Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortim bende annemlere gittim geldim yürüyerek yarım saati geçti yatmadanda mekik çekçem. bu lastikler sayesindede 3 litre su içtim karnımdan garul gurul sesler geliyo:90:
bu arada sucuklu yumurta![]()
valla süpersiniz akşam bir tabak patates salatası ve iki dilim kabaklı börek yedim yaaaa bu tartı neden kıpırdamıyor ne zaman kıpırdıcakki
bugünkü menü
sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 2 fincan çay
ara yarım salatalık
öğlen 5 yk bamya 2yk yoğurt 4 yk salata sossuz 2dilim ekmek
ara 1dilim ekmek 2yk yoğurt
akşam 4yk nesfit 1 bardak süt
ara yarım bardak süt
2.5 ltsu ve 45 dk sporrkarnım acıktı şimdide
spora başlayalı iştahım mı açıldı ne
ya kızlarrr ne dicem ben spora 7 de gidiyorum akşam 8:15 gibi evde oluyorum karnım aç oluyo o zamanda sizce napayımm önerinizz![]()
kızlar merhaba
haftasonu gıremedım
mlaum esım evdeydıı( kadınlar klubune gıcık )
bu arada net ın faturası odenmemıs bugun gıremedım az once baktım acılmıs bende kızlara selam dıyeyımdedım
bugun 2 dılım ekm kahvaltı
ara sarallle 1 yk adet oncesı tatlı sendromu
ögle 4 yk pataes kofte 2 dılm ekm
akşam 4 yk patates kofte
canım elma yiyebilirsin en babası 60 kalori nede olsabugünkü menü
sabah 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 1kk peynir 2 fincan çay
ara yarım salatalık
öğlen 5 yk bamya 2yk yoğurt 4 yk salata sossuz 2dilim ekmek
ara 1dilim ekmek 2yk yoğurt
akşam 4yk nesfit 1 bardak süt
ara yarım bardak süt
2.5 ltsu ve 45 dk sporrkarnım acıktı şimdide
spora başlayalı iştahım mı açıldı ne
ya kızlarrr ne dicem ben spora 7 de gidiyorum akşam 8:15 gibi evde oluyorum karnım aç oluyo o zamanda sizce napayımm önerinizz![]()
sporunu yapmışsın ortimkıs sucuklu yumurta 4 çatal yedim be insaf
gün içerisinde yediklerime bak 1000 kalori etmez sporumuda yaptım daha ne istion
![]()
bende sevindim canım tanışalım kaynaşalımm![]()
günaydın kızlar
dünkü menümü vereyim
sabah: klasik kahvaltı
ara: yarım elma,1 portakal
öğle:1 tbk mercimek, salata,2 dilim ekmek
ara:dondurma, 5-6 erik
akşam:1 tbk mercimek, 2 dilim ekmek, salata
su içmedim, çok mu kaçamak yapmışım, kendimi yerken sürekli suçlu hissediyorum
gunaydın canımgünaydın...................![]()
kacamak yokdomdurmaya ızın verılıo 3 top yıyebılıongünaydın kızlar
dünkü umenümü vereyim
sakbah: klasik kahvaltı
ara: yarım elma,1 portakal
öğle:1 tbk mercimek, salata,2 dilim ekmek
ara:dondurma, 5-6 erik
akşam:1 tbk mercimek, 2 dilim ekmek, salata
su içmedim, çok mu kaçamak yapmışım, kendimi yerken sürekli suçlu hissediyorum
hos bulduk seker malum haftasonu bakamıyorummerhaba canım hoşgeldin :79::79::79:
elmayı cok severım sert sulu kokulucanım elma yiyebilirsin en babası 60 kalori nede olsa![]()
ınsan arra ara oyle motıvasyonunun dıbe vurdugu duruularla karsı karsıya gelıyorkaynasalim valla.. kendimi tanitayim kisaca.. ebru ben27 yasindayim..suan sen dullardanim..
7 yil evlilign ardindan 3 yildir yanlizim..almanyada yasiyorum..yakinda insallah tr ye dönücem... baskaa baskaa..kilolarimida burda aldim 20 kilo aldim 85 i gördüm ama hep bi al,ver hali vardi bende..ama cok sorunlu gecti evliligim.. diyet yapmak istedigimde esim hep destek degil köstekti..tek iside demorilize etmekti.. neyse iste gecti gitti.. en son 75 dim kii ise baslayasiya kadar..asciydim..turk-alman mutfagi..80 e vurdu ibre
simdi burda sizinle vermeye calisiyorum :97: haziran sonuna kadar yani tr ye gelesiye kadar 70 olsam süper olucak..insallahhh...
bu arada sen yolu yarilamissin bakiyorum..belli bi diyet uyguladinmi?? benim bi diyet listem yok..aksamlari en son saat 4-5 en gec 6 da yemege calisiyorum..yesil cay iciyorum o kadar..
bende sorun su bi bakarsin acayip motiveyim bi bakmissinki omuzlar dusmus..bezgin ''amannnn'' moduna girmisim..
gecen hafta cok iyiydim ama bu hafta düstü yine omuzlar.. bu hafta karisigimherseyden biraz var.. bu haftayi kilo almadan atlatirsam sevinicem..
![]()
gecmıs olsunkızlar dünkü menümü verip geçmişi didikleyecem.Çok halsizim ve midem çok bozuk.kusmaktan korktuğum için de kusamıyorum.
galiba müsliden oldu
Sabah:
müsli+süt
Ara:
Big milk
Öğlen:
haşlanmış bezelye + havuç ve kefir
Ara:
2 avuç tuzsuz fıstık
Akşam:
Müsli 1 bardak süt.
Akşamı böyle kapatı caktım.Mangala çağırdı arkadaşlar.Tadımlık herşeyden aldım.Azdı yediklerim ama kesin kötü olmuştur.
Spor:frizbi oynadık,koştum zıpladım.
Su: 1.5 litre
valla süpersiniz akşam bir tabak patates salatası ve iki dilim kabaklı börek yedim yaaaa bu tartı neden kıpırdamıyor ne zaman kıpırdıcakki
günaydın...................![]()
tam bır klasık kahvaltıgünaydın herkeseeee
kahvaltım
5i biyerde çay
1 domates,
1 salatalık,
2 tatlı biber,
2 dlm peynir
1dlm çavdar ekmeği![]()
gunaydın sınavında basarılargünaydın kızzlar napıosunuz bakalım nasılsınızz :):) ben kc gündür giremedm bura sürekli elekrik kesilde elektrik geldgnde de acılmadı inernet hatlardan kaynaklanıomus giremedm haber veremedm o yüzden.rabia ben listede yer almak istemiorum cnkü sınawlarım basladı giremicem doru düzgün ondan sora tasınma isimiz olcak net baglancak flan derken yine giremicem ya okulum war staja baslıcam flan derken cok katılımda bulunamıcam we biliosun yeni bi diyetteyim o yüden tartılmıorum da ama gruptan cıkmak istemiorum hep burda olcm sizleri takip etcem yine hep paylasımda buluncam deisen tek sey listede adımın yer almamsı olcak sora zayıfladıkca resmlerimi bile koycam y,ne de kararı sen ver cnm :)
masallahh ne kadar güzel yuzun..imrenmisimdir hep kara kas kara gözlülere..allah nazarlardan sakinsin..
bende aksine kilonun yüze yakistigini dusunurum..yada kendim icin öyle.. hani 1 direm et,bin ayip örtemis ya..
derim kilo sadece benim yüzüme yariyo diye..:97:
tam bır klasık kahvaltı
afıyet olsun