• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende ütümü bitrdim sayılır şimdi bi türk kahvesi molamı verdim. ohh... birasdan yürücem biliyom yorulcam yürüyünce orti ama bu hafta ben rejimde çok fire vermiştim o yüzden önce spor sonra halim kaldığı kadar temizlik yaparım:)

slm kızlar bu aralar biraz uzak kaldım ama sizi çok özledim.kaynımın evindeyim bu aralar orda internet yok anneme geldim biraz okudum geçmişi yeni gelenler olmuş hoş gelmişlerler.

günaydın deryacım tartı seni sevindirmiş anlaşılan:66: eriyelim eriyelim:62:
evet cnm yeni beslenme şeklim rahatlattı beni ve tartı sevindirdi :66:

slm kızlar bu aralar biraz uzak kaldım ama sizi çok özledim.kaynımın evindeyim bu aralar orda internet yok anneme geldim biraz okudum geçmişi yeni gelenler olmuş hoş gelmişlerler.

sende hoşgeldin ortim.. yoksun? ben geldim sen yoksun :))) nazar mı var üstümüzde nedir :60:

önce koşarsam canım temizlik yapamam ki hemen duş alıp uzanmak isterim sonra:52:

sporunu ikiye böl..

biraz yürü orta tempoda müziğini aç bak keyfine.. :))

sonra sıkılırsan yada yorulduğunu hissedersen biraz dinlen 10 dkk falan sonra işlerini hallet.. eğer halin kalırsa 2. kısımda hafif tempoda yürüyüş + koşu yaparsın. sonra uzaaaannn :66:

sende hoşgeldin cnm internetsizlik çok zor deme dün gece benimde netim kesildi arıza varmış bilgisayar hiç bişeye yaramıyo valla net olmadan uykum kaçtı sıkıntıdan bu arada kızlar fenerbahçeli olanları tebrik etmek istiyorum kendim dahil:46:

sende hoşgeldin cnm internetsizlik çok zor deme dün gece benimde netim kesildi arıza varmış bilgisayar hiç bişeye yaramıyo valla net olmadan uykum kaçtı sıkıntıdan bu arada kızlar fenerbahçeli olanları tebrik etmek istiyorum kendim dahil:46:

"FenerBahçe":65::65::65::65:

bende tebrik ederim cnm herkeşleri :66:

inşallah atlatacağız bu günleri.

İNŞALLAH CANIM :34:

Son düzenleme:
bu arada kızlar yüzüm küçüldü :60::60::60:
sivilceler kayboldu cildim rahat bi nefes aldı :60:
kendimi çok daha iyi hissediyorum :)

son halim :)

dlgh8y.jpg

Son düzenleme:
sporunu ikiye böl..

sonra sıkılırsan yada yorulduğunu hissedersen biraz dinlen 10 dkk falan sonra işlerini hallet.. eğer halin kalırsa 2. kısımda hafif tempoda yürüyüş + koşu yaparsın. sonra uzaaaannn :66:

evet öyle yapıyım cnm 30 dk 30 dk böliyim hadi ben gidiyom gazanız mübarek olsun...:52:

cvp yazmadan çıkamadım :52:

menün süper ama kola yakışmamış bu listeye :20: valla kızlar menülerde kola görmek istemiyorum ben :63:

evet şimdi iyi geceler :66:
Yaa var ya ben de içmemeye çalışırım kolayı ama şimdi 10 kişi içinden olmaz arkadaşlar kola değil de daha sağlıklı bi'şey alalım da diyemedim:1: ama haklısın ya.Daha dikkatli olcam:16:

günaydın kızlar

dün erken yattım bugün erken kalktım oh be sanırım uykumu düzene soktum ve şimdi kahvaltımı ediyorum.müsliyle şu paket bitsin tövbe bidaha almıcam bunu nestle ve special k güzeldi:53:
Müsliyi sevmedin mi:1:

Kızlar günaydın :16:

Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel :66:

kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi :54::52:
:52::52:

başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin :52:
süper süper süper.Tartı güldürecek bu cuma yüzünü :32:

az acıktım gibi oldum erken yaptım kahvaltı öğlen yemeğimi yicem şimdi ne yicem

sarma:52:

5 sarma
1 kase yoğurt
sarmaaa:52::52: Anam sarar ben gidince:31:

dlgh8y.jpg

vuhuu bi afet görüyorum:32: şaka bi yana canım da yüzün gerçekten çok güzel:16:

Yaa var ya ben de içmemeye çalışırım kolayı ama şimdi 10 kişi içinden olmaz arkadaşlar kola değil de daha sağlıklı bi'şey alalım da diyemedim:1: ama haklısın ya.Daha dikkatli olcam:16:

kız hadi bir bardak içsen neyse :))) ahahah bu konuda taviz veremiyorum :60::63:

inşallah cnm cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :52:

evet cnm eskiden daha güzeldim :61: ama kilo aldıkça herşey değişti yağlı şeylerden uzak duruyorum ya sanırım ondan yavaş yavaş eski haline dönüyor.. ya arkadaşlar gerçekten fazla kilo insanı yaşlı gösteriyor. şuan beni gören çoğu insan 26 yaşında olduğuma ve çocuğum olduğuna inanmıyor :60::60::60: eriyelim gitsin şu fazlalıklar hepimiz güzeliz :66::66::66:

kızlar gelelim bana.
Sabah erken yedim klasik
1 bardak su
yarım bardak süt+ 4 kaşık müsli

Ara:
1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kalori:52: Hem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla:52:)
Öğle:
400 gr.Haşlanmış bezelye+havuş
kefir(toplam 410 kalori)

Şimdilik bu kadar akşama müsli yerim heralde bilmiyorum:27:

kızlar gelelim bana.
Sabah erken yedim klasik
1 bardak su
yarım bardak süt+ 4 kaşık müsli

Ara:
1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kalori:52: Hem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla:52:)
Öğle:
400 gr.Haşlanmış bezelye+havuş
kefir(toplam 410 kalori)

Şimdilik bu kadar akşama müsli yerim heralde bilmiyorum:27:

"1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kalori:52: Hem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla:52:)":60::60::60::60::60::60:

kız hadi bir bardak içsen neyse :))) ahahah bu konuda taviz veremiyorum :60::63:

inşallah cnm cumayı sabırsızlıkla bekliyorum :52:

evet cnm eskiden daha güzeldim :61: ama kilo aldıkça herşey değişti yağlı şeylerden uzak duruyorum ya sanırım ondan yavaş yavaş eski haline dönüyor.. ya arkadaşlar gerçekten fazla kilo insanı yaşlı gösteriyor. şuan beni gören çoğu insan 26 yaşında olduğuma ve çocuğum olduğuna inanmıyor :60::60::60: eriyelim gitsin şu fazlalıklar hepimiz güzeliz :66::66::66:

evet canım fazlalıklar gitsiiiin gelsin güzellikler gelsin genç görünüm.Kilo acayip yaşlı gösteriyo.Hele gıdı olayına kılım.Uzun oluyorum gıdıma.:47:

iyiyiz canım sende iyisin anlaşılan ne güzel açık hava yürüyüşüde yapmışsın:54:

canım ne güzel sporada gidiyorsun niye veremicekmişsin yemek düzenini ben şöyle yapıyorum herşeyi ye az ama öz 3 beyazı çıkarttım hayatımdan şeker tuz un birde kızartma tarzı. zaten hepimiz içinde kural bu:34:

hayrını gör:66::66::66:
canım ben şeker zaten kullanmıyorum uzun zamandır tuz oranı normall eee unlulara gelincee:53:ekmeği kepek yada tam tahıllı yiyorum 3 4 dilimm tamamen mi çıkarsam hayatımdan ekmeği yaa:9:
"1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kalori:52: Hem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla:52:)":60::60::60::60::60::60:

güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn:60:

herkese hoşbulduk diyorum öncelikle şu kilo çizelgesini oluşturdum ama koyamadım bir türlü.
sabah peynirli omlet bir fincah kahve ara yok öğlen karpuz yedim sadece
akşamada patetes salatası fırında kabaklı börek yapacağım yannda da bir fincan çay içerim artık
ancak yazabildim bugün sabahtan dersim yoktu akşama kursum var
ev işi yap çocuğu yıka derken bu saatte geçebildim bilgisayar karşısına.
ya bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz.
bu arada kendimi tanıtayım öğretmenim 27 yaşındayım bir kızım var iki yaşında.
şimdilik bu kadar şimdi bisiklete binmeye gidiyorum çünkü sabah binemedim görüşürüüüüz.

herkese hoşbulduk diyorum öncelikle şu kilo çizelgesini oluşturdum ama koyamadım bir türlü.
akşamada patetes salatası fırında kabaklı börek yapacağım yannda da bir fincan çay içerim artık
şimdilik bu kadar şimdi bisiklete binmeye gidiyorum çünkü sabah binemedim görüşürüüüüz.

cnm bende kilo çizelgemi yeni koydum forumda ayrıntılı açıklaması var
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
buradan girebilirsin çok kolay..bu arada bende atanamamış bir biyoloji öğretmeniyim geçen sene ücretli yapmıştım bu sene o da çıkmadı ama çok özledim ücretli bile olsa güzeldi:43:

bende ütümü bitrdim sayılır şimdi bi türk kahvesi molamı verdim. ohh... birasdan yürücem biliyom yorulcam yürüyünce orti ama bu hafta ben rejimde çok fire vermiştim o yüzden önce spor sonra halim kaldığı kadar temizlik yaparım:)

afiyet olsun ortim kahve şekersiz demi bu arada ne iyi ettin hem kahve metobilizma hızlandırıcı :34:

hoşgeldin canım özlettin kendini ne zaman döncen evine eksikliğin hissediliyor:26:

sporunu ikiye böl..

yok ben öleyim en iyisi:64: kız bizim ev çok dağılıyor iki tane oğlan var evde arkalarını toplamak bile tüm günümü alıyor niye bu erkekler bu kadar dağınıkki:52:

dlgh8y.jpg

kıss çok baby bir yüzün var kaç yaşındaydın sen ya 18-19 gibi duruon:34:

Müsliyi sevmedin mi:1:

sarmaaa:52::52: Anam sarar ben gidince:31:

yok anacım sevmedim etiformunkini almıştım yencek gibi bişi değil yavf içim kalkıyor yerken denedinmi daha önce bunu:44:

evet canım fazlalıklar gitsiiiin gelsin güzellikler gelsin genç görünüm.Kilo acayip yaşlı gösteriyo.Hele gıdı olayına kılım.Uzun oluyorum gıdıma.:47:

aynen ya şu gıdı oldu benim sütlaç:60: koca kafalı oldum çıktım yüzümden veremedim daha göbüşüm farkedilir derecede inceldi ama koca kafalı kalmam inşallah:66::66::66:

canım ben şeker zaten kullanmıyorum uzun zamandır tuz oranı normall eee unlulara gelincee:53:ekmeği kepek yada tam tahıllı yiyorum 3 4 dilimm tamamen mi çıkarsam hayatımdan ekmeği yaa:9:

güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn:60:

kepek ekmeği beyaz değil o kalsın:60::60::60:

canım hoşgeldin demişmiydim sana hatırlıyamadım demediysemde hoşgeldin:79:

Back
X