• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptanımm arkedeşlerrr (gerçi hepiniz benden büyüksünüz ama abla demeye içim elvermiyor bu kadar fıstığa)
Menümü değerlendirmeye sunuyorumm
Sabah
Kaşarlı-Domatesli sandviç (65 gr ekmeğe)
-bu arada sabahları kepek ekmek vardı ama demirim düşmüş diyetisyen kaldırdı*
Ara
1 avuç kuru üzüm
Öğlen
2 baget
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara
1 su bardağı süte 5 kaşık nesfit
Akşam
5 kaşık ıspanak
4 yk makarna
yoğurt (az yağlı)
Ara
daha yemedim ama acıkırsam meyve veya ceviz
Spor: vallahı 4 te evden cıktım daha sımdı gırdım jkardesımın provaaları vardı koşturudm durdum daha da hal:emir_bebek:ım yok

akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna:34:

bende bu gün çok hastaydım,yataktan çıkamıyordum,oğlumu babası anneanneden getirince mecburi kalktım.oğlum bırakırsa geçmişi okuyacam

geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir:34:

ayyyyyyyyy ben bi aglayım da geleymmm :43::43: kendmi hic bu kadar kötü hissetmemstmmmmm :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kıyamam canım ya nişanlının askerde olması ona duyduğun özlem üzerinede ufak kaçamaklar yapmış olman kilo veremiyeceğin hissine kapılmış olman hepsi bir araya gelince haliyle iki gözün iki çeşme olmuşsun ne olcak sanki nişanlını ara bir sesini duy bi çikolata bir kaç kaçamak sana ne yapabilirki olur o kadar lütfen canım ayrılma uzun bir yazın vardı hatırlıyormusun ne kadar kararlıydın hem biliyormusun zaman zaman dönüp okurum ben o yazıyı beni yüreklendiriyor geçici bir durum canım sen böyle yaparsan ben o zaman gidip kendimi atıyım geleyim bir yerlerden:52: beterin beteri var bunlar dert değilki canım ruh halimiz değişiyor işte böyle hadi yine en cıvıl cıvıl halinle dön:34:

valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorum:17:harikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.

sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.

ara yarım simit.saat 3 gibi yani.

akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.

şimdi acıktım ve dondurma yedim.ama light dondurma 4 kaşık kadar.

birde bol bol Itea içiyorum acıktıkça.bukadar kızlar.

canım ya sigara böreğimi yedin oh afiyet olsun:66: olsunda bidaha olmasın hayatımızda kızartılmış yiyecekleri çıkartalım geçen domates soslu karışık kızartma yaptım inan o kadar canım gittikki en sevdiğim şey napayım ya sevmiyorum ot çay yeşillik bilmem ne :52: ama ağzıma bile sürmedim sigara böreğinin arasında yarım gevrek üstüne akşam hem pilav hemde ekmek çok fazla olmuş:53: pilav makarna yersen ekmek yeme canım birde ıce tea da bildiğim kadarıyla şeker oranı fazla onun yerine form çay sade soda ki ben hiç sevmem ama çok tüketmeye başladım alıştım daha doğrusu ben 6 lı paket alıyorum günde kaç tane içebiliyorsam içiyorum sanada tavsiye ederim hazmı kolaylaştırıyor ve çok faydalı bir içecek sudan bile faydalı o derece öneri benimkiler tabiki :54:

k.öncesi: ballı limonluu su
kahvaltı: biraz yumurta ve klasik kahvaltı + 1 wasa
ara: 3 dilim elma, 1 galeta, 1 karper, 1 ceviz
öğle:1 tabak mercimek çorbası ve salata, 2 yk kadar bulgur pilavı
ara: 1 ayran, badem-fındık karışımı ve 1 incir
ara: 2 kupa yeşilçay ve 1/2 simit
akşam: yok, simit tok tuttu

şimdi: çilek

su: 1 lt ancadır:50: şişem yok, bardakla da az içiyorum
spor: 1 saat aerobik ve ayrıca yürüyüş

yemek düzenin gerçekten harika kaptanım uzun süreli diyet yaptığından bu yeme düzenini hayat tarzına dönüştürmeyi başaranlardansın sanırım:46:

aklımda yanlış kalmış demek.. askerde diye hatırlamışım, kusura bakma canım.
askerde değilse işler biraz sakata biniyor tabi. bir güven sorunu var gibi duruyor burdan ve güven sorunları maalesef çok çetrefillidir. ben de senin hakkında en hayırlısını dilerim Allahtan. zaman her şeyin ilacı derler ve gerçekten doğru. acıtıyordur ama dua et, rahatlarsın inşallah.

sağol canım güzel dileklerin için şu ilişki durumları ne karışık işler sagopa kajmerin bir şarkısı var ben hüsrana komşuyum diye hıh işte öyleyim aa bak güzel bir sözü daha var geçip giden zaman içinde geriye kalan sadece yanlızlıklarımız diye ne güzel sözleri var bu adamın böyle dinlermisin bilmiyorum ama tam bir ilaç .. ayşeden fatmaya bağladım:66: saçmaladım:52:

Nasıl böyle bir şey der. Siz birlikte evlendiniz. sorun varsa kimden kaynaklı olduğu önemli değil. birlikte aşmalısınız. çünkü bir söz verdiniz iyi günde ve kötü günde. sorun onda olsa ne olur çocuk olmuyor diye boşanacak haliniz yok. evlenirken çocuk için mi evlendiniz sevdiğiniz için mi?
Sana öyle demesi benim bile zoruma gitti. hakkınızda hayırlısı olsun. üzme ne olur kendini.

canım çok doğru söylüyorsun.sevdiğimiz için evlendik çocuk için değil.tabiiki bir sorun varsa ve çocuğumuz olmazsa boşanacak değiliz ki.yani eşime diyorum bunları.ama hiç gayret göstermiyor,ben daha istemiyorum diyor isteyince tedavi oluruz dedi.daha yaşım küçük diyor.27 yaşında bu arada.küçülsünde cebime girsin.benim için geç bir yaş ama diyorum bende 28 yaşındayım.anlamıyor anlatamıyorum.kafayı yemek üzereyim.neyse canım ya.hayırlısı bakalım.herkeze çok teşekkürler ilgilndiğiniz için.:54:

canım çok doğru söylüyorsun.sevdiğimiz için evlendik çocuk için değil.tabiiki bir sorun varsa ve çocuğumuz olmazsa boşanacak değiliz ki.yani eşime diyorum bunları.ama hiç gayret göstermiyor,ben daha istemiyorum diyor isteyince tedavi oluruz dedi.daha yaşım küçük diyor.27 yaşında bu arada.küçülsünde cebime girsin.benim için geç bir yaş ama diyorum bende 28 yaşındayım.anlamıyor anlatamıyorum.kafayı yemek üzereyim.neyse canım ya.hayırlısı bakalım.herkeze çok teşekkürler ilgilndiğiniz için.:54:

üzme cnm kendini. evet yaşınız gelmiş geçiyor. onun için erken olduğunu düşünsede senin için zamanı gelmiş. sıkma kendini huzurunuz kaçmasın. inş. kısa zamanda düzelir herşey.

Son düzenleme:
canım ya sigara böreğimi yedin oh afiyet olsun:66: olsunda bidaha olmasın hayatımızda kızartılmış yiyecekleri çıkartalım geçen domates soslu karışık kızartma yaptım inan o kadar canım gittikki en sevdiğim şey napayım ya sevmiyorum ot çay yeşillik bilmem ne :52: ama ağzıma bile sürmedim sigara böreğinin arasında yarım gevrek üstüne akşam hem pilav hemde ekmek çok fazla olmuş:53: pilav makarna yersen ekmek yeme canım birde ıce tea da bildiğim kadarıyla şeker oranı fazla onun yerine form çay sade soda ki ben hiç sevmem ama çok tüketmeye başladım alıştım daha doğrusu ben 6 lı paket alıyorum günde kaç tane içebiliyorsam içiyorum sanada tavsiye ederim hazmı kolaylaştırıyor ve çok faydalı bir içecek sudan bile faydalı o derece öneri benimkiler tabiki :54:

yorumuna bayıldım gerçekten:)domates soslu karışık kızartmadan ağzını sürmedin yani...ayyyy nasıl dayanıyorsun sen öyle:):52:ama bende dayanacağım söz verdim burda yarın bitki çayınada başlıyorum.bakın görün öyle zayıflıcam ki.burda başarı öykülerinin olduğu yere resmimide koyacağım.varmısınız iddaya.kim giriyor benle yarışa:65:grubumuz birinci olacakkk kızlar.ayyy heyecanlandım kendi kenime:)

yorumuna bayıldım gerçekten:)domates soslu karışık kızartmadan ağzını sürmedin yani...ayyyy nasıl dayanıyorsun sen öyle:):52:ama bende dayanacağım söz verdim burda yarın bitki çayınada başlıyorum.bakın görün öyle zayıflıcam ki.burda başarı öykülerinin olduğu yere resmimide koyacağım.varmısınız iddaya.kim giriyor benle yarışa:65:grubumuz birinci olacakkk kızlar.ayyy heyecanlandım kendi kenime:)

:65::65::65::65::65: hadi bakalım :66:

Son düzenleme:
az yemişsin çok yemişsin demek kolay tabi burdan elin freni yokki yazıyorum:66: eee ben ne yedim hiç bahsetmiyorum:52:

cuma günü demiştim ya pazartesi sabahtan çıkıcam vergi dairesine gitmem lazım diye gittim akşama kadar dışardaydım hatta sigorta bağkur arasında koşuşturdum durdum

evden çıkmadan önce 1 kase special k yedim kolay oluyor ya:66:

arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim:52:

akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu

eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay

gün içerisinde çok su içtim 2 litreyi geçmiştir herhalde

fazlamı kaçırmışım:52:

az yemişsin çok yemişsin demek kolay tabi burdan elin freni yokki yazıyorum:66: eee ben ne yedim hiç bahsetmiyorum:52:

cuma günü demiştim ya pazartesi sabahtan çıkıcam vergi dairesine gitmem lazım diye gittim akşama kadar dışardaydım hatta sigorta bağkur arasında koşuşturdum durdum

arada bişi yemedim daha doğrusu yiyemedim vaktim yoktu tabi çok acıktım baktım işler uzuyor öğle tatiline girdiler bende soluğu ne yesem arayışında bulunca öğle menümde iskender yedim:52:

akşam oldu annemde yanımdaydı tabi bütün gün beraber yedik alışverişe gittik ordan muhtara telekoma derken eve geldik saat 7 falandı akşam menümde de 1 kepekli ekmek 1 tanede tavuk köfte yedim küçücüktü ama 2 kaşık bal attım ağzıma sonra 2 tane zeytin tattım yedim daha doğrusu

eve geldikten sunra 2 kupa çay içtim biri beşi bir yerde çayı diğeride form plus kiraz saplı çay

ohh ohh maşallahhhhhhhh :9:
iskender yedin demek :63:
neyse bişey demiyorum açım şuan :60: bugün saçma sapan bi beslenme şekli geçirdim. ondan şimdi açım :59:

ben girerim yarışa :32: zaten şu aralar kendimi süpermen gibi bişi hissediyorum yapamıyacağım bişşi yokmuş gibi sanki biraz uğraşsam uçabilirmde o derece:66::66::66:

ben tokum çok şükür deryacım hayır bugün güzel bir iskender yedimde anlatabiliyormuyum:66::66::66:

Afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın :66:
kıızzzzzzzz c.tesi bende yiycem inşallah :D cumaya kadar kaçamak yapmıycam :52: c.tesi küçük bi kaçamak yaparım onuda yürüyerek ve sporla yakarım :52:

yaaa napim açlık insana herşeyi yaptırıyoo :52::52:

yok tatlım ya hafta bir kaçamak yapıyorum ama o gün yediğimin kalorisini öğrenip yürüyerek yakmaya gayret gösteriyorum. ama sen iskender yedin ya cnm çekti napimmmmmmm :64:

ben öğrendim pidesiyle yersen 700 cal sosuyla beraber 1000 cal. hoppaa:52::52::52:

ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirim :D eeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu :66:

valla sıkıldım ya 1 ayı geçti diyet yapalı çok şeyler istiyor canım 1 ayı daha atlatsam biraz daha kolay olucak belki off yatıp uyuyayım bari canım ağzım sulandı acıktım şimdi:66:

valla sıkıldım ya 1 ayı geçti diyet yapalı çok şeyler istiyor canım 1 ayı daha atlatsam biraz daha kolay olucak belki off yatıp uyuyayım bari canım ağzım sulandı acıktım şimdi:66:

ben 2 ay olcak cnm 6 mayısta. 7 kg verdim.
dahada devam ediyorum cnm. bencede yatalım yoksa açık bi iskenderci bulmak zorunda kalıcam :60:

bende çıkıyorum cnm. Hayırlı geceler tatlım. Tatlı rüyalar....

İyi geceler kızlar yarına görüşürüz :16:

ay ay duygusalım benim:69: ağla rahatla canım ama öyle pes etmek yok. kilo falan gitmeyecek bir şey değil. sana sen lazımsın bunu unutma. kilolar geçicidir.
bir aglamısımmmm bir aglamısımm tam aglamısım sora da uyumus kalmısım ay ne güzel oldu rahatladımm :1:
ağla rahatla çiko yersende ye....bak pişman etmiş seni..bu güzel ..yarın atoparlanıp gel ortimmmmmmm..incecik gelin ediceğiz seni.bu günlerini hatırlayıncada gülüp geçeceksin..
ortiiimmmmmmmmmmm geldm geldmmmmmmm bomba gibiiymmmm :38::64:
geçmişe ancak bu kadar dönebildim..kızımıd ayatırdım oğlum aç yattı en azındna mama içireyim..kalakmadan menümü yazıp kaçıyorum canlar..
2 mayıs menü..
sabah 1 kuru kayısı krom hapı..
su
kahvaltı
çeyrek ekmeğe yumurta ve az peynir..
ara eşimle kahvaltısın aeişlik ettim saat 11 gibiydi ara öğün saatim edenk geldi
1 bardak çay şekersiz..
4 dilim sucuk
2 yeişl zeytin..
öğle
1 tane dolma
2 kaşık pulbiberli yoğurt..
yarım dilim ekmek
ara
yapmadım..
akşam
2 minik tam buğday ekmeğine tostsaat 4 te yedim..
sonra 6 da spor
ve şimidede 2 kayısı kurusu 4 badem yedim.
su 2.5 litre
spor
leslie 2 mil..
ve 60 mekik
35 *2 oklava hareketii
yerde bacak için 3 tane karışık hareket
sabah yazmayı unuttum ender saraçın programında zumba yaptırdılar 5 dk 5 onuda yaptım.:8::62:.
süpersin bebekkk :nazar::46:
valla kızlar sizin bu menüleri gördükçe kendimden utanıyorum:17:harikasınız ya...ben beceremiyorum galiba düzenli yemeyi.bende yazayım menümüde.

sabah 3 tane sigara böreği yedim,1 domates ve bir salatalık.tabi ben sabah kahvaltısını 10.30 da yapıyorum.

ara yarım simit.saat 3 gibi yani.

akşam saat 18.00 da 4 kaşık fasulye 4 kaşık pilav,bir dilim ekmek ve 1 kase cacık.

şimdi acıktım ve dondurma yedim.ama light dondurma 4 kaşık kadar.

birde bol bol Itea içiyorum acıktıkça.bukadar kızlar.
ıtea ne canmm :44: ice tea mi
k.öncesi: ballı limonluu su
kahvaltı: biraz yumurta ve klasik kahvaltı + 1 wasa
ara: 3 dilim elma, 1 galeta, 1 karper, 1 ceviz
öğle:1 tabak mercimek çorbası ve salata, 2 yk kadar bulgur pilavı
ara: 1 ayran, badem-fındık karışımı ve 1 incir
ara: 2 kupa yeşilçay ve 1/2 simit
akşam: yok, simit tok tuttu

şimdi: çilek

su: 1 lt ancadır:50: şişem yok, bardakla da az içiyorum
spor: 1 saat aerobik ve ayrıca yürüyüş
sana bi su sisei alıp göndercemmm :1:
yok canım askerliğini yaptı o 27 yaşında askerden geleli 5-6 yıl falan oldu herhalde öyle olsa belki bir nevi anlayabilirdim ne yapayım zaman herşeyin ilacıdır rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin belkide benim için hayırlısı buymuş bilemiyorum ne yaşıcam beni neler bekliyor zaman sanırım sadece zamana ihtiyacım var öyle veya böyle devam etmek zorundayım:25:
zaman zaman zaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaan düzeliceeekkk :38:
ya bu simit beni neden tok tutmuyor ya:(:52:ay birde şu bitki çayları süper oluyor saırım.bir alışamadım gitti.eski dyetisyenim kendin yap demle demişti tarif vermişti.birde tatlandırıcı kullan demişti.çayı anlatayım size aklımda kaldığı kadar:

yeşil çay bir tatlı kaşığı,ıhlamur işte az bişe,tarçın çubuk tabi,sonra 1 tane karanfil.sıcaksuyu dök demle süz ve iç:)sonra tabi tatlandırıcı.böyle daha sağlıklıymış demişti kızlar.
sen sdc yesil cay ic we icine tatlandırıcı atma tadı kötü gelirse limon sık canmm biz alıstık artık güel bile gelior tatları :1: tatlandırcı da kalorli
ne hafta sonuymuş ya hepimizi salladı geçti lütfen bırakma kendini bu şekilde hem burası oyalar seni kafan dağılmış olur :50:
evet evet ama bugün iim coooooooooooooook :66:
cnm anladığım kadarıyla 3 öğün yiyiyorsun. kahvaltı ara ve akşam yemeği olmak üzere. yaşadığın hayat ve uyandığın saatle alakalı olarak böyle denk geliyor yemelerin sanırım.
ama sana tavsiyem.
sabah kaçta uyanırsan uyan güne ılık bir bardak su ile başla metabolizmanı hızlandırır.

sabah kahvaltıda:
(muz vs gibi bişi yeme yada sigara böreği tarzı şeyler. ilk önce kahvaltı yapmayı öğrenmelisin ki çünkü bu en önemli öğün.)
10:00 (sabah)
-kibrit kutusu kadar yağsız peynir
-bir domates bir salatalık
-4-5 tane zeytin
-açık çay ve mümkünse şekersiz içemiyorum diyorsan bir gıdım şeker koy.
-kepekli ekmek tüket.

13:00 (ara)
-bir bardak ayran ve ya
-bir elma veya
-bi kaç badem veya
-bir portakal veya
-bir salatalık veya
-hafif şeyler işte.

15:00 (öğlen)
-pişirdiğin yada evde pişen yemekten iki üç kaşık her bi çeşit yemekten.
-sulu yemekler ise susuz olarak tüket çünkü suyunda yağı fazla olur.
yanında yeşillikler tüket, yada hafif bir salata yap.

16:30 (ara)
üstteki arada yazanlardan tüket.

18:00 (akşam)
-öğlen yediklerin gibi yada daha hafif şeyler tüket.

19:30 (ara)
-üstteki yazdıklarım gibi şeyler ye yine.

gün içinde en az 2.5 -3 litre su tüket. ve elinden geldiğince hareketli ol. hiç bişi yapamıyosan akşamları çık 1 saat orta tempoda yürü. canın çok fazla tatlı çekerse sütlü tatlıları tercih et.

belki yanlış şeyler yazmışımdır. diğer bilgili arkadaşlarımdanda bilgi al. yada bu yazdıklarıma yorum yaparlar zaten.. umarım kısa zamanda dilediğin kiloya gelirsin. ama hem homini gırtlak yiyip hep zayıflamayı umud etme. ve düzenli beslen. :16:
ben de bir diyet lsitesi yazcakstım arkdsa sen benden önce dawrnmıssn ii yapmıssn canmm güze we doru olmus masallah hepimiz diyetisen oluwerdk artık :1::1:
canım anlatayım sana şimdi nasıl oluyor böyle:)tatlım sabah geç kalkıyorum.nedeni ne yazıkki geç yatmam saat 2 yi buluyor uyumam oda en erken.neden diceksin eşim yüzünden geç yatıyor.bunu söylemeye utanıyorum ama ne yazıkki tek yatamıyorum ben huy olmuş işte:17:neyse kahvaltıyı yapıyorum kahvaltıyı topla ,banyo yap,üzerini değiştir ,makyajı falan saat 12 oluyor.evden çıkıyorum okula gidiyorum 12.30 da ders başlıyor ve saat üçte 3.ders bitmiş oluyor.inan sınıfatn bile çıkamıyorum.bu sene birinci sınıf okutuyorum ve bayılıyorum yani.çok zoorrr:52:işte saat üçte anca bir mola verebiliyorum yani.sonra saat 6 gibi okul bitiyor eve gel.yemk hazırla ye saat 7 gibi yeme faslı bitiyor.sonra çoğu zaman dışarı çıkıyoruz.çıkmadığımızda film falan izliyoruz ,derken saat 2yi ediyoruz işte.geceleri çok acıkıyorum çünkü maşallah eşim çok boğazlı.diyetteyim diyorum olsun sen bir çay koy yanınada bir gözleme falan yap diyor.hiç yardımcı olmuyor.zor tutuyorum kendimi valla.böyle canım işte napimmm

canım paylaştığın menü için çok saol öncelikle.am az önce biraz bahsettim kendimden,okursun tatlım.ben o saat üçte yemek bulamam ki tatlım.:56:

ama bundan sonra okula yeşil çay ve salatalık götüreceğim fırsat buldukça yicem kızlar.
canmm sen hla diyet olaynı daha dorusu saglıklı beslenme olayını kafanda bitirememşsnn kafanda bitrdgn gün ak her sey nasıl da deisior fedakarlık yapmazsan olmaz bak ben calısırken sucuk pisiriorum düsün ondan bir dilim bile yemiorum 2 gün boyunca ya da yolun ortasınd oturup yogurt yedgmi üni de bahcede herkes cips cekrdek yerken ben yogurdumu cıkarıp yogurt portakal yiorumm :1: itersen her seyi yapabilrsn zayıfladıgnda bütün haytaın hop die deismicek bugünlerden baslıcaksın deistirmeye
sevgili arkadaşlarım hepinizden bu güne kadar çok güzel motive edici mesajlar aldım. hepinizin emeğine sağlık. sizler olmasanız benim gibi iradesiz biri 1 gram bile vermezdi.

eşimle aram hala bozuk sürtülsün burnu die ama çok ilginçtir gece birbirimize sarılarak uyuyoruz sabah konuşmuyoruz anca bu kadarı geliyor elimden:1:

eşimle sorunum sonlanmak üzere yani .

asıl haberim başka. kızlarrrrrrrrr teyze olacaksınız yakında . istediğim ama bu ay beklemediğim bir durum bu ama hamileyim. :49:

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. ilk bebekte hamileliğe 53 ile başlayıp 15 kılo almıştım bunda 51.5 ile başladım bakalım ne olacak. hadi hayırlıs diyorum. bu arada kaptanım ben cumaya kadar diyetime devam etmek istiyorum. cuma günü de son kılo bildirimimi yapıp takımdan resmi olarak ayrılmayı istiyorum sen de izin verirsen. malum bebiş bundan sonra kılo vermeme izin vermeyecek. sonrasında takılırım size ara ara.:68:
2.bebegmiz de gelioo ben demstm kızz :66: hadi hayırlı olsun canm allah analı babalı büyüttsün cok sewndm cook yine ura bak bizi yalnız bırakma kızz
ayyy canıımmmm ne güzel ne güzel.nekadar sevindim adına:49:darısı bana inşallah.bende istiyorum ama olmuyor ne yazııkki.sizleri gördükçe,duydukça sanki benmişim gibi çokkk seviniyorum.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
kıyamam sana allah cok büyük inş sana da werir bir tane istersin 2 werir o ööle yücedir dua edelm canm bol bol :38:
kızlar hamilelik konusu açılmışken bugün moralim çok bozuldu okulda.ben 9 aydır deniyorum ve çocuğum olmuyor ,bugün bir arkadaşım geldi ve bana dediki,bir gazetede çalışan bir tanıdığı varmış benle röportaj yapmak istiyormuş.herkezin içinde hayırdır dedim neyle ilgili.bana ne dese beğenirsiniz,hani senin çocuğun olmuyor ya onla ilgili dedi.herkez bana bakıyor ben alı al moru mor oldum.hiçbirşeyde dememiştim ona halbuki.kalakaldım kızlar.yooo dedim biz düşünmüyoruz diye çocuğumuz yok.bir sorun yokki dedim.kaldıki evet olmuyor saklanacak bişe değil doğal bişe ama herkezin içinde patavatsızca sorması çok zoruma gitti kızlar:(
nerde oturuon kız adresi wr de haddini bildirelm ı densize insan olanın basına her sey gelir canımm mileetn agzı torba deilki büzesin üzülme sen
bu gün yediklerim
sabah 1 kurabiye

1 bardak ılık limonlu su
kahvaltı domates salatalık 4 zeytin 1 dlm ekmek sekersiz çay

ara yok

öğle yarım pide + yeşil çay

ara 1 muz 3 çilek

akşam yok:50:

su az içtim ve şimdi gidip biraz daha içeceğim. spor yok gibi

yarın daha düzenli bir gün olacak . biliyorsunuz dünden beri moralim bozuk ve bu nedenle menüyü düşünemedim pek. yarından itibaren konsantre olacağım. bu arada hamilelik boyunca da elimden geldiği kadar dikkat etmeyi planlıyorum. ilkinde deli gibi yiyordum da.:52:
ye artık sen cok ye 2 kisilik ye ayyıldızıma da sölemstm aynısını :60:
akşam sanki makarna yemesen daha iyi olurdu tatlım sabah tost öğlen çavdar ekmeği akşam makarna:34:

geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir:34:

kıyamam canım ya nişanlının askerde olması ona duyduğun özlem üzerinede ufak kaçamaklar yapmış olman kilo veremiyeceğin hissine kapılmış olman hepsi bir araya gelince haliyle iki gözün iki çeşme olmuşsun ne olcak sanki nişanlını ara bir sesini duy bi çikolata bir kaç kaçamak sana ne yapabilirki olur o kadar lütfen canım ayrılma uzun bir yazın vardı hatırlıyormusun ne kadar kararlıydın hem biliyormusun zaman zaman dönüp okurum ben o yazıyı beni yüreklendiriyor geçici bir durum canım sen böyle yaparsan ben o zaman gidip kendimi atıyım geleyim bir yerlerden:52: beterin beteri var bunlar dert değilki canım ruh halimiz değişiyor işte böyle hadi yine en cıvıl cıvıl halinle dön:34:

yemek düzenin gerçekten harika kaptanım uzun süreli diyet yaptığından bu yeme düzenini hayat tarzına dönüştürmeyi başaranlardansın sanırım:46:

sağol canım güzel dileklerin için şu ilişki durumları ne karışık işler sagopa kajmerin bir şarkısı var ben hüsrana komşuyum diye hıh işte öyleyim aa bak güzel bir sözü daha var geçip giden zaman içinde geriye kalan sadece yanlızlıklarımız diye ne güzel sözleri var bu adamın böyle dinlermisin bilmiyorum ama tam bir ilaç .. ayşeden fatmaya bağladım:66: saçmaladım:52:
ck iim bugün bitanem sanırım dün cok duygusala bagladımmm destegn icin saolll

fazla da laf mı :60: sabah sabha benm bile canım cekti walla ama cok sk yapma bak ha :47: afiyet bal seker olsun canm ii etmssn sen de cok ii günler gecirmiosun snn icn ii lms kendni mutlu etmssn
ben girerim yarışa :32: zaten şu aralar kendimi süpermen gibi bişi hissediyorum yapamıyacağım bişşi yokmuş gibi sanki biraz uğraşsam uçabilirmde o derece:66::66::66:
ben de girerim wallah hepinizi yenermm :60:
ben tokum çok şükür deryacım hayır bugün güzel bir iskender yedimde anlatabiliyormuyum:66::66::66:
ahahahahahaha
Afiyet bal şeker olsun ama kilo olmasın :66:
kıızzzzzzzz c.tesi bende yiycem inşallah :D cumaya kadar kaçamak yapmıycam :52: c.tesi küçük bi kaçamak yaparım onuda yürüyerek ve sporla yakarım :52:
özenti sen de g,t de dürüm ye bari :60::60: ben de kebap yiyiimm :60:
ozaman 1 saat tempolu yürüyüşle bu kaloriyi yakabilirim :D eeee napicam ozaman 1.5 iskender istiycem 1 ini eşim bi iki çatalını ben yiycem :)))))) en iyisi bu :66:
kimi kanırıon bakalım seenn hepsni götürceksn eminmmm :60: bide sölüo yicem die hadi o yapmıs bi hata :60::60: sen nie yapıon yapmadan söleme bari de kızmayalm :60:
tamam..cok sevindim..:66: elimden geleni yapicam..

hadi hayırlı olsun canm tekrar hosgeldnnn

Günaydın kızlarrrr :16:

ben de bir diyet lsitesi yazcakstım arkdsa sen benden önce dawrnmıssn ii yapmıssn canmm güze we doru olmus masallah hepimiz diyetisen oluwerdk artık :1::1:

özenti sen de g,t de dürüm ye bari :60::60: ben de kebap yiyiimm :60:

kimi kanırıon bakalım seenn hepsni götürceksn eminmmm :60: bide sölüo yicem die hadi o yapmıs bi hata :60::60: sen nie yapıon yapmadan söleme bari de kızmayalm :60:

*Teşkr ederim cnm. engin tecrübelerime dayanarak iki satır yazıyım dedim :9: İnş. işe yarar :16:

*diyettesin hele o gün beslenmen saçma sapan geçmiş, gece yarısı bir arkadaşın gelmiş sana ben bugün iskender yedim die ballı ballı anlatıyo :60: napiim benimkide can yani :60: ııh dürüm yemem iskender yiycem :27:

*hatalar insanlar içindir. hatasız kul olmaz :60: biz birşeyimizi saklamıyoruz kuzum ondan ne var ne yok ortaya döküyoruz :60: eee hafta bir gün midemiz iki lokma yemek görsün dimi ne var bunda :60:

Back
X