• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebekleeeeer naporsunuzzzzzzzzzzz :1::1: cok yemeyin kıııızzzzzzzzz :64:

13.TAKIM

Rabia kaptandır liderimiz
Hepimiz onu çok severiz
Aç karnımız diyetteyiz
Her gün yaparız egzersiz

Takımda çok var arkadaş
Hepsi birbiriyle sanki kardaş
Yeriz kalorisiz ot gibi aş
Kilo veremezsek halimiz yaş

Perşembeden başlar heyecanımız
Cuma sabahı erkenden tartılırız
Kilomuzu topiğe hemen yazarız
İnşallah her hafta kazanırız

neyneyse iyi kaptanlık yapar
dombili menüsünü yazar kaçar
file6 arada bir kocasına kızar
bitanedir eşim emwacilbihar

yağmurcini kaptan yardımcımız
sakaleymaster için dualarımız
ferdici çok tatlı arkadaşımız
hoşgeldiniz yeni kızlarımız
burcu çok guldurdun benıı
valla bu aralar bole
hafta sonuda dahıl pazar sabahı donerım

yogunum ısın kotusu kılo alıyorum sanırım
moralımde bozuk
ınsanlar çok haın bugun dombılı cok uzgun
:2::2::2::2::2::2:

ne yaptın sen öyle:66: o kadar su içilirmi hemde çok az yemek hatta kahvaltı olmuş biraz aşırı spor dambıl, çalışma istasyonu ve ağırlık takımıyla çalışmadıktan sonra öyle aşırı bir kas oluşumu olmaz ama bence o kadar çok spora az yemek yemişsin mesela öğlen menüne beyaz et balık yada kuru fasulye nohut mercimek gibi bişiler yesen daha iyi olmazmı canım:34:

Canım keşke yiyebilseydim. okaar üşendimki bişi hazırlamaya :D akşamda ayağıma belime kuvvet dedim :9: bakalım bu kadar çabalıyorumda inş. sonucunu güzel alırım.
tansiyon problemim falan olmadı henüz. dipçik gibiyim :9:

valla haklısın buraya çabuk alışınıyor. ama bak sen şimdi beni iştahlandırdın. demek foto ekleyeceksin bide yorum isteyeceksin. ooo süper. akşamları mutlaka bakacam, haftayada girmeye çalışacam. ne zaman kız düğünleriniz? ayarlayım kendimi :52:

11 mayısta cnm birinin düğünü. diğeride hemen peşine. ama onun günü belli olmadı daha.
valla düğünde çekilen resimlerden şeettiricem beni görün diye :9::9:
Gerçi avatarımda var sıfatım :8: ama size sıfatımdan fazlasını göstermek istiyorum :9: :9: :9:
orti merak ettim kaç kilo vermişsin.

ortim daha yarın tartılcam. bakalım söprüz :D henüz tartılmadım çarşamba merakımdan tartılmıştım aynı kilodaydım. inş. 300 gramda versem yeter bana :9:

Son düzenleme:
selam canlar :16:

Kahvaltımı paylaşmıştım bugün.

öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.

akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.

3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.

4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var :9:

bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasıl :16: birazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim :9:

Son düzenleme:
canım sen yarın sabahtan tartıl 11 30 dan önce bize smdiki kilonu hedef kilonu flan yaz 2 haftalık deneme süren olucak paylasımların katılımların degerlendirilicek ona göre listeye alıncaksınn kendnden biraz bahseder misn canm kac yasındasın ismin nedir kilon kac :1:

şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm:30:

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 galeta ve 1 karper ve 2 hurma
öğle: fırında köfte patates ve 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 kase yoğurtlu k flakes
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: kuru üzüm, kuru kayısı, badem cevzi türü bir karışım
şimdi: form plus içiyorum:93:

su: 1.5 lt
spor: yok

Günlük menumu yazım ben

Sabah maydonoz suyu k. 2 dilim ekmekle tost
Ara Kücük boy süt
Öğlen yağı süzülmüş ton balığı yoğurt domates 1 dilim ekmek
Ara nescafe sarı leblebi
Aksam ispanak yoğurt bı dilim ekmek yücem birazdan
Arada elma yücem
5i bı yerde çay
Henüz 1 lt su 2 olur
30 dk yürüyüş tomplamda 1bucuk saat spor

güzel menü canım sporunda iyi:46:

kızlar merhaba.benide alırmısınız yarışa:3:gerçi saolsun neyseney arkadaş davet etti:)ama kızlar kuralları pek bilmiyorum.daha geçmişi okuma fırsatı bulamadım.şimdi okuyacağım.kızlar ne diyorsunuz?

canım hoşgeldin maşallah bu hafta gelene gelene kalabalıklaşıyor ailemiz:64:

öğlene doğru amcamın kızı aradı. illa bize gel diye. bi parça açma iki çorba kaşığı kısır ve 3 fincan şekersiz çay içtim. bol su yine.

akşam eve geldim. dediğim buğdaylı nohutlu ayran çorbası içtim 1 kase. 2 salatalık yedim.

3 lt su tükettim bugün. 1 litre 5'i bir yerde çayımı içtim. birazdan dereotlu yoğurt yerim yada yerine bir yeşil elma yerim.

4 km yürüdüm bugün. ve amcamın kızınada yürüyerek gidip geldim. yürüme mesafesi 15 dkk falan birde dönüşü var :9:

bugün yaptıklarım bunlardı. sizce nasıl :16: birazdan biraz ütüm var onları yapıcam. gücüm olursa biraz daha spor aktivitesi yapabilirim :9:

bence herşey güzel olmuş canım ekstra spora gerek yok yorma kendini derim:54:

k.öncesi: ballı limonlu su
kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, peynir, 4 zeytin ve 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 galeta ve 1 karper ve 2 hurma
öğle: fırında köfte patates ve 2 yk pilav
ara: 2 kupa yeşilçay
ara: 1 greyfurt, 1 kase yoğurtlu k flakes
akşam: 2 parça tavuk ve salata
ara: kuru üzüm, kuru kayısı, badem cevzi türü bir karışım
şimdi: form plus içiyorum:93:

su: 1.5 lt
spor: yok

menün güzel canım hedef kilona geldiğinde ayrılmıyacaksın demi:26:

şimdi canım yazayım ozaman yarın yine yazarım.adım fatma ,yaşım 28 kilom( ne yazıkki) 93,5 boyum 162. hedef kilom şimdilik 70 bakalım hayırlısı.bu arada şuan midem acayip kazınıyor.bir muz ve birazda haşlanmış tavuk tırtıkladım.ilk günler çok zor olacak sanırım.çünkü ben bide geç yatıyorum,saat 2 gibi falan bakalım nolacak.şu akşam yemelerine bir son vermem lazııımmmm:30:

ilk zamanlar zor oluyor canım gerçi benim pek yemek üşkünşüğüm yokta abur cubura düşkünlüğüm var diyete başladığımdan beri lipton form plus çay ve special k yada nestle nesfit edindim onlar beni güzel idare ediyor istersen sende dene :51:

bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu:5:

insanları hıc anlamıyorum nıe bu kaar kotu ve acımazsız oluyorlar
bugun cok kırıldım
esım eve gelısede dertlessem
kim ne yapmış,bizim dombilimize:47::47::47::47::47:
Canım keşke yiyebilseydim. okaar üşendimki bişi hazırlamaya :D akşamda ayağıma belime kuvvet dedim :9: bakalım bu kadar çabalıyorumda inş. sonucunu güzel alırım.
tansiyon problemim falan olmadı henüz. dipçik gibiyim :9:

11 mayısta cnm birinin düğünü. diğeride hemen peşine. ama onun günü belli olmadı daha.
valla düğünde çekilen resimlerden şeettiricem beni görün diye :9::9:
Gerçi avatarımda var sıfatım :8: ama size sıfatımdan fazlasını göstermek istiyorum :9: :9: :9:

ortim daha yarın tartılcam. bakalım söprüz :D henüz tartılmadım çarşamba merakımdan tartılmıştım aynı kilodaydım. inş. 300 gramda versem yeter bana :9:
kız sen ne güzelmişsin maşallah.

bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.

hoş geldin..

Son düzenleme:
Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.

sabah 2dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
ara.1elma
öglen. 2 saat arayla 4kepçe ayran çorbası
akşam 2kepçe çorba
ara.1dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
su yok delinecek kadar az
spor yok bol bol ev işleri:47::47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
bence herşey güzel olmuş canım ekstra spora gerek yok yorma kendini derim:54:

valla ütüm bitti canım. üst katı temizledim. koşu bandından pul pul bişiler dökülüor onları temizledim. halıları fırça yaptım saçlarım çok dökülüoda :50: ütülediklerimi yerleştirdim banyoyu temizledim derken saat bu saat oldu :9: spor yapacak gücüm kalmadı zaten çok uykum var :16: hemen gidip yaticam :61:

bugün bol bol spor yaptım hiç çalışamayan kaslarım varmış omuzlarım ağrıyor sanırım birazda zorladım kendimi sırt kemiiklerimin olduğu aralarda şişlik oluştu:5:

benim hiç bi yerim ağrımıyo demekki her bi yanım çalışıyo :60::60::60:

kız sen ne güzelmişsin maşallah.

bütün evi temizliğim offf dememem,ama şu ütü var ya hiç sevmem.
Teşekkür ederim caanım benim :16: aynen ütü zorluyo artık. eşim memur çünkü hep takım elbise ve gömlek :50:
Bu gün vefat eden koşumuzun oğlunun cenaze töreni vardı,öğretmen arkadaşları ve öğrencileri omuzda getirdiler son kez baba ocağına.annesinin ve kız kardeşlerinin bağırmaları feryatları hala kulaklarımda.ne kadar fani boş dünyada yaşıyoruz,gereksiz şeylerle uğraşıyoruz,birbirimizi üzüyoruz.ama şu bir gerçek ateş düşdüğü yeri yakıyor.
aynen öyle canım ateş düştüğü yeri yakıyor. Herkesin gideceği yer orası. ölüm kimi nerde yakalar bilemeyiz. ve herşey nasıl insanlar içinse ölümde bütün canlılar için. Allah sabır versin yakınlarına. elimizden başka bir şey gelmiyor.
sabah 2dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
ara.1elma
öglen. 2 saat arayla 4kepçe ayran çorbası
akşam 2kepçe çorba
ara.1dilim k.ekmeye sürülmüş acılı sos
su yok delinecek kadar az
spor yok bol bol ev işleri:47::47::47::47::47::47:

:20::20: su neden yok :41: ve sabah kahvaltın çok az :20:
sağlık sorunu yaşamıyorsan bi sıkıntı yok ama susuz bırakma kendini.

Son düzenleme:
iyi geceler ballı lokmalarım :16: yarın kilo bildirimi yapicam. heyecanlıyım :16: uykucuklar geldi kociş ve minik kelebeğim uyudu :60: bende uyuyım artık. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun. hayırlı geceler. Allah rahatlık versin :3:

Son düzenleme:
herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim:43::43::43:
kilom aynı 82

herkese günaydıınlar,namazdan sonra uyumayacam 3 tane halım var onları yıkıcam.
bu hafta kilo veremedim:43::43::43:
kilom aynı 82
sen 84 deil mydn canım en son:44:
günaydın herkese:79:

bu hafta aynıyım 68. bugün evde olmucam pek canlarım işlerim var dışarıda akşama girebilirim

günaydın canım ben de dısarda olucam bgün

günaydddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :64::64: coooooooooooooooooook mutluyummm cooooooooooooooooooooooook 86 cıktım tartıdaaa 85 e 1 kaldııı yihhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :66::66:

kilo cizelgemi de deistrdm kızlar ben cıkıorum aksam girebilcem islerm war bugün öpüorum hepinizzi inş cok ii kilolar wermssnizdir:38:

Back
X