Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorum:5::5::5:uykum varr başım ağrıyo dönüyoo:5::58:iyi deilim anlicanız:(

geçmiş olsun semine. bol c vitamini al, hasta olmadan atlatırsın inş :2:

kahve limonu denıyorum canlarım inş. iş yara ya of bi zayıflasam:43:

zayıflarsın kuzum ya, şuna bak. adın neydi senin?

niye gülüyon canım sen? :60: sende adını söyle bakim

kızlar beni annem çok korkuttu,bu günle beraber adetim 10 gün geçikti.kendimden eminin ama ginede korktum 2yıldır spiralla korunuyorum,tabiki bende 2.kez anne olmak istiyorum oğlumunda kardeşi olması gerekiyor ama şimdi değil zaamanı.
yoktur bırsey ama RİA ıle hamıle kalanlarda var
tedbırı sıkı almak lazım
yazlık komsumuz car yetze 65 yasında dıokı 6 ay normal adet oldum anlamadım karnımda bebek 5 aylık hareket edınce anladım dıo
adetın 10 gun gectıyse testte cıkar test yap
kaptanım biliyor musun ben sakaryalıyım . benim memlekete gitmişsin. çok özledim oraları. biz yazdan yaza gidiyoruz. kışın çakılıp kalıyoruz buraya. nasıl beğendin mi sakaryayı?:97:
sakarya guzel
bız de esımle nısanda adapazarına kaplıcalara gıdelım dıoduk hava yagmurlu gıtmeyız sanrm

günaydin arkadaslar...

3-4 gundur giremedim haftasonu sehir disindaydim hatta yurtdisinda :)

cumartesi;kahvalti bir sandevic,ögle 1 tabak corba, aksamda 3 yk bulgur pilavi.2 yk et yemegi ve salata
pazar;güzel ve uzun bir kahvalti, aksam 6 tane izgara köfte,1 tane sosis yainda 2 kasik firinda sebze..
pazartesi;kahvalti 3 dilim börek;öglen 3 dilim börek :14: aksam 6 dan sonra yemedim

bugun; 2 dilim ekmek uzerine az margarin ve beyaz peynir,cok ince 2 dilim salam (cok sevdigim bi uyum) :56: yesil cay 1 haslanmis yumurta.. iksirimi icicem simdi :)) (umut fakirin ekmegiymis :97:)
ögle yemeginden sonra yemeyip caylarimi icicem..

giremedigim sure icerisinde takipte edemedim..
hafta sonu yogun gecti ve bu haftada öyle olucak sanirim egzersizlere yine baslayamadim... biraz sonra yine cikicam disari..sevgiler :71:
ayagı yogun mussun
ıyı gezmeler olmus
bence tatılde olupta en ıyı dıkkkat edebılecegını yapmısın bndan ıyısı samda kayısı
spor yok sadece

mrb kızlarr gelemdim 2gündür ...çok yorgunumm üşüyorum:5::5::5:uykum varr başım ağrıyo dönüyoo:5::58:iyi deilim anlicanız:(
ahhhhh kuzummm sen hasta oluyon sanırım 1 haftadır ben oleydımgecmıs olsun

canlarım 7,8 tane cevizin iki başından hafifçe açıyoruz tabi ben yapamadım iki yandan açtım 1litre suya attım kaynattım(15 dk kaynayacak) kaynamaya başlayınca 2yemek kaşığıda sirke attım.hem yüzümdeki dogum lekelerinede sürüyorum baya fark var işe yarıyor.
aaaaaaaaaa yenı bısı ogrenmıs oldum lekelerede ıyı gelıo ıyıymıs

canım sağol, onada bakarım. yapmak istedikten sonra çok fazla hareket var. yürüyüş yapamasamda çok egzersiz yapıyorum. şu an popo kaslarım, bacaklarım sızlıyor. selülit kremide kullanmama rağmen diyet ve egzersiz de var ama selülitlerimde bence bir düzelme yok. eşim var diyor. :97:
valla beylere kulak vermek gerkeır burcu
dunde benımkısı SEN BIRAZ KILO MU ALDIN YOKSA GEVSEDINMI SPOR YAPMION YA dedı
aslında 2 sıde oldu
azaldı dıosa azalmıstır

canım sağol, onada bakarım. yapmak istedikten sonra çok fazla hareket var. yürüyüş yapamasamda çok egzersiz yapıyorum. şu an popo kaslarım, bacaklarım sızlıyor. selülit kremide kullanmama rağmen diyet ve egzersiz de var ama selülitlerimde bence bir düzelme yok. eşim var diyor. :97:

ebrucum senin menüler pek zengin ve yememen gereken şeylerle dolu. sence kaçamak yapmamış mısın? anlamadığım sen farkında mısın yediklerinin fazla olduğunun? sence yediklerin normal mi?

börek yedigim gun kacirdim ama anormal de deil bence aksamlari yememeye dikkat ediyorum..en son 3 bucuk 4 gibi yiyosam bisi yemiyorum yada en gec 6 oluyo..cay iciyorum yesil cay..su iciyorum..bende istiyorum duzenli bi liste ama oturtamadim henuz .. gecen hafta daha iyiydim..kabul ediyorum...

yoktur bırsey ama RİA ıle hamıle kalanlarda var
tedbırı sıkı almak lazım
yazlık komsumuz car yetze 65 yasında dıokı 6 ay normal adet oldum anlamadım karnımda bebek 5 aylık hareket edınce anladım dıo
adetın 10 gun gectıyse testte cıkar test yap

valla beylere kulak vermek gerkeır burcu
dunde benımkısı SEN BIRAZ KILO MU ALDIN YOKSA GEVSEDINMI SPOR YAPMION YA dedı
aslında 2 sıde oldu
azaldı dıosa azalmıstır

selam dombilim, hem diyet hem egzersiz hem kremle geçmiyorsa nasıl geçer bilmiyorum bunlar. belki biraz hafiflemiştir, istediğim sonuca gelmediği için geçmediğini düşünüyor olabilirim.

melike :38: tamam kızma burcumm :60:

bak melike kızdığımıda nerden çıkardın :47::22::84:

al sana çok istemiştin

2 haftadır takımdasın melike
çabuk adapte oldun alıştın diyete
yaptığım kaçamaklara çok gülme
bak dua ederim popon büyüsün diye

:60:

selam dombilim, hem diyet hem egzersiz hem kremle geçmiyorsa nasıl geçer bilmiyorum bunlar. belki biraz hafiflemiştir, istediğim sonuca gelmediği için geçmediğini düşünüyor olabilirim.

bak melike kızdığımıda nerden çıkardın :47::22::84:

al sana çok istemiştin

2 haftadır takımdasın melike
çabuk adapte oldun alıştın diyete
yaptığım kaçamaklara çok gülme
bak dua ederim popon büyüsün diye

:60::60:tesekkürler beegmmmm ama dua etmee zatii ben kacamaklarına gülmüommmmmmmmmmm

kızlar bugun sabah
2 dılım gozleme
1 bardak ıhlamur yulaf ezmesı4 yk 1 yk kuru uzum 1 cay bard sut
ara yok
ögle
1 kase(250gr)yogurt 2 galeta
spor 1saat yuruyus
ara
2salatalık 2domates
akşama
1 ızgara alabalık 1 haslanmıs patates

sabah sağlık çağına gidip yaptıracam testi.
öğlen 1tabak domates çorbası,4küçük parça haşlanmış tavuk eti
ara. küçük sütlü tatlı,ekmek yerine onu yedim

ekmek yerine kücük tatlı zaten corba ekmek yernde olmadı haslanmıs patates ya da pilaw da yiebilirdn

valla haklıısn selulut ınatcı bılyoruz
zamanla gecek yaza daha çok var en azından 2 ay

aynen ya :D bir an önce etkı etsın ıstıyorum

dila tatlım:26:
dıla ısmını severım

saglık ocg gecen sene b-hcg bakmıyordu bakmaya baslamıs mı?
börek yedigim gun kacirdim ama anormal de deil bence aksamlari yememeye dikkat ediyorum..en son 3 bucuk 4 gibi yiyosam bisi yemiyorum yada en gec 6 oluyo..cay iciyorum yesil cay..su iciyorum..bende istiyorum duzenli bi liste ama oturtamadim henuz .. gecen hafta daha iyiydim..kabul ediyorum...
duzen bulmak zor oluyor ben evdeyken bıle duzenı tutturamıyorum
gercı cok karalıyım bugun kacamaksızılerlıyorum

sabah 2 kuru kaysı
2 bardak su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
kahvaltım hep aynı haftaya her gün değişik yemeyi planlıyorum..:))
ara
yarım ceviz 1 dilm tam buğday ekmeği ve az peynir 1 zeytin eşimle kızım geç kahvaltı yaptılar onlara sofrada katılınca yedim..
yarım bardak çay
öğle
2 kaşık makarna
1 adet haşlama tavuk but
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği..
ara
2 ceviz
2 kuru kaysı
akşama
mantar sote yiyeceğim.
salata
yoğurt ..
ve spor yapacağım koşu bandında artık n ekadar yürürsem yazarım..en az 35 dk ..
su 2 litre oldu ve tarçınlı içtim..karbonat alamadım onun içinde bu günde kaldı..
geriye kalan 1 litre suyumuda sade içeceğim..

sabah 2 kuru kaysı
2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
ara
yarım ceviz 1 dilm tam buğday ekmeği ve az peynir 1 zeytin eşimle kızım geç kahvaltı yaptılar onlara sofrada katılınca yedim..
yarım bardak çay
öğle
2 kaşık makarna
1 adet haşlama tavuk but
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
2 kuru kaysı
akşama
mantar sote yiyeceğim.
salata
yoğurt ..
su 2 litre oldu ve tarçınlı içtim..karbonat alamadım onun içinde bu günde kaldı..
kahvaltın güzel olmus ama ara ögününde kahwaltı gibi olmus kahwaltıyı deistirmek yerne mesela bi gün siyah bi gün yesil zeytn de yierek metabolizmanı sasırtabilrsin orti :1: hem makarna hem ekmek olmamıs ama sporun cok basarılı :38::nazar:
selülite bol su artı yürüyüş çok işe yarıyo kabak lifiyle ovamakta öyle..:12::8:

ewet bende ööle biliorm yaw bu kabak lifi pek pahalı anam bende alım dedm de :1:

sabah 2 kuru kaysı
2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
ara
yarım bardak çay
öğle
2 kaşık makarna
1 adet haşlama tavuk but
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
2 kuru kaysı
akşama
mantar sote yiyeceğim.
salata
yoğurt ..
makarna ıle ekmek yemıssın sanırım daha tok tutsun dıye
yanı 2 dılım ekm yemıssın gıbı olmus

abartı degıl
1 but yemıssın kı spoda yapıcam dıon

selülite bol su artı yürüyüş çok işe yarıyo kabak lifiyle ovamakta öyle..:12::8:
veee bıtkısel yag surup naylon gecırıp 1 saat yuru
sonra halı fırcası(sert) ıe yumusak yumusak ov ıyı gelıo denedım 1 ayda tamamaen gectı ama sabah akşam yagı surdum gunde 1 kerede spor
ara ögünde bir pogaca we sekersiz cay (listem ööle )
aksam:
yogurtlu karnıbahar bir dilim ekmek
lıste dıyetısyen mı ? poğaca 300 cal
ara ogun fazla degılmı ?

bu arada ara ogun olarak 1 galate 2 dom bıraz peynır salatalık yedım
19.00gıbı akşam yemegı yıyecegım
1 ızgara alabalık 1 haslanmıs patates ve salata
bu arada 50 dk yurudum 270 calorı harcadım
yag yakmak ıcın 200-300 calorı arasında harcamak lazımmıs hafatanın 4 gunu boyle
bu arada annemın 3 arkadası altın cılekle zayıflamıs 5 tane meyvesnı sabah yıyorlarmıs su ıcıyorlarmıs tokluk verıyormus annemle ole yapmıs
gercekten tokluk verıyor dıo
bende denıyecegım yarın hava ıyı olursa dısarı cıkar bakarım

makarna ıle ekmek yemıssın sanırım daha tok tutsun dıye
yanı 2 dılım ekm yemıssın gıbı olmus

abartı degıl
1 but yemıssın kı spoda yapıcam dıon

veee bıtkısel yag surup naylon gecırıp 1 saat yuru
sonra halı fırcası(sert) ıe yumusak yumusak ov ıyı gelıo denedım 1 ayda tamamaen gectı ama sabah akşam yagı surdum gunde 1 kerede spor

lıste dıyetısyen mı ? poğaca 300 cal
ara ogun fazla degılmı ?

bu arada ara ogun olarak 1 galate 2 dom bıraz peynır salatalık yedım
19.00gıbı akşam yemegı yıyecegım
1 ızgara alabalık 1 haslanmıs patates ve salata
bu arada 50 dk yurudum 270 calorı harcadım
yag yakmak ıcın 200-300 calorı arasında harcamak lazımmıs hafatanın 4 gunu boyle
bu arada annemın 3 arkadası altın cılekle zayıflamıs 5 tane meyvesnı sabah yıyorlarmıs su ıcıyorlarmıs tokluk verıyormus annemle ole yapmıs
gercekten tokluk verıyor dıo
bende denıyecegım yarın hava ıyı olursa dısarı cıkar bakarım

ewet hayatım diyetisyen listesi ara ögün olarak alternatiflerim cok ama ben bunu sectm :1: altın cilek ben de cok ii duyumlar aldım ama cok pahalı kilosu 90 ila 110 milyon arasında deisio

günaydınnnn kızlar:66:

ıııııııı şey iyi akşamlar:66: bugün sabahtan dışarıdaydım yeni geldim eve annem kısmetse emekli olucakta onun işleriyle uğraşıyordum:64:

günaydın ...
bu nisan hep kapalı geçti içimizide kararttı ya..:(((

aynen canım biraz daha devam edicekmiş bu havalar:44:

hayatım sporla we kilo wererk en aza indirebilirsin ben de de war sürekli kilo alıp wermekten oldu :43:

inş canm ii dileklern icin cok saoll :38:

suyu en az 2 ltre icmelisin tatlımm zamanla tanırsın hepimizi :38:

diyetisyen ama ben yasam kocum olarak gördümm :1:

menün güzel ama kahwaltılık olmus su icmior musun göremedm bu arada canm benm ii dileklerin icin teskkr ederm sen de cok tatlısın :38:

cok gecms olsun canmm sana da spor olmus kız :64:

ara haric menün gayet ii
su içiyorum canım evet kahvaltı yapar gibi oldu her öğünde dün canım istemedi pek bişi ondandı canım:85:

Ben her zamanki gibi klasik kahvaltımı yaptım.
Unutuyorum söylemeyi iki gündür ceviz suyu içiyorum,bağırsaklarımı gerçekten çalıştırıyor.tuvalet sorunu olanlara tavsiye ederim.

ceviz suyunu beyaz saçları geciktirmek için kullanıldığını duymuştum canım ama bağırsakları çalıştırıcı etkisi olduğunu bilmiyorum

yatmadan içtim çok şükür:66:

ay sorma ya form plus beni de cırcır etti, zor wc'ye koştum. acaba günde 2 değil de 1 sefer mi içsem:26:
canım eylül 2010 sonlarında diyete başladım. arada gerçekten bıkkınlık geldiği oldu. yalnız hedefe kilitlenince geçiyor o anlar. bir de alışveriş yap:) daralan bedenini görünce motive olursun. 60 olunca yeter artık diyeceğim zaten.

olabilir canım günde 1 e düşürmekte mantıklı ama sabahları dümdüz bir karıla kalkmak güzel oluyor kendimi kandırıyorum göbeğim gitti diye:62: 7 ayda vermişsin canım çok iyi ya sandığım kadar uzun değilmiş tebrik ederim:46:

Back
X