günaydın hayatım.

valla nihancım 3 yaşı bitti bitecek,artık kendi yesin istiyorum yoruldum 3 senedir yedir. farettimki akşamları ona yemek yedirme derdim olmasa daha az yemek yicem gerçekten zor oluyor yaa.
sana tavsiyem çocuk olunca 1 yaşında ver eline kaşığı yesin dursun,rahat edersin.ama iştahsız olursa yani benimki gibi sevmediğine elini sürmeyen bir çocuk olursa ozaman ben gibi devam edersin yedirmeye.

markete sanırım aç gidecem ama yok yinede saldırmıyorum hayatım. abur cuburun önünden transit geçiyoum ama sağolsun eşim alacağını alıyor.
sağol canım sanada kolay gelsin.
canım,bu durumlarının biraz olsun düzelmesini istiyorsan,bizlerle biraz daha paylaşım yapmalısın. neyneysenin dünkü gözlemlerini okumalısın. :13:
gelelim yediklerine, dün sürekli karbonhitrat olmuş,bugün proteinle dengelersen iyi olur. ara öğünle meyve ve süt tavsiye edrim.akşam mümkünse sebze yemeni tavsiye ederim şeker.
ah asuman ah nerden çıktı o sigara börekleri,neyseki minikmiş.

akşamda 1 tabak patatesli bezelye yerine yarım tabak yeseydin daha iyiydi,yanına salatada tüketebilirdin. (yeşiilliğim yok)

tuzlu fıstığı görmemiş olayım,birdahakine yeşilçayda kurtaramaz seni.
oburum işte obur pis boğazım adlı şarkısıyla
seyyah top 20 de 1. sıradaaaaa

canım benim bendede kansızlık var gibi ama dr her gittiğimde değerlerim normal çıkıyordu. gerçi doğum yaptıktan sonra dahada iyiyim. ama yinede ellerim ayaklarım soğuk olur.
pekmezi 1 çay bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı karıştırıp içebilirsin. daha iyi olur diye düşünüyorum. ama sanırım dombili yazmıştı,demir ilacıda kullanabilirsin tabii dr tavsiyesiyle.

bu arada esprilerime kızmıyorsun değilmi balım
selam dombili. canım 100 mekik için tebrik ediyorum seni.
dünkü beslenmede süper afiyet olsun.

ama sabah kahvaltı etmemişsin canım niyekii. :44:
valla hayatım,yağına tuzuna bakmadım gözümü kapadım yedim,ama inan çok yağlı olsaydı midemi kesinlikle rahatsız ederdii.
sus kız rabia duymasın ne fıstığı,yok fıstık mıstık.
amann süper yaa benden çok iyi durumdasın,keşke bende olsam öyleeee.