Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebekleeeeer naporsunuzzzzzzzzzzzcok yemeyin kıııızzzzzzzzz
![]()
burcu çok guldurdun benıı13.TAKIM
Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz
Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş
Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız
neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar
yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
ne yaptın sen öyleo kadar su içilirmi hemde çok az yemek hatta kahvaltı olmuş biraz aşırı spor dambıl, çalışma istasyonu ve ağırlık takımıyla çalışmadıktan sonra öyle aşırı bir kas oluşumu olmaz ama bence o kadar çok spora az yemek yemişsin mesela öğlen menüne beyaz et balık yada kuru fasulye nohut mercimek gibi bişiler yesen daha iyi olmazmı canım
![]()
valla haklısın buraya çabuk alışınıyor. ama bak sen şimdi beni iştahlandırdın. demek foto ekleyeceksin bide yorum isteyeceksin. ooo süper. akşamları mutlaka bakacam, haftayada girmeye çalışacam. ne zaman kız düğünleriniz? ayarlayım kendimi![]()
orti merak ettim kaç kilo vermişsin.
canım sen yarın sabahtan tartıl 11 30 dan önce bize smdiki kilonu hedef kilonu flan yaz 2 haftalık deneme süren olucak paylasımların katılımların degerlendirilicek ona göre listeye alıncaksınn kendnden biraz bahseder misn canm kac yasındasın ismin nedir kilon kac![]()
Günlük menumu yazım ben
Sabah maydonoz suyu k. 2 dilim ekmekle tost
Ara Kücük boy süt
Öğlen yağı süzülmüş ton balığı yoğurt domates 1 dilim ekmek
Ara nescafe sarı leblebi
Aksam ispanak yoğurt bı dilim ekmek yücem birazdan
Arada elma yücem
5i bı yerde çay
Henüz 1 lt su 2 olur
30 dk yürüyüş tomplamda 1bucuk saat spor
kızlar merhaba.benide alırmısınız yarışagerçi saolsun neyseney arkadaş davet etti:)ama kızlar kuralları pek bilmiyorum.daha geçmişi okuma fırsatı bulamadım.şimdi okuyacağım.kızlar ne diyorsunuz?
selam canlar
Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.
öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.
akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.
3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.
4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var
bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasılbirazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim
![]()
k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 galeta ve 1 karper ve 2 hurma
öğle: fırında köfte patates ve 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 kase yoğurtlu k flakes
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: kuru üzüm, kuru kayısı, badem cevzi türü bir karışım
şimdi: form plus içiyorum:93:
su: 1.5 lt
spor: yok
şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm![]()
kim ne yapmış,bizim dombilimizeinsanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem
kız sen ne güzelmişsin maşallah.Canım keşke yiyebilseydim. okaar üşendimki bişi hazırlamayaakşamda ayağıma belime kuvvet dedim
bakalım bu kadar çabalıyorumda inş. sonucunu güzel alırım.
tansiyon problemim falan olmadı henüz. dipçik gibiyim
11 mayısta cnm birinin düğünü. diğeride hemen peşine. ama onun günü belli olmadı daha.
valla düğünde çekilen resimlerden şeettiricem beni görün diye
Gerçi avatarımda var sıfatımama size sıfatımdan fazlasını göstermek istiyorum
![]()
![]()
ortim daha yarın tartılcam. bakalım söprüzhenüz tartılmadım çarşamba merakımdan tartılmıştım aynı kilodaydım. inş. 300 gramda versem yeter bana
![]()
bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.selam canlar
Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.
öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.
akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.
3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.
4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var
bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasılbirazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim
![]()
şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm![]()
bence herşey güzel olmuş canım ekstra spora gerek yok yorma kendini derim![]()
bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu![]()
Teşekkür ederim caanım benimkız sen ne güzelmişsin maşallah.
bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.
aynen öyle canım ateş düştüğü yeri yakıyor. Herkesin gideceği yer orası. ölüm kimi nerde yakalar bilemeyiz. ve herşey nasıl insanlar içinse ölümde bütün canlılar için. Allah sabır versin yakınlarına. elimizden başka bir şey gelmiyor.Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.
sabah 2dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
ara.1elma
öglen. 2 saat arayla 4kepçe ayran çorbası
akşam 2kepçe çorba
ara.1dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
su yok delinecek kadar az
spor yok bol bol ev işleri![]()
iyi geceler ballı lokmalarımyarın kilo bildirimi yapicam. heyecanlıyım
uykucuklar geldi kociş ve minik kelebeğim uyudu
bende uyuyım artık. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. hayırlı geceler. Allah rahatlık versin
![]()
sen 84 deil mydn canım en son:44:herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim
kilom aynı 82
günaydın herkese:79:
bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim