canım bu herkesin başına gelebilir ki burdaki çoğu insanın başınada gelmiştir. en başta benim. bir kere çok karamsarsın. aynı benim eski halim gibi. bir dönem diyet yaptım 1 ay ne bir gram verdim nede bir gram aldım. elbiselerim bana olmuyordu. vucudumda çatlamalar olmuştu. öyle bir ruh halindeydimki anlatamam. sürekli ağlamak istiyodum neden böyleyim neden zayıflayamıyorum diye. benim bir oğlum var inanırmısınız hamileliğim mükemmel denecek kadar iyi geçti. 8.5 aylık hamileyken 19 saat otobüs yolculuğu yaptım. 7 aylık hamileyken 2.5 gün tren yolculuğu yaptım
hiç kilo almadım hamilelikte.aldığımda doğumla birlikte gitti. ama emzirme döneminde bir göğsümde süt olmadığı için sütüm azalmasın diye önüme geleni yiyordum tatlı tuzlu ekşi. emzirirken 2 sene boyunca 20 kg ya yakın kilo aldım. düşün psikolojimi. oğlumu 2. yaşında süt olan göğsümdeki kistten dolayı memeden kestim. çok sancım oluyordu.
ve düzenli yemeye ve akşam yürüyüşlerine başladım. hiç zorlanmadan bir buçuk ayda 12 kg verdim. kadın hastalıklarından rahatsızlandım falan derken hastanede yattım ilaçlar düzen bozukluğu 17 kg aldım. şimdi herşeye baştan başlıyorum dedim. bundan 2 ay evvel başladım kilo verme işine. 46 beden giyiyordum. gidip 42 beden bir kot aldım. ve bir bady. her gün bıkmadan usanmadan deniyorum. ben bunların içine giricem diyorum. önemli olan inanmak. benim şuan yaptığım inanki diyet değil. çünkü diyette çoğu insan aç kalır. ama ben ve buradaki diğer arkadaşlarım aç kalmıyoruz en azından ben öyle biliyorum

acıktıkça az az sık sık ye. yediklerinin kalorisini bil. ona göre ne kadar yiyeceğini hesapla. ben bir çikolara yerken bile arkasındaki kalori çizelgesine bakıyorum. ve diyorumki bunun hepsini yersem bir saat yürümem gerek. değermi DEĞMEZ

ağzımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerden vazgeçmek yok dedim. paketin tamamnı yersem aynı tadı alıcam yanında kiloda alıcam. ama o paketten bi parça yersem aynı tadı alıcam, kilo almıycam ve mutlu olucam dedim. ben kendi adıma söyliyim ben diyet yapmıyorum gayet sağlıklı ve bilinçli besleniyorum. 6 martta başladım bu işe. 2 ay oldu, 7 kilo 300 gram verdim. spor ağırlıklıydı. son 10 gündür çok ii spor yapamadım ama sürekli hareket halindeyim. canım öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar. güzel düzenli ve elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış. inan bu senin güzelliğinden önce sağlığın için gerekli

20 dkk sonra
-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra
kahvaltım:
-2 tane haşlanmış yumurta.
-6 siyah zeytin
-1 domates
-1 salatalık
-2 fincan şekersiz açık çay.
(ekmek yok) ekmeğin kepekliside gün içinde bir kere hayatıma giriyor