlı uğurlu olsun inşallah. evinde çok mutlu çok huzurlu olursun umarım.

canlarım yeterince yorum yapmadığımı sölediniz ya alıntı yapmayı bilmiyom yaaa:17::17::27:zaten yoğunluktan pcyi bile yeni açtım sabahtan beri banka banka dolanıyommm:50::50:
:84: sabah mikemmel bi kahvaltı yaptım:47:2 yumurta 3 zeytin 1 kk peynirr açık çay arada yeşilçayla 3 kurabiye:52::52:biraz öncede sebze yemeği yedim yogurt:40:akşama allah kerim:69:

canlarım yeterince yorum yapmadığımı sölediniz ya alıntı yapmayı bilmiyom yaaa:17::17::27:zaten yoğunluktan pcyi bile yeni açtım sabahtan beri banka banka dolanıyommm:50::50:
:84: sabah mikemmel bi kahvaltı yaptım:47:2 yumurta 3 zeytin 1 kk peynirr açık çay arada yeşilçayla 3 kurabiye:52::52:biraz öncede sebze yemeği yedim yogurt:40:akşama allah kerim:69:
e canım söylesene ben alıntı yapmayı bilmiyorum diye:))
yazılan yazıların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla ve ''+" işareti var. cevap vermek istediğin kişilerin yazılarında ''+ yı tıklıyorsun ve okuman bitince en son alıntı ile cevaplaya tıkla. gelen pencere QUOTE= ile başlayıp QUOTE ile biten her yazının arasına yazını yazıyorsun. hepsi bu kadaarrr.
3 kurabiye çok olmamış mı canım? ev kurabiyesi mi?

e canım söylesene ben alıntı yapmayı bilmiyorum diye:))
yazılan yazıların sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla ve ''+" işareti var. cevap vermek istediğin kişilerin yazılarında ''+ yı tıklıyorsun ve okuman bitince en son alıntı ile cevaplaya tıkla. gelen pencere QUOTE= ile başlayıp QUOTE ile biten her yazının arasına yazını yazıyorsun. hepsi bu kadaarrr.
3 kurabiye çok olmamış mı canım? ev kurabiyesi mi?

bakalım oldu mu:27:3 kurabiye çokk:18::18:ev kurabiyeside deill :59:çok yedim biliyorumm:17:dayanamadım telfi edicemmm:27:akşamda balık mı yesem:66:

Back
X