Arkadaşların çoğu burada. Herkes hoşgelmiş
sende hos geldın gunaydınn
günaydın bayanlaarr!
evet karpuz şekerli olduğndan fazlası kilo yapar bence.ama normal ölçülerde yersen bşi olmaz sanırım.
ayyycok severım yaz sıcagında peynır tulum peynırı ama soguk karpuz ohhhhh mıs gıbı baska bısı ıstemem ama kalorılı ıste
canım akşam mı piknik yaptınız? çok güzel olmalı. açık hava göksu dediğin yerde bir de akarsu vardır. ohhh mis gibi. hayal ediyorum da. kaçamak yapmamana sevindim. bugün mamaları da götürüyorsun gezmeye. bugün de kaçamaksız geçecek anlaşılan.
canım ankarada goksu parkı var yapay gol ıcerısınde ordek kugu kaz var pıknık masaları ıle cevrılı
esım akşam yemegımızı al dedı acık havaya gıdelım dedı gıttık
evet pıknık gıbı oldu kacamakta yapmadım
en son takımda izne ayrıldığımda kaç olduğumu bile hatırlamıyorum çünkü tartı okadar çok oynadı ki

69u bile gördüm kızlarr ya ama şimdi düşmüşümdürr öle tahmin ediyorum bakalım cumaya kadar kaç olcak bitsin artık bu çileeee çekememm bile bilee
kızlar bu arada 1haftadır tırnakları mı da uzatıyorum dediğiniz gibi kendime kısa hedefler belirliyorum :44:kendimize bakmalıyızzz ne o salmışım kendimii bakmıyorum hiç yaa
bakımlı olmak ıyı
ıyı bı baslangıc yapmıssın bende bugun gundekı arkadaslarımla konustum
pek uymadıya onlara ......
ferdıcı canım ben 67 ye kadar ındıydım sımdık 69.6 yım
aynenn emvam baya bi değişme var dur daha çatlaklar için uğraşcam sonra saçlar dökülüyo onlarr ooo çok işim varr yeni bi ben olcak inşşş ama sıraylaaa
catlalar ıcın lıerac ın serum u ıyı gelıo denedım ama duzenlı olacak pahalı
sabah akşa sureceksın
5 tane cherry domates yedim şimdi ımm köy domatesi hissi veriyo bunlar.
domates salatalık taylan kumelı sınırsız yıyebıırsınız kalorısı yok enecek kadra az
hem dıyettekı kısı sınırsız yıyebılecegım bısı var deyıp moral buluyoo
bı ınsan en fazla 5 tane yıyebılır demıstı
bu gün güne nesfit le başladım.ama bu sefer sütle değil yoğurtla yedim daha tok tuttu.
öğlende kepekle peynirli tost yedim.
akşamda yoğurtlu nesfit olacak.
su 2litre yaptım
spor 1saat koşu bandı
fıle canım masallah azımlısın benı nesfıt hıc tutmuyoo acıkıom
kızlar yazlık pardesü almak istiyorum.bu aralar alan veya beğendiğiniz varmı, yardım bekliyorum.
tekbır setrems tugba ya bakalbılırsınben susulu sevmıyorum sade agır olmalı tesetturun mantıgına aykırı
pardesu dunyasında bulabılırsın
merhaba ..sabah girdim bir daha uğrayamadım..annemler aradı sana geliyoruz diye ..ama erken kalktılar..ayda yılda bir gelirler ondada yusuf hiç durmadı..mızır mızır çocuğum çok öksürüüyor..uyusundan uyandırıdı en sonunda alktı uyukuyuda alamdı halada yanımda mızırıdyor..ve benim sabah saat 9 dan beri geçmeyen bir baş ağrım var..ağrı kesicide fayda etmedi.
canım benımoglumun oksurugune turp denedım ılac nane bal gecmedı en son 3 yemek kasıgı bal a 1 tatlı kasıgı toz zencefıl koydum sabah akşam 1 cay kasıgı ıcırdım 5 ayda gecmeyen oksuruk 3 gunde gectı
oo demek göksudaydınız dombilim. bizim taraflara yakın gelmişsiniz. bizim dibimizde ama eş yoğun olunca gidemiyoruz işte.:97:
:
canım etlıkle arası cok ama esım sevıyor
ende esım salı persembe cuma akşamı 11 de gelıyor yogun
her zman olmuyor ama ınsalalh devamı gelır dun canım nasıl mangal ıstedı mıllet akşam mangalları yakmıs mıssss gıbıydı
rabıacım bu cumartesı tatıle cıkacagız sabah 6 da yolculuk var ınsalalh
persembeye geecegız 20 mayısta bıldırım yaparım sonrakı haftada yaparım ama 21-26 mayıs arası yokum haber vereyım