- 15 Haziran 2009
- 3.265
- 96
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm yeni beslenme şeklim rahatlattı beni ve tartı sevindirdigünaydın deryacım tartı seni sevindirmiş anlaşılaneriyelim eriyelim
![]()
slm kızlar bu aralar biraz uzak kaldım ama sizi çok özledim.kaynımın evindeyim bu aralar orda internet yok anneme geldim biraz okudum geçmişi yeni gelenler olmuş hoş gelmişlerler.
önce koşarsam canım temizlik yapamam ki hemen duş alıp uzanmak isterim sonra![]()
slm kızlar bu aralar biraz uzak kaldım ama sizi çok özledim.kaynımın evindeyim bu aralar orda internet yok anneme geldim biraz okudum geçmişi yeni gelenler olmuş hoş gelmişlerler.
evet cnm yeni beslenme şeklim rahatlattı beni ve tartı sevindirdi
sende hoşgeldin ortim.. yoksun? ben geldim sen yoksun :))) nazar mı var üstümüzde nedir![]()
sende hoşgeldin cnm internetsizlik çok zor deme dün gece benimde netim kesildi arıza varmış bilgisayar hiç bişeye yaramıyo valla net olmadan uykum kaçtı sıkıntıdan bu arada kızlar fenerbahçeli olanları tebrik etmek istiyorum kendim dahil![]()
inşallah atlatacağız bu günleri.
sporunu ikiye böl..
biraz yürü orta tempoda müziğini aç bak keyfine.. :))
sonra sıkılırsan yada yorulduğunu hissedersen biraz dinlen 10 dkk falan sonra işlerini hallet.. eğer halin kalırsa 2. kısımda hafif tempoda yürüyüş + koşu yaparsın. sonra uzaaaannn![]()
Yaa var ya ben de içmemeye çalışırım kolayı ama şimdi 10 kişi içinden olmaz arkadaşlar kola değil de daha sağlıklı bi'şey alalım da diyemedimcvp yazmadan çıkamadım
menün süper ama kola yakışmamış bu listeyevalla kızlar menülerde kola görmek istemiyorum ben
evet şimdi iyi geceler![]()
Müsliyi sevmedin migünaydın kızlar
dün erken yattım bugün erken kalktım oh be sanırım uykumu düzene soktum ve şimdi kahvaltımı ediyorum.müsliyle şu paket bitsin tövbe bidaha almıcam bunu nestle ve special k güzeldi![]()
süper süper süper.Tartı güldürecek bu cuma yüzünüKızlar günaydın
Henüz kahvaltı etmedim :) Sabah tartıldım sonuçlar güzel
kahvaltı menümü ve bugün yapacaklarımı paylaşırım yine çok öptüm hepiciğinizi
başkanım size de kolay gelsin Şimdiden güle güle kirletin![]()
sarmaaaaz acıktım gibi oldum erken yaptım kahvaltı öğlen yemeğimi yicem şimdi ne yicem
sarma![]()
5 sarma
1 kase yoğurt
bu arada kızlar yüzüm küçüldü
sivilceler kayboldu cildim rahat bi nefes aldı
kendimi çok daha iyi hissediyorum :)
son halim :)
![]()
Yaa var ya ben de içmemeye çalışırım kolayı ama şimdi 10 kişi içinden olmaz arkadaşlar kola değil de daha sağlıklı bi'şey alalım da diyemedimama haklısın ya.Daha dikkatli olcam
süper süper süper.Tartı güldürecek bu cuma yüzünü
vuhuu bi afet görüyorumşaka bi yana canım da yüzün gerçekten çok güzel
![]()
kızlar gelelim bana.
Sabah erken yedim klasik
1 bardak su
yarım bardak süt+ 4 kaşık müsli
Ara:
1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kaloriHem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla
)
Öğle:
400 gr.Haşlanmış bezelye+havuş
kefir(toplam 410 kalori)
Şimdilik bu kadar akşama müsli yerim heralde bilmiyorum![]()
kız hadi bir bardak içsen neyse :))) ahahah bu konuda taviz veremiyorum
inşallah cnm cumayı sabırsızlıkla bekliyorum
evet cnm eskiden daha güzeldimama kilo aldıkça herşey değişti yağlı şeylerden uzak duruyorum ya sanırım ondan yavaş yavaş eski haline dönüyor.. ya arkadaşlar gerçekten fazla kilo insanı yaşlı gösteriyor. şuan beni gören çoğu insan 26 yaşında olduğuma ve çocuğum olduğuna inanmıyor
eriyelim gitsin şu fazlalıklar hepimiz güzeliz
![]()
canım ben şeker zaten kullanmıyorum uzun zamandır tuz oranı normall eee unlulara gelinceeiyiyiz canım sende iyisin anlaşılan ne güzel açık hava yürüyüşüde yapmışsın
canım ne güzel sporada gidiyorsun niye veremicekmişsin yemek düzenini ben şöyle yapıyorum herşeyi ye az ama öz 3 beyazı çıkarttım hayatımdan şeker tuz un birde kızartma tarzı. zaten hepimiz içinde kural bu
hayrını gör![]()
"1 big milk dondurma.(adı big falan ama tam 85 kaloriHem büyük hem az kalorili hem de ucuz zor bulunur bu devirde valla
)"
![]()
herkese hoşbulduk diyorum öncelikle şu kilo çizelgesini oluşturdum ama koyamadım bir türlü.
sabah peynirli omlet bir fincah kahve ara yok öğlen karpuz yedim sadece
akşamada patetes salatası fırında kabaklı börek yapacağım yannda da bir fincan çay içerim artık
ancak yazabildim bugün sabahtan dersim yoktu akşama kursum var
ev işi yap çocuğu yıka derken bu saatte geçebildim bilgisayar karşısına.
ya bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz.
bu arada kendimi tanıtayım öğretmenim 27 yaşındayım bir kızım var iki yaşında.
şimdilik bu kadar şimdi bisiklete binmeye gidiyorum çünkü sabah binemedim görüşürüüüüz.
bende ütümü bitrdim sayılır şimdi bi türk kahvesi molamı verdim. ohh... birasdan yürücem biliyom yorulcam yürüyünce orti ama bu hafta ben rejimde çok fire vermiştim o yüzden önce spor sonra halim kaldığı kadar temizlik yaparım:)
sporunu ikiye böl..
biraz yürü orta tempoda müziğini aç bak keyfine.. :))
sonra sıkılırsan yada yorulduğunu hissedersen biraz dinlen 10 dkk falan sonra işlerini hallet.. eğer halin kalırsa 2. kısımda hafif tempoda yürüyüş + koşu yaparsın. sonra uzaaaannn![]()
bu arada kızlar yüzüm küçüldü
sivilceler kayboldu cildim rahat bi nefes aldı
kendimi çok daha iyi hissediyorum :)
son halim :)
![]()
Yaa var ya ben de içmemeye çalışırım kolayı ama şimdi 10 kişi içinden olmaz arkadaşlar kola değil de daha sağlıklı bi'şey alalım da diyemedimama haklısın ya.Daha dikkatli olcam
Müsliyi sevmedin mi
süper süper süper.Tartı güldürecek bu cuma yüzünü
sarmaaaAnam sarar ben gidince
vuhuu bi afet görüyorumşaka bi yana canım da yüzün gerçekten çok güzel
![]()
evet canım fazlalıklar gitsiiiin gelsin güzellikler gelsin genç görünüm.Kilo acayip yaşlı gösteriyo.Hele gıdı olayına kılım.Uzun oluyorum gıdıma.![]()
canım ben şeker zaten kullanmıyorum uzun zamandır tuz oranı normall eee unlulara gelinceeekmeği kepek yada tam tahıllı yiyorum 3 4 dilimm tamamen mi çıkarsam hayatımdan ekmeği yaa
güldürdün kız beni allahta seni güldürsünn![]()
herkese hoşbulduk diyorum öncelikle şu kilo çizelgesini oluşturdum ama koyamadım bir türlü.
sabah peynirli omlet bir fincah kahve ara yok öğlen karpuz yedim sadece
akşamada patetes salatası fırında kabaklı börek yapacağım yannda da bir fincan çay içerim artık
ancak yazabildim bugün sabahtan dersim yoktu akşama kursum var
ev işi yap çocuğu yıka derken bu saatte geçebildim bilgisayar karşısına.
ya bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz.
bu arada kendimi tanıtayım öğretmenim 27 yaşındayım bir kızım var iki yaşında.
şimdilik bu kadar şimdi bisiklete binmeye gidiyorum çünkü sabah binemedim görüşürüüüüz.