• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

dün rabiacım hedef kilomuzu sormuştun unuttum ben yazmayı hedefim 50 aslında daha önce diyetisyende yağ kas endeksi yaptırmıştım tahliller falan ideal kilomun 55 olduğunu söylemişti ama ben 50 olup garanti olsun istiyorum.

kızlar spor yapamıyorum kaç gündür bir bıkkınlık var üzerimde şimdide koşubandına çıkayım diyorum yok niye böyle hissediyorum bilmiyorum hareketlenmem lazım.

şimdi yine kalkıcam zorlucam kendimi:26:
tamam canım, hedef kilonu not aldım. mezuniyet hakkınız bu bildirdiğiniz kilolara göre olacak kızlar. rakamlara dikkat edelim.

gülşahcım, senin sevgili dengeni bozdu sanırım. isteksizliğin o meselenin bir etkisi bence. duygusal olarak karmaşık olunca fiziksel de bir şey yapmak istemiyorsun. ama sana şunu söyleyim ben spor yaparken inanılmaz stres atıyorum. kendini zorlayarak da olsa koşu bandına çık, gerekirse sürünerek. hızını bir alınca dert, sıkıntı kalmayacak kafanda. bir de giden kiloları düşün:97:

kızlar dün geceyi bir muz ile kapattım saat 10da.

bu sabah aç karnına 1 bardak ılık su+ 2 gün kurusu

kahvaltı
9'da 2 dlm ekmek arasına domates marul yarım kk peynir. bu yazdığımın yarısı( sınav görevlisiydim aceleden yiyemedim)
11.30 sandwiçimin diğer yarısı+
2 brdk şekersiz çay
1 yumurta ile omlet
2 çatal peynir
5 zeytin
yarım dlm ekmek

13.30 2 kuru kayısı

50 dk leslie 5 mil yaptım az önce. saat 2de tekrar sınav görevim var. az sonra evden çıkacağm. dönüşte göörüşürüz. bizim evde anneler günü faaliyeti yok henüz:53:
ama eşim hazırladı 1. oturum dönüşü kahvaltımı:1:
eşinin kahvaltı hazırlaması da güzel bir jest bence. Daha bizimki öyle bir aktivitede bulunmamıştır.

Dün akşam yemek yemedim.ama çook büyük bi hata yaptım.2 kalıp çikolata yedim:19: ve 4 kaşık mısır konservesi yedim.gece 2 gibi de cappucino içtim.sabah saat 5 gibi uyudum.Sohbet ettik arkadaşlarla.kilo aldım mı bilmiyorum.
bugün:
12.00 kalkış.
Meyvem bittiği için yurdun yanındaki küçük markete gittim.sepetimi ilk hiç abartmıyorum ve dürüst oluyorum.400 gr.lık ve kalorisi 1000 olan çilekli kek,meyveli yoğurtlar,hazır kızarmış tavuk,dondurulmuş patates kızartması ve taze beyaz ekmekle doldurdum.Kasaya giderken Bi çift gördüm.aynı ben gibi kilolulardı.Polonyalı buranın yerlileri ama gördüğüm polonyalı kızlar genelde süper bi fiziğe sahip oluyolar.daha genç görünüyolardı.Sepetlerine baktım.hemen hemen aynıydı benim sepetimle. pişman oldum.Eğer bunları alıp yersen ne yarışma kalır ne hedefin kalır o sana ''salatalık ye''tavsiyesini veren sevgili kuzenin bu yaz da aynı dalga geçmeyle karşılar seni dedim.geldim geri hepsini tek tek yerine koydum.Yoğurt aldım.Tuzsuz peynirden aldım 1 kilo kadar belki de fazla elma aldım.Kepek ekmeği aldım.Kefir ve yoğurt aldım.(dikkat markete aç gitmeyin gözünüz dönüyor böyle):20:
20 dk sonra
kahvaltı
1 büyük elma

10 dk.sonra:
1 fincan şekersiz limonlu çay
1 kibrit kutusundan az yağsız tuzsuz peynir
1 küçük domates
2 dilim kepek ekmeği
200 gr.kefir.(200 gram olduğuna bakmayın 102 kalori :53:)

Arkadaşlar kefir hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.Ben bundan sonra yoğurt yerine de kefir yiyeceğim.İlk kez bu sabah denedim.Tadı yoğurda benzer ve daha az kalori içeriyor.(şöyle ki benim aldığım yoğurdun 200 gr'mı 122 kalori iken kefirin 200 gramı 102 kalori.)hem doyuyorsunuz hem de yoğurt tadı alıyorsunuz çok hoşuma gitti.Yoğurtlarım bittikten sonra hep kefir alacağım.

Unutmadan Tüm Annelerin Anneler gününü kutluyorum.Bence her Anne değerlidir ve değer verilmeyi hak eder.Bugün Msn açıp Anneminkini de kutlayacağım.1 hafta oldu görüşmeyeli.:71:
Yaptığın kaçamaklardan dolayı kızacaktım ama market hikayeni okuyunca gördüm ki sen zaten doğru yolu kendi kendine bulmuşsun. Canım, dikkat ediyorsun bundan sonra, artık sadece kendine karşı değil takımın olarak bize karşı da sorumlulukların var.

canım hedef kilom 60:)yani 30 kilo vermem lazım.başarabilirmiyim ki:32:
Gayet de başarırsın, kendine başarabilir miyim diye bile sormamalısın. Başaracağım de ve yola koyul.

canlarım kusura bakmayın giremiyorum. düğün bitene kadar böyle olucak sanırım iki gündür davetiye dağıtıyoruz sanırım 1100 tane dağıttık.

sabah kahvaltım:

-ballı limonlu ılık su
20 dkk sonra

5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

kahvaltı.
-peynir,zeytin,domates,salatalık şekersiz çay.

öğlen:
-4 yaprak sarma

ara:
4 parmak light galeta
bir soda

akşam yemeğime
patates haşlıyorum.
salata yapıcam
(roka,dere otu, maydanoz, marul, salatalık vs yeşilliklerden salata yapıcam.)
(baharat ve limonla tatlandırıcam. içine haşladığım patatesleri koyucam. ve iki tane yağsız tavada pişmiş köfte yiycem)

yanında bi kase yoğurt

günlük sıvı tüketimi : 3lt 1 soda 1 lt 5'i bir yerde çay 1 kupa ballı limonlu su

günlük spor: 50 mekik, 100 kalça hareketi, yürüyüş yapıcam akşam yemeğinden sonra. şimdilik hepsi bu.
maşallah:nazar:

hedefim 57 rabiam.:9::34:
kayınvalide gitmiş güle güle gitsin allah kavuştursun..
amin deryacım, Allah razı olsun.

deryacım leslie leri eşim indirmiş ama 12şer dakikalık 5 miller. acaba doğru mu bilemedim ama 5 mil 1 diyor 12.30 dk sürüyor sonra 2ye geçiyorum öyle 5 tanesini yapınca 65 dk oluyor.

saat 4te 2 kepek ekmeğine domates peynir tost (öğle niyetine)

ara
saat 6da yarım muz
1 bardak süt

akşam
8de (geç biliyorum)
salata
cacık
kuru dolma
(yiyip yemeyeceğim belli değil)

şimdi sofra hazırlamaya gidiyorum.

su:2.5 lt
spor : leslie 50 dk
Bence sen hamile olduğun için 8 çok geç değil. Az az da olsa sık sık ye derim. Akşamları belli bir saatten sonra yemeyi kesmek hamilelere çok uygun olmayabilir. Açıkçası ben menülerini çok beğeniyorum. Bir patlama yaşamadan günleri böyle kapatırsan zaten çok kilo almazsın inşallah. Hamilelikte leslie de iyi fikir. Diz çekme hareketlerinde dikkatli ol canım. Karın kaslarını da fazla sıkma.

akşam yemeğinde kuru dolmaların 3 tanesinin kabuğunu yedim içindeki pirinci sıyırdım yemedim:34:
ancak böyle kurtardım.

arkadaşlar leslie 5 milden 50 dk yaptım gram terlemedim. zaten çok zor terlerim hatta doğru düzgün terlemem de. neyse bende mi bi sorun var yoksa sizi de mi terletmiyo bu abla?:8:
Ben de aşırı terlemem ama leslie abla beni terletiyordu. Özellikle 5 millik olanda mil sonlarında yaptığı yüklenme kısmı yoruyor.

slm cnm. aslında hedef kilom 65-70 arası. ama ilk önce 80 ni hedefleyip birinci zirveme ulaşmak için kilo çizelgesinde hedefimi 80 olarak gösterdim.
Çizelgendeki ile illa uyuşması gerekmiyor zaten canım. Çizelgede hedefi küçük tutman daha iyi olmuş. Motivasyonun yüksek olur. İstediğin zaman yeni çizelge yapabilirsin. Yalnız hedef kilonu ben bildircem ya bana daha net bir rakam söyleyebilir misin? 68 diyelim ortada buluşalım istersen:1:

hamilelik için çizelge oluşturamıyorum bilen var mı bana yardım edin lütfen:26:
Çizelgeyi çoktan oluşturmuşsun, hayırlı olsun. Kan sonuçların çıktı mı?

ben burdan yavaş yavaş uzaklaşıp hamişlere takılsam ii olcak ama kopamıyorum. ayyıldızımmmm nerdesin sen nereye takılıyon söle bakiiim:52:
Yaaa ne uzaklaşması?? Dur işte şurda. Medine hanımlar da gelseler siz hamiş hamiş birbirinize arkadaşlık ederdiniz:)

valla tatlım bende menümü yazcaktım şimdi:)bende napim işte sınav vardı yine gözetmendim.valla insan bekle bekle yoruluyor yaw:)öyle işte canım oyüzden yine döner yedim bugün:)

menüm şu:

sabah:kepek ekmekli yağsız tost ve çay.

öğle:döner bu sefer porsiyon yedim ekmeksiz ,sossuz salata ile

akşam: 1 avuç fıstık.ve bir kivi.

şimdi bir yeşil çay içtim.
şşş kulaklarını çekicem ha fıstık neyine diyet yapan birinin?
Bu arada sınav hafta sonunu sabote etmiş. Neyse biz artık bugüne bakalım.

bütün annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım

daha yeni eve geldim bütün günüm ziyaretle geçti çok yere uğradım çok yürüdüm birazda yemeği fazla kaçırdım:50:

sabah aynı special k

ara
çilek

öğlen
menemen

akşam işte burda fazla kaçırdım
5 kaşık pilav
1 adet yağda kızarmış tavuk

biraz spor yapayım diyorum mideme oturdu pilav yerimden kalkamıyorum:52:
akşam fazla kaçmış ama muhtemelen bu esnada önemli konular konuşuluyordu, neyse hayırlısı diyelim.

hiç anlatmıyorum bile demi direk es geçtim:52: müjde olmadığı gibi üstüne üstlük beni sinir etti daha çok en son dedimki kalbim diyorki sarıl ona aklım diyorki uzak dur oda bana kalbini dinle dedi şimdi kalbimi dinlersem ileride çok başım ağrır dedim yok ben onu silmişim zaten hiç sevmemişim of dedim eve götür beni eve getirdi anlıcan canım herşey dahada kötüye gitti:43::
Canım, hakkında hayırlısı olsun. Evlilik gibi meselelerde kalbini dinlemekle beraber mantığının da sesine kulak ver. Çünkü bir insanla bir ömür sadece kalple geçmiyor. Konuşabileceğin, anlaşabileceğin ve bir mesele olduğunda ieltişim kurabileceğin, senle iletişim kurabilen biri olmasına dikkat et.

gec oldu ama tüm annelerin,anne adaylarin,aday adaylarinin anneler gununu kutluyorum.. sevgiler,hepinizi cok öpüyorum :54::71:

sabah kahvatida 3 dilim ekmek,üzerine cok az margarin ve beyaz peynir sürüp (buda benim fix kahvaltim cok seviyom böyle) yaninda 3 tane yesil zeytin, 2 dilim salam 1 fincan cay

aksam yine dersim vardi..:36: 6 gibi orda 1 tane pohaca 4 tane kuru pasta yedim.. bugun sporda yok.. :57:
iyi geceler.. yoruldum yatayim.. :85:
oh oh ebru hanım. Kilo almak isteyenlere mi takılıyoruz, dövücem kız seni.. margarinli bir kahvaltı. Poğaça ve kuru pasta. Artık listedesin canım, daha dikkatli olmanı bekliyoruz.:97:

benide aranıza alırmısınız? ben şu an karar verdim zayıflamaya yazdıklarınız beni çok mutlu etti inanın ben inanıorum çünkü 17 yaşındaykende öss ye hazırlanırken 85 kilo olmuştum ve 63 kiloya kadar indim ben bunu yine başarabilirim yapabilirim sabah çıktım tartıya 79.400 yazıodu her gün buraya girip yazıcam çok umutlandırdınız beni teşekkür ederim:) bu arada adım selin yaşım 21 laborantım:)
bide adınızın altında kilolarınız yazıo bende nasıl yazıcam bi 10 gün önce ugrasmıstım yapamadım yardımcı olurmusunuz?

hoşgeldin tatlım. seninde dediğin gibi bir kere başardıysak bir daha yapabiliriz. o kilolar havadan gelmedi. biz yedik aldık. az yiyip veredebiliriz. sakın karamsar olma. seni incecik gelin yapıcaz :66:

selamlar kızlar,

ben geldim:1: haftasonu eşim bilgisayar başındaydı, bir yazı yetiştiriyor. bugün de sabah spor vardı. öğlen de oğlumu uyuturken uyumuşum. kafam kazan gibi. siz neler yaptınız?

bu arada paylaşım alanında yeni bör öneriyi oyluyoruz:

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

bunu onaylıyor musunuz? lütfen cevap verin.
hoşgeldin cnm :16: bence güzel bir uygulama. ben onaylıyorum. :42:

ne güzel aile gibi olmuşsunuz burda:) çok sevdim deminden beri yazılanları okuorum:)
sabahki mutsuzluğum geçti inanın:)

bende aynen senin gibiydim. burda bir sorumluluğun oluyor seni destekleyen arkadaşlarına karşı. her hafta kilo bildirimi yaprken kilo almışım korkusu sarıyo beni kızacaklar diye :60: kararlı ol yeterli :34:

bende yaptıklarımı yazim zayıflama serüvenim başlayalı 4 saat oluo öğle tatilimde çıkan tablottan yedim bi kepçe kurufasülye bi kepçe pilav bi kepçe çorba tatlı almadım ekmekte almadım hiç baktım olcak gibi diil toblottan adımı sildirdim artık almıcam yemekhaneden yemicem evden getircem yarından itibaren öğlen arası yediklerim erisin die 45 dk lık bi yürüyüş yaptım hem telle konuştum hem yürüdüm böece naıl zamanın geçtini anlamıo insan hele sevgilisi uzaktaysa süper bi yöntem:)
saat iki gibi yarım saat bi boşluk oluştu hastanede sedyeye tutunarak ayakta egzersiz falan yaptım backlarımı çalıştırdım:)
kendime iki tane birbuçuk litrelik su aldım karsı marketten onlarlada kol çalışması yaptım ev arkadaşımı aradım artık ben akşamları normal yemek yemicem dedim ama akşam gözleme yapcakmış bana:) geçen gün istemiştim saolsun kırmaz beni:)
benim gözlememe hiç yağ koymıcak ıspanaklı yapcak ve çok ince açcak ve küçük yapcak:) ve buda evde pervasızca yediğim son akşam yemeği olcak:) eve 2 durak kala incem yarım saat yürüyerek gezerek giderim hem deniz kenarından gidicem zaten açılmış olurum yemekten sonrada 45 dk lık bi yürüyüş yapmayı planlıorum :65: ilk gün için iyimiyim sizce?

çok güzel :34: başarıcaksın ben (biz) inanıyoru(z)m sana :16:

günaydın bebekleeeer ben birazdan okula gidicem bugünkü menüm sabahh kahwaltısında 1.5 dilim ekmek 3 dilim domates biraz peynir 5 zeytn we sekersiz cay ara ögünlermde gün kurusu yogurt yemeyi düsünüorum ööle yemegmde okuldyım aksam da bakıcaz artık :)
Çok güzel bir kahvaltıyla haftaya başlamışsın canım, bütün haftan böyle olsun inşallah.

bende aynı şekildeyim canım birbirimizi motive edersek olur baksana bizim gibi olup veren arkadaşlar var onları görünce hedefimizin hayal olmadığını görüyorum, topikte ne kadar çok yazıp yorum yaparsak kendimizi topiğe o kadar sorumlu hissediyor sorumluluk duygusuyla daha kontrollü oluyoruz canım.Ben burdaki arkadaşların desteğiyle verebileceğimizi düşünüyorum
İşta bunun altına imzamı atarım:46:

geçmişinizi bilmiyorum o yüzden yanlış bişeyler demek istemem ancak benim ve çevremdeki insanlarında gördüğü, yaşadığı insanların evlendiğinde huyları değişmiyor diceksinki ee bu kadar insan evliliği sürüyor inan biçoğu evli olduğu için devam ettiriyor. Şuan sorun yaşadığın sorunun bir çıkış yolu ayrılık ama evlenince bu seçenek o kadar kolay gündeme gelmiyor, zaman zaman tabiri caizse sesini kesip otur aşağıya oluyorsun, sevgilinin sınırlarını sen çizeceksin, eksik tarafları olabilir ama rahat konuşup anlaşabildiğinize bir de biraz kaba bir tabir olacak ama eğitilebilir olmasına dikkat et canım.At gözlüklü olmamasına ne olur çok dikkat et.
Kesinlikle katılıyorum canım.

geçen yaz oğluma cici bebeli süt yapıyordum. cici bebeyi de kılo ile paketlerde alıyorduk. ona her süt yapışımda 1 kase cici bebe yiyordum. bunu bi farkettim şok:53:
sonra cici bebe yememeye karar verdim. :1: 2 haftada biten cici bebeler şimdi 2 ay gidiyor

oğluşum ii değil teyzesi. maflor diye bi ilaç veriyorum. biraz gecikse ilaç hemen cırrrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses ve ıslak bi pantalon:)
salgın var diyolar bilmiyorum. kusma çok şükür bitti ama tam iyileşmedi.
bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum ilkinde yaptığım hataları yapmayacağım inşallah.
dün kayınvalidemle konuştum sonra eşim aldı tlfu ve konuşurlarken hemen yumurtladı eşim emine spor yapıyor anne diye. annesi de niye çok mu kılolu dedi. o da koç gibi maşallah kılo aldıkça alıyor dedi:53:
kayınvalidem ideal kılomun 60 ya da 65 kılo olduğunu düşünüyor. sakın kılo verme diyor. eşim de sakjın alma . vücudun kılo almaya çok müsait diyor.:27:
cicibebeye çok güldüm canım ya:60: el kadar bebenin cicibebelerini sen götürüyormuşsun:1:
oğluş bugün nasıl?
Eşin de amma zayıf seviyormuş yaw:) ben seni düşündüğüm zaman çok kilolu bir tablo çıkmıyor karşıma. Eşin hamilelikte çok alma diye uğraşıyor sanırım:1:

canım ismin neydi? ewet kesinlikle doğru bir tespitte bulunmuşsun. ne kadar topikte zaman geçirirsen o kadar gayretli oluyorsun. yani kendini kaptırıyorsun. ben hala kaptırmış halde burdayım bak. sakın veremem gibi bi karamsarlığa kapılmayın. bakın kaptanımız 5 ay gibi kısa bir sürede neredeyse 80den 60a indi. bu örnekleri görün lütfen. yemey yiyeceğiniz ya da kaçamak yapmak istediğiniz zamanlarda bizi düşünün:20: sizin kılo vermeniz için sizi destekleyen insanlar olarak nasıl da kızacağımızı hayal edin:31:
Evet:46:

kaptanımmmmmmmmmmmmmmmm
rabiammmmmmmmmmmmmmmmm
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
sesimi duyuyor musun?
kayınvalide gitti temizliğe mi daldın ne oldu?:52::21:
Mutfağımı temizledim canım. Dolapları sildim. İyi oldu, mis oldu.
Ama asıl bilgisayar dolu olduğu için gelemedim, eşim sağolsun.

dün akşam ara olarak film izlerken 10 tane fındık yedim. 2 bardak şekersiz çay içtim.

sabah 7.30 2 kayısı 1 bardak ılık su

kahvaltı 9.30
1 şekersiz çay
1 ev yapımı gül böreği (arkadaş yapmış 1 tepsi):52:

kızlar hafta sonu evi temizlemedim. ütü dağ gibi birikti. işler beni bekliyor. ama benim canım hiç birini yapmak istemiyor. sağolsun eşim çok destek oluyor ama adama bütün evi sen temizle ben suracıkta uyuyayım diyemiyorum. ama tek yapmak istediğim şey bu şu günlerde. eskisi gibi kitap bile okuamıyorum:18: kendimden sıkıldım bu nedenle. Allahım toparlanayım biran önce diye dua ediyorum. ah bebiş uyuttun beni.:49:
canım, senin şimdi uykuya çok ihtiyacın olur. Fırsat buldukça uyu bence, vücudun hamileliğe hazırlıklarını tamamlıyor. Bebek yerleşiyor:97:

sabahtır geziniyorum ama bir türlü yazamadım dünkü menümü

dün çok yemedim ama ters vakit yedim herşey alt üst oldu

kahvaltı(11 de): iki dlim ekmek peynir,dom, salatalık ,zeytin(bu defa zeytin 3-4 tane fazla oldu)
öğle(4 de):patlıcanlı köfteli yemek, yanında yoğurt, ekmek
akşam(9a geliyordu saat):taze fasulye,ekmek, birazcık dondurma

11 den sonra 2 saat yürüyüş yaptım, eşofmanımla suyum çıktı
Havalar ısınıyor, dondurmalar göz kırpıyor tabi. Canım, yediğin dondurmanın hangi dondurma olduğu önemli. Ne yazık ki sütle yapılan dondurma masum bir gıdayken krema ile yapılanlar kalori bombası. Lütfen yediğiniz dondurma ambalajlıysa üzerindeki kalori miktarına bakın. Bir de o kadar geç saatte yemesen iyi olurdu:97:

canım bu herkesin başına gelebilir ki burdaki çoğu insanın başınada gelmiştir. en başta benim. bir kere çok karamsarsın. aynı benim eski halim gibi. bir dönem diyet yaptım 1 ay ne bir gram verdim nede bir gram aldım. elbiselerim bana olmuyordu. vucudumda çatlamalar olmuştu. öyle bir ruh halindeydimki anlatamam. sürekli ağlamak istiyodum neden böyleyim neden zayıflayamıyorum diye. benim bir oğlum var inanırmısınız hamileliğim mükemmel denecek kadar iyi geçti. 8.5 aylık hamileyken 19 saat otobüs yolculuğu yaptım. 7 aylık hamileyken 2.5 gün tren yolculuğu yaptım :53:

hiç kilo almadım hamilelikte.aldığımda doğumla birlikte gitti. ama emzirme döneminde bir göğsümde süt olmadığı için sütüm azalmasın diye önüme geleni yiyordum tatlı tuzlu ekşi. emzirirken 2 sene boyunca 20 kg ya yakın kilo aldım. düşün psikolojimi. oğlumu 2. yaşında süt olan göğsümdeki kistten dolayı memeden kestim. çok sancım oluyordu.
ve düzenli yemeye ve akşam yürüyüşlerine başladım. hiç zorlanmadan bir buçuk ayda 12 kg verdim. kadın hastalıklarından rahatsızlandım falan derken hastanede yattım ilaçlar düzen bozukluğu 17 kg aldım. şimdi herşeye baştan başlıyorum dedim. bundan 2 ay evvel başladım kilo verme işine. 46 beden giyiyordum. gidip 42 beden bir kot aldım. ve bir bady. her gün bıkmadan usanmadan deniyorum. ben bunların içine giricem diyorum. önemli olan inanmak. benim şuan yaptığım inanki diyet değil. çünkü diyette çoğu insan aç kalır. ama ben ve buradaki diğer arkadaşlarım aç kalmıyoruz en azından ben öyle biliyorum :52: acıktıkça az az sık sık ye. yediklerinin kalorisini bil. ona göre ne kadar yiyeceğini hesapla. ben bir çikolara yerken bile arkasındaki kalori çizelgesine bakıyorum. ve diyorumki bunun hepsini yersem bir saat yürümem gerek. değermi DEĞMEZ :34: ağzımın tadacağı iki dkklık zevkler için hayallerden vazgeçmek yok dedim. paketin tamamnı yersem aynı tadı alıcam yanında kiloda alıcam. ama o paketten bi parça yersem aynı tadı alıcam, kilo almıycam ve mutlu olucam dedim. ben kendi adıma söyliyim ben diyet yapmıyorum gayet sağlıklı ve bilinçli besleniyorum. 6 martta başladım bu işe. 2 ay oldu, 7 kilo 300 gram verdim. spor ağırlıklıydı. son 10 gündür çok ii spor yapamadım ama sürekli hareket halindeyim. canım öncelikle diyet kelimesini aklından çıkar. güzel düzenli ve elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış. inan bu senin güzelliğinden önce sağlığın için gerekli :34:

evet kızlar naber nasılsınız? :16:

bu sabah yediklerim:
-ballı limonlu ılık su.
20 dkk sonra
-5'i bir yerde çayım
10 dkk sonra

kahvaltım:
-2 tane haşlanmış yumurta.
-6 siyah zeytin
-1 domates
-1 salatalık
-2 fincan şekersiz açık çay.
(ekmek yok) ekmeğin kepekliside gün içinde bir kere hayatıma giriyor :9:
Deryacım çok güzel yazmışsın canım. İnşallah yazdıkların takımdaki arkadaşlarımızı motive eder. Maşallah diyorum sana ayrıca azimli arkadaşım, nazar değmesin:nazar:

Ballı limonlu suya başlamışsın, hayırlı olsun. Beslenmen de güzel olmuş.

yatak odamda dağıttığım kıyafetlerimi toplayıp saat 3 gibi kuaföre gitmeyi düşünüyorum :21::21::21:

öğlen henüz bişey yemedim kahvaltı geç yedim çünkü. birazdan bi kaç light galeta ve yeşil elma yerim. akşama spor yapıcam. salı akşamı kınada olucam :66: çarşamba düğün :64::64::64:

tey tey tey :64::60:
bizim yerimize de oyna bol bol:62:

merhaba arkadaşlar..
iki gündür tam aktif olamadım..menücanlarda aksadı..:17:
kaçamak var yazyımda fırçalayın beni..
cumartesi menü
sabah 2 kayısı kurusu
krom hapı 2 bardak su
kahvaltı
1 yumurta çeyrek ekmek..
çay bardağı süt..
ara
1 kuru incir
öğle
tost
ayran
ara
2 ceviz
1 kuru kayısı
akşam
2 köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İLK KAÇAMAK
annler günü annemin yanına gidemezsek ki eşim işe gideceği için o ihtimal yükseti neyse işte akşamdna ziyaretine gittik..ve orda 1 dilim yaş pasta yedim..:17::78:
akşam 75 mekik
yerde 5 dk bacak kalça hareketleri
yine göbek için değişik yer hareketleri yaptım..
su 3 litre oldu
PAZAR MENÜM
sabah 2 kayısı kurusu krom hapı
kahvaltı
1 yumurta
çeyrek ekmek
su
ara 3 badem 2 ceviz
öğlen dışardaydık abimlerle annemin yanına gitik ordanda antarese gezmeye
2 köfte
az patates kızartması
capy meyve suyu
akşam
evde yine köfte vardı
2 adet salçalı köfte
1 dilim ekmek
1 bardak ayran..
İKİNCİ KAÇAMAK
akşam çocukalrı yatırmadaN kızım kek istedi onunla 1 dilim kek yedim 1 bardak süt içtim..
spor yok bol dışarda gezdik hatta yemeğimi bile aykta yedim oğlum ne mama sandalyesine oturdu ne normal sandalyeyesürekli onun tut yakal geri getir..öyle bir yemek yedim.:27:ardından tam gideceğiz arabaya geldik kızlar yok.abimin kızıyla benim kız kayıp..antaresi iki tur dolandık mağaz mağaza ayaklrım koptu .danışmada bulduk kızları...:47::52:
evdede gelince bano faslı yatana kadar full aktiftim yani..:10::6:
Kaçamak yapmışsın ama yaptığın kaçamağı da telafi etmişsin sen. Doğruya doğru şimdi yani. Sana kızmaya hiç niyetim yok:) hatta diğer kızlara da örnek olsun. Kaçamak yapanlar bu aktiflikte kaçamaklarını telafi edebileceklerse buyursunlar diyorum. Ama tabi bugün Pazartesi ve cumaya kadar kaçamak yok, tamam?

canım benim ya ..hepimiz aşağı yukarı bu duyguları yaşadık yanlız değilsin:34:ama ilk kendine yapman gereken inanmak olmalı..aldığın kiloya yada vermen gereken kiloya değil olmak istediğin kiloyu düşün..hatta nil gün diye bir bayanın kilo vermek için hazırldağı program var dinliyorsun onu indirip dinlemeni tavsiye ederim sana çok destek olacaktır..
birde bizim takımdamısın bilemiyorum ama buraya takılmak eleştiriye açık olmak ve dürüst olmak gerekiyor..takım ruhu ve desteğiyle başarırsın..:8::29:
:46:

tekrar selam bayanlar..

sabah sporumu yaptim.. ilik su+elma sirkesi+bal ictim.uzerine yesil cay.. ve simdi kahvalti anca iste biliyosunuz beni duzensiz gec yatip,gec kalkiyorum..
2 dilim kizarmis ekmek,üzerine az margarin,beyazpeynir,ve 2 ince dilim salam (fix kahvalti menum) yesil cayla birlikte..

aksam evde olmayacagim..bulgur pilavi yapicam ve cacik..en gec 3,5 ta cikmam lazim evden dolayisiyla 3 te yemek yicem 1 tabak bulgur pilaci ve cacik :56: baska bisey yemicem yesil cay icerim eve gelince yanima elma alicam..acikirsam sacmalamayim diye.. aksam geldigimde gecte olsa durumu yazarim yine..gününüz güzel gecsin..:54:
senin de düzensiz oluyor menülerin. O konuyu nasıl çözücez bilmiyorum. Yalnız bu haliyle güzel bir menü. Margarini biraz kessek güzel olur, demeden geçemiycem:1:

of ya sonunda koşu bandımla barış inan ettik 40dk yürüdüm.
öglende 3kaşık yoğurda 1salatık rendeleyip 1dilim k. ekmekle yedim.
ay hadi hayırlı olsun, koşubandından ayrılma inşallah bundan sonra:)

file76
Sakaleynmaster : 57
ebruli_hayat : 65
sementa33 : 60
neyneyse : 60
dryrgp : 65-70 arası
yagmurcini3 : 65
roseking35 : 50
anofel20 : 65
moonros : 59

elif'cim hedef kilon nedir canım?

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?
merhaba arkadaşlar...kaptan kim bilmiyorum bile ama beni çağıran olabilirmi :26:

kendimi tanıtayım hemen ismim ayşen 25 yaşındayım 1 70 boy
diyete başladığımda 84 kiloydum 2 ay olmadı henüz 8.8 vermişim 75.2 kiloyum hedef kilom 60
:71::71::71:

kızlar bana da yer var mı bu grupta :43:

açıkçası, ben, burda ne oluyor anlamadım. 14. takımda bir sorun olmuş anlaşılan. sizler de takımdan ayrılmak istemişsiniz. yalnız buraya bir uğramışsınız ve bir daha yoksunuz. hiç güzel bir tablo değil bence.:19:

Kaçamak yapmışsın ama yaptığın kaçamağı da telafi etmişsin sen. Doğruya doğru şimdi yani. Sana kızmaya hiç niyetim yok:) hatta diğer kızlara da örnek olsun. Kaçamak yapanlar bu aktiflikte kaçamaklarını telafi edebileceklerse buyursunlar diyorum. Ama tabi bugün Pazartesi ve cumaya kadar kaçamak yok, tamam?

:46:

senin de düzensiz oluyor menülerin. O konuyu nasıl çözücez bilmiyorum. Yalnız bu haliyle güzel bir menü. Margarini biraz kessek güzel olur, demeden geçemiycem:1:

ay hadi hayırlı olsun, koşubandından ayrılma inşallah bundan sonra:)
amin inşallah bir daha ayrılmayız.
file76

65 canım yazmıştım.

açıkçası, ben, burda ne oluyor anlamadım. 14. takımda bir sorun olmuş anlaşılan. sizler de takımdan ayrılmak istemişsiniz. yalnız buraya bir uğramışsınız ve bir daha yoksunuz. hiç güzel bir tablo değil bence.:19:

valla canım ben yazacaktım ama takıma kabul edilmedim diye düşündüm hatta dün yazdım arkadşalar inşlh kabul edilirsin felan diyince geri adım attım :26:
eğer kabul edildiysem tabiki burdayım

hadi kızlar nerelerdesiniz,çok sıkıcı oldu burası konuşaçak kimse yok.burcu yokluğun çok belli.

9 mayıs menü..
sabah
2 kuru kayısı krom hapı su
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek ekmek
çay bardağı süt
ara
1kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk baget.derisiz..
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
4 badem
ara
balık yağ hapı
2 kaşık kellogs 1 çay bardağı süt.
akşam
5 kaşık su süzülmüş etli taze fasulye
yarm dilim ekmek
3 kaşık yoğurt pul biberli ikiside.
su şu anda 2.5 litre
spor sabah ender amcamla sıkılaşmak için spor ve akşam üzeri yemek öncesi 45 dk dışarda full tempo yürüyüş ..:8:

65 canım yazmıştım.
gözümden kaçmış canım, afedersin:70:

hadi kızlar nerelerdesiniz,çok sıkıcı oldu burası konuşaçak kimse yok.burcu yokluğun çok belli.
aşkolsun yani:63:

9 mayıs menü..
sabah
2 kuru kayısı krom hapı su
kahvaltı aynı
1 yumurta
çeyrek ekmek
çay bardağı süt
ara
1kuru incir..
öğle
sebzeli tavuk baget.derisiz..
3 kaşık yoğurt
ara
2 ceviz
4 badem
ara
balık yağ hapı
2 kaşık kellogs 1 çay bardağı süt.
akşam
5 kaşık su süzülmüş etli taze fasulye
yarm dilim ekmek
3 kaşık yoğurt pul biberli ikiside.
su şu anda 2.5 litre
spor sabah ender amcamla sıkılaşmak için spor ve akşam üzeri yemek öncesi 45 dk dışarda full tempo yürüyüş ..:8:
maşallah canım, güzel bir menü.
ender amca da mı spor yaptırıyor?

valla canım ben yazacaktım ama takıma kabul edilmedim diye düşündüm hatta dün yazdım arkadşalar inşlh kabul edilirsin felan diyince geri adım attım :26:
eğer kabul edildiysem tabiki burdayım
canım, biliyorsun takımlarda bir deneme süresi kuralımız var. deneme süresi sonunda, paylaşımların tatmin edici olursa, listeye girebilirsin.
kuralları da ekliyorum:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Kardeş takımımız 5. takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 7. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz, nasıl yüreklendirdiğimizdir. Kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine, içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun. Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek ya da içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan, ya da öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için, motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. Yoksa kimse burada olmaz, herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım, birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunuzda eğer uyabilecekseniz ve devam etmek istiyorsanız okudum-anladım şeklinde bir cevap yazmanız gerekiyor.

benide aranıza alırmısınız? ben şu an karar verdim zayıflamaya yazdıklarınız beni çok mutlu etti inanın ben inanıorum çünkü 17 yaşındaykende öss ye hazırlanırken 85 kilo olmuştum ve 63 kiloya kadar indim ben bunu yine başarabilirim yapabilirim sabah çıktım tartıya 79.400 yazıodu her gün buraya girip yazıcam çok umutlandırdınız beni teşekkür ederim:) bu arada adım selin yaşım 21 laborantım:)
bide adınızın altında kilolarınız yazıo bende nasıl yazıcam bi 10 gün önce ugrasmıstım yapamadım yardımcı olurmusunuz?
selin hoşgeldin tatlım.

kuzucuğun tam düzelememiş ...:((
cicibebeler yemende iyiymiş kilolarıdn nerden geldiği ve nasıl gittiğ ianlaşıldı..:60:

uyandıkta sabah taylan aplamla ender amcamı dinledim onun için gelemdim..

akşam çok ağır olmuş gerçekten..

aslında leslie hafif gibi görünüyorda sana uygun değil gibi evmacım..

çok güzel ter attırıyor bende baya ter oluyor..özellikle 5 millde..

hoşgeldin..hedefinede ulaşırsın inşallah..

5 mil toplamda 68 dk ve bendeki tek seferde başlayıp bitiriyorsun..
işte ben tek sefer olanı bulamadım bana linlini gönderir misin. eşim 12.30 dk lık indirmiş 5 tane 5mil var. ard arda açıyor bana ben spor yapıyorum. diz çekme hareketi harici iyi geliyor bana ve terlemiyorum ya. azıcık terleyeyim istiyorum olmuyor.

selamlar kızlar,

ben geldim:1: haftasonu eşim bilgisayar başındaydı, bir yazı yetiştiriyor. bugün de sabah spor vardı. öğlen de oğlumu uyuturken uyumuşum. kafam kazan gibi. siz neler yaptınız?

bu arada paylaşım alanında yeni bör öneriyi oyluyoruz:

Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

bunu onaylıyor musunuz? lütfen cevap verin.
hoşgeldin kaptanım. yaaa ben ne olacağım şimdi beni takımdan çıkarmayasnız ha. bak ben fahri olarak devam edeceğim. sizlerle kılo alacağım. fil diyeti yapıyorum da:)

file76

beni de yaz fahri olarak. hedef kılom 60:)
9 ayda almayı planlıyorum :)
eşim ilk hamişlikte bak şu bayan da hamile ama ne kadar zayıf diyip diyip bana zayıf kadınları gösterirdi. onlar da nasıl kılo almadan 9 ayı geçirirler anlama. adamda zayıflık takıntısı var canım ben biliyom.:18:

k.öncesi: 2 günkurusu
kahvaltı: biraz yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 wasa + 1 form plus
ara: 1 bardak ayran, maalesef oğlumun cipsinden 3-5 tane ve 1 lokum:78:
öğle: tavuklu patates ve 2 lokma simit
ara: 2 kupa yeşilçay ve çilek
akşam: salata + köfte

su: şimdilik 1 lt, yatmadan artırıcam inş.
spor: 1 saat aerobik

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

bende bu sebebi diğer takımda göremediğimden ayrılmak istemiştim..

sorun ve sorunları çözme yoluna gidilmiş topiğimizde bu yüzden eski gruba devam kararı aldım

ama yazmış olduğun bilgileri bilmiyodum çokkkkkk iyi oldu acemiyim henüz galiba
zamanınızı aldım çok teşekkür ederim :16:

sabah 7.30 2 kuru kayısı+ılık su
9.30 kahvaltı
1 gül böreği ev yapımı+ şekersiz çay

ara yok:43:
öğle12.30
gül böreği 1 adet
1 şekersiz çay

13.30 4 kaşık pilav (arkadaşın bebiş mevlüdünden geldi):27:

16.00 leslie 40 dk 5 mil
17.00 ara
1 salatalık+ kesmedi de 1 minik domates+1 bardak ılık süt

kurtlar gibi açımmmm gözüm dönmüş bi şekilde yemek hazırladım. eşim ve oğlum ben yokken yemişler. bilgisayarı açtım ve sizin yazdıklarınızı okurken yedim.

20.00 akşam yemeği
1 kase cacık (masumdan başladım yazmaya)
1 dlm tam tahıllı ekmek
yarım tabak mantar sebzeli
2 kaşık sebzeli bulgur
1 bütün soğan taze

bu saatte yememeliydim bu kadar ama içimde aç bi bebek var. bi de midem bulanmaya başladı ve yiyerek bastırmak istiyorum hep.
su çok içiyorum
3 lt oldu.:66:

bende bu sebebi diğer takımda göremediğimden ayrılmak istemiştim..

sorun ve sorunları çözme yoluna gidilmiş topiğimizde bu yüzden eski gruba devam kararı aldım

ama yazmış olduğun bilgileri bilmiyodum çokkkkkk iyi oldu acemiyim henüz galiba
zamanınızı aldım çok teşekkür ederim :16:
senin halini görünce ben de 14. takımı ziyaret ettim dün. durum vahimdi. hallettiyseniz ne mutlu size. herşey gönlünüzce olsun.
kızlar ben namaza kaçar. yine gelcem bak kaçmayında kaçamak da yapmayın:20:

selam fıstıklarımm sizleri özledim yaa bu haftada izinliyim ama kendimi toplamaya çalışıyorum nesfite de başladım iştahım normale döndü adet te bitmek üzeree çok şükürr geçen hafta patronla konuşmuştum ya çıkıcam diye çok şey yapıyorum dedim bugün tanıdıklardan birini almış işee:53:şok oldum oturdu pcnin başına hiçbişi yaptığı yok bana zararıda yokta ben ne anladım bu işten:53:

sabah ve akşam 4 er yk nesfit yarım1 bardak süt
öğlendede 1.5 kase mercimek çorbası 4yk yoğurtlu makarna
akşam eve gelincede 3 yaprak sarması
sürekli elimde bi fincan yeşilçayy 4 bardaK içmişimdir :27:su fazla yok

bfitle de konuştum 6 aylık üyeliğe aylık 65 e falan geliyo üye olcam karar verdim ama abiden izin çıkmıyoo napsam ki ya dedim yoksa gece vakti yürüyüşe çıkarızz :53:onuda kabul etmiyoo ne emmeye geliyo ne gömmeyee :24:böle işteee

Back
X