• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
bu yuzden gruptan ayrılmak ıstıyorum
valla yedıklerımı yazmıyorum kı cokk laf duyacagım
burada yer ısgalıne hakkım yok
rabıacım ıznınle bana musade ..............
nerdesin canım ya bırakma toparlan bak..:47:
bugünkü menümü yazayım unutmadan.

sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay

ara:çeyrek simit.

akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.

geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..

bukadar.

fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.
patatesin yanında pilav yememeni tavsiye ederim..ikiside karbonhidrat..
kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm :5::5::18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam benn:50:kınayın beniii :53:utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm:57:
stres anında mı yoksa her zamanmı yiyorsun stres anındaysa çözüm için doktora git..
hayırdır 13. takım? komple yatış moduna geçtik:47:
:17::78::77:
sabah 7.30 1 bardak ılık süt
3 N**** (Siyahi) bisküvi (hep eşim yüzünden dün almış koymuş dolaba:20:)

kahvaltı 9.40
5 zeytin 1 kk peynir ezine
domates salatalık biber
1 kepek emeği

ara yok:50:

öğle yok:50:

az sonra doktora gitcez eşimle ve canım hiç bişi yemek istemiyor. aslında açım.
kaptanım benimle ilgili düşüncelerin için teşekkür ederim. inşallah senin bize yol göstermen sonucunda beslenmemizi de daha sağlıklı hale getircez tüm arkadaşlarla. sana layık olmaya çalışıyoruz.:70::71:
iştah gitmiş..doktordan güzle haberle gelirsin inşall:nazarah:nazar::emir_bebek:
kahvaltıda kepek ekmekle peynirli tost yaptım yedim,suda 1litreyi geçti.
ama öğlen ne yiyecem bilmiyorum,evdede hiç bir şey yok,alışverişede gidemiyoruz malum ay sonu .
evinde en az kalorili olanı seç ye..sıkma canını:70:
kızlar ben şimdi çıkıcam yine dışarı bankaydı oydu buydu işlerim var ordanda markete gidicem evde bişicik kalmadı gelmem akşamı bulur herhalde menümü akşam yazayım toptan bugün yine düzensiz olucak sanırım dışarıda olucağım için ara öğün falan yapamam akşam görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın:79:
çok koştumacalı bir gün olmuştru senin için..aç kalma..:34:
dünki menüm sabah bi elma bir dilim kepek ekmeği
10 da bir elma
öğlen tablotta kurufasulye pilav ezogelin çorbası birer kepçe
akşam beşte ev arkadaşım gözleme yapmış bana diyet yapmış ıspanaklı az yağlı ve ince açmış
iki tane ondan yedim
6 da iki tatlı kaşığı dondurma anlıcanız fil gibi yemek yedim ve 2 litre su
bunun yanında öğlen arası 45 dakikalık yürüyüş
akşam bir saatlik yürüyüş yürüyüşten sonra bahçede yarım saat yada 45 dakika voleybol ve evde yarım saat yer hareketleri yaptım ve ilk zaferim sabah kalktımda 400 gram vermiştim o yemeye rağmen vermişim helel olsun bana:):27:
diyette olsa gözleme hamur işi canım ya..bol hareket etmişsn ordan kurtarırsın ama yazık yediklerini yakmaya çalışmaktansa depo yağları yakmayı tercih et..:8:
diyet çubuk bile değil canım bildiğin tuzlu çubuk kraker dayanamadım evde yedim:18: sonra pişman oldum ama iş işten geçmiişti bugün gün kurusu alıcam ondan yerim inş . ama ne yalan söyli,yeyim birazda midemin suyunu çeksin istiyorum ondan biskv. türü şeyler yiyiyorum midemin suyunu çeksin ne yememi önerirsiniz kızlar?
miğdenin suyunu en iyi sarı lebelebi çeker..ama bahsettiğin açlık kazıntısıysa öçnce yudumn yudum su.sonrada badem kuru incir gibi şeyler ye..
günaydin.. :3:

mudahale edeceksiniz tabi..onun icin burdayim... biraz zor-um sanirim :43: ama sizinle basaracagima inaniyorum :61:

gece 3 te yatmama ragmen bugun erken kalktim.. erken kalkicam artik.. 8 bucukta uyandim,kalmam 9 u buldu tabi :61:
simdi balli sirkeli suyumu iciyorum,sporumu yapip yesil cay icicem..ekmegi tamamen cikarmak istiyorum hayatimdan.. aksam yine durumu bildiririm,tam olarak yazarim yiyip,ictikerimi..
görüsürük :82:
erken kalkarsan erken yatmaya başalrsın biraz sabret bak nasıl dengeye giriyor..uyuku kilo sebebi önce bunu düzenle bak nasıl herşey değişiyor..
kızlar klasik kahwaltımı yaptım smdi yesil cayımı iciorum kuaföre gidicem bugün kas flan işlerm war kendme bi spor programı hazırlıorum smdi en cok kilomun oldugu bölgelere daha cok yönelicem aratırcam plates hareketlernden flan her yermi düzgün bi sekle sokucam yaz geldi artık ama ben umutsuzluga kapılmıorum bi gün gec ya da erken sonuc yine aynı olucak :46:
ortim hiç denkte gelemiyoruz..nasılsın kuzu nasıl gidiyor..
bu defa geçmişte kaybolmadan menümü yazayım önce

sabah: 2dilim ekmek, peynir zeytin, bildiğiniz şeyler
ara: yarım ekmek, süt
öğle:köfteli patlıcan, 3 dilim ekmek, yoğurtlu salata
ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)
akşam:köfteli patlıcan 1,5 dilim ekmek, cacık
ara: 1 elma

vermiyormuşum gibi geliyor tartıdan uzak duruyorum cuma sabahını iple çekiyorum:18:
köfte patlıcan ne kadar mesela..kaç köfte ne kadar patlıcan..iştahın için en etkin bol su tüketemek iyi oluyor...her daim tok oluyorsun..
bilmiyom nasil cözcez..:59: hayatim cok düzensiz su saat olmus yatmadim hala..sinir streste var,dersler disinda gece uyuyamiyorum sabah kalkamiyorum..kahvalti saatim 12-1 i buluyo.. az yiyiyorum ama bakalim cuma görücez.. haklisin yarindan itibaren margarini cikartiyorum kahvaltimdan..ben beni bildim bileli bayilirim ekmek,yag,beyaz peynir üclüsüne..yaninda herhangi bisey olsada olur olmasada..:78: spora devam evde egzersizlere devam ediyorum,bugunden itibarende bal,sirke,su ya basladim.. ama en önemlisi duzenli beslenme bende de o yok..:50:

bugun bulgur pilavi yapicam demistim..vaz gectim..mercimek corbasi yaptim.gitmedende 1 tabak yedim 2 dilim ekmekle..eve gelincede yesil cay ictim..

sementa saol canim cok düsüncelisin.. :16: sanmam.. mideme cok güveniyom :nazar: hep derim tas yesem onu bile eritir.. :1: bugun mesela rahatsiz olmadim hic eger ilerleyen dönemde rahatsizlanirsam keserim zaten..

yatayim artik,iyi geceler.. :54:
stresin çoksa kilo vermene engel olur..sarı kantaron hapı dene bence uyumanada faydası olur..
selam kızlar nasılsınız bakalım
ben gündüz sürekli uyuduğumdan gece bakınıyorum kimseler yok :53:
ne güzel vermişsiniz kilocukları valla tebrik ediyorum
:nazar: 40bin kere maşallah size
canım nasılsın..bol bol uyu sen her fırsatı değerlendir yat dinlen:49::nazar:..kilo nasıl ..:8::9:
herkese iyi gecelerr kızlarrrrr....

kaptanım şimdiden yazayım sabah giremeyebilirim. ama yarın akşam yatmadan mutlaka girerim. düğün bitene kadar idare edin beni. düzenli menü paylaşamayabilirim.

kendinize çoooooooook kocaman iyi bakın :16:
Hepiniz Allah'a emanetsiniz :16:
hayırlı geceler :54::54::54:
:9:düğününüz hayırlı olsun..kolay gelsin..
inşallah faydam dokunur canm teşkr ederim :16:
evet cnm ballı limonlu suuya başladım 3. günüm sanırım başlayalı. öğlen bişey yemedim. dışardaydım hep oğluma bir kot pantolon bulamadım. ama kendim için harika bi ayakabı aldım yani benim için harika :60: yarın akşam kınaya gidicez. sabah gidip son bi mağaza kaldı ona bakıcam. biz dönene kadar kapanmıştı. 21:30 du saat. ama ayaklarım ölüyo yorgunluktan. valla öğlen yemediğim için ve dışarda yeme şansım yoktu tavuk döner yedim :52: ama yemeden önce 2 tane pet su içtim :52: az yemek için nihayetinde az yedim. :32: 3 litre su içtim. 1 litre 5'i bir yerde çayım. bide sabah ballı limonlu su. sıvı tüketimi bu kadar. ha birde uyumadanda ballı limonlu su içmek istiyorum. beni rahatlatıyo. acaba bi sakıncası olurmu geç saatte :14:
bol bol oynıycam :64::66:
ayakkabını güle güle giy..:12::16:
kızlar selammmm ben geldim.biraz bugün yaşadıklarımdan ve menümden bahsedip sonraa geçmişi okuyup cvp yazcam.
şimdi kızlar bugün anneler günü programımız vardı.bir düğün salonu tuttuk okul olarak anneleri çağırdık.işte hediye çekilişleri,süpriz sanatçılar falan vardı:)bizde gittik velilerle bir döktürdük bir döktürdük valla 1 kilo vermişimdir:):66::66::66::66::66::66::122::124::124::124::124::124:

sonra eve geldim ölmüş bir vaziyette yemek yiyip alışverişe çıktık eşimle.ayy dedim hergün bir düğüne falanmı gitsem iyi spor oluyor yani:124::124:kızlarrrr çıkmaz olaydım alışverişe.ne yazıkki tatlı krizime yenildim.toktumda ama dayanamadım.ekler aldım yarım kilo eve geldim ve yalan söylemicem 10 tane yedim:(:52::58:ayyy sinirlerim bozuldu .demek çok oynamışım ve acıkmışım.işte böyle kızlar.buna göre menüm şöyle oldu:

sabah:1 dilim kepek ekmeği ve biraz yumurta.

ara: eğlencede döner pilav gelmişti valla birazcık dönerinden tırtıkladım ekmeksiz.

akşam:kıymalı patates yemeği vardı.susuz 5 kaşık kadar ondan 2 dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ayran.

akşamdan sonra ki bu saat sekiz gibi:10 tane ekler:(ayyy yazarken bile utanıyorum.okadar oynadııklarım boşa gitti beee:47:
eğlence güzel..bol hareket şenlik ama..10 tane neden:53::47: ..lütfen sabır ve irade..:29:
kızlar bişe sorcam lessi nin 5 miline şöle bi göz attım nasıl buluosunuz?
hakkaten 8 kilometre yürümüş gibi oluomu?
ayneen de öyle basit gibi görünüyor ama düzneli yapılınca çok iyi ..:8::80:
menümü yazayım

sabah aynı special k

ara
yok

öğlen
haşlama tavuk göğsü

ara
yok

akşam
salata ve barbunya yemeği

spor: 20 dakika koşu
ve mekik

çok az beslenmişsin ..ama durumların belli ..evlilik çok önemli eğer seni gerçekten çok üzen bir huyu varsa sakın düzelir değişir diye bekleme..sadece kalbinle değil mantığınlada hareket etmelisin..bir ömür boyu o insanla yapacağına eminsen mutlu olabileceğine inanıyorsan çocukalrının babası olabilecekse ve en önemlisi sana hayat arkadaşı bir eş olabileceğine inanıyorsan hiç düşünme ...

tamam öncesini yazma,yarından itibaren yediklerini yazarsın.kendini toparlarsın.

canım eğer şimdi gidersen seni daha zor günler bekler bi kere kedine olan kilo verme konusundaki inancını kaybetmiş olursun buda seni sinirdi stresti derken daha çok yemeye iter yarından itibaren toparla kendini şartlandır bence ayrılma

:
dombilimmm kuzummm sakınn burdan ayrlma gülümm daha kötü oluyo insan ben işler yoğun diye buraya giremedim paylaşım yapamadım sonra tartıya bi çıktımm :53::53:rakamıı bile söleyemiyorum sen düşünn artıkk şimdi yeni yeni toplıyorum kendimi:50:vazgeçmee ablarıecımm

s:
haklısınız m
yarından baslıyorum bakalıammm
amerıkan kalp vakfı dıyetı yapayım
dıyorum hadı yarından 0 km olsun yenıden baslıyayım
toparlamam lazımmmm

kızlar eve yeni geldim yemeğimi yedim hemen yazıyorum şimdi size

hemen menümü yazayım

sabah special k

ara yok

öğlen 1 adet tavuk köftesi ve 2 dilim kızarmış ekmek

ara şekersiz bir bardak çay

akşam 1 kase arabaşı çorbası, 2 dilim kepekli ekmek, 1 adet gün kurusu(sonunda aldım) 1 dilim ince çiğ salam

şimdide çilekli aktiva plus yiyorum

nasıl sizce çokmu olmuş akşam yemeği çok acıktımda aslında kendimi bıraksam 2 katı yerdim:52:
arabaşının hamurunu yemedin değilmi:34:salam niye yedin dışarda olacağın günler çğlen tam dolu dolu ye ama ne bulursan değil çorbası olsun salatası olsun ekmeği 1 dilm mutlaka olsun bird eyoğurt ekle akşama istesende saldıramazsın..
::
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
:9::46:
evet ya neymiş bu süpriz 5 kilo birden mi verdi yoksa acaba?:35:
:52:orti heyecan olsun diye yazıp kaçmış.:47::41:.ORTİİMMMMM bel altı oluyo bak bu hareket gel yaz sabaha kadar meraktan 5 kiloda ben vermeyeyim:9:...yazık bana gece boyu bebe sallıyom bak..:52::60:

kızlar size çokk kötü bi alışkanlığımdan bahsedicemm :5::5::18::18:ha bu resimdeki gibi tırnak yeme var bende okadar aşırı deil ama kötü görünüyoo yardım edin yaa napsam benn:50:kınayın beniii :53:utandırın bi daha yapmim yaa offf nefret ediyorumm:57:
kendine küçük hedefler koy. çok sık yiyorsan mesela bugün yemicem de. ertesi sabah tekrar aynısını dene. küçük hedeflerle çok yol alabilirsin bence.

bugünkü menümü yazayım unutmadan.

sabah:2 dilim üzerine krem peynir sürülmüş kepek ekmeği.3 zeytin,biraz yumurta,domates ,salatalık,çay

ara:çeyrek simit.

akşam:2 kaşık pilav,4 kaşık kıymalı patates yemeği,bir bardak ayran.

geceye doğru meyve yerim ve yeşil çay içerim..

bukadar.

fark ettimde yeşillik yememişim hiç.yarın sebze yiyeceğim sadece.
ara çeyrek simit ( okulda canını istetmişlerdir)
afiyet olsun....
kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000
tatlım eskiye mi dönmek istiyorsun. karamsarlaşıp daha da kılo mu almak. :20::20::20:
biz seni bırakmayız. her arkadaşımız için gönlümüzde de topikte de yer var:34:

merhaba arkadaşlar..sabahtan beri kaçıncı siteye girişim ve yazamadan çıkışım..sebebi eşim evde 2 biligsayar var biris masa üstü birsi laptop ve eşim laptopla masa üstü bilgisayarın masasında onu kulanıyor ..delümü ne anlamdımkine..:47::84:..ve şimdide kuzucuk yırtınıyor..:37::52:
iki kelam yazmadım yav..
ben iyiym bol bol spor yaptım..menü ve sporlarıomı paylaşmak üzere geri dönmeyi umut ediyorum..oğlum resmen yırtınıyor..:41:silerdi özledm kim ne yemiş kaçamak varmı bakacağım:34: şimdilik byby..:79:
bize de 1 bilgisayar yetmiyor. leslie yapacağım zamanlarda eşim sana bilgisayar alacağım diyor aama ssonra unutuyor.

sabah aynı
1 krom hapı
2 kayısı kurusu
2 bardak su
kahvaltı aynı
1 yumurta
1 kk peynir
çeyrek dilim ekmek
çeyrek dilim tam buğday ekmeğine azcuk nutella:((
ara
1 kayısı kurusu
öğlen
2 kaşık taze fasulye suyu süzülmüş..
2 kaşık bulgur pilavı
ara
4 badem
akşma
2 tavuk burger
2 dilim ekmek
1 bardak ayran..
spor
sabah ender saraçla
sıkılaşma hareketleri ve müzik eşiliğinde hareket..( balkan müziğ eşiliğnde kendince birşeyler yaptırdı)
o sıkılaşma hareketini yaptığımdan beri bacak kaslarım ağrıyor .öğleden sonra kuzucuklarla 20 dk hafif tempo dolaştım eve gelince leslie 2 mil yaptım hiç ara vermeden 13 dk sırf göbek için başka bir programdan spor yaptım toplamda 68 dk spor oldu.:7:
spor sonrası duş ve cilt bakımı yaptım..:34::12:
yemek süper spor süper ötesi maşallah arkadaşım çocuklarla iyi yetişiyorsun:nazar:

bugünkü menüm sabah 1kase nesfit süt
öğlen yarım kase nesfit 1 kaSE ÇORBA 4yk makarna yoğurtlu
akşam 1kase nesfit süt
aralarda yeşilçay ve bol su içmeye çalıştım
9gibide yarım yeşilelma
veeee flaşş flaşş flaşşşşşş abimiiii b fit için ikna ettim sonunda yuppiiii:64::64::64:

sıra geldi maaşımı alırken patronla maaşı konuşmaya istediğimi verirse çalışcam biraz daha o esnada bende spora rahat giderimm hadi bakalımm hayırlısııı :9:

Son düzenleme:
kendine küçük hedefler koy. çok sık yiyorsan mesela bugün yemicem de. ertesi sabah tekrar aynısını dene. küçük hedeflerle çok yol alabilirsin bence.

ara çeyrek simit ( okulda canını istetmişlerdir)
afiyet olsun....

tatlım eskiye mi dönmek istiyorsun. karamsarlaşıp daha da kılo mu almak. :20::20::20:
biz seni bırakmayız. her arkadaşımız için gönlümüzde de topikte de yer var:34:

bize de 1 bilgisayar yetmiyor. leslie yapacağım zamanlarda eşim sana bilgisayar alacağım diyor aama ssonra unutuyor.

yemek süper spor süper ötesi maşallah arkadaşım çocuklarla iyi yetişiyorsun:nazar:

tşk ederimm emvammm tavsiyeni denicem inşş bakalımmm çok taktım kafaya rabbim sabır versin bakalım:53:

ara 2de 1 armut

öğle 3te
3/4 lahmacun
1 ayran
1 tbk salata
2 kaşk rus salatası

ara yok

akşam 8de
1 tbk mantar sote
1 kuru soğan(canım istiyoooo) çok taze
yarım dlm kepek ekmeği

su 2.5 litre
spor:35 dk leslie

doktor randevusu güzel geçti. haftaya cuma bi daha gideceğiz:) kalp atışlarını da dinleriz inş. o gün

doktorun baskülünde 2 kılo fazla çıktım. ilk hamişlikte de böle oluyordu yaaaaaaaa:19::14:
ağlıcam eşim de diyo senin kılon o değil niye trakıyorsun diye. istemiyorum kılon neyse o çıksın doktorda da fazla çıkmayayım offffff.
neyse tek derdim bu olsun. eve geldim bi daha tartıldım kılomda sorun yok:)

bugünkü menüm sabah 1kase nesfit süt
öğlen yarım kase nesfit 1 kaSE ÇORBA 4yk makarna yoğurtlu
akşam 1kase nesfit süt
aralarda yeşilçay ve bol su içmeye çalıştım

veeee flaşş flaşş flaşşşşşş abimiiii b fit için ikna ettim sonunda yuppiiii:64::64::64:

sıra geldi maaşımı alırken patronla maaşı konuşmaya istediğimi verirse çalışcam biraz daha o esnada bende spora rahat giderimm hadi bakalımm hayırlısııı :9:

tşk ederimm emvammm tavsiyeni denicem inşş bakalımmm çok taktım kafaya rabbim sabır versin bakalım:53:
çok iyi tatlım abi ikna olmuş, tırnaklar sorun olmayacak artık ve patron yola geliyooooo:1:

kızlar ben kaçayım uyku saatim geldi. osmanı izliyodum ama eşim çocuğu yatır diyo. son zamanlarda oğşumla birlikte uyuyakalıyorum

saol evma ..valla çocukalr etrafımda dolanıyor ..beni görsünler yeter ki..o yüzden odaya girip koşu bandında yürüyemiyorum..lesliie abla imdadıma yetişiyor..
doktor nasıldı ?..az anlat hele..

huhhhuuuuu bayanlarr naber ? Napıyonuz bakalım :16:

Bi kaç gündür giremedim malum ders çalış yat modundaydım.

hemen bu gün yediklerimi yazacam.
Sabah:
1 domates+Kefir + 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
yarım bardak meyvesuyu+ 1 elma
Öğle:
yok
Akşam yok
saat 7 gibi gofret yedim.:17:
şöyle 1.5 litre su içtim.
1 saat de sahilde yürüdüm.

herkese iyi kilo vermeler.
Valla siz olmasanız ne çok şey yerim de,buraya menümü yazma işi beni bi daha düşünmeye itiyor.hepinizi sev,yorum :16:

kızlar merhaba
uzun suredır yoktum
benım motıvasyonum 000

sana gitme nolur dicektim,tekrar baslarsin diyecektim.. :61: yarindan itibaren tekrar dikkat edecegini görünce cok sevindim..:70:

erken kalkarsan erken yatmaya başalrsın biraz sabret bak nasıl dengeye giriyor..uyuku kilo sebebi önce bunu düzenle bak nasıl herşey değişiyor..

stresin çoksa kilo vermene engel olur..sarı kantaron hapı dene bence uyumanada faydası olur.
insallah duzene girsin artik..yarinda erken kalkicam..böyle böyle girecektir heralde bi düzene..bide yediklerimi duzene sokabilsem cok guzel olucak hersey..

bende stresten bol bisi yok..simdilik hic bisi yolunda gitmiyo :50: bilmiyorum..hep motive etmeye calisiyorum kendimi duzelecek diye ama omuzlarim düsüyo benimde..omuzlarim düstügü zamanda hic iyi olmuyo hic..:96: tüm hayatima yansiyo dogal olarak..uyku,beslenme..

bari su kilolar gitse cok buyuk moral olucak bana...

gelelim bugüne.. sabah dedigim gibi erken kalktim balli sirkeli suyumu icip,sporumu yaptim arkasina yesil cay..
canim kahvalti yapmak istemedi..en sevdigim ögün aslinda kahvaltidir.. elma yedim 1 tane,islerim vardi kagit,kürek.. yogundu, disarda amcamla bulustuk..oda acikmis tabi bende.. saat 3 e geliyodu.. döner dürüm yedik,salatali .. (ekmegi cikaracaktim guya hayatimdan ama yine iradem beni yari yolda birakti) hepsini yemedim yarisindan biraz daha fazla yedim.. aksam da ekmeksiz 1 kepce mercimek corcasi,limonlu.. 4 dilim karpuz.. simdi yesil cay ictim..
1 gunum 1 gunumu tutmuyo yaa..:53:

hepiniz yattiniz sanirim..iyi uykular :54: hepinizi

kız öğlen niye okadar az yedinnn :27:ama genell güzell :42:

dışarı çıkmak zorundaydım hızlı hızlı bişiler yedim öyle az bişi şimdi dışarıda yesem ya döner yicem ya sandviç dedim en iyisi yiyim şunlarıda çıkayım:27:

çok koştumacalı bir gün olmuştru senin için..aç kalma..:34:

çok az beslenmişsin ..ama durumların belli ..evlilik çok önemli eğer seni gerçekten çok üzen bir huyu varsa sakın düzelir değişir diye bekleme..sadece kalbinle değil mantığınlada hareket etmelisin..bir ömür boyu o insanla yapacağına eminsen mutlu olabileceğine inanıyorsan çocukalrının babası olabilecekse ve en önemlisi sana hayat arkadaşı bir eş olabileceğine inanıyorsan hiç düşünme ...

:59:

arabaşının hamurunu yemedin değilmi:34:salam niye yedin dışarda olacağın günler çğlen tam dolu dolu ye ama ne bulursan değil çorbası olsun salatası olsun ekmeği 1 dilm mutlaka olsun bird eyoğurt ekle akşama istesende saldıramazsın..

:9::46:

yok canım ya ev yapımı değil hazır çıkmış içinde 2 3 parça erişte vardı zaten öğlen düzgün yemediğimden saldırdım akşama biraz dışarıdaydım canım:25:

huhhhuuuuu bayanlarr naber ? Napıyonuz bakalım :16:

Bi kaç gündür giremedim malum ders çalış yat modundaydım.

hemen bu gün yediklerimi yazacam.
Sabah:
1 domates+Kefir + 2 dilim kepekli ekmek
Ara:
yarım bardak meyvesuyu+ 1 elma
Öğle:
yok
Akşam yok
saat 7 gibi gofret yedim.:17:
şöyle 1.5 litre su içtim.
1 saat de sahilde yürüdüm.

herkese iyi kilo vermeler.
Valla siz olmasanız ne çok şey yerim de,buraya menümü yazma işi beni bi daha düşünmeye itiyor.hepinizi sev,yorum :16:

canım meyve suyu hazır değildir inşallah:45: hazır meyve sularından uzak dur bol miktarda glikoz içeriyor. öğlen akşam menün nerde:52: böyle kilo veremezsin allah korusun hem sağlığını bozarsın hemde az yediğin için metabolizman yavaşlar kendimden biliyorum 3 ana 3 ara öğün yememiz lazım bende bir düzene oturtamadım biraz moral bozukluğu birazda dışarıda işlerim olduğu için bu aralar hep öğün atlıyorum yada az yemek zorunda kalıyorum yada hiç yememem gerekn bişi yiyorum mecburen:43:

hakikaten 8 km ve hatta daha fazlası. normalde sen 8 km dışarda yürüsen bu kadının harcattığı kalori kadar yakamıyorsun. gerçekten güzel kalori harcatan bir program. yalnız düzenli yapın. haftada 1 gün yapıp rafa kaldırmayın. her gün 5 mil yapamıyorsanız, 3 yapın. hatta 1 mil dahi yapsanız faydanıza.

:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:

:67:ne demek ne olacak??
o zaman diyet yapmanın ne anlamı var, hepimiz yiyelim gitsin.:47:

mezun olduktan sonra 6 ay canım. yani sen mesela 60 kilo olunca mezun olacaksın. mezuniyet durumun bildirilince 6 ay tekrar girmiyorsun listeye. ama kilo koruma programı kapsamında aramızda olabilirsin. o mesele değil.
70 olunca mezun olacaksan, 70 yazalım. yok ara hedefim o diyorsan 60 kalsın.

ayakkabıların hayırlı olsun deryacım.
güzel bir telaşen var. hayırlısıyla atlatırsın inşallah.
yatarken ballı limonlu suyun bir zararı olmaz bence, belki bal miktarını yarım tatlı kaşığı yapman faydana olur.

tamam canım, düğün işlerinden sonra hemen burdasın yalnız. tamam mı?

bababa gece bakıyormuş kimse yokmuş:63:
bir selam versen belki birileri olur.:67:

hayatına müdahale etme hakkımız yok tabi ama bu yazdıklarını okuyunca nasıl kilo aldığını da daha iyi anladım. geç yatış geç kalkış. öğün atlanması vs.
bence sana biraz fedakarlık ettireceğiz. zamanla tabi.

:43: oy rabişim 2 hafta önce istanbuldan geldikten sonra benim bulantılarım çoğaldı gündüz paso uyuyorum gülüm çok nadir giriyorum ama duramıyom çıkıyorum ancak gece midem rahatlıyo ondan giriyorum ,hiç sorma enes gibi değil bu bebiş sabahtan saat 4 e kadar sadece 1 saat enes geliyo yemek yediirp onla geri yatıyorum düşün çok kötü midem bulanıyor.üstelik yemek istediğim şeyleri yedirmiyo bana bu bıdık :50:
en sevdiğim tatlıları getir yok tık yok 57 kiloyum biliyon kilo kaybediyorum üstüne :84: işte ikindi diyince yiyorum bir kase çorba zoraki hemen folik asit demir alıyorum yemek yapmak için mutfağa giriyorum zor dayanıyorum :91: eşim allahtan şikayet etmiyo çok yapıp iki gün üstüste yediriyorum zavallıya ama kokuyo dayanamıyorum .ilaç doktorumda vermedi bende açıkcası istemedim çünkü akşam gözümü açabliyom o zamanda faydalı ne olursa yiyorum sütüde ancak gece bu saatte içiyorum .çok özledim sizi valla.şu bulantılarım gitsin seni bıktırcam bu arada valla benim dönemden sakalaynmaster ve sen varsın ferdici bıraktımı göremedim ama sizi tebrk ediyom 60 olmuşun 57 ile de sakalaynmasterim olmuş balım :52: çok mutlu oldum sanki ben veriyorum gibi .

günaydın ...
ortim bak hala gelmemiş.:1:.meraktan saat 6'da kalktık yine.:27::52:.bak senin için yoksa biz hiç 6 da kalkarmıyız hiç huyumuz değil..:37::60::60:
bu oğlanla kız ömrümü yedi yav..niye yatmaz bu bebeler..gerçi analrıd auymayı sevmezya..çeke çeke bu yanımamı çekmişler..
gece rüyamda kaynanayı görümceyi gördüm..yorum belliydi ama bir umut bakıyım dedim..sonuç aynı çıktı d-e-d-i-k-o-d-u..kaynana beni almayı hiç istememiştide 9 yıl oldu hala istemez..delü karı..hasedinde ölücek oğlu yüzüne der deryayla evlenmesem berduş olur içkici olur eve bile gelmezdim öbür dünyadada eşim olsun der..kaynana kararır kalır 14 yıllık sigarasını bırkatırdım evlendiğimizde bir kere ağzına alkol sürmüştür kaç yıldır töbe içmez..şükür yarabbim...ay bak sabah sabah bende dedikodu yaptım:17::78:.aslında canım sıkkın ne yazacağımıda şaşırdım kusura bakmayın...........sabah sabah gözünüz gönlünüğz açılsın..:60::60::52:

Back
X